Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
hi skacok, mennyibe kerül a gém, és mennyi a havidíj?

Riszpekk

Tiffa
Ha nyitva tartod a szemed simán láthatsz ... illetve láthattál már ...
hát... citrom kobold yggdrba dot + 3 ütés volt pa nélkül 😊 nem kell mindig az a pa, bár én tudatlan vagyok.

zzz

Ezzel a mindent tudok szöveget meg befejezhetnéd 😊 majd ha xyz was just killed by csendpenge! spamet látok emainba akkor azt mondom, na tényleg tud valamit a srác, de addig inkább dfeljé 😊

zzz

Nekem is van assasinom, igaz még nem vagyok 50es, de megsúgom elveszik az ip-t assasinktól szal alapból faszságnak tartom a megvételét 😊 tanulj meg nélküle játszani szvsz. Nem tudom ez a df jó tényleg gyors rp szerzésre, de hülyeséget ne beszéljé , amikor nem volt df akkor hol voltak az infik ? 😊. Arról meg hogy pa és nyersz, hát nem tom thrust infiltrator közel se üt akkorát (fõleg 29% thrust resist ellen) mint egy sb, szal több esély van egy infi ellen mint egy sb ellen még paval is. (itt csak fidelre gondolok, mert szép kis resist és hp táblája van.)

zzz

Tiffa
Woah Csend te jobb voltál😊, én csak felhúztam magam rajta 😊
Tiffa
Szerény véleményem szerint egy szerepjátékban, mint ez, szürkét ölni olyan mint háborúban gyereket ... én még sose öltem le szürkét
Tiffa
Az még semmi ahhoz képest, hogy egyes rövid farkú hibi-midi sthealter feszt azon éli ki magát, hogy a szürkéket öli pl df kijárattól 1 méterre ... altokkal már le se megyek ...
cammlanon lurikeen enchanter, lol ne viccelj 😊)

zzz

ha nem pa-zod enchantert halott vagy, snare from pet (hiába purgolod ugyebár), aztán fidel arébb fut és (ok te is snareled , de akkor õ purge vagy moc)

zzz

ja majd ha befejezted kék és zöld emberek ölését dfbe 😊)

zzz

Tafaya
Ugy latom hibiknel megint a "nagy arc" korszak jon 😊

zippofcy
Jovanna, a skaldbol meg a zerkerbol se mind troll
Eloiteletek is vannak a vilagon, na
Kulonben is, azer' van a buffbot hogy ellensulyozza a kisebb hianyossagokat, ugye

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ok 😄

zzz

zippofcy
Itt egy kep inyenceknek :

Tisztara eurokomform, erre tart MOis (remeljuk Europa nem olyan lesz mint a kommunizmus volt anno - epitettuk, epitettuk, megse haladtunk vele )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
AE mez: 5sec, flute-os: 3sec. Na nekem minimum 1 secbe beletelik berakni a flutet, de inkabb 2be, szoval uott vagyok. Raadasul ez nem csak 1 ellenfelre hat, 2nel maris jobban megeri. Arrol nem is szolva hogyha flute-val vagy drummal a kezembem meglatnak rogton lemezzelnek/nukeolnak, ha viszont pajzzsal karddal rohangalok a kutya se figyel ram, ae mezzelhetek nyugodtan.
Badguy: nyilvanvalo hogy a dolgokat EN tudom megmagyarazni a legjobban, szvsz beszolas helyett inkabb tanulj belole
ui: "Szep dolog a szerenyseg, csak ne vidd tulzasba" Ez termeszetesen nem neked szol, teged ez a veszely nem fenyeget

grats 😊

zzz

Hangianix
56k-s modemmel Grorogorszagbol.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
En inkabb Odint preferalom, de tudod olyan emberekkel, akik 42-s szintuk ellenere mindenaron megakarjak olni a minstrel petjet; akik nagybetukkel kiabalnak, hogy GO, meg KILL, de 100 meteren 5x kell visszafordulni ertuk, mert stickelni nem tudnak; amikor allitolagos Ex-middi karakteruk mellett nem ismerik ki magukat Odinban (igazan nem kunszt megtalalni a az MG-ket, meg nekem is megy, pedig en mar Ludlowban is vesztem el - kb. 3 hazas falu 😊 ); allandoan kiabalnak group csatornan, hogy mids/hibs, amig ki nem derul, hogy ezzel azt tudakoltak, hova megyunk; a guard/protectrol meg nem hallott; amikor baratsagosan tanacsolok neki valamit, akkor o ezt tudja es nem szoljak bele... Hat ilyenkor azt kivanom, inkabb legyen kevesebb ember a realmben, jatszhatobb classokkal, mert akkor az ilyen balfaszokba nehezebb belebotlani.

Tafaya
Az albikat a letszamfolenyre terveztek...

akarom mondani nem anon alb 😄

zzz

kedd este 80+ nem anon hibi emainba 😊 de nem zerg 😄

zzz

Hangianix
Csak engem utanozol pajtas. 😄 Hibbiktol mar masra se tellik. Csak ez, meg a zerg. 😄DD

Hangianix
5 Purificator ThyRedeemer 771,797

végül is : )

zzz

Hangianix
Hat mar joideje az. RR5-s ha minden igaz.

Hangianix
Szerintem ok tudnak valamit. Elkepzelheto, hogy megemelik a dijadat, mert ingyen utaztatnak es az nem eri meg nekik. 😄

Azért itt a középkori balkánon még mindíg vannak érdekes dolgok.
Chello engem New York-on keresztül routol az europai daoc serverekre ami azt jelenti hogy mikor az adat UK-bõl kimegy USA-ba akkor hozzáadódik 60ms, és mikor visszajön akkor is.
Ha USA daoc serveren játszanék akkor 60-al jobb pingem lenne ami kicsit elgondolkodtatja az embert, mert mintha kicsit messzebb lenne mint az angolok/franciák.
Valaki esetleg tud magyarázatot arra hogy miért jó ha az adatok megkerülik a földet feleslegesen?

Hangianix
Ezek utan mar csak azert se.

Hangianix
50-s buffbottal annyi a kulonbseg, hogy nem 1833, hanem 1990 a hp-m. Nem eri meg. 😄

Hangianix
Nem buffbot-ra gondoltam. Hanem PvE-re. 😄 Piszok nagy dmg outputja van, csak kevesbe birja az utest (chain).

akit érdekel:

amcsi daoc szerverek gateway ipje:

206.112.64.6

nekem egész tûrhetõ 150-180 közötti pinget nyomat.

zzz

ja igen talán egy cleric az nem 😄

zzz

mi nem durva lvl 40+-s buffbottal?

zzz

teran
http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét

Tafaya
Probald meg hogy a hatterben foyamatosan pingeled a szervert, lehet kiserletezni kell a ping-gel kuldot adatcsomag meretevel de lehet bejon 😊

szerintem a minstrel aoe-mezzje egy vicc 😊 egy helybe kell állni és nagyon sokáig tart (legalább is a speed --- vált flute mezz - speed vissza képest)

zzz

slash - highlander
thrust - briton/saracen

Én slash lennék.

zzz

zippofcy
En ugy tudom a crush a plate ellen a jo, nem pedig chain ellen. Lehet mar rosszul emlexem, majd' egy eve inditottam a skaldom
Szvsz a legjobb style a slash, foleg RvRen. Viszont miert akarsz mercet? Nem ismerem ugyan a classt de fogadok nincs se speedje, se meze/rootja vagy stunja. Akkor meg sokkal jobban jarsz egy palaval vagy armsmannal. Ezekkel meg grpot is talalsz PvEben, ami azert nem egy hatrany, marmint lvl50 alatt .
Egyebkent szvsz a legjobb tank a gameban a troll skald. 2Hesek kozott mindenkepp. Shieldre ugyan nem rakhat, de ha 3an utik az embert RvRben ugyis pillanatok alatt meghal
Azer' a minstrelem se rossz, csak jol kellett speccelni . Csak azt a szar flute-os mezet cserelnem el szivesen a skald instajara. Viszont az ae meze egesz jo.

Lacc
Akkor ha jól látom, a slash a legjobb választas rvr-re.
angol billentyûzeted van?

War. War never changes.

Crush midikre neutral, jó nightshade, ranger, bard, blademaster ellen, szar hero, champion, druid, warden ellen. Mivel olyan classok ellen jó csak amikkel a legritkábban fogsz találkozni, szerintem szar.
Thrust neutral hibikre, jó warrior, thane, skald, healer, shaman ellen, szar shadowblade, hunter, berzerker ellen.
Slash jó hero, champion, druid, warden, shadowblade, hunter, berzerker ellen. Szar nightshade, ranger, bard, blademaster, warrior, thane, skald, healer, shaman ellen.

Ezekben nem vagyok teljesen biztos mert megint szar a chello külföldre.

Thrust és slash nagyjából egyforma jó. Thrust dex/str alapú, slash csak str. Mercenarynak asszem a str nõ elsõdlegesen. Slash lassabb, de groupban a lassabb fegyver a jobb RvR-en.

Lacc
Ha valakinek van tapasztalata a Mercanary-val, akkor meg tudná mondani, hogy pontosan mik is az elõnyei és a hátrányai a különbözõ stilusoknak mint crush thurst és slash? Úgy tudom, hogy a crush az midik ellen jó rvr-ben, csak kicsit lassú éppen ezért nem tudom mennyire jó ez a mercanarynak. A thurst-rõl és a slash-ról nem sokat tudok, fel tudna valaki homályositani?
Khurrak gratz!!

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Lourker én vagyok és nem bad:p
badguy: letharon és lothandar

Jól elvoltunk elkezdtem szaldni a vár felé visszafordulsz megyek én is vissza és kezdjül elörõl😊

7 (két grp volt egyik mind a kettõbe 7emberke volt)maradtunk kb szerintem sotl grpal szerencsénk volt hátulról lemezelte mindet a bard amúgy meghaltunk volna szvsz.

Grats jock

kösz drilla

Lourker

Hangianix
Egy nemreg irt bejegyzes szerint (BW) a smiterek torik AE smite-tal... Erdekes, en meg eletemben csak 1x nyomtam AE smite-ot csataban, akkor amikor kb. 40 albi ment 6 middire, es az volt az egyetlen esely, hogy rp-t szerezzunk. 😊 Ezenkivul a tobbi smitert se lattam AE smite-ot nyomni mar jo ideje, mostanaban inkabb az AE dot-ok torik. 😄

http://www.camelotherald.com/realmabilities/abilities.html

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Tudna vki mondani egy két címet ahol realm abilityk vannak leírva?(volt néhány linkem de elvesztek formázás után)

Lourker

zippofcy
Mivel a hollandokat, belgakat es franciakat egyforman utalom nem nagy kulonbseg szamomra

Tafaya
Asszem Hollandiaban kerult szar a ventillatorba