Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mythic volt, de az se jobb 😊

Tafaya
A GOA volt az 😊 Nerf GOA!! 😊

Hangianix
Es csak csataban fog mukodni, tehat a futast a vegtelensegig lehet elfelejteni 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Szerintem valts at prywden/hibbire, ha kesobb szeretnel magyarokkal egyutt jatszani.

Hangianix
O prywdenen van, ha talalkozott Bad-del.

Lord Maelstrom
Jah igen és melyik serveren vagy??? 😊))
Én excalibur.

Lord Maelstrom
Ja mert hát még a chat funkciók is idegenek egy kicsit 😊

Lord Maelstrom
Ok 3 tól ... Ugye Hibernia?
És ott hol?
Egyelõre még arra sem igazán jöttem rá (a help dacára) hogy hogyan kell valami féle mappot használni (de persze lehet hogy az egyetlen az amely a Dobozában volt.)
Nem kell aggódni annyira hülye nem vagyok csak második szintû. 😊))
A Nevem : Maelstroem (ejtsd Mélsztröm by Poe 😊 )
Én Tir na nog ba megyek éppen de amúgy csak Mag mell en tuddok megjelenni..

Hangianix
😄DDDDDDDD

Bith
ROTFL!!!!!
Ez nagyon jó, büszkeséggel tölt el 😊. Grats Hibernia 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Persze egy claim-mel egybekötött keep foglalásban bármikor benne lenne, ha az éjfél után van (és mondjuk nemkell 7-kor kelnie). Csak elõtte persze ennek jelzését elvárja 😊.
3. személyû szövegelés rullah amúgy 😊).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Lonely 43-as csak, sajna (legalábbis asszem, mert már rég toltam vele, a kedves matáv jóvoltából), de valóban van egy 42-es cleric-je (Bithy). 😊
Mondjuk mostanában arra a fél-1 órára - amikor netezik, mivel másnap dolgozik - általábna az Avalon szerveren lévõ warden-jét játssza, sztem értehetõ okokból (értsd: elég fun felvinni egy tök újfajta karit, úgy kb. 20-as szintre, miközben egy 40 felettit már nem olyan fun dolog tápolni, és az alatt a rövid idõ alatt nem is igazán lehet).
De, ha lesz neki rendes net-je (értsd: kábelnet, mivel adsl nem lehet...), akkor hirtelen lesz 2 50-es karaktere, stb......

Lord Maelstrom
Kalinka meg vagyok majd találkozhatnánk hoklnap vmikor mert a segitség elkellne asszem de nagyon 😊
Szóval holnap még üzenek és találkozhatnánk. 😊

Igen az jo e-mail cim.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

A 2db egy kezes staff igen jó ötlet, csak kár hogy 1 kezes staff nincs.
A staffot csak azért vetettem fel mert ez az egyetlen 2H fegyver amit tudnak az infik/ns-ek használni.

Hangianix
12 az tenyleg jobb lenne. Egy sorba beraknam az osszes spell-t.

Nemtom. Még ha britont választasz is és dex-re nem teszel 10 pontot csak str/con/quick-re, akkor is alacsony lesz a str-ed.
STR CON DEX QUI
85 70 105 93
Ha thrust-ot választasz akkor jobb a saracen(vagy mégsem?):
STR CON DEX QUI
75 60 125 93
Talán máshogy sebez különféle fajta páncélokra.

Hangianix
Hat ha a harci style-ok is ilyenek lesznek akkor nem baj. Bar az elejen biztos semmit se fogok talalni. 😄

Egész jó kép
Csak most látom hogy milyen szépek lettek a buff és a quickbar ikonok.

Dual Wield specialization determines how often you are able to swing with both weapons simultaneously <25% + (Skill / 2)%>. After double hitting, the delay between your next swing is either your right or left weapon's delay (50% chance of either).

Köszi. Ha ezen a hétvégén se sikerülne akkor megkérnélek rá. Amit itt megadtál email címet az jó?

Atom ha kell en is meg tudom neked oldani a befizetest. Ha gondolod.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hangianix
Kuldesz neki emailt es feladod a penzt valamelyik telebankon keresztul. Hetvegen amikor hazamegy elolvassa leveleit, megvakarja kis (???) buksijat es utal. Hetfon a penz el is megy - s delutan mar jatszhatsz. 😄

Biztos megy a 2 együtt, tehát nem lesz az a zerg akik elõl ne tudnánk elfutni 😊

Ezt szerintem úgy kell elképzelni hogy 6 shadowblade 6 buffbot által agyonbuffolva, és lehet hogy voltak ott még páran a keepen kívül is 😊

Hangianix
Nem RvR-re gondoltam 😄

Játszanék ha elõ tudnék fizetni 😞 Acorn mondta hogy segít, de mivel csak hétvégéken van már kb. 3 hete húzódik 😞

Hangianix
Ha lesz meg pull bizbasza is, akkor mar nagyon ubertap lesz a pala.

Hangianix
Te jatszol meg? Mert sose latlak...

version 1.53d Test Release Notes
- All Paladin chants have had their range increased to 1500 (their regeneration chant was at 700).
Tehát most eddig 700 volt a range és 1500 lesz, vagy eddig 1500 volt amit visszavettek 700-ra, de újra megnövelik 1500-ra, vagy már annyira össze-vissza kavarták a spelleket hogy senki se tudja hogy melyik patchben mi van.

Hangianix
Oda is irogatok. Itten meg komoly kerdeseim vannak.😄

Dikkma
Te gyere flém, ne itt írogass 😊
Hangianix
Mi az hogy claim. Marmint a jatekban hogy mukodik?

Hangianix
6 Skald? 😊 Olyan gyorsan futottak, hogy az archerek nem lattak oket 😄

Tafaya
Midik 6-an elfoglaltak multkor egy keepet 😊

Hangianix
De kosz, kiprobalom. 😊

Hangianix
shift-x -re nekem fixen 1350-et ir ki.

Hangianix
Vis-t lattam ket napja. Meg valoszinuleg, ha Acorn van fent akkor Drag nem tudna jonni.

Hangianix
Ezek a 48-s Epic fobb allomasai...

Vestusta Abbey
Swanton Keep
Snowdonia Keep
Snowdonia
Snowdonia border Keep
Lethantis Association.
Caer Ulfwych
Castle Sauvage
Pennine mountains
Castle Sauvage.
Caer Within
Cornwall Station

Hangianix
En 1-50-ig neztem. Ugy ket honapja, akkor valszleg kevesebb alt volt meg.

Hangianix
Acorn 50 Pala, Arwenke lvl 43 Minstrel, Chalyd lvl 44 Wizzie, Grylla 50 Cleric, Gryllus 47 (?) Armsman, Khurcast 50 Wizzie, KKrisz 47 (?) Pala, Lonely lvl 44 (?) Sorcerer (vagy van 42-s Clericje), Qaby 50 Minstrel, Steveh 50 Armsman, Tafaya lvl 50 Scout, Vis lvl 44 Cleric, Weldrin
50 Infi

Ha esetleg Dragunov lvl 44 Scout es Gambell lvl 44 Mercenary is tudna jonni akkor 15 ilyen karival azert finoman szolva is eselyetek lenne elfoglalni egy keep-et. 😄

Most olvastam az 1.53as patchban kap a paladin group endurance regen chantot, vegre itt is lesz egy classnak.😊
Hangianix
Nalatok mibol van a legtobb? Midgardon gondolom skaldbol, nalunk pedig akarhanyszor beirtam /who-t az osszes osztalyra - mindig armsman jott ki gyoztesen.

Elvileg minden class tud harcolni staff-al. Próbált már valaki infi/ns 2 slash/thrust fegyver helyett 1 staffal harcolni? 😊 Lehet hogy nagyobbat sebez mert 2H

Hangianix
Olyan mob van 50-sen, hogy ketto 60+ es jonnek a nari castolo add-ok. Azt megneznem azert 5-6 emberrel. 😄

Hangianix
Akkor csak mi albioniak szivunk 1350-el 😄

Tafaya
Majd ha leszunk benn 8-an egyszerre nagyok, es senki sem kiskarizik. Szoval nem 😊

Hangianix
Egyebkent lassan az AoD-sek is elfoglalhatnanak egy varat. 😄

Hangianix
A legnagyobb guild a Knight Templar, utana a 30 es a LoE csak a 3.

Pelgrin=Arwenke😊