Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen karira van arra felé szükség az alábbiak közül:
- friar
- cleric
- minstrel
Gondolkozom egy indításán , valszeg magasabb szintekre is szeletnék majd feljutni szal pls reply, hogy rvsrbõl melyik kéne.
zzz
zzz

zzz
Megrendelni meg semmivel sem bonyolultabb mint pl. egy traffipaxjelzot vagy zavarot, es mennyivel olcsobb
A 3 honap is attol fugg hogy keves-e hogy mennyit ulsz elotte. Ha eleg sokat akkor 1 honap alatt megvan az 50 (ha 40-44tol talalsz egy kabat
) aztan marad 2 honapod az RvRe.
Kulonben is, lehet hamarabb megunod, az AO nekem 2 honapot se tartott ki anno.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Bar lehet hogy nem volt eleg nekik a pygmik eloli futkosas lvl39tol, vagy egyszeruen csak mazohistak
Az egyik eppen a scoutjat huzta, mikor megkerdeztem miert, ha azt ugyis megint nerfelik a kozeljovoben, erre azt valaszolta hogy hamarabb meghal RvRen mint ahogy a dotjai olnenek. Arra a megjegyzesemre hogy talan keresnie kene normalis grpot mar nem is valaszolt
A healjukrol meg csak annyit hogy ahhoz kepest a smite cleric 50es rejuv volt anno
Azert hogy mondjak roluk vmi jot is, az epic armorjuk (robe) telleg szep.
(nem ugy mint a minstrele meg a skalde 😞 ) Szvsz igazi retegkari, ott tud domboritani ahol a tobbi nem igazan, a keepvedesnel. De hat ezek a kabak mar csak ilyen telhetetlenek 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ja es a wiziket eddig egy dolgoban lattam foleg "hasznosnak", kivaloan torik az ae mezzt 😊) (tisztelet a kivetelnek)
\"Life is around you and in you.\"
zzz
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
zzz

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
zzz
zzz
45 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy 😊
17 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)
Csak mert 45-ön kapod az utcsó dd-t light-on, és sztem +5 skilled simán lesz tárgyakból, meg RR-bõl. És így több jut a mentalism-re.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Jelenleg BG1-ben van, de elég jól jön az rp, szal nem sokáig már sztem 😊.
zzz
Aki tud eladó DAOC-ot szoljon!Hétvégéig kellen,sürgõs😊
7000Ft-ig honap nélkül,10000Ft-ig ingenyes hónappal!
mail:
[email protected]
Egy hero-t lvl-ek most prydwenen lassan eléri a thid szintet😊
Fidel: légyszi írj nekem egy mail-t a [email protected] -ra ha van idõd vmikor(vagy add meg simán a mail címed:p) plz.
Lourker
Csak szeretném megtudni, hogy akik játszanak itt Hibernia/Excalibur-on azok milyen néven teszik azt. (De szépen fogalmaztam)
zzz
48 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy 😊
6 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)
Gondolkozom én is egy mentán 😄
zzz
Prydwen / Hibernia
Doringard lvl 50 ranger
Doimard lvl 34 hero
Dorinia lvl 24 eldricth
Rendorion lvl 40 nightshade
Albion / Excalibur
Dorina lvl 16 minstrel
Lyrnne lvl 11 infiltrator
Zorous lvl 7 theurgist
és öcsém lvl 11 armsman
weee :d
zzz

zzz
zzz
Sot azutan is, mert majd ujrainditjak

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
VaM: a Cd-Galaxisban meg a MédiaMarktban is volt valamikor, kérdezd meg, hogy rendelnek-e még belõle.
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ez mellett a cleric vagy 24 pontot tesz rejuvra, vagy esetleg 19 rejuv 15 smite. Killerbeet kérdezd meg ez mennyire lehet jó spec 😊 Azt sem hinném hogy ez egy druidnak jó spec lenne.
Friarnak marad kb. 39 staff, 20 rejuv, 4 parry, és ekkor se gyógyítani nem fogsz nagyokat, se parryzni, elfelejtheted a 44-es stun stylet(amit minden patchben megkevernek 3-szor, remélem egyszer még használható lesz), és kezdheted keresni a +staff itemeket ezrrel, bár találni nem sokat fogsz.
Wardennél még elképzelhetõ. Ott úgyis fel kell nyomni a nurturet 45-re a pbt miatt.
Meg mondjuk nálatok kicsit több a warden mint nálunk a friar 😊

!!
Én is megünnepeltem: ma nem DAoCoztam! Hogy örült a család
Ja az ajándékom nektek: használtam ékezetet !