43179
  • Botond #16611
    hehe,egész estéket töltöttem 2-3ns+2-3 ranger társaságában amgnél odinsba :-) én ott álltam bután a kapuban és vadul chateletem vagy 8 arccal,közben pbtment,baseline buffokkal feltolva az összes stealther,néha kaptam egy két PA-t,bár ritkán ért akárki is el hozzam,meg ha mégis pbtről lepattant,szal mókás volt :-) én kedvenc chatelésemet nyomhattam,és még rp is jött néha :-) szal 1warden+4-6stealther group roxor :-) btw tegnap voltam hibibe alyr accountjával kimentem odinsba,és egy kobbie lenyomott mint bélyeget,casterek nem az én világom :-)
  • Raisthlin
    Jaja, de sajna nem lehet felvenni, pedig jól jött volna :P
  • Rockety
    Csomagoltam nektek uzsonnat , latom megtalaltatok :D

Bad rock geperol
  • Raisthlin
    Aham. :P
  • BadGuy
    Megyek-a-non-stealtherekkel az olyan succis dolog :) persze nem sorollak vele 1 kategoriaba mer az 1 fe'reg. :D
  • BadGuy
    Ez godwannak szolt.
  • BadGuy
    Adera en vagyok, egyebkent bocs a dd kill miatt nem tudtam ellenallni. Szoktal te is buffot dobalni, ha jol lattam ;). Meghat nekem nincs az hogy megyek a zergel ha epp arra jarnak hibik akkor jovok leechelni. Kek buffjaim vannak, nos 3 str relic+infi ellen+poison nem volt fenn stb. Es nem vertelek volna le mer megjottek a spanjaid :)
  • BadGuy
    PA missrol annyit hogy van olyan hogy elottem all a pali es out-of-view vagy out-of-range akar meg mezzben allo embereknel is irja. Sot volt 1x mar olyan is hogy "you must perform the perforate artery before this one!" mikor pazni probaltam 1 midit. Bar ezt mindenki tudja a franko lag miatt. Neked talan nincs infid? ;p
  • Hangianix
    Bazz, hibiknel is van olyan 49-es shield hero aki nem szokott slammelni... 1 ns, 1 ranger - egyiket lestunnolom - smite - masik jon felem (ranger), insta dd, mezz - erre pala megtori a mezzet, de nem slam-mel am, ad neki egy anytimert... ezek utan persze szepen kipicsaztak... (nem a ket hibi, volt ott tobb is :), de oket siman lenyomtuk volna mielott elkapott a tomeg)
  • Raisthlin
    Én barátságosan közeledtem, és ez lett a hála :)
    Amúgy inkább nemrakom be, hogy milyen kinszenvedéssel gyűrtél le...
    Még a PA is miss volt, vagy mi :)
  • Rockety
    mielőtt valamelyik hangos aod tag beszól, hozzánk képest zerg :), nem baj legalább godwan megvolt egyszer :)
  • Rockety
    pff....aod zerg + meg a hülye reaver mehet a levesbe bazzeg :)
  • chalyd
    Earth theu : speed, petek... ezzel még simán túl lehet élni dolgokat... mig az earth wizzi ezzel szemben szánalmas gyenge single dot, szar dd, (bolt még jelenleg használhatatlan)
  • chalyd
    Fenét.. ott az earth wizzi, azt javitsák fel, mert amig az earth theuval még el lehet játszogatni, addig earth wizzi egy kalap szart sem ér.
  • BadGuy
    Earth pet 150eket is uthet. Casterre ramegy 2-3 earth pet :o az gaz. De en air theurg parti vagyok szal tokmind1 :)
  • Uberlama
    nem mindig, csak 90%ban. Earth pet meg mintha 30 secig élne bár ezt most nem tom. télleg nagyobbat üt de a stun akkor is szopatósabb mert tankok ellen is hasznos nem ugy mint az earth pet amit ha a tank szemből kap akkor meg se üti, mig az air pet simán stunolja :p Ezt csak azért tudom mert mind2 fajta theuval rvreztem már jó sokat, az mellékes mondjuk hogy air theuként 10x hatékonyabb vagyok, szóval van némi tapasztalatom. Ja igen. az air pet meg csak tankra vág kicsit, Castert nem egyszer a petem ölt meg, kapott 3 petet (air) és azt látom hogy you just killed xy, mikor senki nem ütött csak a láma hibik nemstunolták be a peteket és nem hiltek. hát ez van.
  • Uberlama
    nem mindig, csak 90%ban. Earth pet meg mintha 30 secig élne bár ezt most nem tom. télleg nagyobbat üt de a stun akkor is szopatósabb mert tankok ellen is hasznos nem ugy mint az earth pet amit ha a tank szemből kap akkor meg se üti, mig az air pet simán stunolja :p
  • Bith
    Ahha, köszi. Valóban a stealth is érdekelt volna, jó, hogy mondtad.
    De RvR-en legalább a mez-em sem töri :).
  • Bith
    Mester!
    Kérdezz már rá légyszi, hogy RedB hogy, ileltve mivel vette fel a daoc videót? Mert igazán érdekelne.
    Amit eddig találtam, és rendesen rögzít az a fraps, abból is legújabb 2.0.0, ami viszont gimped shareware lett, így aztán crack kéne hozzá. A többi ilyen screen capture proggi, az lókaki, pedig próbáltam már párat (a legrosszabb az a hypercam dx volt).
  • Bith
    Bár végülis egyszerűbb, ha kipróbálom duelben egy wizzin mondjuk ;P.
  • Bith
    Valami hippi, vagy midi árulja már el nekem léccike, hogy a sorci aoe str/con debuffja az valjon interruptolja-e őket, mert őszintén szólva nem tudom :), pedig egy ideje már soci vagyok .)....mondjuk használni használom az igaz.
    Ha nem lenne tiszta, hogy melyik az: úgy néz ki, mint egy kék tornádó a karakter körül. (és utána 66-tal csökken a str/con ;P)
  • Uberlama
    attack speed debuffot air theuként is nagyon hasznosnak találom és az air petek a stun miatt sokkal jobbak, ezt is csak tapasztalat mondatja. ráküldök 2-3at vkire 1et stunol a pet már tudok 2-3 ddt elnyomni és már halott is.
  • Hangianix
    gtaoe jo otlet lenne
  • Uberlama
    mondjuk egy dolog van a theu TL reportban ami télleg hasznos lenne, az earth vonalra ddt vagy gtaoet adni mert igy most az earth theu használhatatlan.
  • Botond #16578
    na szal hétvégén egy post után lehalt gprs,szal aztat akartam írni,hogy ez tipikus fórumozó bug nálam :-) beírok vmit,rányomok sendre,aztán látom,hogy mégse jó(ilyen durva helyesírási hiba rulez),stop kijavítom,megin send,de vagy a régit küldi el csakazért is vagy a 2 vmi kotyvalékát,de jót még sose,még úgyse,hogy dupla postom lesz,van ez így :-P
  • Mester
    Szoktuk ezt csinálni amikor nem érünk oda időben és elfoglalják a keepet bard/tank/mage felrohan ajtóhoz bard lemezel mindenkit mage-ek meg pbaoe-nak , healerek a háttérben spamolják a healeket öltünk már meg 3-4 fg-ot így:)
  • Uberlama
    az más, én ugy tudtam ott vártatok kint. Nameg 1 tankal valóban gázos.
  • Mester
    Az megint más dolog hogy amikor relic raid van elkezdtek keepeket visszafoglalni, vagy az hogy 0reliccel, 1tankkal a grpban(+1 egy guild által claimelt keepel) elkezdtek-e ütni egy albok által elfoglalt keepet vagy csak amegölítek az albokat amikor nem akartok keepet foglalni.
  • Mester
    Már albi keep volt amikor odaértünk mind kettő ajtó zárva volt.
  • Hangianix
    Ocsed volt Lirian?
  • Uberlama
    Jut eszembe BWről. nagy ritkán ellátogatok ha röhögni akarok egyet és beleolvasgatok a fórumokba. Múltkor ilyet olvastam: egy BD siránkozott, hogy a 4seces insta lifetap nagyon crap merthogy 4sec az milyen sok és hogy az semmit nem ér emiatt használhatatlan (LOL), aztán hogy mennyi manát elvisz a lifetap, és csak kb 6ot tud ellőni (LOL, pl tegnap bananapocklaren vagy ki RR7es BD, egy 2 perces csatát végigddzett..no comment), és hogy ha a mythic balanced játékot akar akkor csinálja a lifetapet 1secesre LOL, na akkor erre most mit lehet irni ? :)
  • Uberlama
    naja ez igy van, ennek ellenére mi mégis sokat ütünk keepeket, pont azért mert érdekel a realm hogyléte. Csak tudod amikor mondjuk relic raid előtt amikor midik már majd minden keepet elvettek és van 3 CS a frontieren, és 3 fg albi van kint a 80 midivel szemben mert a többi albi PLezik craftol altot tápol vagy emainben szarakodik, na akkor az ember meggondolja megéri-e. Elmúlt időkben kb. aod 1fgján múlt a relic sorsa. 70-80 albi volt sauban, teháét nem mind a relic keepben, és 120-140 midi excalon. namost 1 keepünk volt kb, talán annyi se. Midik nem claimeltek csak 2 keepet, a többi lvl 1es gimp keep volt. aod 1 fgvel nekiindult és elkezdte visszavenni a keepeket, 3at vettünk vissza, guardpop előtt. Jött a guardpop mi boldiambol lerusholtunk hátbakaptuk őket és kihaltak. a 3. ajtó 20-30%on volt. na ilyenkor volt az hogy azt mondtuk ezek után albion megérdemelné hogy ne legyen relicje.
  • Tafaya
    Nekem megis az maradt meg a TL-ekrol amikor a Warden TL inditott rinyahadjaratot az eppen teszteles alatt levo archer stuffok ellen, mar nerfeltetni akarva a meg be sem vezetett valtoztatasokat :)
  • Fidelcastor
    3.-ra az én válaszom az, hogy ez 1 játék. Viszont emberek játszák és a saját érdekeiken kívűl semmi nem érdekli őket.
  • Uberlama
    hehe :) látom kicsit erősen fogalmaztam és eltűnt a lényeg no nem baj.

1: persze hogy nem érdekel tiszta sor, nem is ezen van a lényeg.

2: Csak próbálok megérteni vmit. Nálunk ha mondjuk teszem azt benöt el akarják vinni a midik-hibik és többen vannak mint ahány megyünk arra, akkor azt csináljuk hogyha nyitva az ajtó és már pont bementek hátulról ledaráljuk őket.
    Azért nem értettem, hogy miért nem jöttetek be, mert 1: a keep még a tietek volt amikor odaértetek szerintem, persze lehet nem. bent lévő hibiket öltük meg ők minket, mi ilyenkor megkérdezzük ki hol mennyi, persze lehet ti nem, mondjuk nem is vagytok rászorulva. SZóval én egy ilyen helyzetben, megkérdem mi van, a válasz hogy 1 fg albi a hibi keepben a zárt ajtókon bejutott, és itt tökölnek velünk, de nem jutunk dűlöre nagyon, kéne help lenne. Namost olyan grpal simán beportoltam volna és az 1 fg nagyrészt resssickes OOMes, szétzilált fgt levertem volna, hisz nekem az miért jó ha egy keepünk az albiké lesz. Ezért használtam azt a jelzőt ami kicsit valóban erős volt, de a helyzetre mégis illik.

3: nagyrészt leszűrhető miért, de leirom: hamár egy realmben vagyok valamelyest érdekel hogy hogy áll frontieren, tehát a saját keepeink megvannak-e legalább meg ilyesmi, mi ha ellenségé a keep nagyon sokszor kimegyünk pennineba és HWba hogy segitsünk sokszor mi csináljuk az egész retaket. ennyi. A postom valóban erős volt kicsit, elnézést de késő volt meg kicsit mérges voltam hogy egy ekkora feelinges keepfoglalást igy fejeztetek be :9
  • Hangianix
    Igaz, ez mar a foldbedongoles kategoria. :DDD
  • Botond #16565
    mondom,hogy fake,sose öltél meg :-P
  • Mester
    lol...

1. Fogalmam sincs hogy enemy realm grpja mennyit foglalkozott a keeppel és nem is igazán érdekel.
    2. "a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek" Ez miért érdekes nem akarjuk elfoglalni a keepet miért mennénk be és ráadásul az emberek is kint állnak az ajtónál miért ne ölnénk meg őket és miért ne hagynánk ott a keepet ha nem akarjuk elfoglalni?

3."Ha ez tetüség meg rpkurvaság hogy megöljük az enemyt és nem foglaljuk el a keepet akkor igen azok vagyunk(de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p )" ok. mi nem ütjük a keepet ha nem akarjuk van guildnek claimed keepje miért akartuk volna elfoglalni?

Jót röhögtem a postodon amúgy(ilyen postokra bw- általában annyit válaszolnak hogy "pwned" vagy "cry more n00b") és egy kicsit illenek is ide ezek a dolgok.:p(már bocs lehet flamet is kapok de nem baj.:o)
  • Uberlama
    bocsi lag.

más. Lurker hogy ti mekkora rp-éhes tetű bagázs vagytok az hihetetlen. 1fg albi kb fél órát szórakozik az előbb midi majd hibi keepben és a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek és leléptek. lol. (amugy a technika tetszik majd mi is kipróbáljuk). de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p Nem bántás egyszerűen csak nem tetszik az a módszer, felfogás ami alapján kenitek, mégha jól is.
  • Uberlama
    nyomjad engem érdekel