Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Tehat anno azert nem leptunk be DA-ba Amorce-szal, mert beta ota egyutt jatszunk (mi mar akkor is Prywdenen nyomtuk) ket kulfoldivel es veluk kibaszas lett volna. Azota mar harman vannak. Feltorunk. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Na ez eleg Khurrakos volt, magyarazd meg please 😊

Hangianix
Egyebkent sajna akkor se tudnek belepni AoD-be, ha a mostani guildem felbomlana, mert a tagok nagyobb guildet szeretnenek.

Hangianix
Na majd a SotL fun guildben meghallgatom. Ez valami olyasmi lehet, mint az anyanyelvi tanarok... 😄DD Eloszor semmit nem ertesz, majd hirtelen... 😄DD

Rockety végre megmondta a faszát, egyetértek maximálisan.

Most nem vagyok/leszek pár napig, RL leköt (talán szerencsére?)
lehet csinálok magamnak egy DAoC elvonót más gammákkal, jön a suli és nagyon nem kéne DAoCzni hajnalig továbbra is 😞

aláírás.

Az utolsó hozzászólás nem tükrözi a véleményem,(mert loth nem láma és nem utálom).

De abba kéne hagynotok mások szídását/bírálását

Lourker

Hangianix
Lassan olyan lesz a DAoC topic is mint az RS lett: "es joco aki a legjobb baratom volt mar nem a legjobb, mert pisti karijaval feltorte sanyiet. Es sunyi kocsog." 😄DDDD

Bad,Donk: eddig mindenkibe belekötötetek aki kilépett a guild-ból...
El kéne gondolkodnotok hogy lehet hogy bennetek van a hiba és nem azokban az emberekben, akik kiléptek a guildbõl.
Lavoam egy szót nem szólt hozzátok ti meg elkezditek szídni ráadásul jogtalanul(de mgé ha jogos is lenne miközöd lenne hozzá?😛)

" Lavoam NEVÜ karit, mert elbaszott egy szar volt 😊)
"
Ez is nagyon okos írás volt donk gratulálok( A te herodat senki nem szídta hogy nem spear ill. lw user hero).

Nekem nincs veletek bajom csak amikor elkezdtek szídni vkit.

Írásomat egy idézettel zárom (prydwen forumon olvastam és nagyon megtetszett😄)

"only person i hate in the entire game is Lothandar( wich is in FC ) thou.. real lame guy
"
😛

Lourker

Hangianix
Dzsokk-Magyar DAoC szakmaival bovitett megfelel? 😄

Hangianix
Latom nekem kene egy dzsokk - magyar szotar mert a felet nem ertem 😄DD

Hangianix
De ahhoz kepest azert jol egyutt maradtak, ugye tobb ember, tobb gond. Es legalabb van hova jonnie az exc-es middiknek. 3 magyar van guilden kivul osszesen csak, ha jol tudom.

Tafaya
Az egyik legjobb prydweni scout fogalmazta meg igy:

"Tegnap meg sok penzt adtak volna az accountomert, ma mar nekem kellene penzt adnom hogy vigyek"

Hangianix
Nem igazan ertem a dolgot. Nekik az lenne a dolguk, hogy a regi jatekosokat megtartva tovabbiakat is toborozzanak, hogy ne csak nemi aprohoz jussanak. Persze biztos el vannak foglalva a japan meg koreai verzio kiadasaval, de igy nem igazan latom ertelmet, hogy az elofizetesem lejartaval maradjak. Es ennek semmi koze nincs a cleric nerfelesehez. Mit fogok csinalni, lesz 2 50-s karim, azokkal RvR-zek es annyi? Lehet, hogy az xp-zes unalmas, de legalabb megvan az a jo erzes, hogy fejlodik a karakter. Jo, rp-t is kezdhetek gyujteni, de megis...

Tafaya
Kulfoldi forumon azt olvastam, hogy sokan sirtak a scoutok miatt, es ez lett az eredmenye. Probalnak nekik adni az 1.52-ben Camouflage-t, de az egy nagy halom gozolgo lo****

Hangianix
De most tenyleg, azert csinaljak ezt, mert mar tul sok az 50-s kari es nem tudnak "kihivast" hozni a jatekba?

Tafaya
Heh inditok egy cabalist-ot, az lesz a csucs meglasd 😛

Hangianix
Lassan elerik, hogy mindegyik kaszt szar legyen 😄DD

Tafaya
Hehe, az infik megkaptak a See Hiddent, amivel a scoutok szopnak (gyakorlatilag veguk), viszont a True Sight meg az infiket szivatja meg elegge 😊
Gyakorlatilag hanyattszivattak a ket legnehezebben fejlesztheto kasztot...

full light mentalist
=)

azt még nem meséltem sztm hogy miután töröltem a 37es szintu Mindot , aznap jelentette be a Mythic a respecet
mára már , ha szenvedve is de 46-49 lehetne
és respec full lightra
baz 😊

aláírás.

Hangianix
Persze o csak bejott a forumra maris guild tag. En meg meg mindig nem. 😄DDD

Csak azért írtam mert Lavoamot rendes gyereknek tartom és ahogy láttam nem nagyon powerlvlte senki.

Amúgy tökmindegy jön le a patch és msotantól már 10tõl játszhatok reggelig😛

Lourker

Hangianix
Megszunt. Ez teny. 😄

Hibben ez fáknál is megvalósítható, nekem csak a parth farmnál volt alkalmam tesztelni

aláírás.

Auto pull annyibõl áll hogy behuzol egy mobot majd mi után lesebzed kb 5% hp-ra elfutsz elõle.Egy darabig próbál utánnad jönni de mivel elõtte agyon verted csak lassan.Majd egy kis rohanás után megunja és vissza fordul és elmegy oda ahonnan indult.Onnantól kezdve fogja automatikusan küldözgetni a mobokat egy jó darabig.
Ez olyan helyen müködik jól ahol sok enemy van 1 kis helyen mert akkor hosszú ideig nem fog az auto pull megszakadni és te csak csücsülsz 1 helyben és csapkodod az ellent.
Hangianix
Egyebkent eddig nagyon tetszik az uj patch (a kovetkezo mar nem fog annyira 😊 ), irto jo hangok vannak, a szunyogdongicseles pont olyan idegesito, mint igazabol, csak itt le se birod csapni 😄, az uj spell effectek is jok. Roviden osszefoglalva: Fasza! 😄

Hangianix
En ezt nem ertem. 6-an vagyunk a faknal, varunk ket embert akik akkor indulnak Camelotbol (!!!). Mondom nekik, hogy amig varunk, oljunk mar meg par greater telamont. Erre lehurrognak, hogy nem, mert szar xp. (6-an az 18m/fo es kb 2-t olnenk meg 1 perc alatt) Hat basszak meg, lehet, hogy szar, de nem ulunk felorat, mint az idiotak es nem csinalunk semmit, csak mindenki valamelyik hulye klantagjat szidja...

Tafaya
Lehet letolteni a patch-et, 8.6 MB

Hangianix
Nem tudta befizetni a penzt, ha jol emlekszem.

Ja bocsi van egy 30+ theurgunk, de mosttanaban nem lattam, vajon mi lehet Scythe-al....

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hmm, azt hittem ebben a patchban mar kapok ae mezzt, de nem, franc.😊

De a guildunkben egy sincs, es neha jol jon az a pbt.😊

Tessek belehuzni, es pik-pak 40+ lenni.😊

Hangianix
Eloszor alakitsuk meg es utana. Nem szeretnem, ha SotL-osok fulebe jutna meg az alakulas elott. 😄DD

Hangianix
Eleg az "Angels of D is es nem kell bezarni az idezojelet. Kevesebbet kell irni. 😄DD

Lavoamot nem húzta senki a GoS-ból és csak néha xpzett GoS-os játékosokkal jó lenne ha gondolkodnál mielött szídnál vkit...

Lourker

Uberlama persze hogy beléphetsz csak keres meg egy pár klán tagot elméletileg a nagya tud inviteolni azt ott kapsz majd infot.Nem tudom mennyire vágod ezért egy kis segitség hogy megtalálj minket.
Ha beirod ezt akkor ki listázza a klán tagokat:
/who "Angels of Darkness" fontos a / jel és ez a " jel is
aki listázodik annak a "/send valaki"el tudsz üzenni.De az egyzserübb ha meg mondod a játékbeli neved és aki olvassa ezt a forumot az majd bevesz.Én nem leszek pár napig azért nem válalom.Bocs ha unalmas voltam :-)

Badguy miért nem nentek inkább legionra.Azok a dropok az über durvák.Egyébként azokat a acucokat amit dropolnak a lordok ,princek,legion azokat nem tudod gyémántért megvenni és ezek kicsit kajakabak mint amit lehet találni máshol

Nállunk a DF megjelenéséig a fák jelenteték a jó xp-t full 45+os groupal.

Hangi ez egyébként egy jó ötlet de mi lenne ha ez lenne a klán neve :"Servants of the Fake" (Tafy után szabadon).belépnék szivesen :-)
lol holnap be is dobom az alliancebe :-)
dejó külföldre meghaltam 😞

aláírás.

de ez hogy "leleptel albionba" meg a hozzá fûzött kis commented (belive me master, i've noticed the ";o)") mintha azt sugallná hogy rosszat tettem
ami ha szerinted így is van, i just don't give a shit =)
(english lesson rox)

aláírás.

"leleptem albiba"
hat, hib/pydre utobbi 1 honapban talan 1x loggoltam be
scoutot akartam, toroltem mindent

kezicsokkolom ott jatszom ahol jol erzem magam
es az Angels of Darknessben hatarozottan jol erzem magam =)
a scoutomat BGre tervezem
es a mid/exc guildemben a Heart&Soulban is jol erzem magam (bar ott nincs annyira haver), Qyr pedig ma este is leírtott egy tucat albot és hibbiet Thidrankit, és mindjárt folytatja =)

aláírás.

kösz 😊

aláírás.

Hangianix
Prywden/Albionon levokhoz

Mit szolnatok egy poen guild letrehozasahoz a Masters of the Lake nev alatt? Masodik nevnek pedig SotL-os nevet kene felvenni, pl. az en infim Malevolence Eterion lenne. 😄

Hangianix
Jo van, ot akarom vedeni 😄D

Tafaya
Talan ha kikapcsolja a pulse spell effektek kiiratasat 😊

Hangianix
Es egy ijasznak nem is kell, hogy a mini menjen alul, mert ugyis csak zavarja oket a jatekban 😄, azaz ott nem latja, ha meg megy a pbt az torli egybol az uzenetet.

FYI ugy lehet nem eszre venni hogy felállt a gyerek, meg volt beszélve ha vki rdy akkor feláll
(mer ugye lowlvl xpzés nem leányálom, sok a newbie el kell nekik magyarázni mindent 4x)
en meg latom mindenki all, na huzzunk
es mikozben celoztam bowal kilepett
amikor elsutottem akkor lattam hogy kilepett
ennyi

aláírás.

Tafaya
Ja hogy szatyor nem vette eszre? Kovezd meg bammeg 😊

Tafaya
Eszrevettuk 😊 Csak hat ugye fa autonal nem lehet az autoztatot leszedni 😊 Kemeny menet volt.

Fidel, tudjuk, te tökéletes vagy és mindre figyelsz

aláírás.

Tafaya
Tipikus sotl megmozdulas 😊 Nalunk fa auto kellos kozepen lepett le szo nelkul a sotlos mindtrel, es beallt egy masik csapatba.

😄
nekem tegnap este volt szar Szabo Ilona amatõr mûbútorasztalos scout kisasszonnyal
a 7es group egyetlen tankja a legnagyobb xp közepén egyszer csak kiszállt és csatlakozott 1 friarhez es 1 sorcihoz
mondanom sem kell hogy en nem vettem eszre es poof - 2 mob inc, tank sehol
eheheh

aláírás.

Hangianix
Uyg kezdte, hogy senki se sirjon az xp miatt. Mert nem az a lenyeg. 😄DD Mondjuk ilyen csapatnal nem is. Es vegulis en vagyok a szemet, mert o csak segiteni ment el a sorcinak. 😄DD