Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap benézekn a D. Plázába,hol keressem?

Alastor
Szerdán elnézek suli után!
Taranov
Van ott játék is!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Van a Duna Plazaban is, el kéne menni, de nem tudom felhívni, mert nem tudom a telszámát.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mi a fa....t csínálsssz!!!!!!!
:{
Nem nem vagyunk jól el,nincs DAoC ithon és ettöl egy kicsit morcos vagyok.

Lehet a lényeg,hogy itthon nem lehet kapni.Szoval valamit lépni kellene.

Alastor
Alastor: Jól elvagy?
Alastor
+
Alastor
Jól elvagytok?
Alastor
Jól elvagytok?
Alastor
ÕRÜLTTTT!!!!!
Alastor
NEM???!!! MÁGKÁRA VELE!!!
Azt hittem a Virginnek csak audio cd-i vannak, végül is Virgin van a Duna Plaza-ban is...
Taranov
Akkor akár az is lehet, hogy ugyanazzal beszéltünk, csak mindig mást mondott. 😊

Hi, ha a sok tapsztalt Bécs járó mondja már meg milyen boltot érdemes felkeresni DAoC ügyben lehet, hogy lesz imerõs aki megnézné útközben...
Egyszer-egyszer átcsap sárgába a lag jelzõ(gondolom zöldbõl, mert ha pirosból akkor nemszóltam) és ez már neked játszhatatlan? Szerintem nem igazán létezik olyan netkapcsolat ahol sose vált sárgára, fõleg hogy sokszor nem a szerver lagol.
Nekem mindig nõ volt amikor beszéltem velük.

Kyel
Tiffa vagyok csak Kyel gépérõl ...
Mondjuk mi vivendi területen vagyunk, de csak pozítiv tapasztalataim vannak a vivendi ügyfélszolgálatáról, ingyenes számon hívtam õket, tök rendesek voltak, precízek és gyorsak, a szerelõk elött is le a kalappal. Az adsl bekötõk annyira akartak jönni kötni, hogy még az analóg vonal benn sem volt már telcsiztek, hogy jönnének ezerrel. Amúgy e pár napos adsl-es játékról annyit, hogy azért egyszer egyszer át csap sárgába a lagjelzõ, engem mondjuk eddig még nem zavart, de Kyel bg infijének játszhatatlan volt, remélem ez átmeneti probléma, mert ugye a bekötési költség ... meghát ez havonta kicsit drágább lesz, mint a mikrós volt.
Taranov
Neked férfi volt vagy nõ? MErt nekem nõ volt, de sem gyártás leállításról, sem jogi gubancra nem hivatkoztak. Csak egyszeri szállítmányra 😊

Taranov
Én is ADSL-re várok, de nem volt vezetékes telefonom se, ezt megrendeltem november, 2002. november közepén, és két hete, februárban, jól hallottátok, 2003. februárjában kötötték be.
Elfaxoltam az EnterNET-hez a megrendelõlapot 2003. febr. 16-án vasárnap, de még nem jeleztek vissza.
Egyébként nekem sem jelentették be elõre, hogy jönnek, csak betoppantak...

Én is beszéltem velük multhét pénteken mégegyszer és nekem vallami jogi gubancra hivatkoztak,és azt mondták,hogy nem is terveznek új szállitmányt behozni.

Hangianix
Loni ugyan nem tud. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Nekem nem azt mondták a köcsög Automexesek, hogy nem gyártják, hanem, hogy csak egyszeri vásárlás volt ezért nem lesz több.

Én tavaj nyáron jártam ugyanigy 2 hónapot vártam,hogy a Matávot kiegye a fene és,hogy bekösse az ADSL-t

OK.
Gondold meg,én ha van kivel menni akár szerdán is kimegyek.
Az importõr az Automex KFT "www.automex.hu" 18-ig hivhatod õket,de szerintem neked is ugyanazt fogják mondani.

Taranov
Nem butaság...

Taranov
Nem tudom, annyi elõnye van, hogy a buszon kényelmesen elüldögél és kész. De egy kicsit elbizonytalanodtam a Béccsel kapcsolatosan.

Taranov
Hát nem tudom, én még nem beszéltem az importõrrel.

Vagy esetleg van még a Buszos megoldás!

És a vonatos buli érdekel?

Tiffa
Hogy van ez? Nekünk kb egy hetet kellett várni, úgy hogy az analóg vonalat is most kötötték ...
Taranov
:-D

Taranov
Hát úgy van, hogy apámnak Suzukija van, ezt kértem el késõbb, mert lassabb is, meg nem olyan megbízható, mint a Rover.

Szal apám nem adja oda, mert azt mondja, hogy (persze csak gúnyosan) menjek vonattal, és egyébként sem kevés ideig kellett gyûjtenie rá, tehát nem adja oda.
Anyámmal az a gond, hogy oda adná, de õ használja a kocsiját, tehát nem tudja megmondani mikor.

igen a vaj szived tényleg el fog vinni!!!

Ezeket valahogy csak megoldom,de eggyenlöre még a progit se tudom megvenni,mert nem lehet kapni sehol,Bécsbe meg most nem megy senki igy onnan se tudok hozni!!!

OK.
Én elhiszem,hogy neked ennyibe van,de nekem azért nem ér 200k ft-t a progi.

Hangianix
Hat akiket en lattam azok evadelnek mint allat. 1vs1-ben lenyomtak s/s armsmant.

HA-HA

Uberlama
opsz kimaradt:

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
hülye

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Szal eléggé szar vicc volt!
Ha valakinek van eladó DAoC-ja megyek és egyböl fizetem!!!

Alastor
Háhá csak vicceltem
Alastor
Nekem van
Nincs valakinek eladó DAoC-ja?
A tököm tele van,hogy sehol nem lehet kapni!!!

zippofcy
Jah, alig 3 nap alatt regisztralni is tudtam (a franciak megint remekeltek )
Sokat meg nem lattam belole
Viszont a 2. gepemen nem megy a daoc mert a regi daox mar nem muxik, az a moncsi meg 640et bir max ... hat nem fogok uj monitort venni emiatt
Telleg, senki nem tud uj daox urlt?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Tafaya
Hehe 😊

Asszem 130 RPT kellene a scoutnak hogy elerje ugyanazt mint amit a ranger megkap selfbuffal 😊

Mindig jottek hogy scout slam igy scout slam ughy, hat nemtom miert, de 10-bol 7x beutom a slam-et az ellenfel meg jon tovabb (es nincs Xy casts a spell, asszem ezt irja a Purge-nal), 2x megall az ellen 2-3mp-re, es nem csak a tankok (determination), a maradek egy esetben meg megall 9mp-re az aldozat, ezalatt ugye critshotot nem lehet beleloni, de van tobb mint 40% esely a miss/fumble-ra, es a 9 mp utan olyen szep vekony szeletekre vagjak a scoutkat, hogy azt a kereskedelemben tanitani lehetne.
Ez az en magantapasztalatom, majd utananezek mas scoutok, akik jatszanak, miert jatszanak, en jelenleg nem ertem miert 😊

Hangianix
Utana kihaltunk, mert az egyik csapat a jol vegzett munka utana sikertol megreszegulve elrobogott speed-del es 2fg midgardi legyakott mindeknit...

Tiffa
Lourker az uram már teljesen féltékeny lett, de inkább csókolgass mint verjél édes 😊
Engem érdekelne a dolog Sanyka.