Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Lothandar nem is rossz pasi, kár, hogy az arcát nem volt szerencsém látni ...
Hangianix
Micsoda midi zerg Emainben. Utana meg hibi Odinban. Vagy forditva. 😄 Mindig szedett-vedett csapatban voltam sajna 😞 - nem is megyek RvR-zni ezentul csak akkor, ha normalis a csapat, 3x meghalni 1k rp-rt az nevetseges.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Pac/mend healer a leggyengébb kari az egész játékban. Sebezni szinte alig tud. Egyetlen "fegyvere" van, insta stun/mezz aztán futás😊

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Hangianix
Akkor az nem aug specced healer volt. Atlag spec healert gond nelkul lenyomom en is. Mint Drilla es Rogue is mondta, olyan spec mint en, csak o melee-ben jo. Azert Korewbyn-t is lenyomni nem piskota.

Hát nem tudom én egyszer dueleztem egy healerrel és úgy nyertem hogy õ használt a a két insta healjét én meg egyiket sem....(heal/buff speced vagyok pet nélkül mentem és lvl50 volt a healer is, )Lehet nem volt buffolva vagy nem tudom.

Lourker

Hangianix
Na ezert mondom, hogy reju cleric-kel sokkal konnyebb RvR-zni. Arrol nem is beszelve, hogy az uj uber heal az 30-s rejutol kezdodik... (Nekem 27-s van) Igaz, szerintem sokkal unalmasabb is. Az 1.59 utan (es ha a mezz timert 2 percre allitanak mondjuk), akkor megint jatszhato lenne/lesz a smiter. Nem uber, de jatszhato. En most egy fix Odin grp-ot akarok osszehozni, amivel legalabb a 10k/nap osszejon - kis, rajtautesszeru csataknal eleg a healem.

Hangianix
Maradt meg nalatok aktiv smiter? Direkt korbekerdeztem ismerosoknel, hogy hany 50-s maradt smiter: Amorce, Aryac, Fiddlestick, Hemmorragie, Killerbee. (ezek azok, akik hetente be is loggolnak 1x. 😄)

Sztem tök fölösleges, ugyse veszi be õket senki groupolni, hagyd szegényeket😛

Hangianix
En meg smiter vagyok, tehat maradjunk annyiban, hogy annyit tud, mint en. 😄 Ha nem full resistel 2 stunt es nincs ott a bandit, akkor valoszinuleg en nyerek ilyen aranyban a MoC miatt. De ugye ez csak HA. Ezert mondom, hogy egalban vagyok vele, ha minden korulmeny egyenlo mindket fel reszere. De lehet inditok egy nerf aug. healer topicot BW-n. 😄DDD

Egy full augment healer lehetett. Van nagyon jó damage shieldje, damage buffja, attack speed buffja, str/con buffja, háromféle resist buffja. Nem csodálkozom hogy legyõzött. Kísérletképpen én is indítottam egyet, most lvl 16-os 😊 Sárgákat folyamatosan lehet vele ölni, low hp narikat is. De gyógyítani, azt nem tud...😛

Hangianix
Nektek is elmondom, legyen min/kin rohogni. 😊Tegnap leszolozott egy HEALER! Mordia a neve es torpe illetosegu "holgy" volt. Namarmost az egy dolog, hogy piszok jo resistje volt 212 (-122) - ket utottem nagy smite-tal, de miutan lejott rolam mezz, stun - lemezzeltem, lestunnoltam, majd stun vegen MoC-ot nyomtam, tehat kb. 7-8 smite ment bele folyamatosan + a harc folyaman legalabb 6 insta dd. Ennek ellenere 10% hp-n kicsinalt engem. Az meg hagyjan, hogy nagyobbakat/gyorsabban/erosebb dmg buffal utott, de volt egy dmg shieldje, ami 40-ket siman utott. (Volt ott egy szurke bandit is, aki ugy 300-t lott belem - egyszer egy 70-t is...) Kicsit idegesito ez, megha ugy 50-50% eselyt is latok a vele valo parharcban. Az egy kicsit megnyugtatta haborgo lelkemet, hogy olt o mar RR5-s armsmant is.

zippofcy
Ott van a 24es SZm, mehetek barmikor. Bar jovo heten jobb lenne, addigra vege a vizsgaidoszaknak, szerencsere

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Lehet hogy a hibbi classok a legsokoldalubbak, legkonnyebben jatszhatok stb. de attol onmagaban meg nem lesz uber egy realm. Ott van pl. a jatekosok letszama, hogy az RvR tudasrol mar ne is beszeljunk
Meg ketlem hogy hibbibe is 4-5 nap alatt fel lehetne tapolni egy karit 50re mint ahogyan a patch elott Albionban lehetett, ugye

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

vagy csak valójában az van hogy a világon van 4 db sotl szintû guild hiberniaba azt nyomatja éjjel nappal ? 😊

zzz

Akkor hogy képbe legyek Hibernia az über realm (minden szerveren) KIVÉVE a prydwent? : )

zzz

Hát attól még nem bénák/faszok mert pvsp-rõl eljöttek mivel egy másik guild sokkal jobb náluk ott.(azért már talán azok hogy azt írták hogy nemtaláltak ott kihívást,de a pvsp szervert sokan otthagyját tehát ez se nagy szám.) Az meg hogy hiberniába jöttek logikus mivel midi-ben már van egy karijuk és prydwen albionba nem sokan akarnak jönni szvsz...

Amúgy én se szeretem õket teljes mértékben leszarják a többi hibit(legalább is egy részük biztos).
De azért játszani vmennyire tudnak(igaz a fele manachantert csinál amire ráférne egy kis nerfelés....)

Lourker

Miért Hibernia az ûber realm? statisztikailag 30-40%-al több rp-t hoznak össze mint albion.

rp/realm 45+
1 Hibernia 324492
2 Midgard 273222
3 Albion 250386
population/realm 45+
1 Albion 39675
2 Midgard 31876
3 Hibernia 30526

De ha olyanokat említek hogy baseline stun, pbt tanknak, instaAEmezz, pbae, enchanter pet, group purge akkor talán már dereng valami.

Norbi Pride-ról meg annyit hogy a weboldalukon azt hirdetik hogy átjöttek prydwen/hibbibe mert a PvP-n már nem találtak kihívást. A valóságban ez úgy néz ki hogy PvP-n kiszopatták õket, és most beálltak a legerõsebb realmbe mert kihívást akartak. Ez annyira béna hogy már nevetni se tudok rajta...

Hangianix
Egyebkent emlekszem ra, szoloban 3:1-re vezet ellenem. Ami nemcsoda, mivel a stunja 500-zal a nuke-ja meg 1500-zal megy messzebbre. 😄

Iunanza mentalist és elég jól játszik rvsrbe szvsz😊

Lourker

Mrt skald és nem champion😛

Bfr még high rr champ.

Lourker

Hangianix
Nem a szmeleyeket utalom, ez "cinikus" megjegyzes akart lenni. A karaktertipust. Nekem azt jelenti, ha meglatom oket messzirol - futas. Mindegy merre csak el, talalkozas egy champpel = biztos halal.

Hangianix
Itt mas a szitu. Eselyem ninc healelni 4-5 400-s dmg-t 2sec-nkent. Az az egyetlen esely a tulelesre, ha sikeresen mezzelem oket. Kulonben az altalad is emlitett 6 sec alatti halal kovetkezik. 30 sec mezz eleg ahhoz (ok, tobbnyire csak 20), hogy kicsinaljuk a caster teamet. Masik dolog az, hogy ti tevedesben vagytok a smiterek uberseget es szamat illetoen. Pillanatnyilag 4 aktiv smiter van, mert ez a spec sz@r. Nagysagrendekkel tobb rp-t lehet osszeszedni reju clerikkel. Ennek ellenere en elvezem, es nem respecceltem. Valahogy nem tartom fairnek, hogy amivel PvE-ben jo voltam (most mar ott se igazan) es RvR-ben is elment (en nem voltam soha 48 smite) azt most "atmeneti" nehezsegek miatt dobjam. Ezzel a gimp karival + minstrel + paladin 20-25k-t szedtunk ossze 1 este (3-4 ora), ami nem olyan hu de uber, de szetrohogtuk magunkat a rank kuldott 3fg-kon... 😄

Hangianix
En aranylag ritkan megyek AoD-vel sajna, de nukerek ellen nincs eselyunk, ha minstrel nelkul talalkozunk. Altalaban azert halok eloszor, mert megprobalok rajuk futni es mezzelni... Ugy 3x bejott mar 100 alkalombol. 😄

Hangianix
Bar akiket igazabol ruhellek, azok a rr6+ championok. Mrt, Male, Tradolf (ebben a nevben nem vagyok biztos). Male gyorsabban ut ket kezzel, mint a palank az egykezes kardjaval, a speed debuff es stun meg csak nyalanksag.

Hangianix
DE az en kepemen latszik, hogy 28-s az infi.

Hangianix
Milyen class? Mentalist vagy chanter? 😊 Igazabol ezek ellen semmi eselyem, ha nem en tamadok.

Hangianix
Kek caster mar olt meg. Stun, debuff, 3-4 nuke es szevasz...

Hangianix
Azt megneznem, hogy engem egy szurke EGYEDUL leszolozott barmikor is. 😄

Hangianix
A midik sem mind az eszukrol hiresek. 2 troll tank volt (warriorok) en egy earth wizzivel grp-oltam. (na jo eppen ongyilkosok akartunk lenni, amikor jottek, tehat mi kisse kit erdekel mi lesz a vege alapon kentuk) Ugye stun, mezz, nuke etc, erre nem a wizzi-t, hanem engem kezdnek utni. Hat lol. Fel hp-ra mentem le, amikor meghaltak, es a MoC-ot el se nyomtam...

Mert mindjárt bebizonyitom neked hogy a nightshade jobb az sbnél meg infinél, csak elkell ferdíteni a szemszöget 😄

zzz

ez igy van.

zzz

ez igy van.

zzz

Igen csak nekem nagyon szarul hangzik az hogy hibi über realm, ilyen jó amolyan jó kasztok, amikor rvsr szintem óta csak szopok folyamatosan. Azonos létszámot meg nenézzünk mert esetek 80%ba ilyen nem fordul elõ. (nem csak prydwenen.)

zzz

de most prydwen meg sotlról volt szó : )

zzz

ja de akkor miért vagyunk über realm?

zzz

btw ns movieba is látszik az amit Walker barátunk szokott eljátszani (amikor infit lestunnolja a gyerek)

zzz

akkor hibi nolby pride , rp táblák nem bizonyítják überségünket (prydwenen maradva)

zzz

Loth here: szerencsés flótás biztos harc után afk voltam azt hp regen powa volt és elmentem budira.

zzz

JA-ja ezzel egyetérték warders se tud nagyon olyan grpot kiállítni ami 5bõl többször veri meg a main sotl grpot mint fordítva...

Lourker

Ja-ja most hogy van adsl és tudok nappal is játszani fogunk találkozni többször remélem😊

Lourker

Hát elmondom neked hogy a main sotl grp(walker,xorta,coren etc.) a jól összerekott hibi grpokat is szarrá veri nagyrészt(találkoztam velük jó párszor és általában jó grpal vagyok és elég siralmas az arány).
És Fid õk se cry/laught-olnak hanem futnak tovább rögtön.
Loe(egy jó grpuk nekik is van talán) már más tészta õk még nem nyertek 1vs1 grp csatát szvsz, de néha jól ki tudnak jönni 3-4fg al😛

Hibiben tényleg az a baj, hogy nincsenek support classok. WArdenbõl még van jó pár, de bardból pl. szerintem 1-2!! aktív és jól játszó rvsrzõ bard van(volt 6-8 de mindegyik alttal játszik).
Nolbynak meg már most van 4lvl50 bardja akik tudnak játszani részben ezért nyomják jól a nolbysok

Lourker

Hangianix
Amiota jatszhatatlan a smiter, ne felj, csak reju/ench-et latsz nalunk. 😄

Hangianix
Lothandar

Egy infitol kaptam. Azt mondta ulve tamadott meg es nem harcoltal (?!?) - osszesen 1 rp-t ertel neki. Azota az infi 42-s.

Mellesleg ezért nagyon jó Hibernia Excalibur, Druid, Bard, Warden, Heroból van kb 3-5 db 1.5-3mes arcok (minden kasztból) és egy guildbe vannak. Igen úgy Hibernia a legerõsebb, mert jöhet 2x annyi enemy, lesz mezz, heal 6sec pbt stb.

zzz

Azt amikor a faszikám feljön 50re bardal, druidal wardenel rájön hogy ez nem fun és két hét múlva egy manachanter, nightshade, ranger képében poppol vagy felhozza 15000000 egyik craft skillt.

zzz

Jobbak a hibi kasztok, ha úgy speccelnék õket ahogy kell és játszaná õket valaki + aki tud is játszani. Példának okáért sajnos hibibe egyetlen normális druida (aki COMBAT közbe is healel, instázik, normálisan felbuffol emelett, rakból a szükségesek megvannak)egyedül Lourker, active rvsr bard aki jól tud játszani szinte nincs is. Combat druidból (dot aztán oda megy ütni az ellent), bardból aki berohan enemy tömegbe agyonlövetni magát de mezzt elfelejti közbe, speed 5ért van csak lényegébe, sajnos elég sok van. Sotl mint mondtam addig ügyes amig találkozik egy normálisan összerakott hibi grpal, de mivel ebbõl szinte nincs is ezért kenterbe verik egész emaint.

zzz

sotl: velem vagy ellenem taktika albionba, 24h rp farmolás 1-3fg terjedõ méretekben emain macha területén. Van 1fgjük akik tényleg jól játszanak RANDOM grpok ellen, de ha valami értelmesebb grpal összefutnak és eldõlnek visszase jönnek.

zzz

sotl lol...

zzz

Blasta
Szasztok!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hangianix
Krane az Exc/Alb. 😄 A SotL mint egesz egy magat uberelitnek kepzelo csapat, csakugy mint a LoE egyes tagjai, de vannak ott egeszen normalis emberek. Pl. a napi pofazasom 1/3-t Torean-nal szoktam lezavarni. Egyebkent ki hova megy az nem szamit, en pl. 1x voltam az albioni dungeonba es ugy 20x a midi-be. 😄 Hibi-be egyszer sem, oszinten szolva azt se tudom hol van...