43179
-
gatyo #16516 De latod te megint arrol beszelsz, hogy ki kit nyom le ki milyen eros stb. Nah ez egy DAoC sajátosság sajna. Én arra reagaltam igazaból, hogy élvezetesebb lehetne a game és jokat lehetne vele játszani lvl 1-50-ig, 1-1000 skill-ig. De sokaknak csak az a lényeg, hogy überfaszaisten legyen 1 hét alatt. Pl. akik 2-3 acounton nyomjak nem hiszem, hogy az xpzes bármilyen elvezetet jelentene... pedig megvan annak is a varázsa ha jo csapat. -
#16515 Nem hinnem. Szerintem akkor a crafterek meginkabb szivnanak, ill. az erosebb guildek tagjai megnagyobb elonyt elveznenek. (Ertsd, Legion-t SotL+LoE hetente siman lenyomta, mig a PL allaince talan 2x osszesen).
-
#16513 Ez csak fizetősen működik? -
gatyo #16512 Igen sajnos a DAoC-ban sose volt meg az az igazi RPG feeling nem is hiszem,hogy igazan erre akartak ramenni. Inkabb a szep grafika es efektek. Mostanra meg mar tenyleg csak arrol szol,hogy piszokgyorsan lvl50 aztan irany a "haboru". Pedig pár változtatással igencsak fel lehetne dobni szvsz.
Pl.: en siman eltörölném a merchantokat es minden alapanyagot valamilyen szintjenek megfelelo dungeon melyerol vagy extra helyrol lehetne megszerezni. Így rakenyszerítenének mindenkit, hogy olyan helyekre is elmennyenek a terkepen ahova igy soha nem mennének. ujra nagyobb erteke lenne a droppoknak is es elvezetes alapanyag raidek lennének.
-
#16511 De en jobban preferalom a "megkuzdottem erte" dolgot, mint az ajandekot. -
#16510 Ja, a kezdoknek. Nekem sajna vajmi keves droppot tud barki is adni, ami erdekel. :) -
#16509 Cserebe most megvannak a bejaratott xpzo helyek, allando grpokkal, csomo drop amit ingyen hozzavag a guildja az emberhez, parszaz golddal egyutt. -
#16508 Mondjuk az igaz, hogy (szerintem) most kezdeni sokkal rosszabb, mint anno. Akkor sokkal jobban megkellett kuzdeni mindenert. Ritka volt (ha volt egyaltalan) a 10 nap alatti 50 szint. Nem volt sc, tok jo drop huntok voltak. Nem voltak ra-k. Nem voltak ilyen uberdurva orjaratok. Nekem jobban tetszett az akkori legkor no. -
Fidelcastor #16507 Bizots az idillinek elmondott AoD-os légkör csak délibáb.:) -
krisz073 #16505 Azért nem az összes új AoD-es lép le!!! -
#16504 Uj AoD-s fiuk lelepnek mind? :) Vagy nem Pry/Alb vagy? -
mnorbi #16503 ELADOM a DAOC + SHroud Isle kiegészítőmet .
nincs befiyetve elöre most semmi .
ha valkit érdekel : [email protected]
tegyetek ajánlatot.. -
BadGuy #16502 bump bump -
#16501 ez a wuren és co lerammolta a trolt nagyon rotfl... -
Mester #16500 Mi lett pryd/midi xp grp-al? -
BadGuy #16498 amikor a skac bekopizza, hogy miket mondott regen... lol kicsit beegett az a Souris skac :) -
#16494 bakker, rossz fórumba írtam
kicsit fáradt vagyok még -
#16493 oki doki -
#16492 hi all
kérdésem a köv lenne: lvl 29 vari, miért nem tudja kinyírni az uccsó sárkányt =/
az eddigi 3 simán lement, de az uccsó "jég" nem sebződik
valaki pls helpeljen -
Rockety #16491 Kurva jo az ora a daoc.hu-n Hyder, le ne szedd :) -
#16490 Grand Summoner adomanyozott egy mantle-t nekem :D -
#16489 Ez egy Sidi raid volt, és annak a fő mobja kiölte a raid tagjait. Kemor meg jót szórakozott ezen, és megdícsérte, simogatta, sütivel kényeztette kis kedvencét (Apocalypse). -
#16488 LOL, Kemor aztán sokat segített nekem tegnap :)):
Képecske (kicsi) -
BadGuy #16487 Ja latom, nem erdekel ;) -
#16486 Egyebkent nehany mondat elotunt, tevedsz ocsi, en nem sertodtem meg, es nem nekem habzik a szam 5-6 hozzaszolason keresztul :))) -
#16485 Lol valaki itt irkal nekem, de nem latom mit, a vilag mar csak ilyen. Annyit azert leszurtem belole hogy lehazugozott, sorry en nem csinalok mindenrol screenshotot, de ott volt a 3 ranger es legalabb ugyanannyi ns, sot lehet 4 volt, asszem a Ninjanna fele 4-es volt. Szoval pubi huzd vissza csapjaidat, ott voltak, en lattam oke, lehazugozhatsz, ettol meg megtortent. Latszik milyen szuklatokoru vagy. -
BadGuy #16484 FC hamarosan eleri 5 milliot, abbol kb 1,5millio az en rp'm (4 karin). -
Mester #16483 3-4 napja lett rr10-es rambo. -
#16482 lehet,hogy dingelte,de egy hete még lion knight volt :-) de egy hét az nagy idő... -
#16481 én BWn olvastam hogy megdingelte az RR10et. -
Rockety #16480 igaz, akkor rr9 lion knight volt (azt hittem hogy azaz rr10). Most nem tudom micsoda, csak azt hogy constanze is lion mar. -
#16479 Mink meg 2 millaig. :) Mondjuk utso 2 honapban jott talan 60k - nem is jatszom mar nagyon Killerrel, foleg csak chatelek vele. -
#16478 RR7 Alerion, RR8 Unicorn, RR9 Lion, RR10 Dragon.
és még két hét kb és én meg Phoenix leszek :) (rr6). ja nem , töb mert lesz jövő hét szerdától egy nyaralásos hét. -
#16477 Egy Magyar 870ezerig jutott kb :-P Zakkal 2en toltuk odáig :-) -
#16476 hyder oldálán ki van írva,az realmrankok részben az összes hibi/midi/albi realmrank megnevezése :-) rr10 az dragon knight,olyat még nem is láttam tbh :-) meg nem is fogok,ha az informatikai minisztérium arra költi a pénzt,hogy a freemail oldalán hirdeti a netet ahelyett,hogy vmi konkrét támogatást adna...miből gondolja,hogy a neten reklámozni a netet jó ötlet?na lol -
#16474 de az rr9,na majd bazsi nyilatkozik,végülis ő csapta le :-) -
#16473 egy hete amgnél lion knight volt,az meg rr9,nem?na mingyá megnézem... -
Rockety #16472 tuatha da neean vagy mi, alb/excali grp.
Midgard egy utopikus bogar kolonianak felel meg. A kollektivat, a kozosakaratot az "akarat" nevre hallgato "agy" (alias fogecibogar avagy kiralyno)iranyitja. Midgardiak fellogolnak, jon a tudatalatti hang>> meeenj emainba, meeeenj emainba>> es voala 457234 midgardi emainba, amugy meg egyse. Rambo mikor abbahagytam daocot aprilis tajekan akkor rr10 volt ha jol emlexem. Tegnap ahogy lattam dcnel, egy rakas rr1-3 hibi es alb volt, meg is lepodtem jol. Persze nem azon hogy szinte mindenki low rr volt (high rr emberkeknek var vedes-tamadas nem jo rp ugyebar), hanem hogy egy rakas uj hibit lattam. (alboknal mindig van friss husi halaistennek :). -
#16471 hibiből kikoptak a rpwhoreok,hagyják játszani a fanatikus hibiket,akik szeretnek rvrni akkor is ha nincs balanced übergroup,szal beindult az élet mondhatni,ezt jól látod... -
#16470 rambo dingelte rr10et?egy hete vertük agyon amgnél emainbe,akkor még csak rr9 volt...