43179
  • Hangianix
    Dimitris alkotott.
  • Hangianix
    http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=44761f428a167cb72b1ffa26f0187c93&threadid=69163
  • Botond #16281
    paladinra azért mondtam,hogy 'talán',mert elég tuning sztem is,de tegnap voltam kinn emainbe durva grouppal,ami egy 32es warden+én wardenem volt,és jött szembe pala+amrs,pala rám ugrott,nyomtuk az 1vs1et,másik warden meg selfenduregen+sprint kombót nyomatta,miközben arms kergette,és eléggé szívásra állt a pala,mikor arms végre odaért(merhogy leütötte szürke wardent),és egy pár jól irányzott ütéssel betolt a betonba...ettől függetlenül elképzelhető,hogy a pala volt a béna,pl nem is slammelt,pedig ss volt
  • Botond #16280
    most nézem 4vonal specceléshez 2es szorzó,még jó hogy lever a reaver,hát lol már,jó hogy nem 1es szorzóból kell 4 vonalat hoznom...btw druidnak van 3 vonala,és 1es szorzó,mincernek ugyanahhoz a 3 vonalhoz van 1,5es :-P nerf :-P meg scoutot is nerf :-P
  • Botond #16279
    hát pbae az pbae,ha mezz ha dd,mincer meg ugye a bárd megfelelője,és bárd mezz se 1850es,de sorci az caster,és ha albicaster mezze 1850es,akkor hibicaster mezze is legyen 1850es :-P
  • Hangianix
    Palat azert nem, mert gyors utes karddal - slam - 3 utes hatulrol. A te sebzesed visszagyogyitja, es vegig style-t ut rad. Legalabbis a normalis pala. :) Monsjuk ano en is leveertem Kandig-ot (RR6) 20%-ra, de bejott a dot proc 1x :)
  • Hangianix
    Es a minstrelet is akkor? Meg az en pbaoe mezzemet is hasznalhatora... Csinaljanak belole inkabb skald tipusu mezz-t felperces timeren...
  • Hangianix
    Eloveszi a gyors botjat es ugy atuti, hogy csak na... :D
  • Botond #16275
    szal lényeg a lényeg revear(vagymi) erősebb mint a warden 6sec pbt ide vagy oda :-P
  • Botond #16274
    kb :-)
  • Botond #16273
    warden mint mondottam 1vs1be csak pure tank+supportclassok nagy többsége ellen menő csávó,aki tud vmi dd szart,és emellett kellően jó védelme van,az agyonveri(nem hipp hopp mint láttad,de időnk az volt),szal warden kifejezettem group kari...egyébként én is azt gondoltam,ha nem lesz lag majd jól végig bírok ütni egy style sort(blockolásra épülő nagyon ownz,ezért is lesz jó hogy 1.62től van MoB wardennek ),de amikor most kinn voltam anyáméknál akkor se nagyon ment,mondjuk olyan 70%ban nem sikerült,ugyanis wardenemnak 135quija van+38%selfhaste,szal simán capped az ütésidőm,ami ugye 1.5sec,és figyelni,hogy mikor kell mit ütni(mikor blockolok/parryzok,na meg ugye néha mire felfogom,hogy blockoltam már ütöttem 3at...),az borzasztóan lefáraszt engem személy szerint,és ugye ez egyfajta kikapcsolódás lenne,úgyhogy maradtam a jól bevált csépelem a taunt gombot,azt vagy fexek,vagy ő :-) meg nem is volt 1vs1 fightom,amíg 3mbit adslel toltam,lehet ha lett volna összekapom magam arra a 2-3 percre,és végigütöttem volna blocksort(ami rohadtsok +dmg,és defense bonus,meg ilyenek)...warden azé is gimp,mert csak meleeben sebez,és meg stunos styleja sincs,hogy legalább 9secre hátad mögé tudjak állni,hogy ne parryz/blockolj vagy vmi,szal friart lewonolom+thanet+armst+herot,és esetleg bmet/palát,de ennyi,meleebe többi melees cast szétinstaddzik,vagy hasonló...casterek meg ugye ha nem érek oda első stunig,akkor szétrobbantanak,ha odaérek nem tudnak micsinálni,mert capped ütésidő miatt még qcstunolni se lehet :-)
  • Botond #16272
    hmm,most hogy mondod lehet :-) volt velünk egy eldricht,az tud végülis mezzelni,de vmi 20onx seces lvl5ös vagy 15ös übber mezze van,szal amíg 2-3órát robogtunk fel alá senkire nem sikerült neki,ezekszerint ti viszont beszoptátok :-D hogy az eldrichtet idézzem:'i'll try aoe mezz em,just for a laugh',na kb ilyen a mezze :-D btw realmbalance kedvéért mikor rakják eld+menta mezzt 1850 rangere?8-)
  • Botond #16271
    ja meg ranger is reinf,meg nemtom bőrre mit kap(ns),szal jó az,csak scales gyerek ugy veri le,hogy asse tudja mi van,ha meg group vs group van hibi group ellen jobban teszi,ha healeresre veszi,mert pbt nem üti át,ha megfeszül se...
  • Botond #16270
    lothandar szerint is a friar nagyon tuning,de sztem is elég túró,már többször volt olyan,hogy fgvsfg,és én ugye olyankor leszarok mindent wardennel,pbt on,azt keresek egy castert mert deathspammolás az ownage ;-) oszt elkezdem ütni,és nem egyszer nem kétszer volt,hogy a kiszemelt caster friarnak sikerült,de ettől függetlenül ha nem jött segítség is eldolgoztam a betonba kellő precizitással(lásd még 'meg se bírt ütni'),szal friar nem épp tuning class sztem,az hogy crush dmg-t csinál,és az +os reinfre,és ezért fearsome bmnek,attól még scalere(hibi classok nagyobbik százaléka...),olyanminuszt kap,hogy recseg+2kezessel pbt át nem üti,még haste-el se,szal friar nem ownage az tuti...fun xpzni,meg jó is a groupba,de nem egy olyasmi,mint mondjuk warden a 6secpbt,ami groupba 'a must'...
  • Botond #16269
    nekem ugyan ez volt,az alaplap hót meg akkor,a proci körül fel voltak nem észrevehetően púposodva a kondik,ez az áram ingadozástól volt...mióta elköltöztem pestről nem volt ilyen,itt nem ingadozik az áram úgy láccik :-DD
  • Atomy
    Miért lenne friar a legerősebb?
  • zippofcy
    Szvsz meghalt az alaplap, a proci vagy a tap. Ebben a sorrendben. Esetleg a memoria vagy a gfx card, bar ezektol elvileg nem csinalhatna. A szervizektol meg a helyedben tartozkodnek. Ok se tudnak mast csinalni mint hogy kicserelgetik egyenkent az alkatreszeket, hogy rajojjenek mi a hibas. Ezt meg te is meg tudod csinalni, remelem Bar ha inkabb fizetsz erte ...
  • Rockety
    Sajnos a gépem teljesen bekrepált ezért nem tudtam, tudok felmenni.
    Tényleg nem tud valaki valami komputer szervizt ahova gépet levihetném és megnéznék hogy mi a f*** baja van? Elég gázos, ötletem sincs, hogy tudnám megjavítani... (nem kap tápot az alaplap egy része, azaz proci + proci hűtő de ellenben az összes többi más port (agp, ledek etc.) kapnak, a hűtő meg jó, mert 12 voltot rárakva megy mint atom... szal gááááz, várom az ötleteket
    off
  • BadGuy
    steveh biztos volt vmi abba a zerkerbe. Pl 7 buff ott figyelt rajtad ?;).

Vagy 1 fg jott veled mint most 5 perce? Bar nem te oltel meg ;)
  • Fidelcastor
    Nem értem milyen maciról beszél itt mindenki, ugyanis Midgardban Vendo, Hiberniaban Rat boy a neve.:)
  • Fidelcastor
    Rákerestem a nevekre, de senkit nem találtam.
  • Tafaya
    Ezt ugy hivjak a hibiknel hogy realm-wide event :)
  • chalyd
    Lol, azért tegnap HW-ben összeszaladtunk egy kisebb Hibbi csődülettel 5-6 fg.... tényleg kevesen vagytok :P
  • Hangianix
    Ez azert erdekes, mert a tarsaim allitolag mezzelve voltak. :)
  • chalyd
    Nyugi, mire mi legközelebb találkozunk megint fel lesz húzva a defensem :) MoB 3, MoP 2 :) csak IP miatt le kellett ezeket darálni, egyébként nekem tökéletes ahogy keringesz... mert én is oldalsó style-t szoktam használni, mivel nem igazán tudtam mire számitsak ellened... ezért igyekeztem end-ut spórolni :) aztán utána 2 slam elvitte a nagyrészét... és az insták is zabálják... szal most hogy már tudom nagyjából, miket tud a karid... ki fogom én is style-ozni a dolgokat :) Elég kellemetlen ha végigütöm az egyik kombót :)
  • chalyd
    Lol, elképezelésnek nem rossz... egy két probléma van vele... insta drainlife..., úgy gondolod a bd egy helyben megvárja amig lepbaoe-zed? Ha simán akarod (moc nélkül) akkor csak belédvág egy inst dl-t vagy egy debuffot..., ha ellővöd a moc-ot... akkor nem mászik bele... max. úgy tudod megboritani pbaoe-vel ha le van mezzelve... Reaver pbaoe nevetségesen kicsit sebez... csak arra jó, hogy castereket/healereket interruptoljon.
  • Botond #16252
    mellesleg mára megadta magát vodanet(pénteken hamarabb telítődik prydwen,és persze,hogy engem tilt le elsőnek...),és megin odinba lettem ld amgnél,szal lehet holnap is lesz hajnali meglepi duel :-)
  • Botond #16251
    nekünk übber warden speed5 volt :-) na meg még übberebb petesdruid féle root volt a cc :-D 7dik deathspam nem tőlünk volt,vagy midi volt,vagy vmi szólózó hibi
  • Hangianix
    Mondjuk en azt hittem 7-en voltatok, mert kesobb annyi dm jott Faderektol.
  • Hangianix
    4 es no speed, no cc :)
  • Botond #16248
    utána elkapott minket a keepfoglaló brigád,mikor bevettétek,mondtam,hogy na gyorsan vegyük be mi is,hadd szívjatok még dfért,de 29 online 50esből 20 SI kellős közepén vadul craftol,szal lol
  • Botond #16247
    jaja,ilyen 6 vs 4(vagy5?) fight mindig megizzaszt,főleg amikor annyit bírtam csinálni,hogy pbt on,aztán /cry neked,mert közbenső rész kimaradt jól thx to überlag(vodanet 4tehwin)...
  • Hangianix
    Hehe, infi eppen ld-rol jott vissza. :) Nehez dolgotok lehetett. :D Foleg, hogy 3 stunt kiosztottam mire en is kaptam valamit, ha van mezzem, akkor talan nyerunk. :P

Nem specceltem at es azert, mert nem eri meg. Egyszeruen nem lenne normalis grp-om rejukent se, akkor meg minek.
  • Botond #16245
    leownoltunk :-P btw respecceltél már rejura?
  • Atomy
    Friarnak is 4 vonalra van 1.5 szorzó, és szintén nincs autotrain. Szerintem se fair hogy ennek a 2 classnak van a legkevesebb pontja mondjuk a main healer/caster-ek kivételével és még autotrain sincs. Hogy legyek hybrid ha igazán vagy csak fegyverre lehet gyúrni vagy csak healre, mert ha mindkettőre(nekem így van, pedig még több pontom is van mint egy átlag friarnak egy kerekítési hiba miatt valamelyik ősrégi patchnél) akkor mindkettő gyenge lesz. Bár mythic sose törekedett semmilyen egyensúlyra, fair play se mond nekik semmit, ezért is hagyom abba, és keresek inkább valami játékot e helyett az online multiplayernek álcázott többnyire single player no-skill dögunalom helyett.
  • Hangianix
    Ez mondjuk jogos, thane-nak miert nincs pl autotrain, vagy hunternek.
  • Botond #16242
    ezt az autotraint ezt viszont qrvára ki kellene venni,miazhogy egyiknek nő magától a skillje,a másik meg nem győz gyúrni az övéire...
  • Botond #16241
    na de akkor se fair,hogy 4vonal specceléshez hibibe 1.5es szorzó,albiba 2es,és még ha 2es kevés lenne,akkor 2-3vonal autotrainelhető...szal lol már,és akkor nem albi az easy mode,nem ám :-D
  • Hyder_work
    OFF

plz, ha valaki ért az svcd készitéshez szoljon néékem, nagyon fontos lenne, kezdek már kicsit megzakkanni a probléma miatt

ON
  • Pelgrin
    OK full buffal nyomulnak es tankot szvsz ok sem vernek le. Egy bard az kicsit mas teszta, neki nem kell harcolnia. Nekem nincs se heal es uber fasza mezzem, szoval valamit valamiert.:)) Bard csak mezzelgesen meg gyogyizon.:)