Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Arrol hogy nagreszt szarok a groupok Albion/Prydwenben nem a cabak tehetnek 😊 En pl mar 21-es szinten tobb csatat tuleltem, es szepen zuhogtak az ae dotok 😊

Excal albokhoz:

milyen karira van arra felé szükség az alábbiak közül:

- friar
- cleric
- minstrel

Gondolkozom egy indításán , valszeg magasabb szintekre is szeletnék majd feljutni szal pls reply, hogy rvsrbõl melyik kéne.

zzz

oops csak elsõ szmájlit akartam hehe bocsika

zzz

miért mi lesz köv pacsba ami elcseszi õket ?

zzz

zippofcy
Bonyolult? Hat attol fugg mihez kepes. Mondjuk telleg nem egy Tekken Tag
Megrendelni meg semmivel sem bonyolultabb mint pl. egy traffipaxjelzot vagy zavarot, es mennyivel olcsobb
A 3 honap is attol fugg hogy keves-e hogy mennyit ulsz elotte. Ha eleg sokat akkor 1 honap alatt megvan az 50 (ha 40-44tol talalsz egy kabat ) aztan marad 2 honapod az RvRe.
Kulonben is, lehet hamarabb megunod, az AO nekem 2 honapot se tartott ki anno.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ha a kabak olyan jok RvRben akkor vajon miert azzal van elfoglalva az osszes lvl50es kaba hogy felhuzza az altjat lvl50re meg a kovi patch elott? Bar lehet hogy nem volt eleg nekik a pygmik eloli futkosas lvl39tol, vagy egyszeruen csak mazohistak Az egyik eppen a scoutjat huzta, mikor megkerdeztem miert, ha azt ugyis megint nerfelik a kozeljovoben, erre azt valaszolta hogy hamarabb meghal RvRen mint ahogy a dotjai olnenek. Arra a megjegyzesemre hogy talan keresnie kene normalis grpot mar nem is valaszolt A healjukrol meg csak annyit hogy ahhoz kepest a smite cleric 50es rejuv volt anno
Azert hogy mondjak roluk vmi jot is, az epic armorjuk (robe) telleg szep. (nem ugy mint a minstrele meg a skalde 😞 ) Szvsz igazi retegkari, ott tud domboritani ahol a tobbi nem igazan, a keepvedesnel. De hat ezek a kabak mar csak ilyen telhetetlenek

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tafaya
Cabalist az egyik leghasznosabb RvR kaszt, nearsight, ae dot, meg akar gyogyitani is tud, eleg jo debuffjai vannak, de mivel nem tud buffolni, nincs ubernuke-ja vagy uber ae-je ezert albik nagy resze semmibe sem veszi oket. Az aranykor lehet veget er 2 het mulva, kicsit nehezebb es lassabb lesz az xp-zes.

Ja es a wiziket eddig egy dolgoban lattam foleg "hasznosnak", kivaloan torik az ae mezzt 😊) (tisztelet a kivetelnek)

Lehet,de azért én szeretnék!

\"Life is around you and in you.\"

+str/con + con + 2insta heal + bunker of faith elég tápos amikor egy ilyen van rád stickelve.

zzz

Ne törõdj vele, sokszor mi sem értjük mit mond😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

3 hónapért hülyeség egyáltalán belekezdeni imo.

zzz

Hát ha ilyen bonyolult inkabb hagyom:/Úgyis csak 3hónapra kéne...

zippofcy
Magyarorszagon tudtommal mar reg elfogyott. Rendeld meg az amazon.de-rol, 6500ft. Mivel hitelkartya ugyis kell hozza egy honap mulva, ezert ez sem lehet akadaly. Mondjuk lehet MOra nem kuldik ki, de csak van vmi EUban elo ismerosod. Ha nincs akkor kerdezd meg itt a forumon van-e olyan akinek ha megrendeled a cimere nemi terites elleneben elkuldi neked. Vagy vard meg mig vki megunja a gamet es eladja az ovet 😊

magus
hat ebbol sokat ertettem;]

zippofcy
A kabak aranykora vegeter kb 2 het mulva. Raadasul RvRben csak keepvedesnel hasznosak, meg a stealtherek felfedesere/irtasara. Szvsz legyel fire wizzi, aztan lvl40en atspeccelhetsz earthre ha addigra meguntad az ubernukekat. Ha meg megse kell a teruletre hato nuke (csak neki van albionban, rvren kiru) akkor maradhatsz sima nuker. (gyk. fire) Melee kasztnak a pala a legjobb, most hogy az assassin kasztoktol elszedik az IPt. Mondjuk a melee karinak mindig fontosabb a buffbot is mint a nukernek. Annak eleg egy acuity meg egy dex buff oszt csa'

nincs

magus
meg mindig nincs trial version?

Valaki?

Bith
Na sikeresen kinõttem a bg1-et, 354 rp-vel.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

bár lesz de aztán jól kinyir a picsábA 😊))

zzz

nem, igy nem lesz lvl 52 pet ami 300kat ddzik 😊

zzz

Bith
És nem jobb ez?
45 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy 😊
17 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)

Csak mert 45-ön kapod az utcsó dd-t light-on, és sztem +5 skilled simán lesz tárgyakból, meg RR-bõl. És így több jut a mentalism-re.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Nekem meg van egy eldrichtem ott. Level 24-es, a neve: Zanzibar
Jelenleg BG1-ben van, de elég jól jön az rp, szal nem sokáig már sztem 😊.

buffbot? 😊

zzz

...

HEllo!

Aki tud eladó DAOC-ot szoljon!Hétvégéig kellen,sürgõs😊
7000Ft-ig honap nélkül,10000Ft-ig ingenyes hónappal!
mail:
[email protected]

Nem én vagyok az.
Egy hero-t lvl-ek most prydwenen lassan eléri a thid szintet😊

Fidel: légyszi írj nekem egy mail-t a [email protected] -ra ha van idõd vmikor(vagy add meg simán a mail címed:p) plz.

Lourker

Udv

Csak szeretném megtudni, hogy akik játszanak itt Hibernia/Excalibur-on azok milyen néven teszik azt. (De szépen fogalmaztam)

_VaM
Üdv, én most fogok kezdeni DAoC-ozni, és szeretnék tanácsot kérni arról, hogy milyen kasztok vannak és melyikekkel érdemes játszani Albionban? Kinéztem magamnak a paladint, wizardot és cabalistot, de nem tudom melyik mennyire jó.
Engem se enged be, pedig mindenhol 1500-2000 players online, tehat a szerverek azok mennek.
Bazz, leálltak a szerverek?

zzz

nem akarok okoskodni, de über light menta spec:

48 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy 😊
6 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)

Gondolkozom én is egy mentán 😄

zzz

ooo én is én is

Prydwen / Hibernia

Doringard lvl 50 ranger
Doimard lvl 34 hero
Dorinia lvl 24 eldricth
Rendorion lvl 40 nightshade

Albion / Excalibur

Dorina lvl 16 minstrel
Lyrnne lvl 11 infiltrator
Zorous lvl 7 theurgist
és öcsém lvl 11 armsman

weee :d

zzz

zippofcy
BUEK BUJEK megyek jozanodni

Tafaya
Kellemes BUEK-ot mindenkinek!

ha jól tudom nálunk az átlag caster 900-1050 hp között van, bár lehet hogy realmabilitit vettek nem tom

zzz

az a 800hp egy kicsit kevés, alapból +70 con +200hp lehet szal egy kis item vadászattal 1000hp-t átkéne lépned valahogy szerintem.

zzz

zippofcy
A szerver addig megy amig le nem fagy
Sot azutan is, mert majd ujrainditjak

Tafaya
Verlamak a nagyok is, tegnap elkezdtek midik elvenni a keepeket, siman lehetett volna ezutan hibi relic raid, de a ket legnagyobb guild Emainben RP farmolt. Ha ezt a ket guildot atraknak egy az egyben masik szerverre csak jot tennenek Albionnal.

Hangianix
Lenne egy kerdesem a mas realmbeliekhez, ott is ilyen verlamak jatszanak alacsony szinten? A reju pap nem gyogyit es buffol, utana amikor megkerdeztuk miert, akkor kiderult kapott egy piros aggrot, mert 2 smite-tal nyitott... Masik reju paprol leszedem az aggrot a theummal, az ahelyett, hogy engem gyogyitana, vagy utne/stunolna/smiteolna a mob-ot, leul es hagy meghalni. A tobbi karakterrol nem is beszelek. Ez Keltoiban ugytunik mindennapos (18-24-s dungeon), nem eri meg grp-olni, mert altalaban csak a fele normalis es tuti meghalunk.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

BadGuy meg vagy dicsérve😊
VaM: a Cd-Galaxisban meg a MédiaMarktban is volt valamikor, kérdezd meg, hogy rendelnek-e még belõle.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Hangianix
Egyebkent ha lenne meg1 accountom szivesen atmennek Pry/Hib-be druiddal vagy barddal jatszani. Legalabb mindig lenne grp-om RvR-en. Bar nem tudom kibirnam e azt a 2 honapot amig 50-s leszek.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

zippofcy
A vilag fejlettebb felen. Amazon.de-n pl. 6500ft. Mivel egy honap ingyenes a game 3500ba kerul. Amiert hitelkartya ugyis kell hozza ezert megvenni is egyszeru. Csak kell meg egy nemetorszagi haver akinek a cimere megrendeled, o meg bediktalja neked telefonon a key-t vagy elkuldi postan

_VaM
Lenne egy kérdésem: Hol lehet kapni és mennyiért a DAoC-ot?
Tafaya
Hát nálunk a 48-49 enchant nem nevezhetõ normális specnek.
Ez mellett a cleric vagy 24 pontot tesz rejuvra, vagy esetleg 19 rejuv 15 smite. Killerbeet kérdezd meg ez mennyire lehet jó spec 😊 Azt sem hinném hogy ez egy druidnak jó spec lenne.
Friarnak marad kb. 39 staff, 20 rejuv, 4 parry, és ekkor se gyógyítani nem fogsz nagyokat, se parryzni, elfelejtheted a 44-es stun stylet(amit minden patchben megkevernek 3-szor, remélem egyszer még használható lesz), és kezdheted keresni a +staff itemeket ezrrel, bár találni nem sokat fogsz.
Wardennél még elképzelhetõ. Ott úgyis fel kell nyomni a nurturet 45-re a pbt miatt.
Meg mondjuk nálatok kicsit több a warden mint nálunk a friar 😊

zippofcy
BOLDOG KARÁCSONYT minden MMORPG függõnek !!
Én is megünnepeltem: ma nem DAoCoztam! Hogy örült a család
Ja az ajándékom nektek: használtam ékezetet !

Frirarról csak annyit, hogy azért gondolja mindenki hogy annyira jó, mert mindíg buffolva van. De ha az ellenfél is buffolva van akkor szar, mert a dexem a 2 buffal kb annyi mint az ellenfél dex/str-e spec.buff nélkül.

Saját ló nincs, de mivel lassan kötelezõ a buffbot account, a cleric/shaman/druid mellé csinálhatsz minstrel/skald/bard speedbotot is 😊