Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Eloiteletek is vannak a vilagon, na
Kulonben is, azer' van a buffbot hogy ellensulyozza a kisebb hianyossagokat, ugye

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
Tisztara eurokomform, erre tart MOis (remeljuk Europa nem olyan lesz mint a kommunizmus volt anno - epitettuk, epitettuk, megse haladtunk vele
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Badguy: nyilvanvalo hogy a dolgokat EN tudom megmagyarazni a legjobban, szvsz beszolas helyett inkabb tanulj belole
ui: "Szep dolog a szerenyseg, csak ne vidd tulzasba" Ez termeszetesen nem neked szol, teged ez a veszely nem fenyeget

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
zzz
Chello engem New York-on keresztül routol az europai daoc serverekre ami azt jelenti hogy mikor az adat UK-bõl kimegy USA-ba akkor hozzáadódik 60ms, és mikor visszajön akkor is.
Ha USA daoc serveren játszanék akkor 60-al jobb pingem lenne ami kicsit elgondolkodtatja az embert, mert mintha kicsit messzebb lenne mint az angolok/franciák.
Valaki esetleg tud magyarázatot arra hogy miért jó ha az adatok megkerülik a földet feleslegesen?
amcsi daoc szerverek gateway ipje:
206.112.64.6
nekem egész tûrhetõ 150-180 közötti pinget nyomat.
zzz
zzz
zzz
zzz
thrust - briton/saracen
Én slash lennék.
zzz
Szvsz a legjobb style a slash, foleg RvRen. Viszont miert akarsz mercet? Nem ismerem ugyan a classt de fogadok nincs se speedje, se meze/rootja vagy stunja. Akkor meg sokkal jobban jarsz egy palaval vagy armsmannal. Ezekkel meg grpot is talalsz PvEben, ami azert nem egy hatrany, marmint lvl50 alatt
.
Egyebkent szvsz a legjobb tank a gameban a troll skald. 2Hesek kozott mindenkepp. Shieldre ugyan nem rakhat, de ha 3an utik az embert RvRben ugyis pillanatok alatt meghal
Azer' a minstrelem se rossz, csak jol kellett speccelni
. Csak azt a szar flute-os mezet cserelnem el szivesen a skald instajara. Viszont az ae meze egesz jo.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
War. War never changes.
Thrust neutral hibikre, jó warrior, thane, skald, healer, shaman ellen, szar shadowblade, hunter, berzerker ellen.
Slash jó hero, champion, druid, warden, shadowblade, hunter, berzerker ellen. Szar nightshade, ranger, bard, blademaster, warrior, thane, skald, healer, shaman ellen.
Ezekben nem vagyok teljesen biztos mert megint szar a chello külföldre.
Thrust és slash nagyjából egyforma jó. Thrust dex/str alapú, slash csak str. Mercenarynak asszem a str nõ elsõdlegesen. Slash lassabb, de groupban a lassabb fegyver a jobb RvR-en.
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
badguy: letharon és lothandar
Jól elvoltunk elkezdtem szaldni a vár felé visszafordulsz megyek én is vissza és kezdjül elörõl😊
7 (két grp volt egyik mind a kettõbe 7emberke volt)maradtunk kb szerintem sotl grpal szerencsénk volt hátulról lemezelte mindet a bard amúgy meghaltunk volna szvsz.
Grats jock
kösz drilla
Lourker
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Lourker