Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

middiben csinaltam egy troll savaget, riell -ként megtaláltok
örülnék egy full magyar ventrillónak 😄
azt balunak irtam utalva arra, megint a konnyebb realmmel játszott ;D
én benne vagyok.. csak savagenak nincs charge
áááá, alb group? -)

én valami midi groupra gondoltam tbh -)
savage rulz ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

bakter alb grpal tök eccerû játszani..

azzal a utilityvel.... 😄
guild even
huild name? 😄
van ventrilo szerver is, ingame adom az ip-t, korrekt szerver szolgáltatónál (haveré)
Pari
insta50rvr-en nem volt a mercnek charge-a...a tobbie realmrol nemtok.
de ha albra szavaztok,ott van egy 2L2-es mercem😄

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
ventrillo-t,ts-t vagy vmit hasznaltok?

Szerintem tank based grp kéne, max 1 casterral, mert ml-ek nélkül charggal meg determmel magasabb RR-en szinte megállythatatlanok..
én talán

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Na, skacz, én ma fogom tolni kicsit, kinek van kedve csatlakozni? Részemrõl mindegy melyik realm, még a kari is mindegy, csak ballanced legyen a grp.
tegla
Opening of the "Classic" servers on Wednesday, the 7th of December,
the English server will be called Glastonbury.

Na megérkezett...jön vki midibe?<#banplz>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Pari
Haverral 2en mi is beszallnank egy ilyen grpba, ha megigeritek,hogy nem ti fogtok rank noob spammelni😊

de egy arti mob 3-11 artit dob ;o es nem kell lvlni lvl10re ;>ennyi erovel adhatna egy szurke mob is ;< ingye

anti hero

ki kulte tegnap a sok /kisst meg /hugot a foldon fekvo, verbefagyott karimra? ;p
annak cska ennyit uzennek : <#mf2>

hallod dori tegnap elegge hib dominancia volt csinaltunk egy alb grpot aztan azzal ment wtfpwn. tok fun volt ^^

anti hero

Botond
pfft,pedig már majdnem gondolkoztam,hogy én is kipróbálom,ha leszünk egy Fgre :-D skald vagy healer jó móka lett volna
jah de most berakják oda is toa-t (fgvel ölhetõ arti mobokat) :f

nagy kár! bár lehet egy karin megcsinálom, valszeg eld v. sorcon :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Pari
de amugy rohadt elvezetes...az uber resistek miatt es a dmg nerf miatt, merccel bementem ck-ba Thid-en, ahol belefutottam egy Hero-ba, egy champ-ba meg egy eld-be...de a champet kiszedtem,mielott padloztam volna😊))
Huje eld,elso dolga az volt,hogy nyomott ram egy ns-t...lol...

Pari
eleg fura az is(bar jo!),hogy a meele skilleknel, nem azt irjak,hogy dmg high,med,low, hanem egy "szorzo!?!" szam van,ami gondolom,a dmgoutput-ra utal😊
kisse megkonnyitette,hogy mely utesekkel operaljak...legalabbis nekem mint noob tanknak.

jah ilyen például az összes assassin class, csináltam egy infit 50 csvel, 700-800as pa dmg de cd már max 300at árt csak :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Pari
a rakat caster grpal az a baj,hogy az base 36-50% resist miatt rohadt sok a spellt resistalnak...a multkor egy skald,sm,healer,healer+4savage grp dominalt...meg a masik vicces,hogy pl egy par skil, spell meg nem is mukodik...
pl merc-en se a flurry, se a dirty tricks, clericen a hand of god...merc-nek meg nincs az RAk kozt a charge...

6 demezz, nearsight, speed6 \o> azt kell csinálni zerg farmra

zzz

healer healer skald nearsight rm 4 sm

azt had szóljon 😄

zzz

Kicsit mondjuk bomlasztónak érzem ezt, a hivatalos szerverekre nézve..
elég kaotikus ahogy néztem 😊
Uberlama
egy ilyen midi fun grpba benen lennék én is csak esténként gg van pryden ;<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

sok ám az ae interrupt.. tank grpok lehet jobban irtanának. végülis egy jó mid grp jó assisttal majdnem megállthatatlan, ha elég interruptot zúznak ki a healerek, márpedig a middiket szinte lehetetlen interruptban pwnolni.
Hangianix
pac healer ae stunnal, shaman, meg egy healer es 5 sm az jobb lenne 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

😊
mondassz valamit... 😊
Botond
hát ha zergfest van akkor druid+druid+bárd+5manachanter :-D
mondjatok egy classt és játszok vele 😊
nincs kedvetek egy ballanced fun grpot összehozni?
tökmind1 melyik realm (mondjuk én inkább alb-hib amit ismerek)
\o>

anti hero

bhalage csekk priv

zzz

Hangianix
Araudry-t ki vette meg?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hja, mondhatnátok egy szervert...

Ki melyik szerveren tolja? Kipróbálnám én is 😊
\o>

zzz

Pari
ami viszont kicsit zavart,hogy miutan egy fg+ kinyirt szoloba jott a noob spam...lol

Pari
Hehe, lattam egy deathspamed tegnap,de mar epp loggoltam kifele,igy nem pst-ztem rad.

Pari
hmm,
nah tegnap kollegaval mi is kiprobaltuk!
Nekem nagyon bejott, igy legalabb van mod,egy honap lvlingeles nelkul kiprobalni szinte minden classt,kulobozo comboival is.
mint megrogzott alb, be kell valjam az Endu regen buff az egyik legnagyobb kiralysag...meg jo hogy alboknal nincs csak chant...bar a huje uber resistek miatt sorccal lenni maga a pokol😊
de a merc nagyon bejott. ma jon a friar,theurg,tic teszt.holnap hib,utana a midik.

kircsi volt tegnap : )

PIIIIFF PIIIIIFF PIIIIIIFFFF

rr3 majdnem meglett 😉

anti hero

oks

anti hero

egyébként jah, bár ha véletlen van egy jó gprod akkor elég jó (este 8ig bezárólag, utána már csak towerbe élsz 10percnél tovább fgvel)

zzz

Hibiben játszok Dorin<xxxx>

bár solo bard elég ratyi :F

zzz

heheh vkit kiutottem
<#mf2>

anti hero

en is probaltam tegnap de kurva nagy kaosz az egesz egy nagy zergfestnek tunik nekem ;o

ha vki jatszik szoljon mar azt jovok en is.
a valtozatossag kedveert healerrel toltam ;p

anti hero

en is probaltam tegnap de kurva nagy kaosz az egesz egy nagy zergfestnek tunik nekem ;o

ha vki jatszik szoljon mar azt jovok en is.
a valtozatossag kedveert healerrel toltam ;p

anti hero