43179
  • BadGuy
    Kozbe rajottem mi a hiba bar nem hinnem hogy ugyanabban a ko'rban szenvednek az SI klienseink :).

Batyam geperol huztam at ujra az SI-t mer reinstalalltam win2k-t. Hasznalok un. Refreshrate fixet ami lelimitalja a valaszthato felbontasokat (csak azokat engedi beallitani amit en megadok, 85hz-n). Batyam SI-je 1024-be fut mer neki nagyobb monitora van , igyhat amikor a loading kepernyo kovetkezett volna szepen kidobott mer nem 800x600ban ment :)
  • tegla
    Egy gyors matek:...őőő...
    Akó Én mikó kapom má meg végre?

Hátazémosább!
    Assetom mivel jáccak vagy mit csinyájjak?
    Unok minden gammát;dajoc azisten!
  • Fidelcastor
    Valószínű, hogy időrendi sorrendben jönnek meg a kódok. Pl aki már 1.5 éve fizeti annak hamarabb jön meg mint aki fél éve fizeti.
  • Hyder_work
    nekem már hajnali 3.38 kor megjött

"a pass-ra gondolok"
  • tegla

Nekem még semmi
    Hiányzol kicsi daocom !
  • BadGuy
    Sima kliens megy de az si's lefagy
  • BadGuy
    En megkaptam de nemtok belepni, lehet SI kliens fagy csak ki? Megnezem simaval is
  • krisz073
    Még mindig semmi,még az új password se jött meg:((
  • BadGuy
    Nekem kifagy amikor a Loading kepernyo jonne, nem tudja valaki miert van? :)
  • Tafaya
    Hova? :P
  • Hangianix
    95%-ot azert mondtam, mert ugye altalaban (ha volt), akkor 3-4 napos kesessel jott a kari frissites, igy akar lehetett 5% elteres is rp-ben.

En inkabb orulnek, ha visszahoznak a karimat akar 100k rp-vel kevesebbel is, minthogy ujra kellene kezdeni. Mondjuk nem is kezdenem ujra, hanem cancel account. :)
  • Tafaya
    95%-os pontossaggal

Na ekkor lenne akkora siras-rivas, hogy bezzeg nekem 1 szinttel kisebb lett, neki meg nem, bruhuhu :)

Egyebkent alapban 4 slot van ahova mennek a torolt karik, onnan tudjak visszaallitani. Loch-nak mazlija volt, logbol allitottak vissza asszem, de csak azert mert nem adta oda funek-fanak az accat.
  • Hangianix
    -->Ubi, Rock
    Ez mind igaz. De van mentese a statisztikai oldalaknak is, igy onnan vissza lehet allitani a karakter szintjet, rp-jet 95%-os pontossaggal, igaz az osszes cucc elveszik. De a GOA-nak megvannak az eszkozei, hogy barmit letrehozzon barmilyen szinten (lsd epic mobok emainben :) ).

Azaz kamu, hogy nem tudnak semmit se csinalni, mit gondoltok, hogy csinaltak meg anno Lochlyessa karijat.
  • Botond #17707
    account closed,fene,azé 'nice try' kategóriában is csak erős középmezőnyös próbálkozás volt ;-)
  • Botond #17706
    btw nekem is küldtek új passwordot az inactive accounthoz,ami egyrészt jó,mert még mindig az volt,amit rocknak/hanginak/zaknak meg a jó ég tudja még kinek megadtam :-) másrészt épp updatelek hátha be is enged egy kicsit a nagy kavarodásban :-)
  • Botond #17705
    azzal én is próbálkoztam anno :-)
  • Raisthlin
    Mi van velem Zak? :)
    És honnan tudod a nevemet? :))
  • Rockety
    vagy beloggolom fél évmúlva buffoltcapelt infimet és levadászlak mint Rákóczi a vaddisznót te malacképű epehernyó ^^
  • Rockety
    engem igen, de majd rp miatt kérem a rezz-t sokszor ^^
  • Rockety
    ja ez igy van , de a név nem számít ha jól tudom. 8 slot van és 8 backup slot létezik. Slot ---> backup slot ---> örökre törlődik :/
  • BadGuy
    Najo en suppedek, remelem holnapra megcsinaljak ezt a mize hoze koze blaze "We iz gonna send new pwd to every 25000 customer with new passwojd!"
  • BadGuy
    Elobbi esetben csak 1 game pwdt/logint kapsz es mivel a pwdt megvaltoztathatod barmikor ezert utolag akinek odaadtad ha akar se tud torolgetni.

De a subscription pwd't nem lehet megvaltoztatni.
  • Rockety
    hízzál picit aztán jöhet a vágás... vagy érjél azt majd gyün a szüret hiippóóóhááré
  • BadGuy
    Fogalom zavar van itt btw, en nem arrol beszelek amit mi szoktunk csinalni hogy hoppa 1 ejszakara csereljunk accot hagy nezem a karidat gyorsan he!

Hanem amikor vegleges csere tortenik, errol beszelek, ez nagyon nepszeru de nagyon gazos is egyben, amint lathato allandoan szopik a scammelessel mindenki aki reszt vesz benne[elobb, vagy utobb]
  • BadGuy
    Hagynak 'erni' :)
  • BadGuy
    Jo de o 1 kulfoldi, ismerek meg 1 csomo jofej kulfoldit daocbol de az accom SEMMIKEPP nem biznam ra egyikre se
  • Hangianix
    Meg en se lattam oket belulrol. :D
  • Hangianix
    Nem tudok segiteni. :D
  • Hangianix
    En is inkabb copyzni probaltam Exc/Hib-re Botond karijait, de nem ment. :D
  • krisz073
    Még mindig nem lehet belépni daoc-ba:((
  • BadGuy
    Magyarulez :)
  • BadGuy
    Tod mer a magyar az egesz mas kategoria mint a kulfoldi tarsadalom, valamiert hianyzik a magyar daocosokbol ez a "letorlom a kolcsonkapott accrol az 50es kariket nyehehe de kiraly vagyok" szemelyisegi bibi.
  • BadGuy
    Kulfoldinek is?
  • Rockety
    milyen jeleneteket ? ? :)
  • Fidelcastor
    Az én accountom már nem müködik, de az uj még nem jött meg.
  • Fidelcastor
    Van buffbotod?
  • Atomy
    Az attól függ hogy hím vagy nőstény :)
  • BadGuy
    Egyik kulfoldi ismerosom daocban is ugyanigy account tradelgetett es hopp rr6 warden es rr3 nightshade replaced with level 1 kobold viking power volt.

Nem jatek ez az account trade... nem eri meg hogy gyorsan ki tudjak probalni 1 midi/alb karit.
  • BadGuy
    Marmint nem azt modom hogy te fogtad ra csak a goasok :)
  • BadGuy
    Ez kamu, osszes olyan "noobie little idiot" kategoriaju jatekostol szarmazik aki tradeli accountjat hogy hat de jo lenne kiprobalni ezt azt 1 ideig. Aztan mikor mar 4 emberrel megcsinalta a tradet akkor jon/johet a bibi alt. szokott is jonni ahogy a sok rinyat olvashatjuk.

De fogjuk inkabb a gonosz hackerekre azok ugyis tojnak ra :)