Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Egyszer csaptak rank le a middik, kb. ugyanannyian voltak akkor, mint mi, hat isteni csodanak koszonheto, hogy nem nyirtak ki mindenkit. Szetszort menetoszlop hatso harmadat oldalba kaptak es elsodortak. Ha a kozepen teszik meg, akkor mindenkit kinyirnak, igy csal az alacsony szintueket tudtak, mert a nagy egosok elol futottak 😄DD
Population Info
Prydwen
# Chars Realm
5,268 Albion
3,618 Hibernia
4,849 Midgard
13,735 TOTAL
Albi 38% - Middi 35% - Hibbi 26%
Population Info
Excalibur
# Chars Realm
8,526 Albion
5,081 Hibernia
5,030 Midgard
18,637 TOTAL
Albi 45% - Middi 27% - Hibbi 27%
Nincsen semmilyen kisebbség tudat, néha nézzél meg egy két oldalt mennyi lvl50van az adott realmben... Van aki sír ezért(bad😊 van aki nem ez van.
Nem az a zergség ha együtt mozognak a hibik hanem ha sokan vannak, ha albok jönnek õk se csinálják azt hogy össze-vissza mendegélnek emainba.
Lourker
most meg nincsen ilyen es ezt latom:
Van valakinek otlete?
"
na engem hagyj ki már rég visszavonultam a fórum frontról, ebbe a vitába se fogok belefolyni =)
aláírás.
Én akkor élvezem a játékot ha egyenlõ küzdelemben gyõzök le valakit, de mikor 50-en leverünk 8-at akkor nem szoktan ugrálni örömömben. Az összes eddigi multiplayer játékban(fps-ek, stratégiák) nagyjából egyenlõ esélye volt mindenkinek, itt hiába tápolsz fel 50-ig, választhatsz akármilyen ra-t, egyedül nem ölsz meg 40 ellenséget. Aki meg egyedül mászkál az vagy gyorsabb nálad, vagy nem látod, vagy erõsebb(vagy tök hülye, de azt meg megint nem nagy öröm leölni). Ha többen megyünk és kevés ellent találunk akkor gyõzünk, de nem tudok nagyon örülni, mert a gyengébbet legyõzni nem kihívás, ha több ellenség jön akkor vesztünk, hát ennek se örülök, ha meg egyáltalán semmit nem találunk az még bosszant is 😊
Bár lehet hogy az ilyen játékokat nem nekem találták ki hanem az olyanoknak akik pl. CS-ben 3T-5CT esetén gondolkodás nélkül CT-nek állnak, és a kör végén még örülnek is a 'véletlen' gyõzelemnek 😛
És akartál egy alb vélemény atomi írta nemrég
"Hát ez tény. Csak akkor tudunk gyõzni ha legalább 1.5x-2x többen vagyunk 😞 Egész albion úgy van kitalálva hogy azt feltételezik alapból 2x annyi albi van a serveren mit middi vagy hippi. 😞"
Amúgy meg nagyon úgy néz ki hogy Bad és te nagyon szerettek kötekedni sé egy kicsit nagy arcotok van
(néha szatyornak,donknak és nekem is az van igaz😛)
Lourker
Te honnan a mikulásból tudod,hogy én mit tudok?Tudod mit nem érdekel.Ti a forumot semmi másra nem hazsnáljátok csak az egymás szapulására és akkkor mindig tied az utolsó szó mert külödnben be flamelsz egy pár mondatot és biztos jól érzed magad tölle.Nem tudom mi a turón tudsz ennyire felidegesedni de legalább küldjél már el apicsába hogy én bazeg csak azt ismerem ami albiba van.SZerintem közismert tény ,hogy a bardok tudnak meselni.Ha nem igy van akkor kövezetek már meg vaze és számolni csak tudok mert az én seggemen gyalogolt át vagy 50 hibi.Számoltam mert nyomatam a comandot /cg-ben.Azt meg marhára nem látom hogy Jock hol kötekedik.Hihetetlen stilusod van öreg.Lehet el árulhatnád a korodat mert akkor vagy nem szapulna téged senki a tisztelet miatt vagy inkább nem is foglalkozna veled.
Szóval vissza az agarakal légyszies és próbálj meg valami normális stilus fel venni.
1. Egyedul bokloszok az amg kornyeken emainba, mikor meg lattok 1 koboldot, konnyu preda gondolom, hirtelen meg all a kep (LAG) mirre ujra mozdul a kepp, nem 1 ha nem vagy 30 midi jon szembe, puff, mar halott is voltam.😊
2. Amgnel vagy 30-40 albi es midi merkozik, erre mi fel allunk az amg elott sorba es mindenki el kezd tancolni a middik meg csak nezenek.😊 Utana elmentuk DChez ott is midik meg alltunk az erod elott, nadrag, kopeny le, mindenki hatra arc es bow.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nos aki kicsit is RvR-ezet az tudja,hogy ahoz hogy megnyerj egy olyan csatát ahol mondjuk az enemy 50+al van jelen oda elengedhetetlen egy meser.Nállunk ez a sorcerer.Nos ebbõl 1 darab nem volt kint tegnap.A tankok nagy csatában csak arra jók hogy elvonják a figyelmet a casterekrõl és leölessék magukat.
Root az enm ér semmit mert tudsz távolsági dolgokat használni közben a cleric mese az meg annyira közeli,hogy szintén nem ér semmit és ugye a cleric legfõbb dolga a heal és azt a csata közepérõl nem biztos,hogy megtudja oldani.Az biztos ha lett volna 1, 2 jó sorci az albiknál akkor érdekesebb csaták lettek volna.Azért mondom hogy jó mert a fele olyan láma mint állat.Hátul rohangászik és félti azt a koszos életét.Kicsit meg fog változni ez a felállás ha minstrel kap normális AOE mest.Mert azokból van bõven és bírják is az ütéseket.
Az valami nagyon durva egyébként ,hogy egy közeli ellenséges varázslót nem tudok lenyomni.Kb ennyit érnek az albi tankok.Hiába próbálom stunolni a jó szerencsén múlik,hogy éppen fog e a pbt vagy nem fog.Ha stunolva van valami akkor mindenkit lenyomok de ez a patch óta sokkal nehezebb.Szóval rám nyom egy pár speelt ugy hogy ütöm és már fekszek is.Nevetséges.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
angolosan, numbers=skill
aláírás.
szeggyétek le, igaz kurvanagy és macerás a peccselés is
(1,2 giga + 50 mega peccs külön lehúzandó), de kibaszottul megéri
EZ MMORPG...3-4 órát játszottam eddig még totál lövésem nincs hogy merre meddig de már annyi dolgot fedeztem fel és tapasztaltam meg, hogy a DAoC nyomába se ér egyszerûen
persze ez csak az elsõ benyomás, de még tart a beta ezt fogom nyomni az száz
akinek scifi tema nemjonbe az haggya ki nyugodtan
(annyiban scifi hogy a foldon jatszodik a jovoben, de nagyon korrekt)
aláírás.
Tuorin szerintem is jó vezetõ és rr5-ös lesz lassan😊
Lourker
Az Uberlama mondta, hogy itt vagytok ti mint magyar guild. Én egy 11-es szintû Mercenary vagyok, csak sajna kimaradt ezen a nyáron a játék, mert nem tudtam sehogy befizetni a pénzt rá. Lassan talán ez rendezõdik és az lenne a kérdés, hogy be tudnátok-e majd vennni?
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
(jojo ertem en mi a lenyeg)
😄
aláírás.