43179
  • Hangianix
    Ez a legnagyobb tahosag es nem is igaz. Ugyanis tuti van mentesuk a statokrol, tehat ha a targyait nem is, de legalabb a szinteket es az rp-t tudniuk kell... Utana meg olyan karit hoznak letre amilyet akarnak.

Egyebkent ki volt a gyerek? (Ugyanis nem kell mindent elhinni :) )
  • tegla
    Ménemménmááán?

óóóóóó,hogyaza...hámeghálok hé!
    Daoc köll!

• Fidelcastor
    A daoc-homon olvasottakból ítélve csak feltörték és accountokat lenyultak. Mindenki uj jelszavat kap majd.
  • Rockety
    fuck french imo
  • BadGuy
    Lehet csak az angolon nincs, koztudott hogy a legkisebb odafigyelest a 2 angol szerver kapja.
  • BadGuy
    Ez mind a kepzeleted szulemenye fidel :) (ezt se latod csak ugy tunik hogy latod)
  • Rockety
    karbantartás 15:00ig elvileg, semmi hír, ircre se jön fel gm...
  • Fidelcastor
    Valaki tud valamit, hogy mi történik éppen?
  • Fidelcastor
    15en játszanak europában.:)
  • Fidelcastor
    Az össze europai szerver halott. Vagy csak én látom ezt?
  • Rockety
    hol így hol úgy ^^
  • Hangianix
    Ezt albionban ugymondjak, hogy a masik accountomon levo necronak koszonhetoen. :D
  • BadGuy
    "(neki köszönhötem a shademet-enchanteremet lvl 40re 3 nap alatt ^^)"

Detto :)
  • Rockety
    xest is sokat pofázik játék helyett, de ingame egy rendes gyerek. (neki köszönhötem a shademet-enchanteremet lvl 40re 3 nap alatt ^^)
  • Hangianix
    A betuvel kezdodo ranger siman 900-t critezett belem hmgO-nal amikor Xest stealther grp-jat csinaltuk ki. Azert annyira nem olyan rossz az a archer class. (Mondjuk meg mindig a scout a leggyengebb szerintem :) )

Eleg botor dolog betamadni 2 mercet es 2 clericet rossz taktikaval, megha 6-en is vannak. Amit elcsesztek az ns-ek az a tamadasok idozitese, ill. nem ertettem miert csak 1 ranger lo a falrol, azt tudtam, hogy Xest inkabb melee ranger, de a masik gyereknek inkabb lonie kellett volna.

De az vicces volt, hogy utana Xest meg meghalt 2x a grp-javal, legkozelebb mar hozott + 1 fg-t magaval (bard, druid, kutyaf@sza) es utana panaszkodott, hogy a mi tokeletes melee grp-unk campelt Odinban. (Tokeletes, well, volt ott egy 4 fos csapat, es egy reaver+paladin duo akik kesobb jottek. Igaz kesobb mergeltunk, de valahogy a sorcerer es a minstrel meg mindig hianyzott. :D)
  • Rockety
    tizst buffolva volt (amikor még én láttam - jó rég volt igaz - akkor nem volt botja-buffja)
  • Tafaya
    Ugy tunik van :) Vazze, 2 mentalist is volt, nari petekkel, csak ugy lapitottam :) De hogy egy kis hoskodest is belevigyek, az sb-t keresve (TS) talaltam egy kosza ns-t, asszem Tizst a neve, kiprobaltam az uj SC cuccom rajta, 815, 508+90 :) Izgi volt mert pl ha a critshot miss vagy fumble akkor halok barkitol :)
  • AngeLujo
    Van még annyi hibi a világon összesen? :)
  • Tafaya
    Lol, Emain, hajnal 4:30:

- 1 szarrabuffolt sb amg-nel
    - Valle es Bananplockaren (Midget Maffia-s sm es asszem RR7-es BD)
    - 2 fg hibi

Nem flame, csak megijedtem amikor elotunt 2 fg hibi :)
  • AngeLujo
    Na megvan hogy miért érdemes még játszani, ma olyan raidet szervezett steveh hogy állat volt nagyon :)
    Csináltam videót majd felrakom :)
  • Rockety
    csodás cselló megint meghalt?
  • Hyder
    daoc: DAOC_EN
    daoc-si: DAOC_SI_EN
  • Jockey
    en meg debreceni vagyok, ha nem boldogulsz ugorj be autoval, odaadom az eredeti si cd-t, vagy a simat, amelyik kell, persze majd vissza is kell hoznod:)
  • Tiffa
    A guildünkben vagy egy nyíregyházi srác, szóltam neki, hátha tud segíteni neked.
  • BadGuy
    En barmi albot latok rafogom zerg ha ugy itelem meg :)
  • BadGuy
    Beta klienst kene leszedned mer az is jo, nekem sose volt daoc cdm azt se tudom hogy nez ki :).
  • BadGuy
    Bg1 most nemmegy mer xpzunk atm. Talan majd 50 utan
  • Rockety
    bump
  • BadGuy
    5bol 6 :)
  • Hyder
    na összeszedem magam és elindulok parádéra

Afterra jön valaki innen?
  • AngeLujo
    Tegnapi über rvr group: 1 cleric, 3 wizi (2 full fire, 1 ice), 1 theu, 1 infi, 1 reaver (a végére lett egy paladin is). Na most ilyen és ehhez hasonló csapatokkal szoktunk néha kimerészkedni, szvsz nem egy túlélő ösztag. :)
    2 fg-vel nem szoktak gondot okozni (na persze a 2 fg is úgy jön össze néha, hogy abból néhány ember 46 vagy egy picit fölötti :)de sajna erre nem volt példa legalább 2 hete :(
  • Hangianix
    Magyarul nem valtozott semmi. :D

Latom Jock, te meg kuldtel nekem nemi penzt, jokor, mert most az az osszvagyonom. :D
  • Botond #17604
    "ac/ni"???
  • Rockety
    btw excal albon nincs senki akinek van egy lvl 30as NUKERE? :) jól jönne egy , mert túl sok a gyökér erre felé (értsd: 5ből 4)
  • Rockety
    ja kiváncsi leszek amikor kimegyek először emainba excalon és jön nolby 3 rr9es healerjével és gprjával :D
  • AngeLujo
    Nem veszekszik itt senki :)
  • Mester
    Hát ja mostanában van egy két egész jó melee grp emainban , de egyik se olyan nagy szám még low rr a nagyrészük +a healerek nem olyan jók szvsz . eclipse ill. ecl/np grp-al nem nagyon okoztak gondot amikor találkoztunk velük.

Kiváncsi vagyok albi-ba hogy fog menni a harc ellenük albi melee grp-al.
  • AngeLujo
    Nem kötözködni akarok, de egy hete nem volt rendes szervezett AoD RvR. Tegnap 1 fg-vel voltunk hw-be plusz az alliance egy darabig.

Szal szerintem én (mi) jobban belelátunk, úgyhogy légyszíves ne gyere a hülyeségeiddel...
  • Botond #17595
    hát röviden az volt,hogy aod 2fgvel nyomul odinsba ami nem zerg,de emainbe 3ns zergel meg hasonlók,de tafaya mondta,hogy ne foglalkozzunk mán mindig a zerggel,persze ha visszatérek első dolgom lesz szervezni egy 2fg-s állandó jellegű "fun rvr"-t,kiváncsi leszek akkor is ennyire kardoskodni fog e a nép,hogy nincs zerg meg egyébként is szót se róla...
  • BadGuy
    Hmm volt 1 jatek amiben az egyik mob neve:

Everquest Junkie.

A message pedig:

Everquest Junkie attacks you with: 1337 talk!

Kb az en velemenyem le is irtam eqrol :)