Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
(na jo nem szivesen, de felaldozom magam az ugy erdekeben) 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Relic raidnél érthetõ okokból anon lesz nagyrésze az embereknek.
Lourker
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Fidel: 500hp-val lehet picit túloztam, de mint látod a többi hozzászólásból, nem sokkal mondtam kevesebbet sajna, mint amennyi valójában. Khurcast level 50-es és neki 750, tehát az a casterek hp-ja nálunk, a sorcinak is annyi lesz, de én még csak 43-as vagyok. (tehát akkor monduk nem 500, hanem 550-600 a hp-m, ami kb egy fél midi nyíl, vagy egy fél midi kék golyóbis sebzése 😊
Ez röhej: Albionban 35%-al többen vagyunk, és ennek ellenére 30%-al kevesebb rp-nk van.
All Levels - Population
1 Albion 153174
2 Hibernia 118020
3 Midgard 112767
All Levels - Total Realm Points
1 Hibernia 99554
2 Midgard 89714
3 Albion 74864
Az albioni karakterek olyanok mint a futóvadlövészeten a futóvadak, arra jók hogy a vadász lelõje õket.
Persze en is csak annak adok aki normalis, ha valaki sutyo az nem kap semmit, ennyi.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A sorcerer elõremehetne mezzelni, de 1500 range-rõl a thane-ek már elérik az instaDD-ikkel, a healer az instamezz/stun-al, megkaphatja a nearsightot, kaphat boltot, nyilat, és 1-2 lövésnél többet nem nagyon él túl.
Ha minstrel lennél, akkor nem akarnál egyedül megközelíteni 700 rangre egy ellenséges csapatot hogy lestunnolhass valakit.
1. engem hivnak rezzelni N. Black Mts-be, amikor Lyonesse-ben vagyok
2. lvl 3 uzen nekem DF-be, hogy var Cotswoldban, menjek buffoljam fel
3. lvl 17-s paladin megker adjam el neki a kopenyem 1 gp-rt, amikor kozlom, hogy quest item igy nem nagyon tudnek szerezni belole megegyet, megsertodik
Tudod ezek utan en is meggondolnam mennyit adjak. De azert 10 gp-re engem is meg lehet vagni. 50 az tul sok. 10gp-bol siman 20-s szintig elviszed a karaktered es utana mar dol a penz.
Mirre azt mondja hmm, mi leszek ha nagy leszek, mondom druida vagy bard, erre ad 50 silvert, az eleg lesz nekem cuccokra aszondja.😊))
Hat LOL, tolem ha ker valaki penzt Albionba, nincs pofam 50 goldnal kevesebbet adni.😊)
Enyire nehez Hibiben penzt szerezni?😊
Amugy nekem buff nelkul kb 800hp van es minstrel vagyok nem caster, bar meg csak 43.
Sorcik meg az elsõszámú célpontok, ráadásul kevés az area mezük hatótávja (és jó sokáig kell castolni), ugyanis ez úgy megy, hogy, ha megunom, hogy az albok nézik a midi hordát (néha hibit), akkor betolom a quick-castomat, és elõrefutok, hogy tudjak AE mezelni. Ha mûkom van még elsül, és csak utána kapok vagy 5 darab egyenként 5-800-as spell-t, vagy nyilat a seggembe. A midik spelljeinek a hatótávja amúgy az én szemszögembõl nézve szinte végtelen.....kifutok már a játékból, de érdekes módon még cask betalál legalább 1 kék szar golyó. Amúgy a sorciknak van vagy 500 hp-juk, meg papírmasé rucijuk.
De jöttek midik is 50+ és így jó csaták és hibi halál volt. Ezért nem kell siránkozni ha sok hibi van ott albok/midik simán ki tudnak jönni annyian ha akarnak.
Taf: prydwen midi uralom az kicsit erõs szerintem mert jelenleg alboknak 5 relicjük van midiknek nulla.
Lourker
Fidelcastor meg lathatoan elemeben erezte magat az ostromnal, mert vagy 3-4 x lattam a nevet, mint valamelyik albioni lemeszarlojat. 😄
"
A hivatalos spell library-ban meg benne vannak.
Minsitrel sorci, akiket eloszor mezelnek.
Hmmm, akkor tovabbra is ott tartunk hogy akinek van ae insta mezze az a nyero.
De a mezz akkor is szopatas, bar ki bar mit mond, nincs ra ertelmes magyarazatt.
1. mezzelve vagyok
2. nincs mezzerünk, és éppen 3-an ütnek
Komolyan mondom, gondolkodom rajta hogy hagyom a fenebe albiont.😞 Nem ertem, fel nem birom fogni, hogy ha mar a hibik es a midik ae insta mezzt kapnak, akkor a albiont miert szopatjak???
Igy nekem eselyem nem lesz mezzelni, 5secig pikulazak, persze, biztos nem mezelnek, verenek agyon kozben vagy 10-szer.
Huuu, de fel huztam magam, bocsi.
- Added insta-cast root to Druid Nature spec; these are all on the same 10 minute timer. All Druid roots have been set to "no recast", however. This was done to alleviate Hibernia's lack of instant-cast crowd control.
Insta-root
AE Insta-root
- Added insta-cast mes to Bard Music spec; these are all on the same 10 minute timer. This was done to alleviate Hibernia's lack of instant-cast crowd control.
Insta-mes
AE Insta-mes
Eddig albiknak volt a cleric insta PBAEmezze, a middiknek a skald insta mezze, meg a healer instastun, instamezz. Ezt kiegyensúlyozandó a hibbik kaptak instaroot, instaAEroot, instamezz, instaAEmezz.
Most vagy én nem tudok számolni vagy õk, de szerintem 4 instaspell nem egyensúlyoz ki 1-et.
1.52 patch:
- We've added a ranged AE mez to the Spiritmaster's Spirit Dimming list to give Midgard a ranged AOE mez option since they are currently lacking in AE mez:
A middiknek kevés AEmezzük van? Hát ezt olyan valaki találta ki szerintem aki sose látta ezt a játékot. Prydwenen ahol nagyjából ugyanannyi a middi mint az albi több mint 2x annyi a healer mint a sorcerer, és még bardból is több van mint sorcererbõl, pedig a hibbik alig vannak páran.(arról már ne is beszéljünk hogy a sorcerer caster kevés hp-vel, cloth armorban, a healer meg chainben több hp + 2 instaheal)
De végül is a lényeg hogy jól ki lett most egyensúlyozva a 3 realm(biztos hogy 3 van?).
Middik: skald(a legnépszerûbb karakter) instamezz(bár csak 700 range), healer(rohadt sok van ebbõl is) instamezz, instastun, AEmezz, AEstun, spiritmaster(kicsit kevesebb mint a sorcerer) AEmezz
Hibbik: bard instamezz, instaAEmezz, mezz, AEmezz, druid instaroot, instaAEroot
Albik: sorcerer(kevés) mezz, AEmezz, cleric PBAEmezz, minstrel mezz, 700 range instastun, 5s AEmezz(nagyjábol olyan használhatatlan RvR-en mint a PBAEmezz 200-as range)
Én most sem azt érzem hogy túl sok mezzerünk lenne, nem azt látom RvR-en hogy csak a lemezzelt ellenséget kell egyenként leverni, de a köv 2 patchben ez csak tovább erõsödik. Nemtom ki a fene csinálja ezeket a patcheket és mi alapján, de ha Teknyõvájó Boldizsár wc-deszka gyártó kisiparost behívnánk az utcáról, az is jobban ki tudná találni.
Lv. Spell Name: Cast Cost Targ. Lasts Delay
29 Hypnotic Harmony Instant 18P Enemy 22 sec. 600 sec.
AE Instant Cast Mesmerize Type: Body Range: 1500
Lv. Spell Name: Cast Cost Targ. Radius Lasts Delay
37 Deluding Harmony Instant 23P Enemy 150 26 sec. 600 sec.
47 Entrancing Harmony Instant 30P Enemy 300 31 sec. 600 sec
AAA semmi, clericeket nerfelik, de a bardok legalabb kapnak instamezzt es AE instamezt 😊
siras off