43179
-
#16327 hogy kerül friarra pbt?meg kit fektetne ki 4ből?wardent?druidot?8-) és egyáltalán hogy jön ez ide?8-) -
BadGuy #16326 Mielott kkrisz a torkomnak ugrik : Mi nem /cheer /flex /victory zunk amikor tobben agyonverunk valakit ;-). -
BadGuy #16324 Cheerelj csak steveh, csak levertetek 8an amikor "basszameg ugyis mindennek vege" ratokfordultam belebasztam a minstrelbe es dot bepoppolt ofc ;-). Igy is alig fogyott a hp ;-). Bar sok lud disznot gyoz ;-)
-
Fidelcastor #16323 Buffbotos friar a pbt-vel együtt 4 ütésből kifektetne te meg el se találnád.:) -
Fidelcastor #16322 Ird le pontosabban, hogy mi a gond.
Beengedne a játékba csak kiírja, hogy még bent vagy és probáld később vagy idáig el se jutsz? -
#16321 battle druidok is lekoptak lassan,manapság csak normális druidot találni,aki tegnap a mi grouppunkba volt az az egyetlen aktív,akivel találkozni is szoktam,de ő kezdetektől küldi pont mint te,és ő is vmi rr5,és gondolom funnak találja a dolgot,szal 3dik vonal a lámák megvezetésére van ;-) meg jasikunak és neked,hogy nektek is fun legyen daoc :-P -
#16320 En nem akarok mindenkit megolni, de a smiter a kovetkezot jelenti: szar dmg, szar heal, szar buff. Megeri beszereznem egy buffbotot es kispeccelni enh-bol a spreadhealert... hat lol. -
#16319 Az egy fasz akkor. En mindig a gyogyitast helyezem eloterbe, ha csapatban vagyok. Csak akkor smiteolok, ha nem veszelyeztetem a csapatomat vele. Ha csak healre jo a druid/healer/cleric, akkor vegyek el a 3. speccet, mert nincs semmi ertelme. Azert jelent valamit, hogy tobb battle druid es healer van mint smiter... -
#16318 én is mókásnak tartanék egy meleechanter,mert végülis hűdejó übber dmgaddja van enchant vonalon+dmgshield is mennyire rockzor,de azé a realitások talaján kéne maradni :-P -
#16317 ja,elég mókás figth volt,10 támadásomból 1 sikerült kb,szal ha erősebb ddje begyúr a betonba jól,vmi afdebuffot nyomott vagy mit,meg néha egy egy kósza ddt...maradt 75%hpm :-) szal ha van IPje se nyer :-) -
#16316 'Hmmm - qb, gyorsabb casting time, nagyobb range, nagyobb dmg, critical'..na ez az,cleric nem másodlagos dmg dealer,hanem elsődleges healdealer,a beépített dmg csinálási lehetőségek pont olyan fakeek,mint petes druidnál...wardenemis leveri petes druid,mer own+pawnz,de groupba petes druid van,már ott se vagyok...semmi nem idegesít fel jobban,mintha druid ahelyett healne belém 120at inkább nyom még egy dotot,én meg dőlök...még menták is healnek ha arra kerül a sor(sőt néha én is,bár én ritkán :-P),de petes druid a világért se,hát LOL -
#16315 én is azért nem írtam,mert elképzelésem sincs,boccs -
#16314 na lol,mint mondtam tegnap odinsba lettem ld,megyek is szokásos túrámra apkhoz erre domb közepén járok,jön ki egy briton,mondom na /wave /beckon,erre kijebb jön,elkezdjük ütni egymást,látom korbáccsal van,és rr3,ahogy te is mondom fasza,ezt buktam,de semmi keringés,hátha...és valóban,bár neki instaddje+pbaenemtomilye alig sebzett,és sokat resistáltam,szal valszeg eléggé másspec mint te,gondolom feygverre gyúrt,de nem hogy engem,pbtt is alig találta el :-) Pallo-nak hívják asszem :-) szal leduelleztem reavert is jól :-P -
#16312 *hallott -
#16311 Fogalmam sincs mit lehetne tenni, ilyenrol meg nem hallottam. Irj a RightNow-n keresztul, vagy probald meg az AoD forumot, hatha halott mar ilyenrol valaki. -
#16309 Amire radaggroznak addigra meg immunisak mar, vagy heron fog 5 secet, max. -
#16308 Caster vs smiter.
Hmmm - qb, gyorsabb casting time, nagyobb range, nagyobb dmg, critical.
Smiter az secondary healer es dmg dealer lehetne, de annak se jo, mert elkurtak. Kerdezd meg a hibbiket (tobbi ottani magyart) mi a smiter. Egy vicc. :(
Miert nem speccelek rejura? Mert lusta vagyok meg 1 50-st csinalni, igy nem tudok valtoztatni a stiluson, ha unom az egyiket. Egy karival lehetek igy mindenbol egy pici. -
#16307 Neked meg akkor volt, amikor nem volt resist, meg RA. -
#16306 Ugye ha van mezzed, nincs spreadhealed... -
#16305 nekem is volt smiterem btw,még mielőtt félreértessz ;-) -
#16304 eredetileg is ezért nerfelték smitét,mert összes iqbetyár azt gondolta,hogy cleric=nukerpáncélban :-P -
#16303 hát én meg örülnék egy pbae mezznek,mikor druidomra ráagrózik az össze nyomi tank,jó lenne pbae mezzelni egyet,azt nyomni spreadhealt tovább...szal jó az ;-) már ha belátja az ember,hogy cleric az healer,nem mage... -
#16302 Eredetileg ugy mukodott, hogy ha elnyomtak az SoS-t mezz elott, akkor nemcsak futkoraszni tudtal, hanem cselekedni is, most meg semmit. -
#16301 'Meg mindig ti alltok jobban... :D' erre írtam aztat btw,nem az 5secre :-P -
#16300 Kit erdekel a grp elleni harc, ott megse probalom hasznalni, ha van sorc. -
#16299 SoS az arra van kitalálva,nem?8-) de gpnek kellene immunity timert adni,nem 1,5secre töri mezzt,azt kapod másikat lol -
#16298 DE AZ ENYEM SE AE VAZZ. Pitli radius, ha a szelen elkap 0 resisttel is allsz benne 5 secet. Max 3 embert lehet vele elkapni, ehhez be kell futni a tomegbe... Altalaban 3 emberbol 2 resist alapbol. Barmikor szo nelkul lecserelnem a "szar" skald mezzre. -
#16296 GP-nek mi koze a minstrel casting time-jahoz? :)
SoS is bugos, SoS kozben is lelehet minket mezzelni, csak tudunk futni, nagy kaland... -
#16295 nem,viszont semmi aeja nincs,single meg mint halottnak a csók group ellen... -
#16294 Szart nem er, inkabb vegyek el es adjanak valamit, ami hasznalhato... En nem mezzer class vagyok ez ok, de root ezerszer jobb mint ez, azt lehet spammelni az ellenfelen. Jatszottam Excalon guildtars battle specced druidjaval, hat 100x jobb mint a smiterem. Mondjuk az aug healer megjobb lehet, mert annak a resistjei is az egben vannak, mondjuk unalmas, mert vegulis az ellen a dmg shieldeden oli meg magat, de azert van par cc-je legalabb + speed.
fg vs fg csataban ertelemszeru, miert is nem hasznalhato, 1 vs 1-ben meg az egyetlen elonye, hogy nem kell kijelolnom senkit - azaz ha felalomban vagyok, akkor is eltudom nyomni. Errol szivesen lemondok. -
#16293 ez nem igaz btw,gp bugged ever,nem ad immunity timeot,szal múltkor majdnem megszoptuk 2druiddal,mert ugye hiába gpzett mind2 egymás után sorci csak spammolta mezzt,még jó,hogy 2dik gpután nem tudott tovább castolni,mert kilaggoltam az ae hatóköréből,és rásprinteltem,aztán ő se castolt többet abban a fightban,és így megfektettük albokat,de ez 2 druiddal 2gpvel ment,és úgy,hogy mivel jó nagy késésem van,én mind2x jóval tovább mentem(laggoltam),mintha egyből jön a jel,és odaszögeződök a grouphoz,mint a többiek,amikor 1druiddal találkoztunk ugyanezzel a grouppal vmi 1 castert csaptunk le vagy hasonló jó eredményt értünk el... -
#16292 Skaldon papir armor van? -
#16291 Fenet eleg. :) Minek kap akkor az armsman meg a hero 4-re 2 pontot? Persze speccelhet 5-re is, de felesleges. -
#16290 na de rajtad nem papírarmour van,és nem 700hp-d van,szal megengedheted magadnak azt a luxust,hogy kissé közelebb menj :-P mármint sztem ez a logikája az általad leírtaknak,mármint ezért tették azt amit mythicnél -
#16289 3 vonalra elég az 1es szorzó,csak albiba van ilyen specceljé 3 vonalat 1.5el,hogy übber legyél,különben sírnak albok,hogy jujjjujj,nincs support mincerünk... -
#16288 Egy 1.25 jol jonne clericknek is :) Lenne spread healem meg jobb buffjaim. :) -
#16287 Pont mint a healernek, a clericnek es a castereknek. :D -
#16286 Nalunk theu-e pedig csak 1350-s rangu, illetve minstrele 5 sec casting time. Meg mindig ti alltok jobban... :D -
#16285 PBAoE mezz szart se er, ugyanis ahhoz, hogy a 100% hatast kifejtse, pontosan az ellenfelben kell allnom, sb/ns nekem jon es elnyomom, maximum 75%-ban hat ra. Ebbol lejon a resist, tehat atlagos resist buff nelkuli emberen maximum 15 masodpercet hat es ezt 5 percenkent hasznalhatom. Kiba' uber... PBAoE insta dd-m is az am, 20 masodpercenkent hat, de sokszor nem lehet hasznalni, mert PBAoE, igy tornek minden cc-t a kozelben kiveve stun. Stunom miatt nem is sirok, ami valamilyen oknal fogva meg mindig rovidebb 150-nel mint a tobbi realmben. De legalabb nem 1000 meg mindig...
Sorcnak adjanak 2 fele insta mezz-t es vegyek el az 1850 range-t akkor. Igy megfelel? :) -
#16284 és sorci aemezz 400as sugarú eldricht aemezze 350es,és sorci mezz 72sec max,eldrichté 32 vagy hasonló,szal lol,mentának meg single mezz van csak,igaz az 80seces max,eldnek meg ae van csak