43179
-
Rockety #16426 gyorsvalasz: nem, csak a melee modba atrakva a botal valo utes speedre van hatassal, de tudhatnad mar ennyi ido utan :))) zippooostajl -
#16425 Gyors kerdes: a QUI telleg nem szamit a castereknel? (konkretan a manachanterre gondolok)
Eddig csak egy casterem volt, egy wizzi, de azzal majdnem vegig PLeztem, szoval nem ertek hozza, na -
#16424 nem is azé írtam,csak mielőtt itt elindul a legenda,hogy hűűűűű warden mennyi mindent tud,gondoltam szólok,hogy ja,de csak 1et lehet a mennyi mindenből 1x használni... ;-) -
Rockety #16423 szal light menta:
48/24/6 (eros petekhez kell a 48, mana crack 3)
mana mentalist cure mezzel (lelki ero kell ilyen spechez imo, de egy embernek van pryd/hibibe:)
46/4/28 (legjobb aoe dot/charm human/cure mezz)
v.
48v46mana/24v28light/4v6 (legjobb dotok/ rr+itemekkel turheto baseline dd damage/maradek)
szvsz :D -
Rockety #16422 pve powah akkor mana (dot de foleg a crack miatt biztos szeretnek majd) de ha rvsrzni is akarsz akkor szigoruan light es spanolj be egy chanterrel *pow relic nelkul 600as cap dmg enemybe eleg fun, aoe-dd + javitjak majd a peteket aminek koszonhetoen nem durva petek charmolasara es megtartasara lesz kepes a ligh menta. Mana max keepvedesre (esetleg tamadasra jo) de open field rvsrben szvsz nagyon gyenge (mivel hibik altalaban nincsenek kint annyian mint albok ezert aoe-dotolas felejtos, mert ko a mezz, a single dot meg baseline dd vs specline dd imo egyertelmu), mentalism line meg felejtos de valami kurvara. -
chalyd #16421 Mers : nem hiszem hogy ez ilyen egyszerű törvényszerűség lenne, tudom, mert már vagy 5 mercet döngöltem padlóba a béna pajzsos reaver-el... Friart nem tudom, azzal még nem hozott össze a sors... -
chalyd #16420 Hülyeség, a BD lazán kiröhögi a reaver pbaoe-t... különben sem a BD-re van tervezve, hanem casterek ellen, mert azokat ideálisan megszakitgatja. -
Atomy #16419 Hát én már sok class sok spec-ét kipróbáltam és mindegyik módszer unalmas :) -
#16418 Csak en a sajat mentammal kapcsolatban tudom, egyesevel olni a mobokat futkosasos modszerrel unalmas (cabalist az jobb :) ). -
Atomy #16417 mana: AEDoT, mana regen, heal regen: narikat lehet solozni(csak jó helyet kell találni mert sokat kell rohangálni :)), és groupok is szeretik
light: DD, charm: gondolom ezzel is lehet narit solozni, csak várni kell manara sokat, és groupok se nagyon szeretik
menatlism: heal, mezz: nevetséges -
#16416 Attol fugg milyen stilust szeretnel. Ha van lehetoseged grp-olni, akkor a mana/menta speccet imadni fogjak. Vagy ha van ismeros aki enchantert nyom, akkor is kiraly. -
Arwenke #16415 mentalist akart lenni -
Arwenke #16414 Lenne egy kerdesem, menzalistal mirre szokas vagy inkabb mirre erdemers specelni? -
Arwenke #16413 50es friarom nekenm is van, bar sokat nem jatszottam vele, de anyira szerintem sem uber. Nem mondom PvEben kiraly, de RvRben szerintem nem anyira. -
Arwenke #16412 Nem azert, de Atomnak is van 50es Wardenje, azert tudja ezeket ilyen ugyesen fel sorolni..:)) Amit mondani akkar szvsz, hogy a warden sokkal tobb oldalu es jobban hasznalhato kari mint friar es ez igy is van. -
#16411 ez mersainnak ment -
#16410 felejtsél el kispajtás mikor nyilvánosan beégsz épp nem kell rám verni a balhét,főleg amikor közöm nincs a dologhoz,jó? -
#16409 arról nem is beszélve,hogy múltkor qrvanagy zzzzz ott volt a healer petek feje fölött,de ez őket annyiban érdekelte,hogy nem mentek a bd után,csak álltak,de ha bd rangebe volt nekik,akkor vadul healtek LOL -
#16408 wardennél vagy pbt megy vagy speed vagy selfenduregen vagy dmgaddchant,2 nem megy együtt,ezek mind ütik egymást...szal dmgchant az van,de csak papíron,mert +20-30dmg szemben a pbt többezres ütésvédésével ugyebár... -
Atomy #16407 Hát ha így nézzük akkor igazad van :) Mindegyik class szar mert le lehet zergelni :) De ha mondjuk nem 1vs20 a helyzet, hanem mondjuk 2vs2 vagy 8vs8 és ha sikerül lemezzelni mielőtt az ellenfél mezzelne le, ha nem resistelik a mezzt és ha nincs purge-ja akkor tényleg le lehet verni egyszerűen, de én úgy látom kicsit sok a ha... -
Atomy #16406 Az tök jó dolog hogy friar leveri a base buffos vagy buffolatlan tankokat, csak azt nem látom ettől miért lesz olyan nagyon erős.
1. RvR-en mindenkin base+spec buffok vannak
2. nem 1v1 harcok szoktak lenni hanem 1v2-5 és ekkor az számít kinek mekkora a HP-ja és a páncélja, parry/evade elfelejthető, caster ellen meg eleve nem működik.
Ha friar "geci eros dmg dealer" akkor mercenary, armsman még geci erősebb :) Sőt talán még egy infi is erősebb, esetleg egy scout ha lőni tud és nem meleeben :)
Base buffok jók elismerem, de most hogy mindenkinek van 3 buffbotja nem annyira fontos.
Resist buffok meg nem is tudom. 2223pontból 1224-et tenni egy olyan vonalra ami adja a selfbuffokat(amik nélkül valami nevetségesen béna, valaki úgy fogalmazta olyan mint egy scout egy bottal :)) és a resisteket amik nem a legjobbak:
heat: hibi baseline DD és stun, light menta DD, light chanter DD(bár ezekből még nem láttam sokat). Talán csak mana chanter nyomja néha a baseline DD-t de annak meg ott van a debuff, szóval a resist buff mintha ott se lenne.
midik nem használnak heat spelleket.
cold: eldritch spellek, jó lenne ezek ellen ha lennének eldritchek :) Viszont nightshade DD ellen kiváló :)
bonedancer baseline DD (lvl 5-ön még használtam néha BD-mel) spiritmaster DD. ez ellen jó, bár én inkább pbaoe-zni látom őket gyakrabban. runemaster darkness DD, ami a 3 line közül nem a debuff+gtaoe+bolt spec, nem is a pbt+DD-snare+nearsight, hanem a harmadik űber spec: DD+damage add jó lehet PvE, de RvR-en nem sok ilyet láttam. Viszont a 48 runecarving maradék darkness spec elég gyakori és jó(szerintem overpowered), és a debuff DD ellen meg megint semmit nem ér a resist buff.
matter:
valewalker DoT(ez se a leggyakoribb RvR-en :))
bonedancer baseline DoT(és van spec line-on is, de ki az aki nem supp-ra specel?)
shaman bolt, DD, DoT. na ennek talán van értelme
Tehát maradjunk annyiban hogy biztos jók ezek a resist buffok mert jól néznek ki a képernyő tetején, ennek lehet valami lélektani hatása is, de a gyakorlatban azért annyira mégsem :)
Ezzel szemben mondjuk nézzük a warden resist buffjait(az a class amelyik nagyon gimp mert kicsit üt, bár ezzel én vitatkoznék, mert ha friaral összehasonlítjuk akkor ugyanúgy hybrid-healer damage táblán van szerintem, ugyanannyi spec pontja van amit weaponra tehet, a különbség hogy jobb a haste selfbuffja, választhat blunt és blade között, 2H helyett 1H fegyvere van tehát tényleg kicsit kisebbet üt a 2H bonus miatt 30másodpercig amíg a friar haste buffja le nem jár): Ezen a line-on self buffok helyett kap PBT-t és damage add chant-ot, ami a group többi tagjának se jön rosszul.
resistek:
szinte az összes mezz, stun, root, snare spell, skald, thane, minstrel, necro, cleric, reaver összes spellje, bonedancer instant-lifedrain, spiritmaster pbaoe, air theu DD, runemaster bolt, DD, gtaoe, sorcerer/cabalist spellek a DoT-on kívűl...
Tulajdonképpen egyszerűbb lenne azt írni hogy mi ellen nem véd :)
Ice wizard spellek(még mindíg nem elég elterjedtek), Ice theu spellek(én csak 1-et ismerek az egész serveren :)) cold debuff+base DD runei, de az ellen meg úgyis mindegy, fire wizard bolt és DD, caba, sorcerer, shaman DoT-ok.
Lehet hogy kicsit elkanyarodtam? :) A lényeg hogy ha nem lennének buffbotok, a spell resistek értelmesen lennének elosztva, a weaponskill nem lenne akkora hatással mindenre, a harc nem abból állna hogy mezz és az egész group agyonver 1-1 embert, akkor tényleg nagyon jó class lenne a friar, de most inkább közepesre minősíteném. Egyébként ha annyira jó lenne akkor rengeteg rohangálna mindenhol és tele lennének rp-vel :) -
gatyo #16405 Nem ertem igazan miert kell a BD-tol ennyire felni.
Valoban a legerosebb kari jelenleg es 1vs1-ben verhetetlen, de konyorgom ez NEM egy deathmatch game!
A BD legnagyobb ellenfele a AE mezz utana lehet a földbe döngölni ugy hogy a petek meg csak nezik. -
#16404 Hat ez az. 24/7-es szolgaltatas van naluk vazz, megsincs semmi. -
Atomy #16403 Hétvégén nem dolgoznak a rohadékok, mondjuk hétköznap se szóval inkább úgy fogalmazok hogy hétvégén a szerverek közelében sincsenek. -
Rockety #16401 omfg NERF SCOUTS, they are too p0w3rfullzor!!!!!!!!!!#!@$
Nerf4tehwin! -
#16399 Mar egy napja nem megy a befizetos oldal, szerintuk nemsokara megoldjak, karbantartas van. Faszt van karbantartas, vasarnap a bekazabalok szartak megcsinalni... -
BadGuy #16398 En ugy vettem eszre hogy amiota ss vagyok es vannak azert buffjaim, tobb eselyem van sousi ellen. Leverni dual wieldel se tudtam eddig, az nem ujdonsag, de shieldel lassabban ol meg es tobb hpt veszit. Lehet az albok 3 str relicje miatt jobb valasztas a vedekezes hibiben :). 400akat utnek a thrust mercek a neutral pancelomba (280+120). Meg jo, hogy a crush ilyen szar alboknal. Elkepzelni is rossz az mennyit artana lol :) -
BadGuy #16397 Nem is tudnek olyan karival jatszani ami cappelt tanknak 600 folott art, ... ments :) (nem az isten, mer az tafaya aki pedig megmondta hogy szar a scout:) -
BadGuy #16396 Lothandar: Roga shoots you with his bow for 666 damage!
Huuu, de szar a scout.
Adera(shadem): You perform your diamondback perfectly (utom-vagom, buffbot nelkul buffbotos rogat). Kijon stunbol-stunnol: Roga shoots you with his bow! You are hit for 450 damage! Roga shoots you with his bow! You are hit for 420 damage!
Alig eltem tul , de csak azert mer bepaztam es afk volt a srac. Meg nem crit shottolt, az alma.
Persze a scout meg mindig szar ;)) -
BadGuy #16395 Istensegek ne biraljak az en nemteccesemet az albok szama irant hej! ;) -
Mester #16394 Krané-k midi/pryd grpjával mi történt?
Mikor utoljára hallottam róluk lvl40 környékén jártak. -
#16390 Csunya albok zergelnek? Ejnye-bejnye! Dimitris, teljesitsd a kotelesseged! :) -
BadGuy #16388 taps 4fg rulz, de most, paran meglettetek hehehe ;-) -
#16387 Talan benne van a CoC-ban hogy nem lehet elfutni? Kopd be RightNow-, vagy szolj Dimitrisnek, majd elintezi. -
BadGuy #16385 Nembaj majd nyomom a escape-tendert en is. Jaj elfutok mer esetleg meghalok ! :D- alb power :) -
BadGuy #16384 Majd sendeld mar meg nekem gameban please :).
Bosszanto hogy orokke visszafut anyucihoz a steve :). Ott all 2 cleric en meg futok be albok koze es meghalok mer druid nem mentett meg. Pedig bezony 40 regros druida volt a csapatba -
Fidelcastor #16383 Most meg már nem megy. Mindenesetre a duplikált+4 axe megmaradt és a sapi is előkerült valahonnan.:). Régen is volt ilyen hibiben ott 2 övet akartam átadni a többi cuccal együtt a kiskarimnak és az övből 3 lett a trade végén. -
Fidelcastor #16382 Megosztom veletek amit sose hittem volna, hogy ebben a játékban én fogok előszőr csinálni.
Midgardban cuccoltam épp és a nagy pakolás végén sikeresen duplikáztam 1 axe-t+4 példányban.:)
Előszőr el se hittem, de utána még 3x meg bírtam csinálni ugyanezt a duplikálást, de a kisérletezgetés közben elvesztettem 1 sapit. Vagyis ezt se vesztettem el előszőr csak 1 helyet elfoglalt az inventorymban, de láthatalnan volt. Kiléptem a játékból és vissza, de még ekkor is megmaradtak az axe-k. Végiglapozva az inv a sapi ujra előtünt,mint 1 láthatatlan tárgy az 1 axe helyett.
A method még akadozik, de nemsoká kitanulom.:)
Bele se merek gondolni a lehetőségekbe...:) -
#16381 van rajta 50es kari ? :) -
#16380 Van egy eladó DAoC+Shrouded Islandom, ha érdekel valakit, a többit e-mailben!