43179
  • Fidelcastor
    Én már mondtam neked, hogy ha van 2 magyar akkor ők már 3 felé akarnának menni.:) Ez a magyar mentalitás. A dzsipóktól legalább az összetartást elnézhetnék a magyarok.:)
  • Fidelcastor
    Ha már itt tartunk akkor az ice wizardot is át lehet speccelni 50en könnyen.:)
    Ugy látom albionban még mindig nem jöttek rá, hogy a pbaoe dd-vel lehet a leggyorsabban xpzni.:)
  • Hyder_work
    van 9 albioni karim =) és igen, tényleg gyötrelmes és seggenülős az XPzés albionban.

a necró sem annyira leányálom, igaz minden másnál jobban lehet vele XPelni albon, de amikor szépen pullolsz 1 pirosat (soloban) a többi 6-7 piri / lila közül és akkor ugy gondolja, hogy ő most odamegy és befenyíti őket (passive ellenére) akkor csak szépen tág pupillákkal várod sorsod sajna a necro elég bugos, de pvl -re még mindig jo

bár high lvl-en a cabby jobb sztem
  • Hangianix
    PBT theut csinalok, amelle meg healer se kell nagyon, ha jo a csapat, de mindenki powol. AC-ben se hiszem, hoyg lesz csapatom, pedig 35-tol 8 sec pbt lesz. (Raidre kell csak a theu, sosincs 6 sec pbt)
  • Rockety
    postolj barriesre, szerezz 7 embert úgy menni fog (vagy alliance chaten, friends végső esetben szombat este /yell Sauvagebe :D)
  • Rockety
    Gyötrelmes, unalmas az albioni xpzés hibi pbaoe grpok után, nem értem hogy lehet ennyi 50es ilyen szar xp mellett...(no pbaoe, spot is alig van) én fix pbaoe grp nélkül soha többé nem fogok xpzni albionba 50re (max necróval).
    Tegnap végre elértük azt a minimális szintet hogy ölhessünk mobokat avalon citybe (38-40), de 35-40 SUX bigtime albiba, fix grp nélkül meg keltoi 20-24 90%ba, pedig bőven lehet cornwall - catacomsba xpzni, de nincs megfelelő grp szinte sose... szal egy thidranki kari készítése is komoly problémákat okoz (legalább is nekem :)
  • Hangianix
    Nem mind specben kell xp-zni es utana szerezni single respec kovet meg nem nagy kunszt :)
  • Hangianix
    Vazz sorccal a 20-as karit olyan speeddel huzom, mint a 30-ast :( Normalis grp nincs 40 alatt -> Barrowsban meg 7 bubit se szereztem 4 ora alatt, bar en 2 szintre szamitottam... (Mondjuk volt olyan csapattars, aki valtig allitotta, hogy a sorc a leglassabb xp kari, mert a pet megeszi az xp nagyreszet :P)

Necrom nincs powerlvlre (hardverem se hozza :) ) - kilatastalan, hogy lesz tobb 50-es karim.
  • Rockety
    igen elég szánalmas a midik 50% :), 2 legjobb grp setupal rendelkező realm ( caster - tank ). Legjobb support kasztok (szvsz healer + shaman combo messze überel akármit), legjobb tank - illetve si kasztok (bd - savage), retailtől 1.62ig legerősebb stealther, de megy a sírás hogy nerf igy meg úgy meg hogy givf ez meg az :). Alb zerg miatt mehet ar inya, de hogy a kasztjaik szarok ^^
  • BadGuy
    Bd nehez? Ha' neviccejjema' :o)
  • Botond #17886
    persze,hogy savage,azért bd-t mégse indíthatott,az már túl nehéz lett volna ;-) savage meg jó közepes ;-)
  • Tafaya
    Tok franko, volt info ott frocsog hogy milyen konnyu az infi meg fu, es hogy torolte, aztan ott az alairas:

deleted infi
    deleted reaver
    savage

Persze lehetne a tobbi kasztcsoportrol is irni, pl a healer kasztok kozott nem hiszem hogy a cleric vegezne elol, stb. A fasz (elnezest) midiket meg nem ertem hogy sirhantak infi nerfert, amikor ott van a bd es a savage?

Remelem majd amikor nerfelik a dragonfanget (ilyen sirasrivas mellett tuti) a style review folyaman, akkor majd a tobbi kaszt is kap a nerfbattal, pl LW 50-es style, stb. Akkor majd sirhatnak.
  • Rockety
    http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=54360051&replies=265

LOL
  • Rockety
    igen de aoe cc spam interruptol és akkor csá
  • Rockety
    Amit mondtam hibi über grpról egy kicsit faszság, a játék jelenleg:

Mid tank grp > Alb tank grp > Hib caster grp

Se a midi se az alb tank grpot nem szopatja a CC, hibi caster grp csak azért megy valahogy mert van grp purge. Ha az összes RA fent van, akkor a hibi grp a legjobb szerintem, de ha nincs akkor csumi, ha a tank grp támad egy kis meglepivel akkor még ha-rak fent vannak akkor is csumi. szal faszságot ne magyarázzál, nem kell mezzelni a chantert mert meghal a tankvonatól :D
  • Mester
    k.
  • Botond #17876
    malev-val grouppoltam,aszondja fight után "OMFG! my snare worked for first time!" mondjuk neki,hogy mi?aszondja eddig mindig resistelt,vagy vki törte 2sec alatt,első alkalom volt ért is vmit,mert zerkert sikerült lesnarezni(ráadásul crittelt is,de ez már nem tuti,jó rég volt),és mi közben agyonvertük a grouppot majd a végén a zerkert is ;-) szal snare az van ;-)
  • Botond #17875
    lehet,hogy még sor kerül a fenti duelre,mert excalon is átmegyek hibibe jól,és wardenem az lesz az tuti ;-)
  • zippofcy
    De a pure tankoknak meg csak akkor van eselyuk leverni barkit is ha: 1. CCs csapattarsuk lemezzeli / rootolja, stb 2. a nagy kavarodasban az ellen elfelejt elszaladni 3. kiall ellenuk f2f.
    A championnak legalabb van snareja, nem?
  • Hangianix
    Mordia anno az aug healerevel kicsinalta Korebwynt az RR5 polearmsman-t meleeben.
  • Tafaya
    Hehe, passziansz 4tehwin!!!!
  • Fidelcastor
    Én ha lehetne kiállnék a wardeneddel 1 duelre az aug healerrel.:)
    Legalább meglátnánk mennyivel jobb az aug healer a wardennél.:)
  • Fidelcastor
    Én most abban a hitben élek, hogy a leendő augmentes healeremmel fogok leverni mindenkit duelben.:)
    Több karit nem is viszek 50re itt midiben, mert rájöttem hiába akár 3 healer a csapatban mindeféle instákkal és 3 savage ha az albok mindig zergelnek.
    Ja és az exc-on látott rvrből azt tudom mondani, hogy nem a classokkal van a baj hanem a játékosokkal.
    Itt van pl vgn(hibi) vagy bf(albi) rvr csapatok akik behetelik az egyesek szerinti über karikat is.A hibik sokkal jobban tudnak játszani mint az albok(nagy általánosságban)
  • Botond #17869
    és utána druiddal is bedolgozlak a betonba,csak hogy érezzed merre hány ;-)
  • Botond #17868
    wardennel első dolgom lesz szétrúgni a nagy firby valagad...megin... :-P
  • Botond #17866
    milyen hero van pajzsos/lw/cs-n kívűl még?és az suxx?8-)
  • Rockety
    hybridek szopnak jól rvsrbe mert nincs CC-killer determination, 50es szinten rvsrbe lehet fun addig amig lenem mezzelnek.
  • AngeLujo
    Van egy 28-as champom és szvsz nagyon durva, jobb mint a merc. :)
    BG-n simán 3 embert vertem vele agyon, najó nem bd-ket :)
  • Botond #17861
    btw matávról annyit,hogy miután tegnap beszóltam,hogy hé mán zajos a vonal most 20 perce idecsörgött egy csaj,hogy a matávtól van,mi a gond konkrétan,mert jelezték,hogy panaszkodtam,mondtam neki is,hogy zajos a vonal,aszondja k,majd a központból megbuherálják,meg lehet hogy jön erre egy csávó és megnézni a háznál,mondom k tegyék azt,teszem le a telefont látom matávos fiat áll a ház előtt,mondom lol ezt a véletlent,mert az kizárt,hogy itt is vannak,pedig de,fel is ment emberünk a póznára nézegette,aztán mondta,hogy a kötés kicsit elöregedett,meg nincs rögzítve,és hol széjjelebb csúszik hol összébb,megjavítja,én meg nem tiltakoztam,és valóban,a zaj elmúlt,persze hosszabbtávon nem tom milyen lesz,de bíztató,meg kifaggattam adsl ügyben is,csupa biztató dolgot mondott,szal okt 1re vége a szüreteknek,akkor visszatérek :-)
  • Botond #17860
    Noumar-nak van,vmi 4l2ig vagy vhogy úgy jutott el prydwenen vele,elég jó kis kari,nagyot üt,hátulról stunnol,pajzs meg minek,scout/hunter úgyse jön szembe,csak szökőévente,szal nem rossz...mindenesetre bővebben majd nyilatkozik ő
  • zippofcy
    Kosz az infot. LWs championrol mi a velemenyed?
    Telleg senkinek nincs itt ilyen karija?
    Mintha Khurcast mondta volna regebben hogy van neki, de csak BGs.
  • Rockety
    Szatyor loth lesz második cleric, szal majd egy minstrelt gyártsál le amikor haza jösz köszi.
  • Botond #17857
    Tinodi LantosSebestyen celt bárd 4tehwin :-P
  • Rockety
    lol
  • Tafaya
    GIHI:

• AngeLujo
    Frapsel vettem fel, Videoframerrel raktam össze, ezzel vágni is lehet, de pont kijött a zene szal ezzel nem foglalkoztam. :)
    Akadozás nekem általános az SI zónákban (állandó 6x FSAA roxx ), meg az egerem is szokott szarakodni néha.
    A fullos cucc kb 1 giga volt 1280x1024-ben, szal figyelni kell vele nagyon (nekem általában nincs 5-6 gigánál több hely a vinyómon..).
  • Botond #17852
    warden-nel 2 dolog van,egyrészt balanced groupba papíron ő a másodlagos healer,szal mivel heaql valóban kicsi a dmg outputja,de ha mindenképp harcoswardent akarsz akkor is elég jó vagy,mert ugye ott a hátad mögött a group akit 6sec pbt jó ideig egyben tart,szal van időd a 100-150es dmg-del bohóckodni(casteren akár 200+crit,wardennel mindig azt kell csapni,főleg sorcot,mert 38%selfhaste+buffz és capped az ütésidőd,szal még qcmezzelni se bír),1vs1be meg ha nem melee cast,akkor enduregen+sprint kombóval fél sec alatt ott vagy és capped ütésidő miatt a srácnak csá,ha melee class,akkor 6sec pbt miatt van időd laposra verni,kivétel persze van,meg ugye +1 vagy 2 rr is számít,szal warden is olyan mint minden class,hogy verhető minden,kivéve amikor mégse ;-) én szeretem ;-)
  • Botond #17851
    main warden back soon ;-) bár előbb druiddal megpályázom rr5öt előbb,aztán át speccelek full nurture maradék nature+mota5 és jöhet account b ;-)
  • Botond #17850
    bazz,jó hogy szólsz :-D
  • Atomy
    TG