43179
  • Mester
    k.:P

plz mond el hogy miért van az hogy bm/merc 200at üt max rajtam zerker meg 800at és miért ne kéne nerfelni akkor?

"slam es csa, mire magahoz ter, addigra volt maci, nincs maci""
    Rvsr-zél egy kicsit többet plzzzzz.
  • chalyd
    Lol, ez igy van :) megnézném én az a Minstrel BD killt :)
  • Hangianix
    Odinrol van szo. Emainben ha pedig grp-ban van, akkor a masik oldalon is van cc nemcsak nalad. Supression specces BD-t akkor olsz meg soloban minstrellel, ha bejott a mezz, stunban all a bd es valami uber peted van. Vagy ha nalatok benak a bd-k...
  • chalyd
    Botond : Hogy tetszett a kis duel a Reaver-emmel? :) Mellesleg utáltam azt BT szarságodat... folyton misseltem :) Btw mekkora RR-es vagy?
  • Botond #16164
    13as vw-t nem akartok PLni?8-) csak olyan 49,98ig,utána leszólózom jól a maradékot ;-)
  • Botond #16163
    nem,azt kérdezte 'mármint arra értettem, hogy az la nerf miatt az assassinoknak lesz a legszarab',vagyis,hogy assassinok miért lesznek szarabbak,mint a healerek/tankok,stb,te meg azt magyarázod,hogy sb/ns/infi közül most nem sb lesz az ownage,hanem az lesz a suxxor,de majd egyszer csak megértitek egymást :-)
  • Botond #16162
    azok még simát se adnak?8-)
  • Hangianix
    © Mester ma 13:37 | Válasz erre | #16160

:D
  • Mester
    7 percenként vendo mode amivel egy ütéssel leviszi az rr8 fullra buffolt chantert 5% hp -ra.
    Vagy nekem üt 600-900.
    Míg egy merc max 200 körül üt.
    Miért ne kellene nerfelni mond el plz Bhalage...
  • Rockety
    nem lehet vele 2shotolni castert, tényleg de szar.
  • Rockety
    lag rulz
  • Rockety
    Fidel holnap gyere fel azt go xp.
    Ezekre a nevekre msgzél (valamelyikkel fent leszek)

Lirian (chanter)
    Rendorion (shade)
    Iamashadesbot (tippelj:)
  • Rockety
    Fidel holnap gyere fel azt go xp.
    Ezekre a nevekre msgzél (valamelyikkel fent leszek)

Lirian (chanter)
    Rendorion (shade)
    Iamashadesbot (tippelj:)
  • Hyder_work
    mármint arra értettem, hogy az la nerf miatt az assassinoknak lesz a legszarab

én csak örülök az la nerfnek, kevesebbet kapok =)
  • Mester
    Igen játszottam. És láttam is embereket játszani vele.

Ha szerinted nem kell nerfelni annak kettő oka lehet: 1. nem tudsz vele játszani ill. elbasztad a specelését. 2. nem akarod hogy a túltápolt karidat a többi szintjére hozzák.
  • Rockety
    Nem, kérdezte miért lesz szar az sb, ez volt a válasz (és talán 2-3 lesz emainba aki tud is játszani, a többi meg takarodik:)
  • Rockety
    de nem bánom, mert eddig shadowblade vs akárki a játék legelején:

1, Ffs somebody 1-shoted that wizard! WHERE IS HE????
    2, OMFG couldnt hit him, he owned 2 tanks in straight melee, nerf IP nerf that evade

Critblade ill. stealther nerf után:

1, I are l33t sh4d0z3rk3R!21!!!44444, i just press stick and Spamzooor doublefrost(4tehwin mabbe?) and pwn ppl anytime Muhahahahh !!444444

Szal ezek miatt van a nerf... (berserkeről inkább nem beszélek, láttuk az 1000es dmg-t és a többit is tapasztaltuk ingame.)

Ezek után nem csodálkozom ha a sok köcsög fogja magát és rerollol infiltratorként, ami maga után vonja majd az infi nerfelését imho.
  • Botond #16150
    sztem simán elbeszéltek egymás mellett :-)
  • Rockety
    shadowblade: 30% kevesebb dmg, chain alapú evade stun, a legszarabb ra-k, csak str alapú slash dmg fegyvereket tud használni (nsem ellen ez alapból 39% resistet jelent amig nekem 16-19% slash resist ellen kell ütnöm), 2 buffbot kell hogy azt kapja amit a druida tud adni, cleric haste helyett spec af buffot ad, ami addig kb kiegyenlített amig a mastery of arms nem müxik.
    Kb 70-100hpval rendelkezik többel mint egy infi/ns.

Úgy hirtelen ennyi :)
  • Botond #16148
    mármint mach 5 valóban arra van kitalálva,hogy a gimp karid meglépjen,de azok a minik nem gimpek basszus :-P
  • Botond #16147
    nem az elfutáshoz kell neki bazz,hanem,hogy te ne fuss el :-D
  • Hyder_work
    miért lesz az assassin a legszarabb emiatt? én az la nerfnek örülök csak, mert eddig csak azzal tudtak lenyomni...amugy nemigazán
  • Hangianix
    Botond, BD-nek nem kell speed, hogy elfusson, o anelkul is ki tud csinalni. :P

Minstrel meg nem annyira durva. Kizart, hogy siman oljon 3-4 embert.
  • Uberlama
    :DDDD és ha még a BDt nerfelnék Istenem.. :)
  • Rockety
    te játszottál már blademasterel?

LA nerf 4tehwin , szopjanak végre a zerkerek... köv faszság a savage de majd az is megkapja ami jár neki. Egyedül Sbket sajnálom egy picit la-nerf miatt, megkell tanulniuk pa-zni :) mondjuk legszarabb assassin lesz emiatt a nerf miatt, de hát ez van.

kurva szép az élet.
  • Botond #16141
    bd is van vagy 5,szal az se overpowered class btw :-)
  • Botond #16140
    afk volt a 2 healpet vagy vmi hasonló
  • Botond #16139
    múltkor ss heroval 2en agyonvertünk egyet,de mai napig nem bírok rájönni,hogy hogy...
  • Botond #16138
    mini kb olyan tuti mintha skaldnak lenne petje,vagy bd mach5je,nem hiszem nem lenne kicsit nagy anyázás...
  • Botond #16137
    na szal minivel az a fő gondom,hogy mach5el megy,és el se lehet futni előle,nem úgy mint bd elől,ezen kívűl pettel+instaddvel+speccelhető fegyverrel elég durva sztem,és pl wardenem se kétszer verte már le photon+luske+stevehirwin vagy ki,ezenkívűl mókásnak tartom,hogy míg például bárdnak 4 vonalat kell specelni,ha akar vmit,addig mininek 3at,és ugyanolyan 1,5-es a szorzójuk,szal sztem csak simán szét kellene szedni 2 vonalra a mini spelljeit,hadd szopjon ő is speccelésnél,hogy vagy ez vagy az,mert bárd is ugye mekkora patent kari lenne,ha 3 vonalon rajta lenne a fegyverspec,a heal,a mezz,a buffok és songok,nem kéne 4 vonalra gyúrni 1,5essel...szal minin annyit kéne nerfelni,hogy legyen 4vonalas,aztán törjék albok az agyukat,hogy hogyan tovább...
  • Hangianix
    Foleg, ha szarra is van buffolva...
  • Rockety
    tegnap 2 backstab 1 pa után megölt mindhármunkat egy bonedancer.... visszamentünk és 5en vertük agyon valahogy (3 ember BDre és 2 a petre). De bazz ez csak egy BD volt , ha már 2 van akkor csumi ismét. Szal ritka nagy szemétség az a bd.
  • zippofcy
    Nekem is lesz wardenem, legkesobb telen. Nem is tudom ki vilagositott fel rola hogy milyet csinaljak
    Viszont a minstrelnek a petje teljesen elcseszett dolog, egyreszt a resist miatt, masreszt meg mert speedsong mellett nem is lehet. Meg a hagszercserelgetes is kocsogseg szvsz, a skaldom ezert jobban tetszett. Csak randa troll volt, na
  • Tafaya
    En ulo BD-be lottem kb 4 mp-enkent 498-akat, az meg rohogott es gyogyult.
  • Tafaya
    Kiveve persze a midiket :)
  • Mester
    Zerkerre ráfért már a nerf ezt a játékosok nagyrésze elismeri...

La nerf vagy Vendo timerének növelését már megcsinálhatták volna régebben is.
  • Tafaya
    Akkor biztos azert olyen keves a mini nalunk mert becsuletesek es nem akarnak egy overpowered class-szal jatszani.
  • Botond #16125
    hát mert az instadd+pet+stealth+mezz+egyebek kicsit sok 1 karin imho,és bd-n kívűl a mincer a másik kari amit agyonbuffolva se versz le,ha a mincer is buffbotos azé
  • Pelgrin
    Ugyan aruld mar el miert kellene a minit nerfelni?
  • Botond #16123
    na ha vmi karira ráfér a nerf bd kívűl az a mincer...