43179
-
Nemet #40859 A Valentin napi 10 days free miatt beizzítottam a Lamorak-on (classic, US server) a r3l9 merc-emet. Volt egy kis bohóckodás (kb 4+ óra alatt 24 k rp, 16 db), és nem volt komolyabb célja sem (tehát: no relic, no keeps).
Viszon ami a lényeg: a Bg közel ~3fg-ből állt, és a leader különböző taktikákat próbált okítani:
1, Bliztkrieg = csalógatós figura
2, Flank = bekerítős
3, Man to Man = mindenki keressen magának egy ellent
stb., stb. (összesen 5 volt asszem)
Kérdezném: A Bg-ket EU-s szervereken is mini-hadvezérek irányítják, vagy csak amerikai barátaink pörögnek túlságosan? -
RocketyATwork #40858 nem voltam tegnap és elkanászodik a nép :[ -
RogueGigi #40857 te most nem albiban nyomod balu? merhogy reaverbomb - azaz gondolom albokkal taliztatok, emlékeim szerint viszont dorin guildja mintha albiban lenne.. szal akkor hogy is van ez? -
Bhalage #40856 <sigh> -
Bhalage #40855 nem nezem le, es ti raktatok le reaver bombot a grp ala, mindenki a halal torkaban, ne csodalkozzaok hogy be lettetek utve :G
egyebkent iszonyu zerges este volt mid/alb reszrol, nem jo ez a insta port lehetoseg >< -
#40854 miért mit vársz üljünk le meg se probáljunk megütni?
nem mindenki tolja high rr fg-ben, nem kellene lenézned az rvr ezt a formáját se. -
Marchus #40853 some1 got zerged inkább :E
de 3 emberre 1 fg-nek? no ne -p
szivi, látom csak így tudtok rp-hez jutni -p
nah, pizsi van, jó éjt mindenkinek xD -
Bhalage #40852 someone got pwned?:)
egyebkent insta 30%on volt a reaver bomb utan a grp ugyhogy ne okoskodj mikor kell isntazni es mikor nem ;p
vicces volt hgoy problkoztal megutni ^^ kosz az rpt, mindenkinek -
Marchus #40851 + laugh ;<
nem illik hozzád -
Marchus #40850 eh, Bhalage, 2-3 emberre grup insta, bleh :E -
RogueGigi #40849 ez kevésbbé érint mint az, hogy a crit styleok némelyike stackable abs debuffot kapott.. nincs több hosszú küzdelem assassinnal, vagy gyorsan megölöd (szinte 0 esély meelevel), vagy szép lassan ledarál, amikor már 20-30%osan abs debuffolva vagy :p -
#40848 legjobb change tbh :o -
RogueGigi #40847 warden=mindent megkap amit a friar, plussz..... :P ehe hihetetlen.. -
RogueGigi #40846 najó visszavonom, egész érdekes lesz az új friar.. -
RogueGigi #40845 - Critical strike styles that require the attacker to be stealthed will destroy any brittle guards that try to block the attack. The attack will hit the target unhindered.
na, asszem kevesebb solo caster lesz :p -
RogueGigi #40844 As with the heavy tanks, our goal was to reinvigorate these classes to make them more fun and interesting to play.
aprócska gond, hogy a warden mindig is played kari volt, mig friarból aktiv alig volt 1-2 darab... mythic tényleg ennyire nem ismeri a saját játékát? Lehet upgradelni kezdi a wl-t is, mert túl kevés van, az underpopulated middi realmben lol. -
#40843 Na live az 1.82
van par finomsag...
Bainshee DD fall off dmg:)
1.82 -
RogueGigi #40842 jó lenne pedig.. de franciáknak nincs stilusuk.. ami igy leirvva eléggé lol, de legalább igaz.. -
Bhalage #40841 hehe ez poen -
#40840 EU-ba? ilyesmit? :DD
ofc nem, goa picit fantáziátlan az ilyesmihez -
Nemet #40839 Az amcsi szervereken Valentin nap jóvoltából: free 10 days, mindenki újból beizzíthatja a karijait és kipróbálhatja az újításokat (ídézet a reklámból szabad fordításban) az Eu-n is elsütöttek vmi hasonlót? vagy csak az amcsik reménykednek egy hatalmas adag re-open acc-ben? -
#40838 Egyszer mar toroltem, lehet szolok mod haveroknak, hogy kapjon figyelmeztetot :p -
RocketyATwork #40837 olvasd el topicot ! - gigi
Atari - Amiga - c64 FTW zachi! -
RogueGigi #40836 félreértettél, én megnéztem a linket is, csak azt nem értettem mi olyan különleges abban a madárban? Számomra ez nem derült ki. -
#40835 hogy mik vannak ecsém! télleg? én még egy 486 DX4-en nyomom win3.11-el, tehát szar vagyok? :o -
Bhalage #40834 ez komoly? -
zachi #40833 aki ezzel játszik annak üzaenem hogy már feltalálták a windows xp-t -
#40832 Hosszú idő óta először mondasz igazat. -
Bhalage #40831 csak nem csekkoltad tegnap is a /stat unkat?:p
egyebkent dorin a guildmaster ot kell kerdezgetni.
en is mezei-noob-member vagyok :) -
Marchus #40830 ott a link.
egyébként róla van szó:
-
RogueGigi #40829 Nem kell valami kari nektek? Erősen filózok renewen :p -
#40828 Irigyellek! -
Bhalage #40827 hat ez a mai rvr kibaszott jo volt classicon :)
igazi epik csatak + uber kis fg vs fgk+ yo hangulat inguild -
RogueGigi #40826 ez amúgy mi/ki a vihar? -
RogueGigi #40825 innen mintha eltűnt volna egy tök idióta post nem? -
Marchus #40824 NEEEEEEEEEEEEEEEEE
MEGHALT AZ o-rly-owl :((((((((((
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=187260 -
#40823 :) -
#40822 Ha sikerül eladni jópénzért akkor utána vedd meg az Én egyik accountomat és mindenki jól jár;de főleg Én -
#40821 na mind1 meghirdetem 50dolcsiert... -
#40820 Bar lattam mar 500+ fontokert accot cserelni :D