43179
-
Fidelcastor #17790 78as szintű az a 25-30 add és gondolom akkor 80+ a neves. Ezeket 2fg-pal nem nagyon tudod megállítani, de még 7fg-pal se.
Ha meg 60as szintű az add akkor meg a pbaoe nagyon viszi őket. -
#17789 "Alb/Exc lesz a main, Hib/Pryd a secondary"
No buffbot? Soxerencset :)
-
BadGuy #17786 No m1ek tailorkodom kicsit alb/excalon, ritka olcso craft :) -
BadGuy #17785 Stfu /gu-n belul? Hu vazze azer itt mar akasztas jar -
Rockety #17782 tudod bhalage ha valakinek másvéleménye van egy dologról azt talán egy picit lehetne kultúráltabb és diplomatikusabb is egy picit... értsd nem nyilvános fórumra jön flamelni, hanem esetleg ingame, guild fórum etc... -
#17781 Hat nem egeszen. Sokaknak, mint latod, elotte is volt mar bajuk vele. Azert guilden belul nem szerencses, ha valaki /ingnore-on van. :D -
#17778 Azert a 78-as moboknal a pbaoe eleg remenytelen :D -
#17777 Hidd el meg lehet ölni kevesebb emberrel is. :p
A lilák mondjuk lvl 60 körül lehetnek, de van egy adag lila friendly mob akik közé ha behúzod azok is elkezdik ütni. Szal kb 2x ennyien voltunk a mobokkal együtt :)
Olyat meg hogy pbaoe, itt felejts el, ugyanis egy ice wizi az kb 2 ütés lenne és nálunk nem sűrű a 6 sec pbt.. :p -
Fidelcastor #17776 Unrealm-be.:) -
Fidelcastor #17775 Hát ha 20-30 lila jön + a neves még erősebb, akkor a képen látható group-pal nehezen bírnátok velük. Vaskézzel pbaoe nélkül elhasaltok.:) -
Fidelcastor #17774 Szóval ez az AoD zerg?:) -
krisz073 #17773 Na akkor mondhatnám,hogy kapjam be és törjön le a keze aki feltörte a szervereket.
Engem mondjuk kölönösebben most nem izgat mert holnap reggel elutazom 1 hétre nyaralni,de öcsémék tuti boldogok lesznek hólnapp mikor hazaérnek a táborbol ,hogy nem lessz DAoC :)) -
#17772 Nem akarlak elkeseríteni, de sehogy. Ha volt beállítva előre befizu az elmegy, ha nem akkor nem. :/ -
krisz073 #17771 Köszi az infot,már csak 1 kérdés:ha jövő hétig nem inditják ujra az accountos oldalt akkor ,hogy tudom megoldani,hogy a holnap lejáró accountjaim müködjenek??? -
#17770 Melyik realmbe fogsz visszaterni? -
BadGuy #17766 Naja Szatyor koma rossz idopontot valasztott a visszateresre :/ -
BadGuy #17765 Na de amint utana a ket tag bebizonyitotta nem olyan volt mint amikor en a tesomnak mondom :) -
Rockety #17764 most már komolyan kezdelek sajnálni bazz... -
#17762 na itt egy kép a mobról
én láma már csak a kihalásról csináltam, szal majd legközelebb lesz más is :) -
#17761 srácok = srácot az első sorban :) -
#17760 A tökölés azért van, mert az utána lévő mobot csak in game idő szerinti éjfél (vagy hat óra, nemtom) lehet sebezni. Colialtnak hívjak a srácok, nyomok mingyá pár screenit. Nagyon hangulatos helyen van és maga a raid is egy rituálé. A fő mob körül áll vagy 10 egyéb mob amiket Colialt szépen sorba kinyír. Eközbe kb 5x akkorára nő. Aztán jönnek szép nagy full lila addok a sráccal együtt (25-30), szal durva hely.
Elvileg megyünk még ilyen raidre, szal arról rendesen megcsinálom a videót és fel lesz rakva az is valahova. -
krisz073 #17759 Nem tudja valaki,hogy mi van az accountos oldallal?
Ha megprobálok belépni az accpuntomba akkor nem történik semmi.
Ma délutánig kéne befizetnem a köv.hónapot mert én elmegyek nyaralni és öcsémék idegesek lesznek ha nem lessz DAOC :) -
krisz073 #17758 Elméletileg a CDGalaxis-ba hamarosan fog érkezni,ott probálkozz. -
#17756 Én már jáccom remélem mindenki!
Igazad van köszönöm a helyreigazitást.
-
#17752 Ropi berakom ide is, fikázd le lécci, olyan jó lenne.
itt leledzik
(remélem itt is így kell linkelni )
Ez annak az eventnek az előzménye amiről írtam. Sajna maga az akció része nem lesz meg, mert mindig behal a gépem a 2 gigás file miatt. -
#17751 Hess innen, nincs itt semmi latnivalo :) -
#17750 Egyébként Én azt olvastam,hogy a Héten rendbehozzák és küldik ki a game/sub loginokat,passokat.
Tehát ez akár a hét végig is elhúzodhat...
-
#17749 Tudod, beveszünk mindenkit aki egy kicsit is beszél magyarul és sajnáljuk kirakni, mert még a végén megsajnáljuk (mert azért nekünk vannak még emberi vonásaink is) -
#17748 A közkedvelt és kis ari Matarese/Tenk mainok.
-
Rockety #17747 és ez az ember aodos?
rotfl -
#17744 Tégla te a guildben milyen néven szerepelsz? -
#17743 Roope tényleg legalább nyilvánosan nem kéne bemutatkoznod, elég ha a guilden belül tudjuk és toleráljuk milyen vagy, de ezzel lejáratsz minket is, kérlek ezt most fejezd be. -
#17742 Az, csak néha van egy-két gyökér és elrontja az egészet... -
krisz073 #17740 Nem ártana már ha menne a game,hétfő ota szabin vagyok és holnap délután utazok nyaralni de a hétem nég 1 percet nem tudtam DAoC-ni :((
-
krisz073 #17739 Látom jól elvagytok :)) -
Tiszta guild csatis a hangulat!
Máncsak a gamma kéne,hogy menjen.
A hangulat az ok!
-
Na pont az ilyen megnyilvánulásaid miatt vagy te az egyetlen az ignore listámon. -
#17735 Igeeeen, itt a ropi. Kitaláltam te görcs.
Senki más nem tudta volna ilyen szellemesen, inteligensen kifejezni magát, csak te... -
#17731 Ne ma, guildtarsak kozott ez pont olyan mint amikor a tesodnak mondod :DDD -
BadGuy #17730 Szerintem nem komolyan gondolta a gimpet csak viccelodott.
Bar... "kurvanyad!" eleg pwros errefele , en mondjuk nem szeretem mer flamelni lehet igenyesen es igenytelenul is :)