43179
-
#40819 /agree -
Bhalage #40818 nekem gozom sincs, de ha abba akarod hagyni, akkor csak hagyjd abba es rakd fel a polc tetejere a cuccot :) -
#40817 Nem akarlak elszomoritani de ez nagyon hurka account,maximum a plat miatt van értéke de amúgy nagyon low RR karik,de próba szerencse,biztosan jobb árat kapsz e-bayen mint magyiktól
-
Rockety #40816 nem, nem mondott le róla de vmi tapasztalat előbb jó lenne (1-3 év vhol munkakezdőként) -
#40815 Szerintetek mennyiert kelhet el realisan az ebay-en? -
#40814 Jut eszembe...
Elado a US DR enabled accom+Bot acc
Ha esetleg vkit erdekel(vagy tud vkit akit erdekelhet),pst me
ML10 3l9 Icer(Merlin)artied+sc+haz+50P
ML3+ 2l5 Servant(Merlin)artied+high util
RR4 CL1-2 Minstrel(Lamorak)...+haz(ha meg meg van)+1-2P
lv45 Servan(Lamorak)
+
2l5 ML3+(minden step ml5-ig except ml5.10) Bot(Merlin) High util stuff
lv45 Bot(Lamorak)
meg egy raklap alt...
-
#40813 Szakács szakmában? Egyik haver is ilyen vonalon mozog. Menni akart vmi hajós témára,arról lemondott? -
RocketyATwork #40812 kutyát tart+oktat és munkát keres atm :D
hitman etc géptéren :D -
#40811 Linkelj gyorsan egy owned picturét,attól jobb lesz neked is meglásd. ^.^ -
#40810 Itt nem a motiváltságról van szó, mellélőttel rendesen és kész :) -
#40809 Meg rettenetesen alulmotivált vagyok egy daoc flémhez. Néha beolvasok ide,próbálom értelmezni amit mondtok,de már nem is értem. Meg azt se minek szenvedtek vele. Öcséddel mi van amúgy, hogy lemondta a príma jó daoct,csak nem wowozik megint? Vagy CS mindhalálig?
/edit: ja és botond@work persze :-D -
RocketyATwork #40808 botond bátyánk öregszik
/cry -
Bhalage #40807 persze persze : )
nem kell megsertodni, a kis flamebaited bebuktad,lepjunk tul rajta
=) -
#40806 Te inkább azzal foglalkozz hova lehet sodródni leechelni jelenleg! -
RogueGigi #40805 ..és nincs fall-off dmg :p -
Bhalage #40804 van egy wowos mondas : 'Ne légy botond!'
ehhez tarts magad inkabb :d -
#40803 btw a pbaoe range 350 es csokken a dmg...a bainshee nukeja meg vagy 600 range -
RogueGigi #40802 Szó nem volt pbaeről vazze :p megjegyzem azt már fixelték, és elvileg már nem megy át a csukott ajtón/falakon. bakker dd-t hogy lehet pbaenek olvasni? :p ez tényleg gyenge volt botond :( már-már azt kell mondjam wow szint :p -
#40801 Nem flém próbálkozás,hanem közérdekű közlemény. -
#40800 vértelen egy flame próbálkozás Botond :( mi történt veled? :) -
#40799 Olvass vissza nem pbae-ről beszélnek hanem bainshee dd-ről és a bugról,hogy falon keresztül is átnyúkol... -
#40798 Beleállsz pbaebe,és jé meghalsz? Nerf! -
RogueGigi #40797 Van is ilyen képem, szépen lenykoltak egyszer úgy, hogy a lordnál voltam, míg nmy még kint, és nem tudtam micsinálni, csak jöttek a szeretett csomagok ahogy kell, és ilyen 4. DD után feküdtem.. kellemes volt. -
RogueGigi #40796 Jah bakter, ez is milyen jellemző.. Hányszor is fordult már elő ilyesmi? Banshee fix 1 év, necro fix 1hónap? Most a support romlott (nem hiszem), vagy direkt hibákkal növelik a populációt, aztán meg 'fixelik'. A többieknek meg pattogzik le a fogáról a zománc a méregtől, mikor szétnyukolják falon keresztül úgy, hogy asse látja ki volt az. -
#40795 Nekem erről az jut eszembe amikor hibik jöttek relicre és 3-4 bainshee szarrá coe-zte az albikat kintről, utána mentek FH-ra hencegni hogy milyen coolok voltak :) -
RogueGigi #40794 nekem egy ilyen fight hiányzik kicsit
klikk
kb 200mid vs 200alb (+-50), és olyan 2 órás fight volt mire a faltól kivülről eljutottunk a relicig belülre. Nem tudom ki mennyi rp-t szerzett, de az a küzdelem méltó méretű volt a daochoz, és még ippeg játszható (az én ati 9000esem mondjuk nem teljesen értett evvel egyet időnként :p) -
#40793 Valami jo kis utos zenevel :DDD -
Bhalage #40792 no irs de not bad stat - rr10+ pug + en as lowbie;x -
Bhalage #40791 de csak azert voltak ilyen jok a statjai mert nem en voltam a clericje
-
RocketyATwork #40790 a legjobb eddig 42-52k irs (nem emléxem) 5 óra alatt :D
ami classicon elég durva casteren :p a rekord Léviathan paladinja vmi 72kval tolta a skac -
#40789 itt ugyan még nem számolt IRS-t a /stat dehát azér 0 halál az eléggé 56k IRS lenne atm :D
klikk -
#40788 ja valahol megvan az az SS 54k irs kb 4 óra alatt xD -
#40787 én NF elejét hiányolom :( akkori grpunkal volt olyan IRS friar meg clericeknél hogy 45-50k ^^ maeltől kezdve mindenki játszott akkor. azok voltak a szép idők :( -
RogueGigi #40786 caba az isten :p
valamelyik nap bekukkantottam bbal classicra, /stats dorin 16k rp, remain standing 13k no deaths, vmi 2órás onlineal, mondom jól van, nem zavarok :p -
RogueGigi #40785 azt a gusztustalan setupot lol :p -
#40784 BTW DDO-zni jon majd vki is? -
RocketyATwork #40783 öcsémet ráveszem hogy aktiválja accát és csinálunk egy Goodbye moviet :d -
Bhalage #40782 gondolom a grillcsirke+sör szagara azert elojonnel a nagy elfoglalsagodbol
=) -
Bhalage #40781 hat ilyet -
#40780 1.82G
Friar
- The Fatigue Cost Reduction spells, Saint's Energy, Saint's Stamina, Saint's Persistence and Saint's Tenacity, are now group buffs.
Warden
- Wardens can now get Mastery of Blocking as a Realm Ability.