Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mas kerdes, hogy ha van lehetosegem + manam es nem kell felni tamadastol, akkor a legjobbal rezzelek.
Csak azt se szabad elfelejteni, hogy nem csak rezzert vagyok. Barrowsban volt mar olyan 1.5-2 oram, ahol 50 embert rezzeltem (masra nem is volt idom) utana meghaltam es nem kaptam rezzt... 😄
Egyebkent normalis SotL-os meg a Walker gyerek, mondjuk szomszedok a 2 norveg tagunkkal, tehat lehet csak azert. 😄DD
LoE meg tenyleg kezd elkurvulni (tisztelet a kivetelnek), a csucs az volt (amit mar emlitettem szerintem), amikor kihuztuk 1 dd-zo advisor es wizard karmai kozul a gyereket es mi fukin' killstealersek lettunk.
De tényleg Gideon a legnagyobb paraszt, szerintem a többi is, csak a "nincs kedvem rezzelni téged te kis köcsög" helyett olyanokat hazudnak hogy: "nem látom kit kéne rezelni", "nem szoktam figyelni", "én mindíg rezzelek, az más aki nem rezzel"
Egy-két Gideon beszólás:
You aren't entitled to a rez just because you happen to be dead.
The only people I ever consider in any way obliged to rez me are my group (if I'm grouped) or my guild (if they are nearby). Anyone else doing it is just a bonus.
This is my game to play not yours to dictate to me.
... some members of this realm get themselves killed leaves you thinking that perhaps a trip back to their bind might be an invaluable lesson sometimes.
Ilyen arrogáns önzõ parasztot ritkán látni. Személy szerint én rühellem az ilyeneket, én se rezzelem õket(akkor se ha észreveszem, bár én általában figyelni szoktam), és semmilyen más segítséget se adok nekik, még a pontos idõt se mondom meg ingyen(már próbáltam azt is hogy segítek nekik, aminek hatására majd megváltoznak és õk is segítenek majd másoknak de nem jött be).
Azert volt 5 relicunk, mert kora reggel vittuk el oket szokas szerint, amikor alig lezengett par midi benn 😊 Par napra ra midik+hibik visszaraboltak parat 😊
Egyebkent az albioni hozzaallas es az 1.52 miatt Prydwen/Albion nehez napok ele nez majd. Szokasos sotl tema: Az egyik GM megprobalta nem agresszivan megerdeklodni, hogy ugyan miert nem rezzelik a halottakat a sotl-os papok, ha azok nem sotl-osok. Valaszok:
- Nem en voltam, en mindig rezzelek
- Altalaban /stick-elek es azert nem rezelek
- LEGSZEBB: Gideon (GM): Az ok hibajuk hogy meghaltak, nem tudunk mindenkit rezelni.
Hal istennek ahogy latom sotl nem fog majd a PvP szerverre jonni, tudjak hogy sokan fenik rajuk a fogukat.
Nerfing guide to DaoC:
Nerf infis, mert 2.5-s szorzojuk van, es viselhetnek pajzsot, szegeny SB-k meg csak 2.2-ot kapnak, es nem elony a 2h fegyver, mert csak!
Nerf friars, mert 1v1-ben meg tud verni egy tankot!
Nerf scouts, mert tudnak shield-re gyurni es 3-as evade-t kapnak, szegeny hunter meg asszem csak 1-est!
Es lehetne folytatni, erre talan megoldas lesz a PvP szerver, mert ott azt valaszthatsz amit akarsz es ha sirni tamad kedved inditasz egy olyan kasztot ami miatt sirnal.
Ket insta, lemezzelt, belemnyomott ket instat, es ezek utan meg mindig mezzelve voltam. (Na ez nem tudom, hogy tortent.) Utana elmult a mezz, hagyta, hogy felgyogyitsam magam es tancoltunk, meg hasonlok, utana integettem es mentem tovabb. Kaptam is ugy 10 sec mulva a ket instat a hatamba. Mondom nem szarozok - sprint, lemezzeltem a csokat. Szerintem azt hitte hulye vagyok, amikor elindultam fele. 😄 Na es most jott az idiota huzasom. Otthagytam. Sauvage az ugy 1 percre lehetett gyalog, mezz 30 sec-es 3/4-ig volt az endurance, gondoltam nem baj. Persze utolert es lecsapott. Igazabol, ha stun + smite + smite + smite-tal inditok, akkor valoszinuleg megolom. Meg ugyis, hogy kozben a weapon buffom elmult. Csakhogy amikor utolert akkor is resistalta a stunt. Anelkul meg csak egy smite-ra van idom. Nekem nari volt, azaz 50-s es csak insta dd-kel es a 2 insta healemmel buff nelkul, sose nyomok le egy skaldot elozetes smite sebzes nelkul. Mindegy, azert bosszant. Sloth volt a foszer.
már írni és gondolkodni sem tok
agy = így
na ez már valahogy magyaros ;-)
Steam: [HUN]Feriggno
Steam: [HUN]Feriggno
Steveh tudja, hogy hogy állította ezt be, de sztem már Tafi is.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
1. Valaki már lõtt bele akinek szürke volt (vagy egy olyannal vagy csapatban, akinek az már szürke)
2. Megvan már az 5. szinted, és megvan mind a 10 bubid, de még nem választottál class-t. Addig nem kapsz több xp-t, amíg nem leszel "valami" 😊).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nahh, remélem vili 😊.
Lourker
Kik milyen Realm ben vannak?
Tehát milyen realmben legyen majd a karim? 😊
Ok nem Midgard asszem...
CD GALAXY? EZ Hol van?
Csatlakozom Kalinkához Bár baromi kezdõ vagyok én is szeretnék majd valami magyar partyhoz csapódni. Úgy élvezetes , nem? 😊)
NNNa a következõ.
Elmentem venni Daoc-ot.
1. Állomás Árkád 576 Kbyte Shop
-Jó napot DAoc-uk van?
- Nincs
-Köszönöm
2 Áll. Westend 576 K shop
-Jó napot Daoc-uk Van?
- Mi? De hát az még nem is jött ki.
-Hö???
De hát Már majd egy éves
Forumon mondták hogy már rég kint van meg láttam leírást is
- Olyan nincs az vmi Béta lehet
most töltöttem le és csak béta
-De há' most jön hozzá ki a Kiegészítõ
ÉS elmondták hogyan kell accauntot csinálini
És játszanak is vele láttam képet.
- Ja az biztos valami Open Béta
- Igen na hát akkor jó (Itt lehetett elegem és gondoltam azt hogy vagyõ vgay én DE valaki itt nagyon hülye)
Na most akkor mi a helyzet.. erõsítsetek meg abban a hitemben hogy ugye nem én voltam a "félreinformált" 😊