43179
-
BadGuy #17729 Kozbe rajottem mi a hiba bar nem hinnem hogy ugyanabban a ko'rban szenvednek az SI klienseink :).
Batyam geperol huztam at ujra az SI-t mer reinstalalltam win2k-t. Hasznalok un. Refreshrate fixet ami lelimitalja a valaszthato felbontasokat (csak azokat engedi beallitani amit en megadok, 85hz-n). Batyam SI-je 1024-be fut mer neki nagyobb monitora van , igyhat amikor a loading kepernyo kovetkezett volna szepen kidobott mer nem 800x600ban ment :) -
#17726 Egy gyors matek:...őőő...
Akó Én mikó kapom má meg végre?
Hátazémosább!
Assetom mivel jáccak vagy mit csinyájjak?
Unok minden gammát;dajoc azisten!
-
Fidelcastor #17725 Valószínű, hogy időrendi sorrendben jönnek meg a kódok. Pl aki már 1.5 éve fizeti annak hamarabb jön meg mint aki fél éve fizeti. -
#17724 nekem már hajnali 3.38 kor megjött
"a pass-ra gondolok" -
Nekem még semmi
Hiányzol kicsi daocom ! -
BadGuy #17718 Sima kliens megy de az si's lefagy -
BadGuy #17717 En megkaptam de nemtok belepni, lehet SI kliens fagy csak ki? Megnezem simaval is -
krisz073 #17716 Még mindig semmi,még az új password se jött meg:(( -
BadGuy #17715 Nekem kifagy amikor a Loading kepernyo jonne, nem tudja valaki miert van? :) -
#17714 Hova? :P -
#17710 95%-ot azert mondtam, mert ugye altalaban (ha volt), akkor 3-4 napos kesessel jott a kari frissites, igy akar lehetett 5% elteres is rp-ben.
En inkabb orulnek, ha visszahoznak a karimat akar 100k rp-vel kevesebbel is, minthogy ujra kellene kezdeni. Mondjuk nem is kezdenem ujra, hanem cancel account. :) -
#17709 95%-os pontossaggal
Na ekkor lenne akkora siras-rivas, hogy bezzeg nekem 1 szinttel kisebb lett, neki meg nem, bruhuhu :)
Egyebkent alapban 4 slot van ahova mennek a torolt karik, onnan tudjak visszaallitani. Loch-nak mazlija volt, logbol allitottak vissza asszem, de csak azert mert nem adta oda funek-fanak az accat. -
#17708 -->Ubi, Rock
Ez mind igaz. De van mentese a statisztikai oldalaknak is, igy onnan vissza lehet allitani a karakter szintjet, rp-jet 95%-os pontossaggal, igaz az osszes cucc elveszik. De a GOA-nak megvannak az eszkozei, hogy barmit letrehozzon barmilyen szinten (lsd epic mobok emainben :) ).
Azaz kamu, hogy nem tudnak semmit se csinalni, mit gondoltok, hogy csinaltak meg anno Lochlyessa karijat. -
#17707 account closed,fene,azé 'nice try' kategóriában is csak erős középmezőnyös próbálkozás volt ;-) -
#17706 btw nekem is küldtek új passwordot az inactive accounthoz,ami egyrészt jó,mert még mindig az volt,amit rocknak/hanginak/zaknak meg a jó ég tudja még kinek megadtam :-) másrészt épp updatelek hátha be is enged egy kicsit a nagy kavarodásban :-) -
#17705 azzal én is próbálkoztam anno :-) -
Raisthlin #17704 Mi van velem Zak? :)
És honnan tudod a nevemet? :)) -
Rockety #17703 vagy beloggolom fél évmúlva buffoltcapelt infimet és levadászlak mint Rákóczi a vaddisznót te malacképű epehernyó ^^
-
Rockety #17702 engem igen, de majd rp miatt kérem a rezz-t sokszor ^^
-
Rockety #17701 ja ez igy van , de a név nem számít ha jól tudom. 8 slot van és 8 backup slot létezik. Slot ---> backup slot ---> örökre törlődik :/ -
BadGuy #17697 Najo en suppedek, remelem holnapra megcsinaljak ezt a mize hoze koze blaze "We iz gonna send new pwd to every 25000 customer with new passwojd!" -
BadGuy #17696 Elobbi esetben csak 1 game pwdt/logint kapsz es mivel a pwdt megvaltoztathatod barmikor ezert utolag akinek odaadtad ha akar se tud torolgetni.
De a subscription pwd't nem lehet megvaltoztatni. -
Rockety #17695 hízzál picit aztán jöhet a vágás... vagy érjél azt majd gyün a szüret hiippóóóhááré
-
BadGuy #17694 Fogalom zavar van itt btw, en nem arrol beszelek amit mi szoktunk csinalni hogy hoppa 1 ejszakara csereljunk accot hagy nezem a karidat gyorsan he!
Hanem amikor vegleges csere tortenik, errol beszelek, ez nagyon nepszeru de nagyon gazos is egyben, amint lathato allandoan szopik a scammelessel mindenki aki reszt vesz benne[elobb, vagy utobb] -
BadGuy #17693 Hagynak 'erni' :) -
BadGuy #17692 Jo de o 1 kulfoldi, ismerek meg 1 csomo jofej kulfoldit daocbol de az accom SEMMIKEPP nem biznam ra egyikre se -
#17690 Meg en se lattam oket belulrol. :D -
#17689 Nem tudok segiteni. :D -
#17687 En is inkabb copyzni probaltam Exc/Hib-re Botond karijait, de nem ment. :D -
krisz073 #17685 Még mindig nem lehet belépni daoc-ba:((
-
BadGuy #17682 Magyarulez :) -
BadGuy #17681 Tod mer a magyar az egesz mas kategoria mint a kulfoldi tarsadalom, valamiert hianyzik a magyar daocosokbol ez a "letorlom a kolcsonkapott accrol az 50es kariket nyehehe de kiraly vagyok" szemelyisegi bibi. -
BadGuy #17679 Kulfoldinek is? -
Rockety #17678 milyen jeleneteket ? ? :) -
Fidelcastor #17676 Az én accountom már nem müködik, de az uj még nem jött meg. -
Fidelcastor #17673 Van buffbotod? -
Atomy #17670 Az attól függ hogy hím vagy nőstény :) -
BadGuy #17666 Egyik kulfoldi ismerosom daocban is ugyanigy account tradelgetett es hopp rr6 warden es rr3 nightshade replaced with level 1 kobold viking power volt.
Nem jatek ez az account trade... nem eri meg hogy gyorsan ki tudjak probalni 1 midi/alb karit. -
BadGuy #17665 Marmint nem azt modom hogy te fogtad ra csak a goasok :) -
BadGuy #17664 Ez kamu, osszes olyan "noobie little idiot" kategoriaju jatekostol szarmazik aki tradeli accountjat hogy hat de jo lenne kiprobalni ezt azt 1 ideig. Aztan mikor mar 4 emberrel megcsinalta a tradet akkor jon/johet a bibi alt. szokott is jonni ahogy a sok rinyat olvashatjuk.
De fogjuk inkabb a gonosz hackerekre azok ugyis tojnak ra :)