Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Jaja. 😄 Majd en is ilyen "funos" csapatokat szervezek 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Beszaras. 7-s grp volt, 2 theu, 2 scout, 1 infi, 2 cleric (tehat mindenre alkalmatlan 😄) es csinaltunk egy Lyonesse turat, aki szembejott azt megoltuk, mert a GL - Blessus lvl 49 szerint a fun a lenyeg. Na jott egy sorci, erre elment vele az aqua-hoz tanglerezni kettesben. Meg jo, hogy a fun a lenyeg...

Hangianix
En is ezt mondom, egyebkent ugy 2x szorzoval lehet szamolni. Csak nem biztos.

Tafaya
Messze jobb a DF xp mint a fak. Legalabbis sajat tapasztalat alapjan: 2 bubi faknal volt kb 5 ora, 0.5 bubi DF-ben felora.

Hangianix
Biztos? Egyebkent mindenki mondja, hogy DF xp az milyen jo es ez teny, csak elfelejtik, hogy DF-ben nem tudsz akar 5 oran keresztul xp-t gyujteni (egyreszt mert addig nem is marad a mienk), masreszt szinte biztos, hogy halsz egyszer, illetve nagyon jo csapat kell hozza. Faknal meg egyszer halltam osszesen, akkor is csak azert, mert a scout ugy huzott, hogy a minstrel meg a main tank afk-ben volt es behuzott 4 fat.

Hangianix
Azt.

marmint a cripple-chain pullt javitjak vagy mi?

aláírás.

miert is szunik meg?

aláírás.

Hangianix
Ritka szar hetvegen volt a faknal. Aremelt 9 bubi helyett 4.6 jott. Autopull megszunik ugye jovo heten. lvl50 kitolodik oktober vegere 😊

2en vannak nem? 😄

aláírás.

Hangianix
Tenyleg ti jatszotok tesoddal Exc-en?

majd hozzaszoksz az ejszakazashoz 😄

aláírás.

Köszi a meghívást, sajnos L kellett mennem, de azért majd kereslek titeket késõbb is ha lehet.

Most meg húzok aludni, mert leájulok a székrõl...
gratz 😄

aláírás.

Milyen ez a camelot cucc? ez jó? vki röviden leírná nekem? plz!
Hangianix
Ja, akkor albionban is ketto van. 😄 Nekem is van egy egyszemelyesem 😄

Mi az hogy u have been linkdead?
btw siege ram
akaratgyenge midgardi siegecrafter felhuzott egy ram-et gna fastenel 😄

aláírás.

Most van fent valaki innen?
Köszike... Melyik szerver a legjobb?
Hangianix
Huha, toled meg nem lattam hogy Jock guildjet reklamoztad volna 😄

Sziasztok,

Most vettem meg a játékot, és ha tudnátok adni néhány ötletet a kezdéshez, azt megköszönném. Pl. Ha jól láttam több realm-ban is lehet játszani, hol van rá esély hogy összefutok magyarokkal is? Mégis jobb lenne mint akárkikkel bóklászni.
Egyelõre csak az 1 hónapos próba verziót próbálom, szerintetek megéri a fizetõs cucc?
Thnx
Lord Marcus
az ostromgepet valahol itt a forumon lattam, kb az utan, miutan a beta verzio elmult, es ujdonsagkent volt ez a katapult. volt egy screenshot egy rohadt nagy sárkányról is, asszem azt is újdonságként mutatták be.
btw. powerlevel
most elõször érzem úgy egész DAoC gammázásom alatt hogy nem érdekel milyen gyorsan lépem a szinteket, csak élvezem a játékot :-)
(eddig is élveztem csak mindig görcsöltem lvl miatt 😄 )
kobbie skald es migard rulla 😊)

aláírás.

Hangianix
Meg 59.5 ora lvl 50-ig 😄

Tafaya
Nem kell hozza 500-as crafting barmibol is?

ja Lough Gurban volt egyszer egy dampwood mite gyilkolás catapultal

aláírás.

Hangianix
Es mikor basszak majd el? 1.51-ben? Mert akkor te is szivsz 1.52-ig...

Tafaya
Albioni gizda erzes, lol 😊

Hangianix
Faknal 1 ora alatt jon ugyanaz ossze, ellenben a halalozas eselye meg egy kutyauto csapatban is kisebb. DF-ben, ha nincs jo csapatod, akkor csak szopni fogsz. En meg inkabb nem halnek 5 percenkent, mint elso alkalommal, amikor Acornnal lementunk DF-be. 😄

Tafaya
Asszem az elsodleges tulajdnosag minden szinten, a masodlagos minden 2. szinten, a harmadlagos pedig minden 3. szinten no 1-gyel.

Imádok ostrom gépeket kezelni
álltalában az iránytja aki megépíti
RAM:Faltörõ vagy ajtó törõ.
Az ajtó közelébe kell építeni.ha kész nyomsz rá egy /control-t és megjelenik egy ablak.4 icon van benne.ARM,AIM,LOAD,FIRE.Ezeket kell nyomogatni okosan azt müködik jól:-)
Catapult és társai:Ehez már skullokat is kell venni ami kövek formályában vásárolható.Ezek értelem szerûen távolsági fegyverek.Ennek kell egy AIM pont amit F5+bal egér gomball tudsz kijelölni de neked is ott kell állni.Ez azért kellmes mert AOE damaget nyomat és elég kellemesen sebez.A komolyabb darab már tud 1000 közelében is sebezni.Persze csak az aim pont helyén.
Dárda vetõ:Személyes kedvencem.Ez is AOE vel bír de kisebb körben tudja csak.Sebzésrõl nem tudok sokat de biztos nem kevés.Ennek is kell skulló.

ÁLlt 1 emeber nem tud elcipelni egy siege fegyvert.Azt ahol építeni akar valaki valamit ott oda adják neki a maradék cucost.
Rincewind
ez engem is érdekelne, még sose láttam ilyet...
Hangianix
Smiter 26 + 10-s rejuval. Es nem tulsagosan erdekel akarnak e vagy nem, ha nem hat nem. 😄DD

Tafaya
Rejuv vagy smite cleric vagy? Mert a raideknel a rejuv clericeket favorizaljak kemenyen. Azt mondjak 10 cabalist jut egy normalis rejuv clericre 😊

Tafaya
Fazas loturo xp DF-hez kepest hidd el 😊 Az utso 0.5 bubim kb felora alatt lett meg odalenn 😊

Hangianix
Kiszamoltam, ha fakat olok csak az 50-ig hatralevo idoben es nem szamitom a csapattagokra varakozas idejet, illetve 2 orankent mas helyre megyunk gyilkolni es egyszer se halok, akkor 62 ora jatek kell az 50-s szintig. Tehat oktoberben leszek 50-s...

Tafaya
Lol. Egyebkent bejon a PvP szerver szerintem Prydwen meg kihaltabb lesz mint most.

Hangianix
De meg ott is kevesen lesznek 😄DD

Tafaya
Franko amit irtal, de vess egy pillantast a Valewalkerre, es utana ironizalj... Ugy latom a tipikus hibi kisebbsegi komplexus csak akkor szunik meg, ha inditanak egy olyan szervert ahol csak hibi realm van.

Hangianix
Jaja, mondjuk jogos, hogy nincs a necron chain. De azert remelem kompenzaljak valamivel, mert igy egyenlo lesz a Cabalisttal.

szerinted nem vicceltem baromallat? 😊)

aláírás.

Hangianix
kb havonta 2x vagyok olyan grp-ban, hoyg nem kell se mezzelnem, se stunnolnom 😄

jaja mostanaban jatszol?

Qyr vagy Pietro, Qyr a main

aláírás.

megkeztem a BG terrorizalasat a kobbie skaldommal, lenyomtam egy piros druidot (szerencsere nem volt summonolva petje, leszedtek elotte sztm)
mak 😄
aki excen 1.BGzik az szoljon 😊

aláírás.

de ha nem caster vagy akkor effects selfel is el lehet boldogulni 😄

aláírás.

na meg > /effects self
😄

aláírás.

amennyire en tapasztaltam, az fps nem befolyásolja a Mini Group Window frissitését
ergo lehet hogy 100an vannak a képernyõn es 5fpsed van, ha ütik a csókáidat rendesen frissíti a health bart
persze ha net lag van akkor nem

aláírás.

"healer" - "akitol fugghet a csata kimenetele (pl leallitja ellenseges teamet 70 masodpercre"
midgardi healer micsininal kedves badguy baratom? 😊
es healertol/tanktol nem fugg a csata kimenetele? 😊)

/akadekoskodás off
😄

aláírás.

Hangianix
hat azert healernel is szamit az fps. nem1x haltunk amiatt mert bejott a lag en meg nem gyogyitottam csak a halottakon 😄