43179
  • Rockety
    az is de EQ-fan-clubnak álcázva.
  • Taranov
    Üdvözöllek téged az Everquest fan clubban, toji :) (Taranow)
  • BadGuy
    jeeee visszajott a gyilkosmeh :)
  • Arwenke
    Meg jo hogy nem, ha mar nyaralsz ne a jatek jarjon az eszedbe.:)
  • Taranov
    1000 új üzenet :)
  • Hangianix
    Visszagyuttem. Valaki osszefoglalna mi tortent a forumon es a jatekban (utso 3 het). Megjegyezem egy percre nem jutott a jatek az eszembe, lehet abba kellene hagyni. :)
  • Rockety
    sorc lvl 28 and rising , (elég szép az si zóna albionba, nagy almás kertbe vagy hol xpztünk:)
  • Rockety
    pwned
  • Hyder
    megy sima SI installal

igy torolheted (esetedben nem kell instalálnod) az alap DAoC-ot
  • Rockety
    feltöltöm neked csak azt mond meg hova
  • Tafaya
    Ja gtaoe korrekt dolog, kar hogy wizinel a legszarabb vonalon van meg, bg1-en meg igy is volt hogy earth wizimmel egyedul visszavertem egy 2fg-s keepraidet :)
  • Jockey
    így van:)
    volt alkalmam az elmult pár napba pár ck elvételen és védelmen is részt veni vele mid/excalon, valami iszonyat jól szorakoztam vele
    védésnél no komment, abi sereg ajto előtt 10 méterre, aztan már csak szaladgáltak balra meg jobbra..:)
    volt egy 2 sikeres keep elvételünk, ott a simán kilehetett szedni az albikat a lord roombol vele, mármint kellőképpen lefoglalni őket.
    volt pár ksi ice wizi, de semmit nemtudtak csinálni..
    2 nap alatt 325rp-t csinltam vele, valmai iszonyat rp farmer kari, és lehetőleg nem nagyon groupiztam vele..
  • Jockey
    no kiprbáltam egy rc runit midibe
    hát elég über kari, ajánlom mindenkinek probálja ki, kövi spec érdekes lehet 50-en:
    10sec pbt, 2 bolt, aedd, jó dd, gtae, speed, debuff..
    bg-n valami eszméletlenül lehet vele gyilkolászni, és keep védésnél/támaádsnél semi unatkozol, a gtae nagyon über, bárkit távolt tudsz tartani a falakrol, és nem gyenge ahogy egész jó sebzéssel lövöldözöl a fal mögül 40fős albi támadóseregeket:)
  • Uberlama
    nekünk megy csak más a cime, nem a lionos. itt keressed: http://kmm.576.hu/lion/daocforum/
  • Jockey
    aod-ktol kerdes: nekem otthon nem megy mar napok nem megy a forum, csak nalam gond vagy mindekinel szar?
  • Jockey
    jah, mar akartam kerdezni: volt itt rinya VP miatt..:)
    mik a tapasztalatok?:)
  • Jockey
    nos, ha tank csapatot csinaltok mint halottam, akkor a sorci nem szamitson tul sok jora, mivel gondolom o lesz az egyetlen csuhas, szal nem lesz nehez kitalani kit kell szetutniuk a midiknek:P
    amugy ha valaki picit is rvr-tt, vagy ismeri nem csak a sajat realm-t, akkor nem nehez kiszurni kit kell kiiktatni elsore..
    albik: botos csuhas, batran csapat melle oldalaz mezelni (jellemzo hiba sorciknal..), meg amugy is, mivel sok a tank, keves a kaszter (resistpowa), 1-2 instaval konnyen lehet hatrastalanitani oket a csata elejen..ja meg a peteket szeretem meg sorcinal: homlokva kkirva sorci vagyok, engem ussetek..
    midi: legkiseeb dwarf-k (altalaba csajszlik), neha nornsik, de nem gaz, lodd a kispajzsost..:)
    hibi: trivialis..
  • Tafaya
    Tudod az a gond, ha meg kimegy a 2 fg AoD HW-be akkor meg jon a rinya hogy zergel. Emainban legalabb a 2 fg fel sem tunik :)
  • BadGuy
    Portolgatnanak, a nagy semmibe :)
  • BadGuy
    Bazz en meg rohadt melo miatt mar aludtam. Bar ugyis excal/albon lettem volna ha meg fenn vagyok :)
  • Tafaya
    Egyebkent valszeg folnyomtak a szervert, szinte az osszes fomobbol (Legion, Apoc stb) 7-8 megfordult ma emain apk-nal es osztottak vagy egy oran at az xp halalt :)
  • Tafaya
    Fizeted a telszamlam feltolom 33.6-os modemmel :)
  • Mester
    Nekem egy sima Si kellene ha vkinek van egy amit még nem activált és el akarja adni írjon ide plz.
  • AngeLujo
    De mivel jó esetben a sorci kezdi a harcot, ezért ő lesz elsőnek kijelölve mindenkinek aki ott figyel mezzben, ezért ő az első célpont.
  • Rockety
    na nekem most megy
  • Rockety
    kösz az infot csabee.
  • Csabee
    Ezt mondja a hibabejelentő. De a munkatársai már dolgoznak rajta :D
  • Csabee
    A chellonál kábelszakadás történt csak magyar oldalak mennek. :/
  • Rockety
    szvsz valamelyik upcs ürge is játszik daoc, azt elég durván PWNOLTák egész héten azt gondolt egyet és beszopatta daoc playereket :)

mivel senki se tud belépni jó formán (svéd cselló holland csellós se :D
  • BadGuy
    A kedvencem hogy hibi fele endu regen a legszarabb atm :) 3 masodperces cast timeu izeke.

Alboke instant,midike buff :)
  • BadGuy
    Annyit mondok hogy a bard se sokkal lassabban hal ki mint a sorci. Sorcerornak meg az az elonye megvan hogy nem Nyilvanvalo hogy o sorci ha van masik alb caster is a csapatban. Erre ott jon bard albok/midik:

"Ha' nezzetek mar a zenes kiscsakokat kapjuk el mielott benjozik itt nekunk egyet!"

Aztan jon a "I GRAB MY DRUM RUNNING AROUND SCREAMING [Geddis thing off meeeh!!] LIKE CRAZY tender :)
  • BadGuy
    Nem meg tudni= sose leszel 50es? :)
  • Csabee
    én sem tudok belépni és chellom van.
  • Uberlama
    vazze nekem még a timbutui köztársaság receptoldala is bejön, de a daoc update server down, és a daoc honlap se jön be.
  • Rockety
    kezd faszom ki lenni komolyan :/
  • AngeLujo
    Igazad van, addig jó amíg nem tudod :)
    Mindenkinek első célpont, és nem éppen egy strapabíró class. :) Mondjuk a mi sorciaink azért halnak elsőnek, mert nem hajlandóak csináltatni egy nyamvadt sc rucit (papírból még olcsó is, ha nem MP) és a hülye epicbe rohangálnak. Annál agrovonzóbb dolog nincs is...
  • Fidelcastor
    22ig várok azután kilépek hibiből. Mennem kell tesztelni az RC RM-et BG1ben.:)
  • Fidelcastor
    Ja az a csapattól függ ne ma helyezkedéstől.:)
  • Fidelcastor
    1 healer az nem tud hova helyezkedni ha 4-en ugranak rá.:)3 healernél meg senki nem hal be mégha 4en is ütik.
  • Rockety
    kiváncsi vagyok meddig fogok élni sorcal level 50en :D (bár lehet jobblenne nem meg tudni :P