43179
-
#16078 na leszenvedtem a wardenest...érdekes,van benne vmi nyaklánc+jewelry amiről sose hallottam,de nem tetszik egyik template se igazán :-) -
#16077 meg a vwset is ha belejössz,és nem gond ;-) -
#16076 Bhalage elő tudnád halászni nekem a wardenes templatét is onnan ahonnan a heros+druidos van,mert nekem 10ből 9x timeoutol az oldal,és így elég babrás keresni rajta...1000hála... -
#16075 velem összefuttok,mindig mindenki engm bánt,pedig még citerám sincs :-P -
#16074 a segítő infi visszanézett rambo+constance társaságában,hiba volt...bedöngöltük betonba jól mind3at :-P -
Rockety #16072 én nem ezt mondtam... tanulj már meg olvasni bazd meg. -
#16071 egy magányos chantert meg vmi midit :-P btw épp most voltam amgnél emainbe,bárd+ns társaságában,3alb ott is volt,elkezdjük hazaküldeni őket,erre köcsög kobbie megin a bárdra agrózik,ráadásul 2is,véletlenül arra járt egy ns is(megin Luon :-) ),és így meguszta mindenki egyben(mármint hibik),aztán elnézünk mmg,és vissza,erre fexik egy midi caster 3alb,és bd gyerek,épp 4diket trancsírozza,mezzeljük peteket,elkezdjük csapni bd-t,közben petek mezzből healnek(ROTFL),és semmi jelét nem mutatják,hogy oop-k akarnának lenni(még chanter pet is oop egy idő után vazz,szal megin ROTFL),ütjük 2en mint hülye,most Luon sehol,jön viszont egy infi,az is lePAzza,ez se érdekli,kezdi a futást,és sorba fexik mindenki,na nerf már,mert ez vicc...vagy nem kell nerf,csak rakjanak wardenre olyan sebzésű pbaet,mint chantere,legyen insta mondjuk 3sec reusetimerrel,és ofc baseline skill,esetleg specline debuffal+pbt fogja fel spelleket is,akkor kb fair lenne bd is... -
#16069 ja,nincs mezzer bd leírt...nekem idág 2x sikerült úgy megölni bd-t,hogy 2en voltunk,mind2 rr6+ tankkal,aki ugye 3 ütésből meghasaltatta,mivel én is segítettem,ezért 2ből,de buffbotos bd ellen még ez se működik... -
#16068 Nekem mar van egy megalapodasom Malevval - ha bd eppen egy albit/hibit tamad, akkor eloszor a bd-t kell eliminalni, csak utana fordulunk ra a masik realmbelire.
BD-nel birom a szovegeket, hogy taktikaval siman meg lehet olni. Persze, szamtalanszor oltem meg 2 emberrel, de szamtalanszor volt az, hogy egy fg ellen megvivott csata utan jott be a szarra buffolt BD es ugy kezdett, hogy egy lovessel kiolte a sorcunkat, utana maradt egy paladin/wizard es en. Root ment a paladinra, o mar tobbet labdaba se rugott, pet ment wizardra. Rafutok Banana-ra (o volt a bd) insta mezz - pont akkor jott vissza. Gondoltam, most stun aztan szet dd-zuk. Szepen purgolt majd elkezdte loni a wizardot, aki addigra qc root-olta a commandert. Mondanom se kell, kihaltunk seperc alatt. Akkor sincs eselyem megolni egy BD-t, ha MoC-olok... Volt mar, hogy Banana-ba belottem 1200+ hp-t mire elkezdett LT-t loni, de volt meg vagy 20% hp-je.
Egy tanacs mondjuk, ha van valaki aki hasznalhat olyat a kozelben, mindig legyen diseased fegyver nalatok. -
#16067 és azért jöttünk össze 12en,mert eredetileg 1fgt levert 2bd+2vmi(én akkor még nem voltam ott,csak mesélték),ekkor összesírtak vmi erősítést(egy extra fél group),és elindultunk 9 tankkal+2wardennel+1druiddal ölni...caster/mezzer nélkül,nem voltunk eleve halálra ítélve az a lényeg :-DD -
#16066 tegnap este kinn voltam 12emberrel odinsba jöttek a Kkrisz leownolt vmi szólózott,mondtam a népeknek,hogy na camp gyorsan hmg hadd jöjjetek,erre megin Kkrisz leownolt vkit deathspam,várunk várunk,semmi,logolnom kellett,mondom a jónépnek gyors futás amghez,legalább 1-2t üssünk le mielőtt lépek,odamegyünk semmi,vissza hmg 1000L,ott is semmi,na akkor logoltam,szal ilyen 2fgvel keressük a szólózókat,a durva 12 fős(bárd nélküli lol) hibizerg elől meg bújkálunk style van?8-) nahát :-D -
#16065 tegnap kimentünk 3an emainbe korareggel(9 körül) Luon(ns),Bhalage(ss hero),Botond(az vagyok én :-P) felállásba,amgnél stealther hegyek ofc,konkrétan volt vagy 3-4 midi gyerek 2hunter és 1 vagy 2 sb,namost 1 hunter kivételével lenyomtuk mind,ekkor megjelent vagy 5 alb,elkezdjük azokat is lenyomkodni(tankgroup vs pbt ugyebár...),és ekkor azt veszem észre,hogy ütöget köcsög merc,sőt még el is talál néha,de scak offhanddel vmi 100akra,hp-m meg 500asával fogy,nézem mivan,hát a hunter lődözi a seggem jól,szal most akkor verjem itt a nyálam,hogy 'jujj köcsög albok/midik mindig egymást segítik' meg 'nem unjátok,hogy midik nyalják a seggeteket csak úgy tudtok nyerni?' vagy mi?érthető okokból nem nekünk segített a hunter(haverjait péppé vertük,és ő is alig bírt elfutni,gondolom ezért megorrolt),mondjuk ha albok érnek oda hamarabb,és ők verik le a spannjait,aztán csapunk le albokra lehet nekünk segít,leszarom,én ha midit/albot látok pofán túrom mind,egy kutya,az meg hogy melyiket először ha mind2 van,háááááát,amelyik kézre esik épp elsőnek :-P -
#16064 amúgy minden nagyképűség nélkül mondom hogy szivesen összefutnék a grpotokkal mikor aodval kint rvrezünk. már egész jól kenjük bár könnyen meglehet hogy még nincs esélyünk ellenetek, de azért kivi lennék. :) szoktál rvrezni manapság és ha igen akkor csak emainbe ? -
#16063 mármint egész nap 2x haltak meg amugy meg ownoltak... -
#16062 najó de a multkor simán ráfogták az AoDre hogy zergel :) márpedig max 2fg volt tőlünk :) és egy kis pöcs BD volt aki aznap már másodszor halt meg 3 barátjával egyetemben és tök ki volt akadva hogy a BDvel nem tudott megölni 2fgot és követeli hogy a lifetap 1 seces timeres legyen LOL. -
Mester #16061 Hát ha mindenki 1fg-el szaladgál és kettő balanced jó grp együtt megy azt előfordul hogy zergnek nevezik. -
#16060 Figyi miota a midik zergnek neveztek a 2 fg guild grp-ot, azota rohogok ha a zerg szot latom :) -
Mester #16059 Mindegyik realm zergel csak nem mindegyik ugyanannyit.
Ma leginkább az albik zergeltek ezért lett megemlítve rock részéről valszinű.
Azt meg leszarják a hibik/midik hogy neked a pofád égne ha mindig csak az egyik oldalt támadnád szvsz. -
#16058 Ez a kedvencem, csak albi zerg letezik, midik es hibik sohasem. Tehat ha 4 fg midi kempeli apk-t emainban az nem zerg, az barati tarsasag. Roflmao.
Egyebkent a hibik (tisztelet a kivetelnek) kotelesseguknek erzik a midik segget nyalni? Nekem egne a pofam ha mindig az egyik oldalt tamadnam csak barmilyen legyen a helyzet. -
Rockety #16057 röhelyes mennyi alb van manapság rvsrbe... csak emainba volt 4-6fg ma... excal style :)
-
#16056 Mentalism jo xp-zeshez. :) -
#16055 Lebuktam, GOA alkalmazott vagyok. :DDD -
Rockety #16054 chellosok: nektek is lassú a külföldi háló vagy ez csak XVII.ker probléma megint? -
BadGuy #16053 Nem csak a smite hasznalhatatlan, en peldaul faszan megvagyok nature affinity es mentalism nelkul :) -
Rockety #16052 Alyr pls dobjad a mailt amit küldtél mert véletlen töröltem... azt kiváncsi vagyok mi a f*** van :)
-
BadGuy #16051 "I wish they die IRL.
Want to find one of them, and smash a beer bottle on his/her head."
Van 1 erzesem hogy tudom ezt te hol olvastad, bar nem akarok talalgatni =) -
BadGuy #16050 Tegnap esta 18:30kor hagytam abba xpzest clericemmel :o huuuuuh :). Goa sux -
#16049 En csak arra kenyszeritenem oket, egy-egy hetig jatsszanak avalonia 2h palaval, spirit cabaval, smite clericcel. -
#16047 Akkor ezert volt az hogy tegnap este 13 jatekos volt hibbiben osszesen
Mindenki lelepett vedeni a reliceket, aztan szokas szerint osszeomlott a szerver es kibaszta az embereket. Nehany albi maradhatott azert mert a reliceket elvittek
Nem mintha tulsagosan zavarna, majd visszaveszik oket elobb-utobb. Ha meg nem az se katasztrofa, ugyis unom mar hogy soha sincs DF, hatha ezentul osszekapjak magukat a hippik. -
Atomy #16046 Látom másokból is kiváltott ez érzelmeket :)
"what do u want from GOA
...
I wish they die IRL.
Want to find one of them, and smash a beer bottle on his/her head." -
#16045 Jo lenne, ha az idiotak megtudnak oldani, hogy aki tegnap Excalon jaszott, betudjon lepni AKARHOVA. Pillanatnyilag sehova nem tudok belepni, mert azt hiszi a belepteto szerver, hogy Excalon vagyok bent... Faszert nem tudnak account statust torolni a szerverrol... -
#16043 [update 9 :55am BST]
The problems with the Authentification server of Excalibur are, you would have guessed by now, requiring more complex procedures than planned. The admins are still working on it but we have no ETA just now.
A jo budos k*rva anyjukat. -
Atomy #16041 Tegnap este 7 körül relic raid volt excalon ami a csodálatos goa servereken automatikusan crash. Azóta én sem tudok belépni. -
#16040 Kapom az Account already logged in uzeneteket... -
#16039 jah mindig és végig deathsight 48ig, aztán a többi painworkre -
#16038 Mondjuk 40-ig deathsight 100%, utana 50 is, a tobbi nem szamit :) -
Rockety #16037 Szigorúan powerlevelre és farmolásra hogyan specceljem a nekrót? (mondjuk lvl 10 - 25 - 50-en?)
köfi -
#16036 Elgondolkodtato :) -
#16035 én nem tom,ezt még te javasoltad vagy 1-2000hozzászólással korábban,gondoltam én is felvetem ezt mint alternatívát ;-) -
#16034 Nyugi ez nincs benne :) Ez csak ugy van :)