43179
-
#17948 látod látod,kellett neked törölni az übberwardened ;-) -
#17947 mondtam,casterre warden kell,aztán utána próbáljá quickcastolni ;-) mondjuk clothba zúzok 200+criticalt,szal egy hét lenne mire letaposlak,de mivel te max visszaüthetsz a bottal(pbtbe),hát így is lemennél meleeben ;-) -
#17946 nerf shamy ;-) -
#17945 pbaehoz nem stun kell,hanem 3 tank,ha meg azt mondod nem bírsz összeszedni 3 paladint a pbae grouppodhoz,akkor tényleg LOL -
#17944 nekem van -
#17943 amazon.co.uk :-) -
csemete #17942 Szerintetek ,hol tudom megvenni a DAoC-ot gamet? Thx -
Raisthlin #17941 A boltokat szerencsére most javitották, a patch óta csak 2.5 sec a cast time, és szinte nincs is miss, szóval lényegesen jobban használhatóak. -
Fidelcastor #17940 Nézegetem közben a wizard 3 ágát és azt látom mind3 jó. Akkor pedig a játékosokban lehet a hiba.:) -
Fidelcastor #17939 Szerintem még mindig az über wizard csapat a nyerő a VP-vel.:)
nerf albion..:) -
Fidelcastor #17938 Valaki kérdezte a VP sebzését. Eddig 2x lötték rám és mind2x 389 dmg volt 42% resistek mellett. -
Fidelcastor #17937 Nektek volt eart wizitek is, hogy így tudjátok milyen gimp és a fire mennyivel jobb vagy csak eleve fikázni. Ha meg nagyot akartok sebezni indítsatok enchantert vagy RM-et. -
Fidelcastor #17936 Heat resist buffot shamy és druida tud ami alap minden csapatban szerintem és ez min 42% resistet jelent. A fire wizard dd-je 230at sebez átlagban a bolt meg legtöbbszőr miss, de ha betalál akkor 4xx. 1x már kaptam 660 dmg-s boltot is. Akit te kinyirsz ezzel a bolt-tal az kb 37es szintű. 50es karit resistekkel te nem ölsz meg sose.
Nem értem az earth vonal miért csak vár védésre lenne jó?
Ugyanis attól a 60 dmgs 6 secenként ellőhető gtaoe-tól senki nem hal meg.
1 gtaoe-val lehet többet sebzel 1 80as mobnak, mint a körülötte állo csörömpölő fémdobozok.:)
Fire wizardnak van spec dd-je,boltja és aoe dd-je.
Earth wizardnak van spec boltja,dmg shield,aoe dd snare-rel,spec dot(500 teljes dmg-t leadsz ezzel is szerintem. Igaz 24 sec alatt.),aoe root ami talán a legfontosabb. Aki nem látja át a CC-k szerepét rvr-ben annak persze nem fontos. -
#17935 Azért a fire wizit erőltetjük mert amikor ellövök egy boltot akkor egy hibi caster meghal, a dd-m 50-esre resist nélkül 550-600-at üt (buffolva), természetesen ebből sok minden lejön. Albionba tök felesleges az ice wizi szerintem, rvr-t nem lehet rá építeni..
Earth meg használhatatlan, csak keepeknél jó. -
Raisthlin #17934 Ez egy dolog... :D
de te sem panaszkodhatsz :)) -
#17933 Kar, hogy ez a sokkal hatasosabb meg mindig csak egy gimpet takar. :D -
Raisthlin #17932 Hát ez lol. Az earth vonal sz@rt sem ér.. a GTAE-t csak korlátozottan lehet használni, más meg ott nincs. Azért DDvel, meg főleg az új cast time-ú bolttal fire-vel sokkal hatásosabb vagyok Rvren, mint earth-el lehetnék... -
#17929 Necro = 1 ember is eleg, nem fuggsz senkitol. -
Fidelcastor #17928 Inkább ice wizard-dal huzzátok a játékosokat mint necroval. Csak pbaoe-val tudtok jól huzni és ez az összes realmre igaz. -
Fidelcastor #17927 Nem értem miért a fire wizardot eröltetitek. A wizard varázslatait nézve az earth vonal ami ér valamit. Ice vonalat viszed 50ig utána meg átspeccelsz earth vonalra és jó leszel rvrben is meg 70+os mobok ellne a gtaoe-val.
Ugy tudom semelyik tank nem tud akkorát sebezni ilyen magas mobokon mint a gtaoe. -
Fidelcastor #17926 Ja kellene már a scoutnak nerf, mert a kimaxolt shamanomnak 775 dmg csinált az első lövése. A többi lövése már nem talált be, mert az albi zerg gyepszönyeget csinált belőlem, hogy tudja potolni a hiányos helyeket amg elött. -
#17925 nerf me >) -
#17924 Van ice wizi, xp-zni nagyon is jó, de amikor valami high lvl raidre mész, ott spellekkel nem fogsz sebzést osztani, oda tank kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye a full fire wizimmel, de én nem tudok lvl 65-70+ mobokba kárt tenni... -
Mester #17922 Prydwenen már jóval több midi van mint alb. -
Rockety #17920 azért nem mert icewizard pve isten, rvsrbe egy kalap szar, úgy mint az összes többi caster kivéve hibernia, mert ott grp purge még tartja a lelket, de nem sokáig szvsz ^^:) -
#17919 Van vagy 5000 ice wizzi, de nincs ember a csapathoz. -
#17917 hát persze -
#17915 akkor jó =)
amugy ha jol emlexem neked van necrod alb / excalon? (is) -
hátte???
HÚZZÁL BE MELÓZNI TESÓ -
#17911 miértis lettél ideges? -
Fidelcastor #17908 Szerintem sose fog bejönni mivel akkor már nincs értelme a legerősebb dungeon raideknek, ugyanis crafterekkel ki tudod maxoltatni magad . -
#17907 Szerintem (es nagyon remelem) nem lesz jewelcraft, vagy valami gimp lesz, mert ha mar az osszes nem epic drop rosszabb lesz mint amit csinalni lehet az tenyleg a jatek veget jelentheti. Talan ezert nem raktak bele kb 1 eve amikor pedig igertek. -
#17906 és miután bejön a jewelry craft, onnantól kezdve vége lesz mindennek...
valahogyan jóis ez a craft meg nemis =( -
Fidelcastor #17905 Hibiben sincs aoe stun. -
#17904 szerintem meg a craftal hoztak létre egy szakadékot játékos és powerplayer között -
#17903 rajottek, csak nalunk tobb ember kell hozza, arrol meg nem is almodok, hogy 3 embernel tobbet egyszerre ossze lehet csoditeni :( -
Fidelcastor #17902 Szerintem a buffokkal tolódott el a játék valahogy. Minden classnak külön buffcap kellett volna amit semmilyen buffal nem tud túllépni.
Ezért fordulhat elő, hogy pl 1 thane is többet evadézik az NS-nél. -
#17901 Ja, es ezek utan nerfeljek szet az agyunkat RvR-en, ha mar ennyit szenvedtunk az 50-ert :) -
#17900 itt nem a pbaoe a gond, hanem hogy eddig nem oszlott el a sebzés a tankokon és nem lehetett tartani az aggrot annyi nme-n
mivel nálunk nincs area stun! -
#17899 Bocs de ez kibukott. Rohadt unalmas mar hogy bemegyek egy forumra, es 10 topicbol 5 sb rinya az LA miatt, 3 infi/df nerf, 2 meg gifv midi love patch.