43179
  • Hangianix
    Mivel AoD forum nekem nem megy most, itt tennem fel a kerdest: Cracked gear az TK drop?
  • Hangianix
    Most gondolkodjon el mindenki, senkinel se var tegnap este ota szegeny nagymama kint a kocsiban? :D
  • Rockety
    Ez zipónak ment
  • Rockety
    tűnnek el a wardenek hibi grpokból :(

févorit setup (ha MOST kéne csinálni egyet úgy hogy nincs warden span akkor szvsz én így csinálnám):

1 bard
    2 druid (regro/natu, regro/nurture + buffbot mindig akad ^^)
    2 mana chanter
    1 mana eld
    2 slam / lw[inkább lw a lvl 50 style miatt) v. spear hero (hybrid nem jó mert nincs determinationje) vagy esetleg egy blademaster (igaz no stun nem túl jów :/)

Igy egy embernek 3 purgje van elméletileg + 3 mocos pbaoe akármit kiírt :), ilyen rr5-rr6-tól kezdve szerintem (grp purge, moc, self purge etc) ez a setup elméleti síkon "szinte" verhetetlen :P

Sok köze nincs a hozzászólásodhoz, de kedvem volt írni vmit :P
  • zippofcy
    A budos republikanusok propagandaja akik Gorogorszag mintajara be akarjak tiltani a jatekokat az USAban. De legalabbis az online valtozatokat
  • zippofcy
    Nem kell 3. acc. Ez egy "massive multiplayer" game. Vagyis vegyuk "hasznat" a tobbi embernek. Egy masik chanter jatekos kell, aki szinten szeretne egy altot Esetleg egy buffbotot.
    Bar lenne elonye a meg tobb accnak is. Csinalhatnek magamnak egy balanced grpot RvRre es nem kene hallgatni a sirankozast ... az egyetlen bibi hogy csak ket kezem van
    Eleg is lenne mondjuk 5 acc, a tankokhoz ugyse kell sok esz, csak jo gear meg resistek (gyk.: kulsosok is megteszik)
    Egyebkent a wardennel az egyetlen bibi szvsz (lehet rosszul tudom) hogy eleg kicsit sebez. RvRben meg a nagy sebzes kis ido alatt a lenyeg. Inkabb PvPben meg duelben kiru, nem?
  • Xboxman
    Jah egyébként ha lehet ne Axelerot válasz!Vegyük a szar pingeket(ami nekem már a mániám és kb. 25.000x mondom el naponta:)és a 0 problémamegoldó képességet(nem is tudom hány hónapig volt szar a mail server és csak most javították meg,ügyfélszolgálatosok költséges és lámák ülnek bent)

Bármelyik alternatív szolgáltatóval jobban jársz!
  • Xboxman
    "Azert azt ne felejtsuk el,hogy minden kulfoldre meno vonal a matavé"

Bocs ,hogy belepofázok ,de ez NEM így van!

Üdv
  • zippofcy
    Koszi a valaszt. Koszi a sebesseget
    De mire veljem azt a ;-) -t?
  • zippofcy
    Telleg: ha van olyan KEZDO akinek kene PL Exca/hibbiben dobjon meg egy emaillel.
    Na ezt ugyse fogjak erteni
    Egyszerubben: ha most akarsz hibbiben karit inditani es lusta vagy de nem soher irj nekem
    ui: azoknak akiket felhaborit a PL (marmint ha nem oket PLezik, ugye ) : vegyek ugy hogy politikus vagyok. Vagyis a fentieket nem en irtam, hanem a mocskos ellensegeim akik be akarnak feketiteni. Sot lehet ezt se en irom most. Kulonben is, ki vagyok en egyaltalan? Es mi az a lenni? (a Matrix ota ezt meg a hulyebbek is ertik )
    Azer a mail johet (nem mintha attol felnek hogy majd kiszoritjak a sok spamet / virust az inboxombol )
    ui: Man megin nagyon raerek ugylatom.
    Az amcsi "anyat" csak Rockety csekkolta le? Szerintem az ev hire ... de a WTCt mindenkepp lenyomja
    Megegyszer a link: http://www.avault.com/news/displaynews.asp?story=8272003-122652
  • zippofcy
    Ajjaj. Nem eleg szegeny DAoCnak hogy en visszaterek, meg te is jossz? Latom igaz a mondas: csostul jon a baj
    Telleg: szerinted melyik funabb sokadik karinak: firbi warden vagy LWs champion? Ez utobbi lehet luri ha ugyis van melle druid? Termeszetesen RvRre ertve, PvEben nem fogok jatszani vele ugyse
  • zippofcy
    Ezt en is probaltam anno mikor a FP videot keszitettem, csak miutan felvettem videora eszembe jutott hogy utoljara a ti200asomon volt TVin, azota meg ez mar a 2. kartyam
    Ilyen szemet TV musorok melle minek TVin?
    A filmek is divxben jonnek mar vagy 2 eve ... legujabban meg mar DVDn
    Na azer a Survivort persze felveszem ... meg a Kresz-tesztet ... mega VV3at ... mega Majom asszonyat .. mega Vak angyalt ... meg a Csisztut ahogy bassza az olimpikon ... ja ez utobbit ugyse adjak le
    Ehh man megin kezdek gonosz lenni.
    Azer az utobbi ügy cafolata mintha politikusoktol szarmazott volna: Igen, ismertuk egymast. Igen, mindketten ott voltunk az olimpian (vagy VBn?) Nem, nem mi vagyunk a felvetelen.
  • Botond #17823
    nekem is jó lenne sima 56k dialup,ha havi 10kból kijönne tokkal vonóval a korlátlan fajtája,de így kénytelen vagyok adslni én is...nem azt mondom,hogy sajnálom,mert le is töltenék ezt azt,meg főleg föl,de azé 56k is bőven jó lenne,mer időm,mint tenger,főleg most hogy jön a tél, vége a melónak márc 15ig okt közepétől...
  • Botond #17822
    most terjeszkedésre gyúrnak,nem a meglévő hálózat tuningjára,mert a terjeszkedési fejlesztés 60% leírható az adóalapjukból vagy mi :-)
  • Botond #17821
    mondjuk ez jó kérdés,mert épp 2 seccel ezelőtt beszéltem fatávval,hogy ugyanmár vágják ki a recsegést a vonalból,mert mosmán qrvára idegesítő,hogy asse értem mit gondolok,ha telefonálok annyira recseg...valszeg ezért vált játszhatatlanná dialuppal a daoc is... btw nekem 1500-2000+os pingem volt prydwenre is gprsel :-) dialuppal nem mértem :-) 3mbit adsl-el se ;-)
  • gatyo
    nemtudom hol mondtam en ilyet... :)
  • Fidelcastor
    Pont azért rossz a matavos, mert egyeduralkodó és ezzel visszaél nem pedig fejleszt. Datanet külföldre jobb, mert nem a matavon keresztűl megy. Itthonra matav adsl a jobb. Nem tudom, hogy te hol olvastál olyat, hogy a te pénzedet visszaforgatnák adsl vonal fejlesztésre.:)
  • Tafaya
    tvnet adsl-lel 50-70 volt a pingem amikor egyszer kiprobaltam.
  • Rockety
    akkor miér vársz karácsonyig ha már októberbe cselló? :)
  • Rockety
    mikor van neked 60-90es pinge bakker érdekelne, opentransit csatlakozásnál nekem +50-150 ping néha ^^
  • Rockety
    istenem vannak még faszok
  • Rockety
    60-90es ping daoc szerverre? az szép baz
    nekem 200 a legjobb :D
  • Hangianix
    Csak aput Straub Eleknek hivjak. :DDD
  • gatyo
    Nem ertem mi lehet a gond nalad. En tokeletesen meg vagyok elegedve az axelero+matav parossal...

Azert azt ne felejtsuk el,hogy minden kulfoldre meno vonal a matavé. Minden alternativ szolgaltato tole berli a vonalat, es igy a matavnak van lehetosege arra,hogy nagy terheltseg eseten nehogy mar az ő előfizetői szivjanak. Nameg van penz boven a szerverekre+halozati egysegekre is bőven. Igy nekem 60-90as pinggel megy pl az excal szerver. Szokott lenni nekem is LD de az nem az axelero+matav hibaja miatt, hanem valamelyik kulfoldi router gondolja meg magat 1 kis idore.

Felreertes ne essek semmi kozom ezen cegekhez :)
  • Hyder_work
    Kérd el Barbarát ő tuti nyakonköp ha kéred,ha nem
  • AngeLujo
    Most tudtam visszajönni 10 óra óta...
    Régi ISDN a számlát leszámítva sokkal jobb volt...
  • Botond #17808
    jaja,azt hallottam,hogy axelero nem túl patent...
  • Botond #17807
    még ezt konkrétan nem tom,hogy azt lehet e,eddig enternet+axelero a felhozatal tutira...btw falunk lesz az első hely,ahol chello meg adsl is lesz :-) okt 1től lesz a faluban chello,adsl meg ha jól saccolom talán karácsonyra :-) hiába no,ez itt a világ közepe :-D
  • AngeLujo
    A lényeg hogy se a MATÁVhoz se az Axelerohoz ne legyen köze és akkor jól jársz :)
    Nekem ezzel a duóval szoktak olyanok lenni hogy leáll 3-4 órára a net mindenféle előzetes figyelmeztetés nlkül...
  • Tiffa
    ADSL-ről még senkit nem hallottam panaszkodni, tehát valószinű mindegy melyik szolgáltató, nálunk Vivendi van, ha elérhető nálatok akkor ezt javaslom, eddig semmi gubanc.
  • Hangianix
    Mindegyik szarni fog rad, miutan megkototted a szerzodest, tehat mindegy. :D
  • Hangianix
    Nem tudtam, hogy 60-sok az addok. Egy bizonyos szint felett ellenben egeszen biztos, hogy az egyetlen megoldas a sokat uto tankcsoport pbt-vel, dmg add-dal es endregennel.
  • Botond #17799
    erről jut eszembe,ki milyen szolgáltatót javasol?8-)
  • Botond #17798
    Bekerültünk a kistérségi adsl projecktbe ha minden igaz karácsonyra lesz adsl a faluban reszkess aod,a rém visszatér
  • zippofcy
    Na lassan vege a nyarnak es en is visszaterek a DAoChoz
    Mindenki nagy oromere, de foleg a skandinavokera (norvegok, finnek vagy danok, nekem tokmind1 ) akiknek anno vizsgaidoszakban azt igertem hogy majd a nyaron grpolok veluk. Na de ami kesik az nem mulik, ebbol is latszik.
    Ja a PlanetSideot is kiprobaltam idokozben, szvsz valahol feluton van egy CS party meg egy foghuzas kozott
    Na de nem ezert irok, hanem mert ujabb peldajat talaltam annak mennyire hulyek az amerikaiak.
    http://www.avault.com/news/displaynews.asp?story=8272003-122652
    En a helyukben EQ szervereket telepitenek irakba meg afganisztanba
    Nem is akarom tovabb szidni oket (ez ma mar ugyis divat ) de a fenti linket tenyleg bun kihagyni
    Csemete: ez egy DAoC forum. Nyilvanvaloan itt csupa olyan ember van aki NEM szereti a DAoCot, (azert jatszik vele ejjel-nappal) ezert nem is fogja ajanlani neked. Ez olyan mintha a Parlamentben megkerdezned hogy ugye nem korrupt diszno az osszes politikus.
    Kulonben is, jelenleg az SWG meg a DAoC kozott mehet a verseny maximum, hol van meg a WoW.
    Szvsz keress olyan embereket akik jatszottak mind2ovel es elmagyarazzak a kulonbseget ... bar ez sem jo, mert nem lesz viszonyitasi alapod
    Hmm ... toltsd le az Anarchy Online-t, az ingyenesen jatszhato 1 hetig. Aztan keress vkit aki jatszott mar az AOval, a DAoCal meg az SWGvel is ... asszem van itt egy ilyen elvetemult tag, vmi Pelgrin alneven
    Na persze ha tudsz angolul akkor rakereshetsz a neten az emlitett 3 jatekrol szolo cikkekre ... ha meg nemtudsz akkor maximum a DAoCal jatszhatsz a nemet, francia vagy olasz nyelvu szervereken. Szoval: ha nem tudsz angolul vegyel DAoCot, ha csak magyarul tudsz akkor ne vegyel semmit, ha tudsz angolul nyomas a netre es keresd meg a cikkeket.
    Remelem kimerito es alapos valaszt adtam
    Ha esetleg a szemelyes velemenyemre is kivancsi vagy: az AOt masfel honapig birtam, a DAoCot masfel evig (& counting), az SWGt (meg?) nem probaltam, az AC2 szar, a WoW meg szvsz ugy lesz MMORPG ahogyan a Diablo RPG. Vagy nem. Meglatjuk, ha megerjuk
    ui: a Shadowbaneban meg az iranyitas nem tetszik, ezert nem probaltam.
    Hmm hogy egyesek mennyit birnak pofazni a semmirol ... es mennyire raernek
    Inkabb nezzetek meg a kutyamat:
    http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=7723&forum=15
    Eloszor vmi verebet akartam, de aztan rajottem hogy mar a gettolakoknak is van olyan ... ez kulonlegesebb
    Nem tud vki elado kislamat? Olyan kopkodoset Griffont fel ev alatt sikerult keritenem, lamat masfel alatt se. Tarthatatlan allapot. Na atmegyek a CS topicba, ott biztos tudnak mondani nehanyat
  • Fidelcastor
    60 szintű mobot nem nehéz tauntolni.
  • csemete
    a tanácsotokat szeretném kikérni arrol hogy érdemes megvenni az DAofC-ot és v. várjam meg a Word of Warcraftot vagy nem érdemes .még sohasem játszottam ilyen tipusu gameval.nem a fantasy-ra értettem.előre is kősszi
  • AngeLujo
    Mert ez a caster sors... Ha egy 50-en lila mob nekiszalad a wizimnek akkor valószínűleg halott vagyok. Taunt meg akkor ér valamit ha el is találod az enemyt és ez a magas szint miatt télleg nehéz. Ha egy castert megüt egy ekkora mob, akkor annak annyi :/
  • Fidelcastor
    Ha 1 1x éves így beszél azon én nem tudok megsértődni, csak jót nevetni. Én ugy láttam valaki beszólt neki itt elötte.
  • Fidelcastor
    Miért lenne 2 ütés 1 ice wizard?
    Én az NS-sel 50es szintig csak a taunt style-t használtam mindig. Nem tudom nálatok, hogy megy de, ha nem taunt-tól a tank akkor a healer kapja az agrot egyből.