Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
:{

Mondjuk mi vivendi területen vagyunk, de csak pozítiv tapasztalataim vannak a vivendi ügyfélszolgálatáról, ingyenes számon hívtam õket, tök rendesek voltak, precízek és gyorsak, a szerelõk elött is le a kalappal. Az adsl bekötõk annyira akartak jönni kötni, hogy még az analóg vonal benn sem volt már telcsiztek, hogy jönnének ezerrel. Amúgy e pár napos adsl-es játékról annyit, hogy azért egyszer egyszer át csap sárgába a lagjelzõ, engem mondjuk eddig még nem zavart, de Kyel bg infijének játszhatatlan volt, remélem ez átmeneti probléma, mert ugye a bekötési költség ... meghát ez havonta kicsit drágább lesz, mint a mikrós volt.
Elfaxoltam az EnterNET-hez a megrendelõlapot 2003. febr. 16-án vasárnap, de még nem jeleztek vissza.
Egyébként nekem sem jelentették be elõre, hogy jönnek, csak betoppantak...
Gondold meg,én ha van kivel menni akár szerdán is kimegyek.
Az importõr az Automex KFT "www.automex.hu" 18-ig hivhatod õket,de szerintem neked is ugyanazt fogják mondani.
Szal apám nem adja oda, mert azt mondja, hogy (persze csak gúnyosan) menjek vonattal, és egyébként sem kevés ideig kellett gyûjtenie rá, tehát nem adja oda.
Anyámmal az a gond, hogy oda adná, de õ használja a kocsiját, tehát nem tudja megmondani mikor.

Én elhiszem,hogy neked ennyibe van,de nekem azért nem ér 200k ft-t a progi.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ha valakinek van eladó DAoC-ja megyek és egyböl fizetem!!!
A tököm tele van,hogy sehol nem lehet kapni!!!
)
Sokat meg nem lattam belole
Viszont a 2. gepemen nem megy a daoc mert a regi daox mar nem muxik, az a moncsi meg 640et bir max ... hat nem fogok uj monitort venni emiatt
Telleg, senki nem tud uj daox urlt?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Asszem 130 RPT kellene a scoutnak hogy elerje ugyanazt mint amit a ranger megkap selfbuffal 😊
Mindig jottek hogy scout slam igy scout slam ughy, hat nemtom miert, de 10-bol 7x beutom a slam-et az ellenfel meg jon tovabb (es nincs Xy casts a spell, asszem ezt irja a Purge-nal), 2x megall az ellen 2-3mp-re, es nem csak a tankok (determination), a maradek egy esetben meg megall 9mp-re az aldozat, ezalatt ugye critshotot nem lehet beleloni, de van tobb mint 40% esely a miss/fumble-ra, es a 9 mp utan olyen szep vekony szeletekre vagjak a scoutkat, hogy azt a kereskedelemben tanitani lehetne.
Ez az en magantapasztalatom, majd utananezek mas scoutok, akik jatszanak, miert jatszanak, en jelenleg nem ertem miert 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.