43179
-
#16379 tévedtem,account closed,szal ennyi volt,kíváságod teljesült...további jó játékot mindenkinek,sziasztok -
#16378 még 2 napig daocozok,azt már féllábon is kibírjátok ;-) -
Mester #16377 haha:) -
#16376 nem lehetne, hogy holnap ne gyüsszél megen ? :) -
#16375 na mára kispammoltam magam,holnap gyüszök meginy :-P -
#16374 hát azért a bűnbak megnevezése korai,de a többi stimmel :-P -
#16373 Akkor a tovabbi szajtepes felesleges szvsz :) Albik overpowered no skill bena allatok, hibik gyenge, de kreativ es skilles josracok. Szerintem a Torgyan a hibas hogy ilyen kevesen vannak. -
#16372 már kijött ;-) -
#16371 na jó talán hagyjuk,ilyen '3oldallal ezelőtt a géza azt írta a fecajnak,amit a józsinak válaszolt' szintű vitához szombaton egész egyszerűen nincs lelki erőm,szal vedd úgy hogy nem szóltam boccs :-P -
#16370 Gyerekek alljatok le, megint azt fog kijonni az egeszbol hogy az albi kasztok mennyivel jobbak, de ti akkor is le tudjatok verni oket :) -
Mester #16369 16244-ből indult ki erre írta mersain a 16265-t:p -
#16368 jó,mind1,de azt a részt keresd már,ki hogy friart tuningolni kellene ;-) ja,hogy ilyen nincs?nolám :-P -
Mester #16367 Én egyszer mondtam ezt és ha nem ha nem látnád az egy idézet volt amit lentebb írtam és részben arra reagáltam friaros témában... -
#16366 te hajtogatod,hogy nemkelltápnemkelltáp,de hogy táp kell azt a kutya se mondta :-P -
#16365 pedig fogadni mernék,hogy "vevő" is lesz... -
#16364 lol, ja -
Mester #16362 "16265
Atomy ugye ezt mostnem gondoltad komolyan.
Messze friar a legerosebb klassz alb oldalon es !!neki kene meg tap!!!!?"
Akkor jo :p
-
#16360 arról,hogy erősíteni kellene friart szó se volt btw :-) -
#16359 ez vmi sci-fi részlet?mert a való világ nem ilyen :-) max a gimp buffbotos nseknek :-) -
#16358 akartam írni,hogy ne írkálj ilyesmit,mert még vki komolyan veszi,de aztán meggondoltam magam,mert ugyanmár ki ne értené a viccet,erre tessék...há bazz annyit tudok mondani LOL -
Mester #16357 Igen és köszi a részletes választ küldöm ma:) -
Fidelcastor #16355 Az én válaszlevelemet megkaptad? -
Fidelcastor #16354 Na. AoD végnapjait éli?
Ugyis mondthatnám ezt neked, mint 1 ss armsman-nak:" Rés a pajzson.":) -
Mester #16353 yip. -
Fidelcastor #16352 Látom nem akarod érteni amit írtam neked.:)
Friar rádver 400-500 dmg körönként és ebből a warden pbt-je 1 fog kb. Amit meg te ütsz a wardeneddel neki arra meg azt írja a kis chat ablakban, hogy evade+parry. A nethozáféréseddel csak azt fogod látni jön feléd 1 botos figura utána meg visszanézheted, hogy mennyi dmg kaptál. Mindezt persze a földön heverészve szépen nyugodtan.:) -
#16351 úgy látszik vonzom a bénákat :-) az összes béna thanet/frairt/reavert utamba vezérli a sors -
Mester #16349 lol Friar szvsz nem olyan lassú hogy ne tudna átütni egy 6 sec pbt-n(lehet hogy akikkel harcoltál bénák voltak vagy nemtom...)
Friar egy nagyon jó kari, tehát erősíteni nem kellene szvsz.:o -
chalyd #16348 Hehe :) -
#16347 nem vitatom,hogy láma volt :-) dobott 924rp-t,szal 50esnek 50es volt :-) de instaddt vagy nem tette quickbarra vagy én nem tom,meg myrizébigyó volt ami te is,szal rr3,úgyhogy érthetetlen :-) mondjuk először próbált felcsalni dombtetőre,hogy ott harcoljunk,de lebeckonoltam,mert master wizzard+co kicsit erős még nekem ;-) -
#16346 mincer stealthből lemezzel simán jól,és ha nem látod nem lehet törni se,de még egy idejekorán rárakott mezzel/stunnal stbvel se lehet megakadályozni ezen tevékenységében :-) -
chalyd #16344 Olvasd el mégegyszer :) értelmezd, hozzászólj :)
Azt mondtam amig nektek ottvan az úgynevezett "használhatatlan" insta mezz... addig legyen csak a megszakitható hosszabb mezz :) -
chalyd #16343 Na most erre mit mondjak :) én egy RR6-os Hero-t nyomtam majdnem a betonba, 2 okból nyert a csóka... ip, ami nekem még nem volt, és a végén egy bárd... ennyi... amúgy ő kezdett hátulról, és fél hp-ig csak néztem ahogy üt...
Szal tuti hogy láma volt a gyerek... még a nevét sem hallottam egyszer sem.. pedig majd az összes high lvl reavert ismerem :) -
#16342 nem elég,hogy csak úgy a semmiből lemezzelhetnek,még legyen instamezz is?na neee -
#16341 és 5x mosmár -
chalyd #16340 A nagy fax-t legyen... amig nálunk nem fityeg itt insta mezz, maradjon csak a milyen a nagyobb távú. -
#16337 4x mostmár :-) -
Evilmann #16336 There's a small problem with the patcher.
Sometimes people patch to the US Version of DAoC.
To correct this, the easiest way is to reinstall the whole game.
If you feel up to it there is another way. You can open your update.dat (using notepad for example), and replace everything by :
For DAOC
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/camelot/mpatch.dat
For Shrouded Isles
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
-
#16335 lol már,akkor neked is simán rossz patch-t töltött le,installáld újra,ha az nem segít írd át az izé fájlban a bigyót...ez tom hogy nem túl konkrét,de sajna nem tudom mit meg hogy,de ide a fórumba le van írva vagy 3x,vagy krisz73+taranov is meg tudja mondani mit és hogy -
#16331 rightnow vagy mibe írjá nekik,hogy "hé mán" sztem,mi nem hinném többet bírunk segíteni :-/ -
BadGuy #16329 En is eszrevettem hogy a kodot nem irja ki rendesen a weboldalon. Meg jo, hogy azota nem valtoztattam heh, nem is fogok ugy nez ki :)