43179
  • Uberlama
    nyomjad engem érdekel
  • zippofcy
    Orias majom? Inkabb ne adj tippeket itt a forumon nehany, egymast-oly-annyira-szereto embernek, plz
  • Rockety
    Megvolt Galladoria raid (caer sidi style hibi dungeon) megöltük az összes mobot, ha érdekel valakit felrakok pár képet főbossról meg talán egy két másikat is (pl.: óriás majom etc.)
  • BadGuy
    TL reportok kozott vannak 'erdekes' felfedezesek is. Eleg elolvasni a theurgist TL reportot, es utana megnezni miket muvelt Pbuck apo. Nemtom hogyan jatszanak a TL-ek de a rinya valamit elarul.
  • Tafaya
    Ja, azt irtak gondolom: Who cares?

:))
  • Tafaya
    Tegnap srac 4 karit vitt egyszerre :)
  • Atomy
    Wow, csoda történt!! mythic válaszolt a TL reportokra :P

http://daoc.catacombs.com/forum_news.cfm?ThreadKey=2&DefMessage=454784
  • zippofcy
    Hogy jatszhatott egyszerre 2 karival? Buffbotos a csoka, ebbol is latszik
  • Hangianix
    Szerintem is. Vegyek el a chaint, a mezz-t, a stun-t, a dd-t - adjanak helyette 4 seces lt-t, root-ot, valami masik dd-t, resist debuffot, meg par petet. :D
  • Rockety
    NERF SMITERS PLIIIZZZZ
  • Hangianix
    Remelem jol emlekszem a linkre. :)

• BadGuy
    halLhatatlanok? :)
  • BadGuy
    Kicsit egoista ez a logo "kiraly vagyok heh megoltem a killerbeet" :D
  • Botond #16548
    fake :-P sose öltél meg :-Pegyébként is hallhatatlanok a karijaim,csak az account closed tudta megállítani őket :-) de majd lassan logót váltok ;-) bár az vkinek megin nem fog tetszeni :-)
  • zippofcy
    Egymas ala szerkesztd akkor a kettot, azt nehez lesz uberelni
  • Hangianix
    360-s screenshoton Badbitie, 361-esen Botond hal meg. :D
  • Rockety
    Fidel mah ha vent vagy akkor msgzél, azt mehetünk xpzni (kivéve ha megint elromlik a gépem, ami remélem nem fog megtörténni :)
  • Hangianix
    Na majd vegignyalazom az ss gyujtemenyem. :D
  • Botond #16543
    gondolom nem a kondkikkal volt akkor gond ;-) még szerencse...
  • Botond #16542
    na muta :-P
  • Rockety
    na végre megy a gép :) 10perc alatt "megszerelték" lol :) na install daoc and everything powah hihi

wűű
  • Hangianix
    Van. :D
  • Botond #16538
    van?8-)
  • Hangianix
    En is berakjak ilyet a karijaiddal? :P
  • Botond #16536
  • Hangianix
    Olcsobban meglehet venni, most is 2-en akarjak eladni.
  • Hangianix
    Zippo megoldasan kivul az egyeduli megoldas az lehetne, ha valakinek a karijat tudnad feltorni, de azt kb. 1 nap alatt kiszurjak.
  • Rockety
    Nem akarok senkit (főleg nem téged weecho :) megbántani de a játék kiegészítővel együtt 11.000 forintba + 3 hónap mondjuk 9.000 forint. Azaz 20kból 4 hónapig elvagy és 20k-t azért összelehet gyűjteni, annak aki "szegény internetezős". :) Szal menj el nyári melóra ha diák vagy és kapd összemagad, viszont ha ez gáz akkor felejtsed el és go back Counterstrike.

wűű
  • zippofcy
    Elotted a lehetoseg! Hajra, mi szurkolunk neked
    Szerezd meg a szerver programjat, tord fel es telepitsd nehany dual xeon szamitogepre, amiket helyezz el egy parszaz megabites kapcsolat vegen.
    Aztan hirdesd meg a neten hogy itt ingyen jatszhatnak DAoCot, csak jojjenek. Majdcsak osszejon 2-3 ezer ember, amennyi egy-egy EUs szerveren van. Ha mindezt megcsinalod igerem felviszek rajta 2 karit 50esre.
    Allitolag az EQhoz van tort szerver, akkor ehhez miert ne lehetne?
  • Mester
    Vannak játékok amik xpzésre vannak kihegyezve(everquest/ac/uo).
    (legjobb itemeket itt is csak dungeonba találhatod meg.)

Daoc-nak meg a rvsr a lényege, és éppen az a legjobb benne szerintem. Van aki szereti van aki pvse játszik stb.
  • zippofcy
    Na szegeny EQsok meg nem is almodhatnak RProl, megis vannak meg joparan, kulonben mar nem mennenek a szerverek
  • Hangianix
    Eppen portoltam vissza Albionba, de lattam az uziket, gondoltam jol szerzek 1 rp-t. :) Uzenem Malevnek ha bent van, bocs, hogy nem hug-oltam, de tul hamar releaselt. :(
  • BadGuy
    Ott voltal amikor felfutottunk apkhoz? Leslammeltem inconnu nemtommit es akkor megjottek az orok es "he' ocsi micsinalsz?" :)
  • BadGuy
    Le is dofnem az illetot aki kiszedne a craft lehetoseget a jatekbol, amiert sokan kemenyen kuzdottek :)
  • BadGuy
    :)
  • Hangianix
    Doh, eppen salutaltam neked Loth amikor releaseltel. :D
  • Hangianix
    Nem igazan lehetne a tulzott elbonyolitas nelkul. Azt meg teljesen megertem, ha valaki a masodik 50-es karaktere utan nem akar mar szivni a tobbivel annyit. Ezert mondtam, hogy regebben jobb volt a dolog. Grafikailag meg nem egy akkor a durranas a DAoC szerintem, bar nekem tetszik.
  • Hangianix
    Nem, te nem ertetted meg. legion egy uber mob, sok ember kell a lenyomasahoz, amirol kis guild csak almodhat. Ennek semmi koze nincs az emberek erossegehez.
  • gatyo
    Pont erröl beszéltem alább is. Ezért kellene úgy alakítani a game-et, hogy ez megszünjön. Ezert gondoltam az alapanyag raid-ekre is pl., ami egyben xp szerzessel is jarna ugye. Mindig más területen más szörnyek ellen más taktikával.
    De mindegy... lehet nem a DAoC-al kellen jaccanom mert ez ilyen es ilyen is marad.
  • Fidelcastor
    Nem tudom te , hogy élveznéd az 500000. mobot is ugyanugy nyírod ki. Csapatban pl csak taunt vagy pbaoe. Magyarúl kijelölöd,stick,taunt(amíg meg nem döglik)azután megint húz valaki és ugyanez és ez megy 12 órán át napról napra.