Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira tényleg nem jó játékosok csak gondolom megbeszélték hogy ki milyen classal legyen így jó összeállítsú grpjaik vannak.(és van vagy 5-10 lurikeen mana chanterük a 25 lvl50bõl:p)
SOTL tényleg kenterbe veri õket ezen a serveren de ehez az is hozzá tartozik hogy sokkal magasabb rr-ü játékosok vannak ott.
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
Nem tudom ezt láttátok-e már:
"Is the goal to make the bow a non-viable weapon"
As you can see, its work in progress. Now with scrafting any ranger can pump his str and con to max as well as the resists and be just like a BM.
The ranger will soon become the "even lighter" tank that have "detect assassin" (stealth at 1), the CHANCE to hit something at long range for decent damage (autotrained bow) and a little worse melee than a BM, no parry but a nice self-buff and damage add.
Scouts can become the best caster protectors with that lil' shield o' theirs, hunters.. well... maybe that pet of theirs can help them some, or they can be norse, grab a spear and put a hooded cloak and hope they get confused with a celt spearo.
zzz

zzz
Van speeded, az pont eleg, hogy eleg elony szerezz. Utana meg meghalt a varazslonk, mert nem ismerte a /face hasznalatat... Tegnap middik glacier giantot oltek, tok jol lelehetett volna csapni rajuk, de PL meg GoP team az okosabb volt es sose vartak meg. Igy az lett az eredmenye, hogy mindegyik grp megolt ugy 2-2 middit es kihallt...
zzz
zzz
Ez akar meg magyar is lehet. Prywden/Midgard.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem csoda hogy nagyhatalombol idaig sullyedtek par evtized alatt
Mondjuk a francia filmek szinvonalat ismerve en ezen sem csodalkozom

:
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts." - Bertrand Russell
Persze ha neked is a csacsumi meg hasonlo dolgok szamitanak jo szovegnek akkor vedd ugy hogy nem szoltam

buttons2.zip, ezt töltsd le
Riszpekk
Riszpekk
Kisfiuk ez itt nem az iskola, ahol bele kell pofazni olyan dolgokba amikrol halvany lila fingotok nincs. En halaistennek 10 eve leerettsegiztem, ami nektek szvsz sose fog sikerulni
Legalabbis ahogy az ertelmi szinvonalotokat elnezem
Menjetek inkabb keressetek egy pinat es azt szagolgassatok, a ti eletkorotokban az a tuti. Kesobb majd megunjatok azt is, sajna
Bar tolem elvesztegethetitek az idotoket erre is, qrvara nem erdekel. Megszoktam mar hogy a net tele van 16 eves kis pocsokkel akik itt elik ki magukat mer' az eletben semmihez nincs merszuk / lehetoseguk. Szoval engem nem zavar, viszont en nem jaratnam le magam azzal hogy olyasmirol dumalok amihez annyit ertek mint pl. a harangonteshez. Nezzetek inkabb a majkat, az a tuti csavo, tanuljatok tole
Vagy gyuktsetek penzt a vakangyal szemmutetjere, hatha kiveri nektek cserebe
Na pl. szerintem a fenti duma a tietekkel ellentetben humoros volt. Ehhez kell humorerzek, de persze nemi intelligencia is, nem ugy mint a ti ertelmetlen hulyesegeitekhez. Hmm neha hatarozottan ugy erzem nem vagyok egy kedves ember

Ninja - takeltük DC-t. Na az még egy móka 😊
zzz
ha ezt a topikot is tele akarod fosni flémmel, állok elébe, tudod, hogy nem vagyok szívbajos
nos, kezdjük, vagy pihensz?
Riszpekk
bocs, de nem értek arabul, 8 osztály nem volt elég, vágod....
de ha üzenni akarsz, robbants fel valamit!
Riszpekk
de nem a grafikájával az igazi baj, hanem a játékosaival... ennyire stresszes ez a game, vagy mitõl remegtek???
Riszpekk
zzz
Ha nagyon akarod akkor keresek pár ilyen "rinyálsz , hülye hibi majd én megmondom a frankót" bár igazad lehet nem felsõbbrendûségi, hanem jobban tudok mindent szerû a dolog, rossz szót választottam ezek szerint 😊
"fidel/l volt egy vitank (amibe o olomkatona stilussal szted biztos nem gunyolodott), amit mi el is inteztunk egymas kozt, az hogy egy catser halando by assasin azt neked is kene tudni, foleg rvr teruleten"
Általában, de nem mindig fõleg az overtápolt enchanter ellen nem lennék olyan biztos magamban.
"egyenlore nem nekem van albi elsobbrendusegi maniam, mivel en tisztaba vagyok hogy az albi klasszok szarabbak mint barmelyik mas realm/beli, szal nem erte mirol csicseregsz😊
Éppen te mondod? Infi hol szarabb egy nsnél vagy sbnél? Lol ne viccelj, minstrelt se szarabb klassz, vagy a cleric. De ebbe ne menjünk bele ha lehet 😊
"Mellesleg azt sem ertem mi kozod ahoz hogy hun rp farmolok😊, ez benne van a szabalyzatba hogy kek meg sarga acastert nem olunk df/be?
df egy rvr terulet tudtommal."
Sikerült megsértenem az önérzetedet vagy mi? 😊 Nem mondtam, hogy nem lehet csak ne legyél rá olyan büszke 😊
"nincs vanishod? akor plane nemtudod milyen azzal jatszani segitek tanulj kcsit: jo😊
ugye nenm sertodsz most meg?😊 hisz ez csak egy kis heccelodes, go vissza yggradba"
Most se vagy beképzelt 😊) de ez csak tréfa ugyebár 😊 Ja, de tanulok tõled mester (thrust infiltrator 😊 (nem a legjobb assassin de tényleg! lol )majd megyek én is dfbe zöld csávókat ölni epic armorba 50sként 😊
Na mentem yggdra 😄
zzz