Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
en azt hittem teged mindenki utal 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hol lehet venni friar botot. Arra gondolok amelyik nem ugy nezki mint egy kampos pasztor, mint barmelyik castere, ha nem a masik fajta.
Hmm remelem ertehtoen irtam le, hogy mit is akarok.😊

Szoval amelyik nagyobbat sebez de lasabb, azt hiszem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fidel: 1.5
Rock: nem (ha nem biztos hogy kinyírod akkor ne támadj meg petes karit)
Mester: igen

Lenne egy kérdésem a Master of concentration Ra-val kapcsolatban...: ("Reduces chance of interruption by 100% for 15 seconds. Note that this ability is affected by the level of your attacker.") EZ konkrétan azt jelen hogy akkor is tudsz varázsolni amikor mondjuk egy ellenséges tank üt?(nemtom hülye kérdés-e vagy nem de én nem tudom)

Lourker

Lény idézõ varázsló mind a 3 realmben van.(nekromanta a kiegészítõbe lesz azthiszem).

Itt lehet néhány class infót olvasni:
http://daoc.catacombs.com/

Lourker

Lord Maelstrom
Köszi...
Nos mepróbáltam keresni valami olyan oldalt amin hosszasabban taglalják a karakter osztályokat de nem találtam...emléxem régebben a hivatalos oldalon volt ilyen de most nem találtam.
A Hibernian-ok között vagy Kik között lehet valamilyen Necromanta tipusú osztályt találni?
Vagy valamilyen idézõt.
Mennyire életképes egy varázsló itt?

Én személy szerint jobban szeretem midiket mint albokat😛

Lourker

Hangianix
--->Atomy
Az egyik klantarsad az az Ishereuk vagy ki egy idiota kocsog. Bar eleg jol elszorakoztam, mikozben jol felbasztam az agyat. 😄DD

Hangianix
En keson erkeztem es mar csak par pet inditasara volt idom. 😄D

Hangianix
😄DD Vannak magarok exc/midgardon is, de Prywdenen ne oda menjel. 😄

Third person a nézet, bár be lehet váltani firstbe is, de nem nagyon érdemes.
Lord Maelstrom
Ja igen még egy.
Te milyn néppel ill karival vagy?

Lord Maelstrom
Köszönöm... és akkor most jön az a kérdés amin meglehet lepõdni.
Milyen a nézet???
Mert ez az amire sehogy sem tudtam rájönni.Csak ilyen látványos képeket láttam semmi normálisat ...azt hiszem ... mert lehet hogy láttam csak nem vettem észre.
Milyen tipusú? Nézdahátam? Milyen..
Remélem nem vagyok idegesítõ a hülye kérdéseimmel.😊)
És köszi mégeccer.

Lord Maelstrom
Na most lehet röhögni... Tök láma vagyok az online Szerep játékokhoz....nem rég lett netem.
Tudna valaki nekem egy rövis jellemzést adni a DAOc-ról (nem ilyet hogy : jó ! vagy hogy : fasza ha nem egy rendeset) És hogy hogyan tudnék én is becsatlakozni..?

Elõre is köszönöm.😊)

Hangianix
Hat a tap gep ellenere 2x vagott LD-re, mig a 600-s celeronos klantarsat egyszer se. 😄DD Es a szolgaltato ugyanaz.

Hangianix
Tegnapi dragon raid eredmenye. 😄

Ok megmondtad😊

Lourker

Hát nemtom nekem az a tapasztalatom hogy infik druidot se tudnak nagyon leverni 1vs1ben(ha a druidnak megvan a két instahealje).2-3 harcoltam infivel és nem nagyon maradtam alul egyszer sem.

Lourker

Hát épp a friar az aki 1v1 a legtöbb karit le tudja nyomni meleeben kis szerencsével. De ez sok mindentõl függ. Fõleg a realm abilitiektõl: pl. 3-6-9-stb % evade sokat segíthet, vagy +melee critical hit, stb. Azt is figyelembe kéne venni hogy a friar mindíg felbuffolja magát, más class meg akkor ha valami cleric/druid/shaman/... segít neki, bár ez már nem "tiszta" 1v1(felbuffolt ellenfél ellen elég kicsi az esély szerintem). Az sem mellékes hogy kinek milyen player crafted/epic/gagyi páncélja/fegyvere van. A páncélom csak úgy néz ki mintha cloth robe lenne, egyébként 10% damage absorb leather amihez hozzá jön +15% damage absorb selfbuff(feltéve ha enchantra is gyúrok, és éppen van 30-50%manám hogy a selfbuffokat magamra tegyen 10percenként), tehát 25% összesen ami majdnem annyi mint a chain 27%-a. +32-38%hastebuff ami fél percig hat, és 3 percenként használható, ami által sokkal gyorsabban ütök, az egyébként baromi lassú 2H botommal.Ebben a patchban még ér valamit az is hogy a bot crush damage ami jó scale ellen, de a köv. pathben majd gyengítik jól, és én nem tudok másfajtát választani. Bladeturn-öm nincs, csak a damage absorb buffom effectje úgy néz ki mint a BT buborék.
Egyébként miért baj ha 400-at ütök bottal? Az nem baj ha más tank 600-at üt? És miért probléma hogy van egy class ami nem csak meghalni tud, de egyszer-egyszer(hát elég ritkán) gyõz is? rp/class szempontjából 33 class közül 27-32. helyen áll(tényleg baromi erõs?)
És ja a köv. patchben igen durva dolgokat fogunk kapni: self dex/quick buffot ami azt az "apró kis bugot" javítja ki hogy a friar az egyedüli class akinek nem nõ az a tulajdonsága szintenként ami a damage-t befojásolja; a dex. A tankoknak nõ a str, a rogue classoknak a dex, a castereknek a pie/int, csak a friarnak ugyanannyi mint lvl 1-en. A DD meg szintén brutális: 1350 range fél perces recast, és minimum damage csak aggrovonzó(iszonyú pusztítást csapok majd vele RvR-en)
A friar tipikus 0 RvR-en, gyógyítok amíg van manám, aztán segítek a nagy tankoknak aprítani a népet, de ha rámaggrózik 1-nél több ellen akkor már végem is van(a hp-m nevetségesen kicsi) Semmi olyan tulajdonságom nincs ami jó lenne RvR-en: se speed, se mezz, se PBT, se range, se stealth, se semmi.
Ott a warden. szerintem az összes tankot karcolás nélkül leszólózza a pbt-jével, nagyjábol ugyan az mint a friar, csak nem 2H, hanem shield és 1H +PBT +speed +damageadd, +stb, de az ugye nem owerpowered mert gyakrabban üt kisebbeket, a friar meg ritkábban nagyobbakat.
Talán nem csak azt kéne nézni hogy hogy ki mekkorát üt egyszerre, hanem az egész karit összességében, bár ehhez ismerni is kéne.

Tafaya
Az a szopas Albionban, hogy a legjobb RvR kasztok 50-esre fejlesztese maga a gyotrelem, de ezt ugye senki sem nezi, hanem ha RvR-en leveri egy ilyen, akkor rogton a gyengitesuket kovetelik. A Mythicnek azt kellene csinalni hogy ugyanannyi kaszt legyen mind3 realmben, es ugyanazok, mas nevvel, mas varazslatnevekkel, de ugyanazt tudjak. Meg igy is lenne siras szvsz, de mind1. Ja, es annyit az albok overpowerezettsegerol, hogy mig midgaardban kb 1 honap alatt mar volt 50-es, Soulfly asszem 3 honap alatt csinalta meg kb. Hibernia meg nehezebb helyzetben van, mert ott ugye kevesen is voltak, bar a kasztjaik eleg jok.

Ez a "hallottam máskor is, valahogy eléggé overpowerelt lett a friar" szovegrol annyit, hogy max 20 40+ -os friar lehet Albionban szvsz. Egyebkent milyen selfbt? Max charge-bol lehetett. Egyebkent ha mar a tapositasnal tartunk, a Runemasterek ugye kapnak majd gtaoe-t, meghozza a kedvenc spell line-jukban, mig a wizardnal a legkevesbe hasznalt spell line kapja.

Whoa, that was a whining for sure 😊

Tafaya
Leather nem cloth 😊 Es lehetne 1v1-eket hasonlitgatni, szvsz ha normalis style-t hasznalt volna a hero nem evadelt volna friar. De ha megis, akkor NERF FRIARS!!!

Hangianix
De miert en? Ne is mond, azert mert overpovered voltam. 😄DD

Hangianix
Spiritmaster tud charmolni? Vagy csak szerencseje volt. Tegnap nekem jott egy velhetoen 50-s es lett volna eselyem megolni, ha hirtelen nem ront nekem a spiritjen kivul, meg egy nekem sarga szorny. Akkor mar a sm is a botjaval gyepalt engem es kb 1 utessel eloztek meg 3-an engem...

Hangianix
Azert mert nekunk ket kari kell egy normal mezzü-hez meg insta healhez, midgardnal meg egy. Es ugye mindenki tudja, hogy 2 kari az tobb mint egy. Tehat tultapoltak vagyunk. De vihetem tovabb is a gondolatmenetet. Ott egy ember leszedi mindenkirol a grp-ban a negativ effekteket itt egy 8-s csoportban 8 ember kell ehhez. Es ugye 8 kari az mar megint csak tobb, mint 1. Azannyakocsogit, szerintem alboknal csinaljuk azt, hogy a purge csak 50%-os hatekonysaggal mukodik. Maris csak 4:1-hez az arany. De lehet, hogy megse jo, mert 4 kari meg mindig tobb, mint 1 😄DDDD

Tafaya
Valaki magyarazza mar meg hogy miert botlok lepten-nyomon a kovetkezo mondatba, mostmar baromira kivancsi vagyok miert vagy mi a legtaposabb realm:

"Albs are overpowered"

Hangianix
Hat ez az, nekunk sose lesz Grp purge-unk... Talan 1.53-ban...

lol 4 en voltunk ti meg nyolcan(8 emberér kaptam rp-t) az utolsó csatában és van screenim is ami bizonyítja és csak malevolencia és egy lvl43 bard halt meg😊
És tényleg nem akarok flamet de esküszöm hogy csak 4en voltunk...
Van group purge-om mez nem olyan nagy problema mar😊

Amúgy tényleg jó harc volt.

Lourker

Bith
Rohadjanak meg, én csak éjfél után tudok netezni, erre addigra már nincs 😞(. Végre 1 jó 5let, erre kiveszik...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Üdv emberek, ezer éve nem jártam erre, mi a helyzet az eu szervereken?😊 Én nagyon jól megvagyok az usába, hétfõn "levágtuk" a dragon-t

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hangianix
Egy pobat meger. Nekem senkivel se van/volt gondom a Prywden/Albok kozul, nemhinnem, hogy lenne a tobbiekkel.

Miert ne lehetne kozos magyar guild?😊
Legfeljebb nem mindenki lesz benne.😊
De most komolyan, legalabb meg lehetne probalni, azt majd ki derul mukszik-e vagy sem.

A bard az nulla meeleben, viszont insta ae mezze lesz, es van end, power, speed songja ami nem rossz, plusz tud gyogyitani is.😊 Ja es szerintem massze a bard a legjobb mezzer az egesz gameban, szvsz.😊

Tafaya
Ti johettek 😊

Tafaya
Minstrel AE mez 5 mp-es varazslasi idovel rendelkezik, addigra szetinstantolnak 😊

Hangianix
3200 az semmi. Na mindegy, en vagy Skald-dal leszek, vagy valami durva Hibbi casterrel. A gyogyitasos karik valahogy nem erdekelnek. 😄DD

Hangianix
Pedig beleptem volna 😊

Tafaya
1 angol nyelvu szerver lesz, es asszem 3200 playert fog elbirni egyszerre 😊 Kozos magyar guild? Sajnos nem hiszem hogy mukodne :/

A minsitrel pet kombo kicsit korulmenyes en azt hiszem, mert ha van pet akkor szinte semit nem tudsz csinalni (songok), nincs speed, szoval csak akkor jo ha a helyszinen tudsz szerezni petet. Szerintem.

Warden tudja hibiben, plusz tud meg sok mindent, attak haste, buff hegyek back up healer, van speedje is. Rezzelni is tud.😊

Lenne egy par kerdesem, csinaltam egy bardot, mar lvl 10, de nem tudom eldonteni mirre tegyek inkabb pontot. Mi a fontosabb kezdetben?
A nuture, itt vannak a end, pow, speed songok.
A regrotwh, itt a heal dolgok vannak vagy a music, ott ae mezz ami lenyeg meg a dd shout.

Szoval mi a fontosabb kozoluk?
Melyik kettot vigyem feljebb, nuture es music meg kicsi regrowth?
Fegyver skillre nem is raktam csak 2 pontot, hogy egy style legalabb legyen.

Tud valaki segiteni egy par tanaccsal??

Hangianix
De ha csak egy PvP szerver lesz (vagy nyelvteruletenkent 1-1) az nem lesz eleg, mert hogy birna el Exc es Pry osszesitett jatekosallomanyat.

Hangianix
PvP szerver kulon 1 szerver lesz? Mert akkor csinalhatnank egy full magyar guildet. 😄

Tafaya
Albik kozul az infi ami eletkepes szerintem, ami durva lesz az a hibiktol a warden. Scoutot nem erdemes ugyis csapatban fox nyomulni nagyreszt.

Hangianix
*mert=meg

Hangianix
Fasza. Emiatt nem akarok jobban jatszani a karival. Az a gond, hogy 50 utan nem latom a jovot. Persze segitem a guildtarsakat, mert RvR neha altozok, de azt hiszem a DAoC-kal toltott ido ugy az 1/6-ra fog csokkenni.

Tafaya
Vannak a kozeljovore olyan elkepzeleseik, hogy akinek van 50-es karija, es indit egy uj karit, akkor az lehet hogy 20-as szinten fog kezdeni 😊

Forras: http://camelotvault.ign.com/

Tafaya
Woohoo!!!

Doubling of available character slots. Based on both user demand and the fact that we have an expansion pack coming out soon, it seems prudent to increase the number of slots available to the characters. We have worked out the technical issues involved with this, and thus, we are going from four to eight!

összeomlott a tõzsde? vagy csak disznóláb? 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Hangianix
Koszi. Azert rohejes a kiosztas. SotL-nakosszesen van 15m rp-je. Rengeteg 50-s karival. Ki fogja elerni akar az RR7-t is. lvl 50-s karik 15%-a mar igy is gazdat cserelt nalunk. Eleg sokan eladtak az accountjukat. Lehet, hogy Eteriont is kiszedem az ignore-bol. 😄DD

http://www.guardiansofvalor.com/various/RealmRanks.html

http://www.grailbrotherhood.info/realmrank.htm

Lourker