43179
-
Rockety #17592 az is de EQ-fan-clubnak álcázva. -
#17590 Üdvözöllek téged az Everquest fan clubban, toji :) (Taranow) -
BadGuy #17586 jeeee visszajott a gyilkosmeh :) -
Arwenke #17585 Meg jo hogy nem, ha mar nyaralsz ne a jatek jarjon az eszedbe.:) -
#17584 1000 új üzenet :) -
#17583 Visszagyuttem. Valaki osszefoglalna mi tortent a forumon es a jatekban (utso 3 het). Megjegyezem egy percre nem jutott a jatek az eszembe, lehet abba kellene hagyni. :) -
Rockety #17580 sorc lvl 28 and rising , (elég szép az si zóna albionba, nagy almás kertbe vagy hol xpztünk:) -
Rockety #17579 pwned -
#17577 megy sima SI installal
igy torolheted (esetedben nem kell instalálnod) az alap DAoC-ot -
Rockety #17574 feltöltöm neked csak azt mond meg hova -
#17571 Ja gtaoe korrekt dolog, kar hogy wizinel a legszarabb vonalon van meg, bg1-en meg igy is volt hogy earth wizimmel egyedul visszavertem egy 2fg-s keepraidet :) -
#17570 így van:)
volt alkalmam az elmult pár napba pár ck elvételen és védelmen is részt veni vele mid/excalon, valami iszonyat jól szorakoztam vele
védésnél no komment, abi sereg ajto előtt 10 méterre, aztan már csak szaladgáltak balra meg jobbra..:)
volt egy 2 sikeres keep elvételünk, ott a simán kilehetett szedni az albikat a lord roombol vele, mármint kellőképpen lefoglalni őket.
volt pár ksi ice wizi, de semmit nemtudtak csinálni..
2 nap alatt 325rp-t csinltam vele, valmai iszonyat rp farmer kari, és lehetőleg nem nagyon groupiztam vele.. -
#17567 no kiprbáltam egy rc runit midibe
hát elég über kari, ajánlom mindenkinek probálja ki, kövi spec érdekes lehet 50-en:
10sec pbt, 2 bolt, aedd, jó dd, gtae, speed, debuff..
bg-n valami eszméletlenül lehet vele gyilkolászni, és keep védésnél/támaádsnél semi unatkozol, a gtae nagyon über, bárkit távolt tudsz tartani a falakrol, és nem gyenge ahogy egész jó sebzéssel lövöldözöl a fal mögül 40fős albi támadóseregeket:) -
#17566 nekünk megy csak más a cime, nem a lionos. itt keressed: http://kmm.576.hu/lion/daocforum/ -
#17565 aod-ktol kerdes: nekem otthon nem megy mar napok nem megy a forum, csak nalam gond vagy mindekinel szar? -
#17562 jah, mar akartam kerdezni: volt itt rinya VP miatt..:)
mik a tapasztalatok?:) -
#17561 nos, ha tank csapatot csinaltok mint halottam, akkor a sorci nem szamitson tul sok jora, mivel gondolom o lesz az egyetlen csuhas, szal nem lesz nehez kitalani kit kell szetutniuk a midiknek:P
amugy ha valaki picit is rvr-tt, vagy ismeri nem csak a sajat realm-t, akkor nem nehez kiszurni kit kell kiiktatni elsore..
albik: botos csuhas, batran csapat melle oldalaz mezelni (jellemzo hiba sorciknal..), meg amugy is, mivel sok a tank, keves a kaszter (resistpowa), 1-2 instaval konnyen lehet hatrastalanitani oket a csata elejen..ja meg a peteket szeretem meg sorcinal: homlokva kkirva sorci vagyok, engem ussetek..
midi: legkiseeb dwarf-k (altalaba csajszlik), neha nornsik, de nem gaz, lodd a kispajzsost..:)
hibi: trivialis.. -
#17560 Tudod az a gond, ha meg kimegy a 2 fg AoD HW-be akkor meg jon a rinya hogy zergel. Emainban legalabb a 2 fg fel sem tunik :) -
BadGuy #17559 Portolgatnanak, a nagy semmibe :) -
BadGuy #17558 Bazz en meg rohadt melo miatt mar aludtam. Bar ugyis excal/albon lettem volna ha meg fenn vagyok :) -
#17555 Egyebkent valszeg folnyomtak a szervert, szinte az osszes fomobbol (Legion, Apoc stb) 7-8 megfordult ma emain apk-nal es osztottak vagy egy oran at az xp halalt :) -
#17554 Fizeted a telszamlam feltolom 33.6-os modemmel :) -
Mester #17553 Nekem egy sima Si kellene ha vkinek van egy amit még nem activált és el akarja adni írjon ide plz. -
#17551 De mivel jó esetben a sorci kezdi a harcot, ezért ő lesz elsőnek kijelölve mindenkinek aki ott figyel mezzben, ezért ő az első célpont. -
Rockety #17548 na nekem most megy -
Rockety #17546 kösz az infot csabee. -
#17545 Ezt mondja a hibabejelentő. De a munkatársai már dolgoznak rajta :D -
#17544 A chellonál kábelszakadás történt csak magyar oldalak mennek. :/ -
Rockety #17543 szvsz valamelyik upcs ürge is játszik daoc, azt elég durván PWNOLTák egész héten azt gondolt egyet és beszopatta daoc playereket :)
mivel senki se tud belépni jó formán (svéd cselló holland csellós se :D -
BadGuy #17542 A kedvencem hogy hibi fele endu regen a legszarabb atm :) 3 masodperces cast timeu izeke.
Alboke instant,midike buff :) -
BadGuy #17541 Annyit mondok hogy a bard se sokkal lassabban hal ki mint a sorci. Sorcerornak meg az az elonye megvan hogy nem Nyilvanvalo hogy o sorci ha van masik alb caster is a csapatban. Erre ott jon bard albok/midik:
"Ha' nezzetek mar a zenes kiscsakokat kapjuk el mielott benjozik itt nekunk egyet!"
Aztan jon a "I GRAB MY DRUM RUNNING AROUND SCREAMING [Geddis thing off meeeh!!] LIKE CRAZY tender :) -
BadGuy #17540 Nem meg tudni= sose leszel 50es? :) -
#17539 én sem tudok belépni és chellom van. -
#17538 vazze nekem még a timbutui köztársaság receptoldala is bejön, de a daoc update server down, és a daoc honlap se jön be. -
Rockety #17537 kezd faszom ki lenni komolyan :/
-
#17535 Igazad van, addig jó amíg nem tudod :)
Mindenkinek első célpont, és nem éppen egy strapabíró class. :) Mondjuk a mi sorciaink azért halnak elsőnek, mert nem hajlandóak csináltatni egy nyamvadt sc rucit (papírból még olcsó is, ha nem MP) és a hülye epicbe rohangálnak. Annál agrovonzóbb dolog nincs is... -
Fidelcastor #17534 22ig várok azután kilépek hibiből. Mennem kell tesztelni az RC RM-et BG1ben.:) -
Fidelcastor #17533 Ja az a csapattól függ ne ma helyezkedéstől.:) -
Fidelcastor #17532 1 healer az nem tud hova helyezkedni ha 4-en ugranak rá.:)3 healernél meg senki nem hal be mégha 4en is ütik.
-
Rockety #17531 kiváncsi vagyok meddig fogok élni sorcal level 50en :D (bár lehet jobblenne nem meg tudni :P