43179
-
#16468 mielőtt valaki értelmes emberke beflamel hogy hazudok meg szemüveget csak nyugodtan, de ha őszinte akarok lenni szarom le mennyi hibi-midi van csak legyen enemy. Szal nem hazudok, télleg több a hibi, és van már szemüvegem :) -
#16467 nézd azt hogy Rambo RR10es és lvl 50 körül buffbotja (Rambotina) mindig ott áll apk előtt.
Amúgy nem flame miatt de manapság sokszorta több hibi van mint eddig, mivan beimndult a genetikai üzem azt futószalagon jönnek az uj hibik ? :) Amugy vmi van mostanában a midikkel, pőár napja tök kihalt az rvr, annyira kevesen vannak kint. -
#16466 Nekem nem lesz buffbotom :/ majd kuncsorgok haveroktol :) -
Rockety #16465 buffokrol csak annyit, hogy nem csoda ha most mar mindenki botos lesz :) Hibibe tobbnyire rambo az oka (megkerdeztem par embert akinek van), olyat is megkerdeztem, akinek nincs (meg) pl.: Luon es Alemaint mikor odins amgnel, rambo levert 3 ns-s es egy rangert, ebbol ns+ranger combot egyszerre :D hogy megis ez nem zavarja oket, a valaszokat eltudjatok kepzelni :D, bar luon nyugodt figura, ot nem zavarja az ilyen elvileg : ) -
Rockety #16464 ja zippo en olyan boltot kerdeztem egyebkent ahova beviszem a szar alkatreszt es megjavitjak, ha okos vagy ilyet mondjal :)
Egyebkent lol, legtobb helyen a szerviz azt jelenti, hogy gepet beviszi az atlag user, megmondjak mi a fasz romlott el es vehetsz a boltol egy ujat + szerviz koltseg (L:OL). Ez nekem ujdonsagkent hatott :D -
#16463 Nem igazan szamit, ha fel van buffolva ket masik ranger es 2 ns tarsasagaban. :) Mondjuk ns-ek benak voltak, de 3 szepen elhelyezett ranger ellen nem lehet mit tenni. Piszok gyorsan lottek, nem hu de sokat, de 3*200 2 secenkent az eleg :) -
Rockety #16462 :) -
BadGuy #16461 Aki meg a gepemrol irkal annak kuss a neve :) -
BadGuy #16460 Hangi, odins gaterol nem volt szo, amg fergeteges infi+scout kempekrol van szo.
Igaz, elszalad velem a lo, dehat micsinaljak ha belemkot 1 lelki debil? Utolso szo nem lesz az ove, csakazertse -
Rockety #16459 jinny csak a pontossag kedveert meg most se 50es :) (kb daoc launchnal kezdte :) -
Rockety #16458 Najovan Badguy most mar eleg lesz ok? Kezd elszaladni veled a lo es most mar en is unom ezt az oldalnyi faszsagot. Ugyhogy most mar stop it, keke? -
#16457 Odinnal heteken keresztul futottam bele 3 ranger + 2 ns csapatba (Jinny az fix pont volt) -
BadGuy #16456 Jajjj hat ez pont elkerulte a figyelmemet , hisz en nem vagyok olyan tokeletes mint a Tafaya
"En legalabb 1 hozzaszolasban osszeszedtem, nem kezdtem el frocsogni fel oldalon keresztul :))"
Mit szedtel ossze, azt a sok ertelmet? Max valami lelki betegseget szedtel ossze, hogy aztan engem szorakoztass vele, egyebet nem. -
BadGuy #16455 "frocsogni"
Ez a szo, tudod az olyan emberekre jellemzo akik olyanok.... mint te :D.
Te frocsogsz nem en, amig nem takarodsz el a picsaba a sertodos fejeddel egyutt innen addig nem hagylak beken. Nem szolok hozzad es megy az anyuuuuuu. Tanulj meg flamelni ha velem akarsz vitatkozni. Egyebkent meg menj a picsaba, ram se kivancsi senki de nem en kezdtem , ismetelten.
Nem tetszik hogy szepen kivesezem az ertelmes hozzaszolasaidat? Akkor ne szolj hozza, nekem is jo neked is jo. Ez itt nem a babazsur itt nem szeressukatafayatmegabadguyt van. -
BadGuy #16454 "Ezek szerint az a 3 ranger meg vagy 3 ns az csak erzeki csalodas"
Mar megint hazudsz? Hat hihetetlen. Persze 3 ranger 3 ns lolololololol -
BadGuy #16453 Sok kerdojel ismet az erzelmi visszamaradottsag jele, 13-14 eves emberkek szoktak csinalni. -
BadGuy #16452 Leszarom hogy hany oldalt flameltem. Tudod jol hogy nekem van igazam mert nem en vagyok a bunko paraszt hanem te, aki mar "soha tobbe nem forumozok! hat meg ilyen embereket!" vagy 3x azt mar megint itt vagy es megmondod a faszat. Te ellenem szart se tudsz mutatni, legalabbis eddig a "kurvanyad kocsog badguy" styleu beszolasokon kivul nem sokat lattam. Kedves Tafaya I am God of Daoc. -
BadGuy #16451 En flamelek, te anyazol. A kulonbseg kezzel foghato, pubikam :PPP -
#16450 Egyebkent valaki pampogott hogy mennyi scout van amg-nel mindig. Ezek szerint az a 3 ranger meg vagy 3 ns az csak erzeki csalodas. Szvsz rohadtul etikatlan olyasmiert szidni masik realmet amit ok is megcsinalnak... -
#16449 En legalabb 1 hozzaszolasban osszeszedtem, nem kezdtem el frocsogni fel oldalon keresztul :)) -
Mester #16448 ugyanezt kérdezhetné ő is szvsz:p -
#16447 Ezzel???? -
Arwenke #16446 Nem azert, de nem unjatok ezt a nemileg off topic baromsagot? Miert nem leveleztek inkabb? -
Rockety #16445 wtf is infiltrator, never heard of them....
-
Rockety #16444 "magyar ember magyar kolbasz"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
BadGuy #16443 Ja meg valami, most biztos gyun-a-duma-vaze' hogy hat "te sunyi fasz scoutot latjak see hiddennel kurvanyad!". Igen enis tisztaban vagyok vele hogy a nightshadebol van a legtobb Emain Machaban, az infilekbol alig van akik megvedjek az amgn kempelo scoutokat, shadowblade es foleg nightshade, mindenutt. Elviselhetetlen en biztos nem lennek scout mer hiaba a port megyek amg es nem 3-5 infi span fogad hanem a kurva buffbotos Adera es a haverjai es allandoan megolnek!
Ez szarkazmus volt szarfaszukam(freestyle Tafaya®) -
BadGuy #16442 ...es ez a mocsadek nevez engem rinyalonak. Te meg 1 bunko paraszt vagy ecsem. -
BadGuy #16441 "Amiatt a noskill "2 mp-nkent sebzek 800-at" enchanterek miatt miert nem jartatod a szad? Ja hogy az hibi"
Teljesen elvakit a RAGE meg a HATRED latom. Ebreszto, chanterek szopnak osszevissza rvsrben druid nelkul pubikam. Meg egy normalis group nelkul. Biztos ahol te jatszol nagy enchanter ownage van de itt inkabb az van hogy lothandar ul orakon at crauchonban aztan szevasz, par enchanter Death message es kesz. -
BadGuy #16440 Az addig oke hogy magyar ember magyar kolbasz, de azert valami szinvonalt vihetnel az egyebkent teljesen false, termeszetesen (bar nem ez a lenyeg), velemenyed kinyilvanitasaba. Nabumm mostaztan ignore vagyok teve, jol kibasztal velem :) -
BadGuy #16439 Nudli, hat mit csinalsz te egesznap hogy ilyen agybajos vagy amikor leulsz egy forum ele irni? Izzadsz is amikor igy "beszelsz"? -
Rockety #16438 Ja bocsi, tevedtem.
http://www.tar.hu/evileye/fogdbe.wav
1 szo kimaradt, kb jellemzi is tafaya istenseg ertelmi szinvonalat. -
Rockety #16437 Nem vagy normalis, minek daocozol idegbeteg paraszt? -
Rockety #16436 Hopp en a BadGuy vagyok, de a batyam persze beloggolt supergamezbe, pwn. -
Rockety #16435 Rajtad 1 *I am vulgar too* kurva jot lehet nevetni *na nekem eddig tartott ez a paraszt bunko hozzaallas amit tafayatol lattam*. Speciel en, soha nem irtam egyik fejlesztonek se archer nerf miatt. A batyam ranger es nekem is ugyanugy fajt az archer nerf mint neked.
Szal, ahogy 1 filmben mondjak szep parasztsaggal ahogy te szoktal beszelni.
"FOGD BE A POFADAT TE BAROM!" -
Rockety #16434 Na most aztan meglettem szivatva -
#16433 "Resist buffok meg nem is tudom. 2223pontból 1224-et tenni egy olyan vonalra ami adja a selfbuffokat(amik nélkül valami nevetségesen béna, valaki úgy fogalmazta olyan mint egy scout egy bottal :))"
Szvsz a scout ilyenkor jobb, mert bar a staff, mint fo friar fegyver full dex alapu, de a dex nem fog noni, mert ugye sem elso, sem masodlagos sem harmadlagos statja a friarnak. Uber mi? :)) Scout meg kezd +20 dex-szel ha saracen, es meg szintenkent is no neki mert elsodleges statja :) -
#16431 Sajnos vulgarisnak kell lennem :/
Elmesz te a sunyi picsaba. Irhatnek barmit, de te egy konkret esetet kapcsan rinyalsz. Tipikus seggfej hozzaalas, az ilyenek miatt mint te tettek tonkre annak idejen az archereket. Most hogy ismet kezd jatszhato lenni, jonnek a rinyak. Amiatt a noskill "2 mp-nkent sebzek 800-at" enchanterek miatt miert nem jartatod a szad? Ja hogy az hibi... Bocsi. Nem muszaly valaszolnod, innentol kezdve ignore-ra vagy teve, mert en is irkaltam hujesegeket, de ez mar a bunkosag hataran messze tul esik.
Elnezest a tobbiektol. -
Atomy #16430 Minimális befolyása azért van a quicknessnek is :) Ha interruptolnak akkor bizonyos idő eltelik mielőtt megint megpróbálhatsz castolni. Ez az idő a weapon spd-től függ, amire a quickness is hatással van :) -
#16428 ne igyál ennyit ;-) -
Rockety #16427 vigyazza mah ember, meg a vegen elkezdik kantalni mincerek a warden nerf notat :)