43179
-
Rockety #16700 de most éppen khurcast style-t nyomok dfbe midi oldalon :) majd rakok fel képet, hogy mennyi midi van lent df után. -
Rockety #16699 k amg emain ideális a 6-8 helyi sb miatt :D -
Rockety #16698 ájn suldigumn akkor, csak elsőre olyan "heh a hülye ns mit képzelt" feelinget éreztem beszólásodba, meg Constanze (helyi über infi, rr9 + buffbot) ülve be pazott és 864 vagy mennyi volt (gondolom eza cap :) és neki van 3str relic in the ass. szal akko bocsi : ) -
#16697 Koszi :) Mehetunk midikre vadaszni, jottok 3 ns-sel en leszek a csali, csak vigyazzatok a mezz-emre meg az instamra. :) -
#16696 Onnan, hogy ha stealther van a kozelemben, akkor lagolok mint allat (akkor is ha albioni, ez egy kicsit zavaro) - ilyenkor az ujam a mezz-en van. :) Regen volt, hogy meglott a ranger es annyira rajta volt az ujjam, hogy el is lottem lol :) (Ez R3 korul volt :) ) Az en mezzem egyetlen elonye a sok hatrany mellett, hogy nem kell kijelolnom teged, mert pbaoe. -
BadGuy #16695 Mondjuk te legyel az utolso akit bepazok, nem szeretem jofej albokat bantani :). Hozzateszem nemsok ilyen van heh. -
BadGuy #16694 Nekem purgehoz furgek az ujjaim, annyi idot sose hagytam eddig hogy valaki interrupton keresztul (ami jelentos idoveszteseg) lestunnoljon. Azt megnezem hogyan insta mezzelsz mer nem sok embernek sikerult (nem is volt cleric aki lemezzelt volna). Megy a pa es sarga haste miatt mar repul is a cd es a leaper. Lag miatt pa-t nem latod es szinte azonnal jon a cd. -
BadGuy #16693 Na, de batyamnak nem volt critje, csak 1 szokasos pa :).
En nekem valami 46-50es rr1 infin volt eddig a legnagyobb pa-m, 632+300 crithit. A masodik tamadaskor el is dolt az illeto. -
#16692 Ja es a high rr sb-k/ns-ek siman tul fogjak elni majd az uj buff cappekkel, mert 2100 hp lesz az alap. -
#16691 Nekem az insta mezzhez furgek az ujjaim :) Legtobbszor az van, hogy az ellenfel mivel nem szamit ra, elveszt 3-4 masodpercet mire purge-al. Ez tobbnyire pont annyira eleg, hogy amint kijon a mezzbol mar kapja is a stunt. Ha a mezz megfog egy assassint akkor vege - sb-k ellen smite - stun - smite stb a menet, ns-ek ellen stunnal kell kezdeni a dd-k miatt (ezert is durvabb az ns sszerintem), es utana az ellenfel resistjetol es RR-jetol fuggoen elnyomom a MoC-ot is. Amelyik assassin tulel 8 smite-ot es 2 insta dd-t, hat az ellen tehetetlen vagyok. -
#16690 nem irtam, h crit nelkul...
szosem volt semmilyen crit nelkuli PA-rol
annyit irtam, hogy 1000 -t ütök PA-val
abban van minden, crit, dw, tornacipő, kenyérpirító..etc -
#16688 hát sajna nekem sincs 3 relicem..
nálunk 3 str midiknél és 3 power hibiknél...
szal elég siralmas a helyzetünk, de azért megvagyunk -
Rockety #16687 ns-ek 90% pierce, rangerek 50%ban piercek. De annyira nem gáz az armorod mert csak neutral slashre, az igazi gáz nekem a midi chain, -50% dmg nem kicsit idegesítő, de sbknek néha 300+garrote is bejön szal elég fajin.
-
BadGuy #16686 Amikor pazok 1 clericet jelenleg sarga buffokkal altalaban lerantja oket 50% hpra. Ha bemegy a cd akkor esetek tobbsegeben megvan az illeto. Kiveve ha high rr+ jol cappelt kari es furgek az ujjai a purge+insta healhez :).
Termeszetesen piercnek is megvan a sotet oldala. Sb+infi mind resistant, paladin is resistant(annyi van mint szemet vazz :). Annyiban jo hogy scoutokat(scout is thrust vuln, nincs see hidden mielott valaki ignore listje mogul ramveti magat :) +support karikat+midi tankok kozul parat gyorsan le tudok baszni. -
BadGuy #16685 Mondjuk cappelt slash+thrust resist es con sokat szamit, meg hogy kelta mentam van 60as kezdo connal. -
BadGuy #16684 1000reket pazol crit nelkul? Ne mar :)
Mentalistom sose paztak 600 fole. -
#16683 BoF nelkul persze. Azzal siman eletben maradok amig fent van. :) -
#16682 Mondtam, hogy nem biztam a masik ket playerben. :) Elvileg self dmg add-os ranger es ns utott (en azt hittem mindketto thrust) - mivel disease beutott es nem voltam benne biztos, hogy a masik cleric gyogyitani fog, elment a BoF kezdetnek. :D
2 cd-s kari (poison, dmg add), akik thrustosok, kb. 10 sec alatt megolnek. -
#16681 Az jo hir, az capped, thrust az nem, mert az ellenfelnel nincs annyi thrust user (hittem eddig, de nem tudom mivel nyomja most a ns-ek, rangerek tobbsege) -
Rockety #16680 bof is volt? pff :) -
Rockety #16679 és slash a dmgem :) -
Rockety #16678 sikerült, de buff nélkül bladeshade spec elég fos... -
#16677 Ja es biztos vagy, hogy sikerult a pa? Mert annyit nem utott, es thrust vulnerable a cumom - mindenfele proc nelkul. :) -
#16676 Nekem is az van. Talan RR7 utan beujitok egy sc settet. :D -
#16675 Talan inkabb a BoF-nak es a masik cleric spread healjenek. :D -
Rockety #16674 öcsém is ugyanígy speccelt, csak neki 39 pierce van blade helyett de ő is respecel.
na ki spammeltem magam :)
-
Rockety #16673 ja botról meg annyit mióta azzal megyek (és még nem értem shade pályám csúcsát :) 3-4 órai játékal simán bejön 10k+, szal nuff said. -
Rockety #16672 valamikor felhozom majd infimet is egy jószándékú cleric botal a társaságban, mert szvsz 3x olyan könnyű azzal rp-t farmolni mint shadel (főleg excalon a sok alb miatt, túlélési esélyek kicsit nagyobbak). Sbkel nem tom mivan, szvsz kijátszák magukat nerf előtt, mert 5-10 db van akárhova megyek... -
Rockety #16671 Ja ding rr5 btw ! :)
az én vagyok :) 39 blade 39 cs 35 venom 35 stealth 33 cd, de respecelek 44 blade 44 cs 35 venom 35 stealth maradék cdbe 1.62ben :)
Ott csak azért maradtál élve hangi mert nem voltam buffolva + pa után garrotet nyomtam be nem a creeping deathet :) azt elcsesztem rendesen, nem is figyeltem hogy szét nukol a cabalist, de mind1 legalább láttalak ingame :D
Igen 50es vagyok, én is meglepődtem, 4l9 voltam akkor ő meg rr6, lehet azé nem tom. De még nem az igazi, kell az sc armor meg a lvl 50es bot (epic armor nem az igazi) -
Rockety #16670 én nem infiltrator vagyok 50 thrustal és nincs 3 relicem :) -
#16669 én PAval csinalok annyit mint azona képen pa-cd vel
amugy hogy vagy specelve? mármint öcséd
ha nem akarod ide, pls emailben... -
#16668 Az a gond, hogy nalunk sincs normalis grp. Igazabol 2 olyan grp van, ahol a magas RR melle jo jatek is tarsul tobbnyire. Emellett akkor lehet eselye egy fg-nek, ha guild grp (a'la AoD) - a tobbi a futottak meg.
Egy random kezdo balanced grp-ot az ember 10-bol 9x megoli egy nem balanced, random, de jo jatekosokbol allo grp-pal.
Sok a grp nalunk, de ez csak arra jo, hogy legalabb konnyebb rp-t szereznetek. :) -
#16667 Tegnap nem egy fg hibi volt HW-ben. :) De az biztos, hogy tele volt ns-sel, rangerrel. Egyebkent /salute Spivvy-nek, egyedul, buffok nelkul nekem jott.
Kesobb meg szivattak a hibbik rendesen (4-en voltunk, ok meg nem :) ), de ha normalis a sorc, akkor akar nyerhettunk is volna.
Tegnap 5x kellett hasznalnom a mezz-em stealther ellen, mind az 5x resist volt a vege. Ellened meg a ranger haverod ellen azert lottem el az RA-kat, mert nem voltam biztos, hogy a ket masik alb tudja mit kell csinalni es nem akartam meghalni. :) -
#16666 1072 rps? Hogy a fenebe, 50-es vagy nem? Vagy szamit az RR kulonbseg? En amikor megoltem Cyliant szoloba, akkor se volt 1k rp erte :/ A legtobb eddig 997 volt.
(Ja nem, Fidel tobbet ert a theumnak anno. :DDD ) -
Rockety #16665 A kis aranyos rr6os sm (aki lenukolt 10% hpra de elbújtam, jött vissza barátaival hmghez miután vagy 6an kergettek egy hibit és megölték, de volt egy kis meglepetésem számára :) [öcsém a bufferjüket csata közben megölte] -
Rockety #16664 ja csak az a baj hangi, hogy tegnap /who odin kb 4 buffbot +10en valahány hibi stealther
/who hadrian 1fg hibi, /who emain meg 12 ember volt.... ezzel szemben elég sok midi és alb grpot láttam mindenhol tegnap, de főleg midiket, albok csak emainba voltak 4fgvel.
Bár emain este szerintem most nagyon jó volt, miután 38 hibi kimászott rvsrzni, Dcnél hatalmas csata volt midik-hibik-albok is aprítottak rendesen :)
A donk által belinkelt képen látható egyéneket egyébként megszopattuk nem sokkal később (hát nem pont akkor jött 1fg hibi, sok kis gyökér menekült stealthbe de már késő volt:) ugyanúgy járt az infil zerg is 15percel később... Hozzá kell tegyem mi is kaptunk szépen a pofánkba tőlük logolás előtt :).
De a lényeg az hogy hibiknél lassan több stealther és buffbot van mint non-stealther rvsrező, ami azé midiknél és nálatok nem igy van... és kurvára nem mindegy, hogy úgy kell rp-t szerezni, hogy spanok harcolnak és egy-két castert-supportot leszedsz azt csókolom (volt nekünk is ilyen, elég feelinges egy csatában befarmolni 1-3k rp-t shadel:) Nah csak ennyi, abban igazad van, hogy sokszor van odinsba hibi stealth zerg (sajnálom is néha amikor solo emberke jön és 5+ ember ráveti magát, mert gusztustalan picit, de hát ez van én is így jártam sokszor, ezé nem megyek egyedül szinte soha.) -
#16663 Odinban ugyanezt csinaljatok ti is. (Nem mondom, hogy mi nem, csak ugye en azt nem eszlelem. :) )Illetve tegnap HW is tele volt hibi stealtherekkel. Mostanaban sokkal tobb ns-t/ranger-t latok, mint sb-t/hunter-t. Bar 2 napja Emainben amg-nel vicces volt a 6 sb + 2 hunter. Lattam eselyem sincs, igy hat MoC AE smite-toltam, ha nincs potionjuk legalabb nagy a downtime. :) -
BadGuy #16661 Egyebkent ezt se irhattad volna mert elvileg a te allitasod szerint en ignoreon vagyok. Ez tetszik, szelektiv ignore filter, feltalalohoz van szerencsem? :) -
BadGuy #16660 "Ez a kedvencem :) Fuj rohadt albok, miert a sajat frontierukben vannak."
Felizgulsz amikor hulyet csinalsz magadbol? -
Rockety #16659 csak ennyire tellett? Sigh...