43179
-
#40779 Sajna kizart, hogy valamit ujra kezdjek. Nincs idom ra egyszeruen. Szal marad a bohockodas neha. -
#40778 Lehet csinalunk meg egy shaman, healer, 6 wl grpot. :D -
Bhalage #40777 ja felreolvastam =)
azt hittem jon littles + te classicra : ) -
Mersain #40776 =\ nagy kar. -
Rockety #40775 ha esetleg artifact encounter van betervezve egy napra szólhatnátok, jönnék creditet leechelni theurgal :F -
#40774 Sajna csak albiban van sc-zett toazott karim, es nincs idom arra, hogy shamant felhuzzam :*( -
Bhalage #40773 realm? -
#40772 Lehet befizetek, mert Littles kb 3 honapja baszogat, bar ketlem, heti 4 oranal tobb ferne bele, szal max clusteren bohockodom majd. -
Mersain #40771 Jaja classicon Thauval de nem tul nagy intenzitassal egyenlore. -
Rockety #40770 nem :) -
RogueGigi #40769 full spirit caba nem nyukol kicsit szarabbul? 2x bodyval elég sokat szórhat a dmg-e nem? -
Bhalage #40768 pwn pwn -
#40767 jah ez tény, de azért mégis müködik :p Mondjuk mostanába sok bajunk van mert kb 4. alkalommal alakul át a grpsetup, illetve az emberek akik játszanak benne szal elég qq. Állandoan gond van vkinek a netjével, vagy egy randommal kell menni. A baj hogy általában a caba netje szar namost akkor nuku nearsight mert pug caba egyrészt alig van aki tud is valamit, és ha van akkor se elég jo. Szal mostanába elég nehéz fightolni, de most kb 1 hétig nem vagyunk mert pplok sielnek addig felhuzzuk uj friart meg theu m8et (Bhal nem tom emléxel e még Koerperkarl eldre Lyorol, meg a ReaveR guildleaderre, ők ketten is átjöttek, előbbi theut utobbi friart csinál. az utobbi bazeg olyan jo bger amilyet még nem nagyon láttam). -
Bhalage #40766 szia rock -
Bhalage #40765 hat keves gimped class van mint a wizard es minden tisztelet hogy ti szivesen jatszotok vele.
en nem.
caba az isten meg a theu : ) -
Rockety #40764 spread out, 3 demezzer, ennyi :F -
Rockety #40763 full spirit caba
air theurg
body sorc
ezek mind jobbak mind fire wizard és ráálhatnak csak nukolásra :d -
RogueGigi #40762 purge-visszainstant, vagy valami? Bakker mijaz, álomszerver alboknak? :P -
#40761 nemtom szerintem egy ilyen groupba ahol tényleg mindenki dmg dealer oda nem jön rosszul egy wizi. a low utility miatt meg az égvilágon semmi dolga nincs csak lőni ami mozog miközbe egy caba/sorc/theu összetettebb dolog és nem tud annyira dmg orientált lenni. boltokkal nyitni szerintem elég jó dolog, ha fent van a DI akkor le is szedted vele, ha nincs akkor meg eldőlt egy caster és esélyed nem volt healelni. szal less wizi h8 :( -
#40760 Jatszol meg Mers? :D -
Bhalage #40759 jaja heretic az egy nulla : )
caster powa van minden johet ami nem wizard ;op -
RocketyATwork #40758 egyedüli dolog amiben tévedtem caster grpban az a heretic, még egy theu/sorc/caba picit jobb...
eddig legdurvább setup amivel szinte bármit lekaszáltunk az
3 sorc - 2body spec
2 caba - tri spec és full spirit
1 theurg
2 cleric
nyertük a mezzt egy - két grp ellen, 15-20sec alatt lementek :D -
RogueGigi #40757 Végülis nem annyira szar a sorc+theu+caba, csak a support gyengébb egy picit.. Classicon milyen guildokba vagytok albiban? -
Mersain #40756 Ja de albik meg sok dologban jobbak mint tbbi realm pl mezz interrupt. Egyes kasztok pl teurg meg sorc dmg dealerek is szal nem annyira gyenge "tank"(szerintem hibrid) group szerintem.
Amugy meglepett hogy mukodik a caster group Rock gyenge buffok miatt. Champ wep-ekkel meg gondolom meg jobb lesz. -
RogueGigi #40755 közben rájöttem, frostor mincerje cody volt.. bár szerintem ez már senkit nem érdekel :p -
RogueGigi #40754 ohhhh ohh tényleg.. -
Bhalage #40753 arwena ?
teh r0x minstrel! =) -
Bhalage #40752 nem -
RogueGigi #40751 Dream egy eléggé fura figura volt, baromi sokszor felkurta magát valami marhaság miatt, kilépett, és úgy imádkozták vissza ircről. Viszont amire emlékszem nagyon jó volt az életben maradásban, általam ismert sorcok közül ő élt a legtovább egy grpban :p viszont dream kilépett a golból, és később inkább sttvel futottak, kicsi kinai ürge baromi türelmesen viselte a suicide runokat :p
Mincer hmm.. emlékszem edeliára, bár ő inkább szólózott, frostornak volt vmi mincerje még.. hmm talán aashild? -
#40750 Valami A betus minstreluk volt (azt hiszem noi kari). RR9 volt akkor. -
#40749 Dream volt a sorcuk. Nem tudom o ki :o -
RogueGigi #40748 mondjuk ők leszarták sokszor kikkel futnak, szerintem Stt annyira nem volt szar sorc, meg aztán tök mind1 ő milyen jó, ha ilyen grpokat kap csak mint pl zoy. Excalon kevés jó alb set grp volt. Mondjuk bhal lehet kompetensebben tudna erről nyilatkozni... -
RogueGigi #40747 a furcsa, hogy az egész szerver rajtuk röhögött, és mégis, mindketten benne voltak az első 5 emberbe, ha nem is a last week rp-ben, de a topba mindig. -
RogueGigi #40746 komolyan sajnálom, hogy csak egy alkalommal taliztunk clear fg vs fg rvrben, pryden. Köszönhetően az állandó zergnek, vagy hogy ha reza online volt, akkor buktam a spotot tulképpen mindig. Ezért is hagytam ott a fenébe prydwent. -
RogueGigi #40745 na akkor tuti nem én voltam velük, én pont hogy mezz ellen nyomtam első kontaktkor reflexből.. mondjuk ma ez jobb taktika mint régen volt, hisz a mezzt nem állitotta meg, csak futni birtál, ma meg immune teljesen. kivéve mikor nem elalvás határon futottam stickben heh -
Bhalage #40744 errol jut eszembe a minstrel alt akkor sosolt mikor a grpja fele mar kihalt :)
lehet akkor esett neki le a tantusz hogy nem lesz ez igy jo, need reinforcement immediatly fg mids amg !!! -
Bhalage #40743 regi szep idok !!
miert nincs koccintos smilie ? ;<
-
#40742 Haltak ok ugyis, hogy nyertek a mezzt. Ha vesztettek, akkor minstrel purge, sos es futas :D -
#40741 ja csak mi 90%+ba nyertük a mezt ^^ -
RogueGigi #40740 Naja, ha nyertek mezzt zoysterék is jók voltak :D Azért jól aládebuffolt RR11-es fire wizzi dmg+outy RR11 air theu dmg nem szar ;) Bár néha amilyen barom mód játszottak ők képesek voltak el*szni azt is :p