Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
aláírás.
aláírás.
aláírás.
aláírás.
Most meg húzok aludni, mert leájulok a székrõl...
aláírás.

akaratgyenge midgardi siegecrafter felhuzott egy ram-et gna fastenel 😄
aláírás.
Most vettem meg a játékot, és ha tudnátok adni néhány ötletet a kezdéshez, azt megköszönném. Pl. Ha jól láttam több realm-ban is lehet játszani, hol van rá esély hogy összefutok magyarokkal is? Mégis jobb lenne mint akárkikkel bóklászni.
Egyelõre csak az 1 hónapos próba verziót próbálom, szerintetek megéri a fizetõs cucc?
Thnx
most elõször érzem úgy egész DAoC gammázásom alatt hogy nem érdekel milyen gyorsan lépem a szinteket, csak élvezem a játékot :-)
(eddig is élveztem csak mindig görcsöltem lvl miatt 😄 )
kobbie skald es migard rulla 😊)
aláírás.
aláírás.
álltalában az iránytja aki megépíti
RAM:Faltörõ vagy ajtó törõ.
Az ajtó közelébe kell építeni.ha kész nyomsz rá egy /control-t és megjelenik egy ablak.4 icon van benne.ARM,AIM,LOAD,FIRE.Ezeket kell nyomogatni okosan azt müködik jól:-)
Catapult és társai:Ehez már skullokat is kell venni ami kövek formályában vásárolható.Ezek értelem szerûen távolsági fegyverek.Ennek kell egy AIM pont amit F5+bal egér gomball tudsz kijelölni de neked is ott kell állni.Ez azért kellmes mert AOE damaget nyomat és elég kellemesen sebez.A komolyabb darab már tud 1000 közelében is sebezni.Persze csak az aim pont helyén.
Dárda vetõ:Személyes kedvencem.Ez is AOE vel bír de kisebb körben tudja csak.Sebzésrõl nem tudok sokat de biztos nem kevés.Ennek is kell skulló.
ÁLlt 1 emeber nem tud elcipelni egy siege fegyvert.Azt ahol építeni akar valaki valamit ott oda adják neki a maradék cucost.
aláírás.
Qyr vagy Pietro, Qyr a main
aláírás.
mak 😄
aki excen 1.BGzik az szoljon 😊
aláírás.
aláírás.
😄
aláírás.
ergo lehet hogy 100an vannak a képernyõn es 5fpsed van, ha ütik a csókáidat rendesen frissíti a health bart
persze ha net lag van akkor nem
aláírás.
midgardi healer micsininal kedves badguy baratom? 😊
es healertol/tanktol nem fugg a csata kimenetele? 😊)
/akadekoskodás off
😄
aláírás.