Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Atomy a guildra ertette hogy onzo 😊 Egyebkent elso 'elmenyem' a sotl-lal kapcsolatban, ami megis hatarozta nalam a besorolasukat a mar emlitett Stevehes poen volt: (akik mar tudjak azoknak bocs)

Steveh szola a sotloshoz: Honnan szerezted azt a a pajzsot?
Sotlos: Nem mondom meg, az tul jo neked.

Hangianix
Miert onzes? A sajat kari huzasa ritkabb, de guilden belulit vice-versa huznak. En inkabb elore tervezesnek es esszerusegnek mondanam. Esetleg megfontolandonak. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Én is szeretem saját magam és sokmindent meg is teszek magamért, bár asszem ezt önzésnek hívják és nem sorolom a jó tulajdonságok közé 😊

Hangianix
En nem mas guildekkel szembeni jo tulajdonsagokrol beszeltem. 😄

Hangianix
Mi az osszes uj guild tagot felhuzzuk 35+-ra gyorsan. Persze kurva unalmas, de valamit valamiert. Egyebkent mostanaban csak normalis SotL-sokkal talalkoztam, igaz, altalaban oket ismerem egy ideje.

Amit mar anno emlitettem, Walker az albioni kopo wizzi, felhuzta a minstrelunket (szomszedok) es a sajat karakteret egy masik SotL-oseval egyetemben ugy, hogy nyomta rajuk a buffot, azok meg csak gyaktak. 10-rol 22 az kb. 8 ora volt. Inkabb kevesebb.

Hangianix
Ja es tapoljak fel a shamant, mert eleg gyenge es akkor a batyam is jatszana, ha lenne ideje. 😄

Tafaya
Tegnap en is beultem 15-os szinten Duracell nyuszit jatszani Keltoiban, es jo volt az xp a tobbieknek is, leptem is 2 szintet. Egyebkent sotl-nak telleg vannak jo tulajdonsagai is, csak joval kevesebb. Pl. Keltoi, sotl caba, egy szot sem szol negyedoraig, azt egyszercsak szo nelkul kilep, majd kb 1 ora mulva visszalep es megkerdezni van-e hely 😊

Hangianix
Egyebkent akarmennyire is utaljak itt a SotL-t, lenne miben peldat venni roluk. Az alt karikat ket nap alatt felhuzzak 30-s szint kornyekere, ami egy scout/infi/cabalist/sorcerer eseteben igen nagy elony. (A tobbinel is, csak ezekkel meg nehezebb). Utana mondjuk mar altalaban magara hagyjak, de amikor en 47-en a 38-s theunknak segitettem, meg mindig jobb xp-t kapott, mind barmilyen grp-ban Lyonesse-ben. Na jo, ha 3-s tangiban lett volna, akkor nem, de ott meg cappelodott volna.

Hangianix
Es ebben nem voltak benne az anon infik. Anon cabalist-tal nem surun talalkoztam meg, mondjuk en csak 2 magas szintut ismerek Mysteh-t es Belcart.

Hangianix
Mondjuk 7 db epic armort, amit szinttol fuggetlenul lehet hordani. 😄

Tafaya
Ja, tegnapi eredmenyek:

/who infil: 58
/who cabal: 8

😊

Tafaya
Sejtettem 😊 Egyebkent a petet oda kellene adni egy masik kasztnak, es valamit adni helyette a cabanak, amivel nepszerubb lenne a groupokban.

Tafaya
Elveszik a petjet? Vegre megoldjak a petbugot (stealth) 😊))

Tafaya
Tudom. Itt arra probaltam ravilagitani, hogy lehet hogy az NS gyenge a tobbi assassinhoz kepest, de a hasonlo kasztok kozott soha nem lesz egyensuly, de a kasztok kepviseloi mindig is sirni fognak. Elismerem en is panaszkodtam a scout miatt, de aztan inkabb inditottam egy infit. Egyebkent amennyi kis infi van albionban, meg gondolom midgardban is van jonehany SB alt, at fog az egesz RvR csuszni arnyekhaboruba. Nemtom mennyi kis NS lesz, de a hallottak es olvasottak alapjan keves.

Hangianix
Egyebkent nem mindegyik SB jatszik LG-vel. Multkor APK-bol AMG fele betamadott egy, ket fegyvere volt, egyiken lassito, masikon DoT mereg. Ilyenkor kivetelesen jol jon a mezzunk, foleg, hogy nem ressistalt es meg purge-je se volt (vagy volt, csak nem telt le meg az x perc). Utana bejott a stun is es meghalt. 😄 Nem a stuntol persze. De az o hibaja volt. 2db 350-s (nem kell felhordulni, 3 power relic-kel +20% dmg volt) smite utan futott tovabb felem es persze, hogy kapott meg egyet mig odaert, majd insta dd, es ugyan elment a grp instam, de meghalt szegeny.

A ket fegyveres utes + 1 koros mereg az kb. 700-t utott belem. O nari volt nekem, en meg 49-s tehat 1 szint kulonbseg.

Ha nem olyan magabiztos, hanem elsprintel, a budos eletben nem nyirom ki, neki meg eleg varni 5 percet es meg mindig van 5 perce, amig nem hat ra a mezzem es a stunom. (ebben az 5 percben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak 2.5)

zippofcy
Hee DRILLA latom nyomod meg 😊 Remelem legalabb egy nem noi karid is van mar 😊 Mizujs Middibe? Kell egy 40es skald? Szervezz vmi bulit es megyek 😊 Nem ulhettem egesz nyaron a daoc elott tudod (eleg volt a CS is 😊 ) A finnek megvannak meg? Es Oklahoma? 😊 Inditottam egy kabat, azt talan nem nerfelik 1.54ig. (az infit szvsz akkor fogjak 😊 ) Szerintem a jatekegyensuly erdekeben FELTETLEN el kene venni a middik osszes mezet meg a hibbik osszes pbaoejat (mar ha van nekik egyaltalan) 😊 Majd irok a mythicnek ezugyben 😊
Hallottal mar Jupitusrol? Es a piketetorol? Albionba lvl40-50 2 nap jatek tudod 😊 PvP szerverre jossz remelem! Na ennyi eleg volt (sok is 😊 )
Nerf the pikemen!!! 😊) Eljen majus 1. , nov. 6. meg szept. 11. ! 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Lord Maelstrom
Enchanter....Light Speccel...
10.szint.4 mana 6 light 6 enchant.
Majd bent megbeszéljük. 😊 Köszi

Hangianix
Hah, de csak azert, mert most meg nem egy respeccelt smiter buffolt fel. 😄

Hangianix
Na megvan az epic armor is. Kar, hogy ilyen randa szinu. 😄

Tafaya
Bah, nem ertem. NS meglat egy lopaxo archert, kicsit kozelebbsunnyog, szol a tobbieknek, belekuldi a 2 DD-t es rohogve vegignezi hogy lemszaroljak, vagy akar o ugrik neki es ingyen RP. Meg mint emlitettem, bar ennek utana kellene nezni, hogy az NS merge sebezhet kritikalt is.

NS-nek nem kell külön gyúrni spellekre hanem szintenként kap újakat ingyen. Bár azt nemtom miért magasabb az infi szorzója mikor NS-nek ugyanazokra kell gyúrni. A spellek miatt? Annyira azért nem jók 😊

Tafaya
Nem erre a forumra ertettem 😊

Tafaya
Nagyobb lotav, lol, 80-nal nagyobb, 1760 a scoutnak es 1680 a rangernek 😊 Meg egy luri rangert elegge huzos bezelozni is akar, nemhogy stealth-ben megtalalni 😛 Slam az tenyleg elony, bar a sok pbt miatt nem sokat er. Meg ha 1v1-ezned kell a scouttal az regen rossz 😊

Hangianix
Ja es felszoktak hivni a figyelmemet ra, hogy van egy magyar guild, biztos nem hallottam meg roluk... 😄

Hangianix
Nemreg tobb embertol is azt az egybehangzo velemenyt hallottam az AoD-rol, hogy jol jatszanak es jofejek, csak tul csendesek. 😄DD

Nem ertem, hogy lehettek jofejek, ha kussoltok. 😄

Tafaya
Szofosas rulez 😊 Szoval ha levennek 2.2-re az infi spec szorzot, akkor meg a Dragonfang miatt sirnanak 😊

Tafaya
Egyebkent scout is kaphatna mondjuk 2.2x spec pontot, mert aboszulute nem sebeznek tobbet mivelhogy lassabban lonek, es a lotav se hude sokkal nagyobb nekunk 😊 De ezert nem sirnak a hibik meg a midik 😊

Tafaya
Istenem mindenki sir az NS-ek DD-je miatt, de egyreszt az nagyon jo a stealtherek felfedesere, masreszt asszem az NS-ek merge sebezhet kritikalt is.

Hangianix
Ja es 50-skent ezentul elvarom a Killerbee Pontifex megszolitast. 😄

Hangianix
😄DDDD Gyengitsek a healunket es a wizziket is. Mert majd jol reju-ra is teszek es akkor 40-s rezz-t kap a wizard nem 25-st. 😄

Tafaya
50-es ice wizit nem is ismerek, sot earth-t se. 😊

Lassan egyetlen normalis albi kaszt az infi, de az SB-k es NS-k szaja folyamatosan habzik a "nerf infi" ismetelgetese miatt. Azt hittem leesek a szekrol, amikor US forumon valaki felirta azt, hogy mivel a smiteot gyengitik, ezert az infiket is gyengiteni kell 😊 Miert? Mert a smiterek majd atspeccelnek enchantra, es igy jobban tudjak majd buffolni az infiket, akik igy meg erosebbek lesznek 😊

Tafaya
Scout pihen, max relic raidnel esetleg fontosabb keepfoglalasnal fogom hasznalni, meg emerald- es zafirfarmolasra 😊

Tafaya - semi-retired
Winters - the new hope 😊 (ass-ass-sin)

Hangianix
Tenyleg es PB AE DoT letezik? 😄

Hangianix
Koszi. En is valami ilyesmire gondoltam PB-nel 😄
Csak az nem volt vilagos, minek irtak ezt oda a weapon buff-nal...

Hangianix
Orommel kozolhetem, hogy mar 6 fos a guildunk 😄 es 4-en is 40+ -osak. Torunk fel. 😄 Allitolag meg negy ember jon a kozeljovoben, nekik mar meguzentem, hogy a cabalista es a sorcerer a legjobb karakter a szamukra. 😄 A maradek lehet tank... 😄

Hangianix
Mi a kulonbseg a PB AE es a sima AE kozott? Valami Personal bizbasz? 😄

Mert nekem a mezzem, az insta dd-m es a weapon buffom is pb.

Ice-ra nem hiszem hogy átspeccelnek, így is azt látom hogy a forumokon sírnak hogy nem sok helyen használható. GTAE meg gusztustalan de hatásos keepvédésnél, bár nem vagyok benne biztos hogy át fognak specelni miatta. Majd kiderül.

Hangianix
Ne sirjal te a tapos scoutoddal jatszol, orulj, hogy nem kell a pet-tel vagy a speed buff-fal bajlodnod. 😄

Igen, mert a wizard is teljesen nyomi a runemaster és eldritch-hez képest. Van eldritchem excaliburon és amit eddig láttam, minden spec line-nak van elõnye, és mindhárom line-nak van is szép számmal képviselõje. Wizzardnál ha fire-ra gyúrsz akkor lesz boltod, DD-d, és AEDD-d is, ha nem fire-ra akkor vagy boltod nem lesz a legjobb vagy DD-d, és így nem sokan választják. Az meg külön röhej hogy eldritchnek és runemasternek van nearsightja, wizardnak meg nincs.

Lord Maelstrom
Nos köszönöm a Segítséget mindenkinek....tényleg nélkületek egy csommó mindere nem biztos hogy rájöttem volna 😊
Bad Te is benne vagy a Guildben? Gondolom igen...és te mikor szoktál játszani?
Botond : Te ki voltál? Mármint a Fórumon..mert valahonnan tudtad a nevem ha /send-eltél nekem 😊

Hangianix
Hehe, eddig a jatekban talalkoztam olyan eszt csajjal akinek az apja itt volt katona Mo-n 4 evig, tegnap pedig a 48-s epicem kozben gy srac amikor megtudta, hogy magyar vagyok, anyanyelvunkon kozolte velem, hogy o meg 13 evig lakott Erd Parkvarosban es hogy az edesanyja magyar... 😄

Igen Midgard már a kezdetek óta tápos. Vagy te nem így látod? 😊
Azért én a minstrel 700 range-û 6sec stun-ját nem hasonlítanám egy 1500 range AEmezz-hez 😊
És azért baj hogy a Hibbiknek lesz instaAEmezz-ük(inkább az a baj hogy nekünk nem lesz, vagy méginkább hogy ilyen hülyeségek vannak RvR-en) mert eddig Albion szívott a sok middi AEmezz/AEstun-tól, ezután már kétfelõl fogunk szívni. Eddig is alig volt sorcererünk, de most még sokkal gyengébbek is lettek a kollegáikhoz képest.

Tafaya
Pl instant mez es instant AE mez a bardnak... Nezd meg az 1.52 es 1.52-es patch note-ot

Lord Maelstrom
No még egy kérdés.
Hogyan lehet valahogy részletesebben is megnézni egy varázslat tulajdonságait?
Lehet egyáltalán?
Mert én ráklikkelek jobbal a varázsra mint a cuccoknál de semmi kiírja a nevét meg a szintjét és paff. semmi több. 😞

Lord Maelstrom
Kalinka mikor jössz játszani?
Ha megjössz Küldj Üzit.
Nevem itt is : Maelstroem 😊
Addigra is megpróbálok szintet lépni.

Lord Maelstrom
Na ok átjöttem a kimondhatatlan nevû serverre Hiberniai lakos vagyok 😊
most leszek csak 5. szintû így akkor.
Bad , Kalinka ti hiberniaiakat vagytok ugye?
Ki van más realmben?
Midgard ? Albion?

Hangianix
En is az vagyok. 😄 Onzon megakarom csinalni a kib@szott 45-s epicemet. De az 50-en purple mob, azt hiszem nem fog menni egyedul. 😄

Tafaya
Hat akkor ok se 😊 Albion egy nagy 0, jatekosok min. 90%-a onzo kocsog, Hiberniaban mindenki sir, kozben meg folyamatosan tapoljak oket.

Lord Maelstrom
Ok meggyõztetek megyek erre a kimondhatatlan nevû serverre 😊

Tafaya
Ehh igaz 😊