43179
-
#16237 luske+photon nem így tudja :-D mármint az überséget -
#16236 warden pbt nélkül egy armsman speccelhető pajzs nélkül,lenne ám éretlme sok :-P és én nem vennék el semmit mincertől,csak tegyék 4 vonalra a dolgokat,azt legyetek okosak,mint bárdok :-P mach 5ös karinak azé van mach5,hogy elfusson,nem azért,hogy odafusson hozzád legyakjon,azt fusson tovább... -
Pelgrin #16235 Szerintem, nem olyan uber, nem rossz mostansag mar, de a patch elott meg ki fejezetten gyenge volt. -
Pelgrin #16234 En inkabb a wardentol venem el a pbt, aztan lehet probalkozni.:)) -
#16233 ja,meg ez meg az,még jó hogy nincs mellé 6sec pbtje,instadisease vagy vmi hasonló baromság,szal mincer az túl tuning,nekem ez a véleményem :-P -
Pelgrin #16232 SoSnal nem lassit.:) Vagy igen? Amugy mind1, azert is mondtam hogy RR5 alatti zerkerek voltak es ok is meg en is buff nelkul voltunk. Tankot meg siha nem tamadok, foleg egyedul nem.:) -
#16231 SoS + mezz + stun + pet egy IP nelkuli tank ellen? Illetve meg az FA-t is eltudja nyomni. Tank akkor durva, ha tud utni, ha nem tud, akkor annyi. :) Van az a 14 pontos RA, ami lelassitja az ellent, magasabb szintu berserker gond nelkul megoli Arwi-t. -
#16230 Thruster merc. -
#16229 mondjuk ezé kell mincert nerfelni,mert az nem tank,szal ne verjen már egy tankot le LOL -
Pelgrin #16228 Csak az erdekeseg keveert, en vertem le mar tobszor is zerkert szolban, pedig csak minstrel vagyok. Mondjuk nem RR5+ sok voltak, es kellet hozza az osszes RA-m, de meg oltem. -
Rockety #16227 te honnan a faszból irkálsz? :) -
Rockety #16226 talán ha kempelsz valahol stealthbe, és stealth --> aoe-mezzeled akkor, de mincer manapság hol kempel stealthbe?
-
BadGuy #16225 Igy jarnak a bolond lwsek, atvaltottam volna piszkavasra azzal kaparasztalak volna jowl :D) -
BadGuy #16224 Ja az milyen bonedancer kinyir 3 unbuffed nightshadet siman mer a rohadt petek kihealelik a PA-bol is, nevetseges. Ha meg nem ot tamadjuk hanem a peteket amiket a lag miatt elegge nehez PA-zni nem oljuk meg idoben a petet mar agyon nukeol es lifesappel. Dehat ez van, nekem is lesz bd-m az fasza lesz. -
Rockety #16223 Még valamikor a bw-n olvastam, hogy excalon rr8as(lehet azóta már 10es) blademaster nem ütött akkorát mint zerkerek. Itt meg Sousi szarrá buffolt, capelt mercenary zúzott jó sokat, de közel se ütött akkorákat mint egy zerker, még nsemre se (pedig nsnek +10% slash resist van). nuff said :) -
Rockety #16222 ja k, +pet is buffolt. heh -
Rockety #16221 Bhalage ez nem azaz aranyos kokólínó maci a tévéből, ez büdös és túl erős. NERF -
#16220 1600+ hp ha buffolt. :D -
Rockety #16219 Hát nem tom, ha nsel megyek (még ha csontig buffolva is) és solozok, akkor inkább hagyom a picsába a bonedancert, ha 2 csontra buffolt ns megy akkor annyi esély van, hogy 2 pa és talán megfekszik mire a petek healelni kezdenek. Ha a kurva commandert ütöm a gyerek arébb megy és szétlő... és akkor még nem botos bdről beszélünk, csak capeleltről. Felbuffolt troll bd a maga 1400+ hpjval + 3 zöld healer petel a seggében, hát nem tom hova vered le szolóba, ha tud játszani a gyerek. -
#16218 Solo chantert az esetek 50%-ban kinyirom (attol fugg, ki veszi eszre masikat elobb), solo BD-t 1x oltem meg, meg Mill-t RR4 koraban, szar resistjei voltak nagyon es no buff.
BD ugyanugy tud MoC-olni, berootspammeli a chantert es annyi is az ellen MoC-anak. Van valamim gyenge cold debuffja (15%) neki is, ha supression specces. Boltot felejtsd el, az esetek 90%-ban nem 1850 tavolsagban talalkoztok. Reaverrel nem olod meg, ugyanis ha a pbaoe chant mindenkit ut (pet/bd) akkor valoszinuleg egy 2 eves gyerek jatszik vele, nem olyanvalaki aki jatszani is tud. Nekem 27% a body resistem, de atlagosan 290-450-es LT-ket kapok, cold dd is 250 korul van. Healer petek ugy gyogyitanak, hogy nem lesznek oom, magas rr bd-nek van RP-je is, igy a mana se gond, mellette meg ott vannak a totemek, potionok. Malev, egy RR8 champ meselte, hogy 150-t utott a petekre, pedig o szokott zuzni - szarra buffolt pet ellen nem tudsz mit csinalni... -
#16217 na,változás van a statisztikámban :-) tegnap hmgnél léptem ki odinsba,mert menni kellett asap,és ez most derült ki nekem 5perccel ezelőtt,gondoltam bespórolok 10s-t,elmegyek apkig öngyilkolni,de ahogy átérek amg-n megjelenik egy norse előttem,meg állok /cheer,ő wavel,én bow,és előkapom hammert,hogy na elég az udvariaskodásból csak 1 maradhat :-) mire ő elkezd villámokat varázsolni(thane ezekszerint),enduregen+sprint+odafutás és stick mielőtt elharapódzik ez a villámlás,amint odaérek pbt,még időben,mert épp leverte singlebt-t :-) semmi oldalazás,gondoltam,most nem szivatom magam not inview/not in rangeel,elkezdjük csépelni egymást :-) lw-vel nyomta,szal ő üti pbt-t én őt,el is fogy hpja 5%ra,enyém 60%ra(nerf instadd,komolyan mondom mindenkinek van csak nekem nincs :-P),ekkor IPzett :-) úgy számoltam így is jó vagyok,erre megüt :-D na mind1,így is elfeküdt,nekem maradt 35-40%hp-m :-) /salut ,aztán betámadtam apk-t :-) szal 1:6 :-) -
#16216 Mop2-m van,de parrym csak 16+13,MoB meg csak kövi peccstől :-) (mármint mopain2+moparry2),de kellett venni augauc2+serenity2 kombót,hogy 6sec pbt ne egye fel manám 3perc alatt,meg ugye úgy volt,hogy abbahagyom,amint hazatértem brüsszelből,na most azóta 5realmrangot léptem,és mindig mondtam magamnak,hogy na ez az uccsó,szal elrohantam,és gyorsan vettem vmi egypontos gagyi RAt,szal most aztán van minden szar :-) mingyá 3l8 leszek,de mostmár csak az úszós RA-t tom venni,mint 1 pontos RA,szal lol :-) meg még az egyik szemére sánított is a warden,egyébként 100% voltam :-DDD -
#16215 Malev+Jamies+én+még 2 rr5csóka nem egy fg :-) kétségtelenül erősebb,mint bármilyen group,ahova egy ilyen gimpet bevesznek,mint te ;-),de akkor se fg :-P -
#16214 jaja,az a keringés úgy van kitalálva :-) ha most rendes netem lett volna küldhettem volna a sidebashokat jól,ami nem ad defence maluszt,sokkal nagyobb a +stylesebzése,és ráadásul oldalról jóval kevesebbet blockolsz/parryzol :-) szal sztem meglettél volna,csak hát vodanet power :-/ mondjuk ezért nem is megyek ki rvrni egyedül,csak ott lettem ld,osztán druid köllött groupba,és azzal jöttem vissza,később persze gondoltam kihozom wardencsávót onnan,szal épp beléptem és indultam volna betámadni apk-t,de te közelebb voltál,úgyhogy beléd kötöttem :-) nem mondom,hogy a visszavágón jobb leszek,mert egyrészt vmi 3nap van még az accountomból vissza,és ezzel a szarral nem vagyok hajlandó tovább játszani(mármint szar=vodanet),másrészt továbbra se fogok egyedül mozogni :-) 20baseline buffot tudok elnyomni,pbt ugye egész groupra jó,szal vétek nem vinni magammal legalább egy-két rr6+ tankot (amit szoktam minimum :-) )
és legyen,3x is megütöttél :-) mindenesetre healtregen visszadolgozta :-) és IPztél?hmm,akkor nagyobb laggom volt,mint gondoltam,nálam olyan 20%hpről 60%hpra jöttél vissza,szal az IPzés mire átjött hozzám már 40%ot levertem rotfl,ez azt jelenti,hogy majdnem ld lettem,mert vagy 30secig állt a jel,übber :-DD -
#16203 én csak azt tom hogy ha egy bd kinéz magának (én RR5+, sc, maxolt resist) akkor 400+okat nyom stabilan belém 4secenként -
Fidelcastor #16199 Elméletileg a 3xosa a max minden varázslatnak. RR5-től kicsit magasabb.kb 123-as DDnek 360 dmg+crit és így lehet 700 dmg is. Persze ahhez 0 vagy - resist kell és rr1-2. -
Mester #16197 prydwenen odins/hadri területén előfordulnak solo emberek kisebb grpok nemritkán.
Bd grpban meg meglátásom szerint elég használható, de mi a solo képeségeiről beszélünk atm. -
chalyd #16196 A 22 dmg nem a pbaoe dmg volt, hanem a dot :) ami szarnak sem jó, de azért a castereket megszakitgatja... a pbaoe az olyan 40-ket szokott odavagdosni, és ellened max. 3 sebzésig használtam :) Mondjuk... IP miatt elbuktam MoB 3, MoP 2-t :)) -
chalyd #16195 Na... :) 2-nél azért többször :) viszont korrigálok, nem volt nálam ital :) az max. az IP lehetett :) Meg ahogy te is keringtél, nekem is folyton not view volt... + a pbt szerűséged vagy mi a szösz :) -
#16193 Minek staffolna amikor ott a 4 sec insta LT. Talan nem csak az ellenfelnel nem tudnak jatszani nalatok :P -
#16192 Ne Excalban gondolokozz, nalunk kevesbe divik a zerg es Odinban meg lehet szolozni... -
Mester #16183 Purge?:o -
#16182 tank egy castert -
#16181 hát nem tom ha egy tank egy caster szerencsés esetben 1 (Sc ruhás RR5+) amugy meg max 2 ütéssel lever, akkor arra ráfér a kurva nagy nerf, és különben is dögöljen meg minden berzi, meg minden shadowzerker :) -
#16178 és nem csak not in range/not in view,hanem 10-15sec késés miatt styleozni se tudok,csak taunt,ami meg defence maluszt ad ugye... -
#16177 de egyébként jó volt :-) vagy 6x voltam eddig 1vs1,de 0:6 eddig :-P mersain(lvl47en),warbar(48on),luske,luske,photon,és te :-) -
#16176 3l7,de ezek az instaddk kikészítenek,meg hogy potion is volt nálad az kész...mondjuk ha dialuppal vagyok és úgy versz le hót ideg lettem volna,de így gprsel,amikor 5ből 3x not in view not in range szarság van belefér :-) vagy 2x ütöttél meg :-) meg aza 22dmgs nemtom mi is lol,egyedül kibaszott 150es instadd jött be :-P -
Fidelcastor #16174 Pénteken csak este 8tól leszek, de ahogy megjöttem rádkeresek. -
Fidelcastor #16173 Ez a volt maci nincs maci 1 Rodolfo bűvésztrükk?:) -
Fidelcastor #16172 WoW alatt a world of warcraft-ot érted?