Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent ugy tunik a "jaj mi szegeny hibik kevesen is vagyunk meg gyengek is, nerf overpoweed albs: utan most ismet a "mi vagyunk a fasza csavok, kinek kell skill ha leinstamezzelhetunk es szetpbaoezhatunk?" jon. Hajra fiuk, at kellene valtani a topic nevet "Mi vagyunk a hibik akik megmutatjak hogyan csinaljanak segget a szajukbol"-ra.
Ja, es tegnap megoltem egy szurke lurikeent, valszeg afk-zot, EN VAGYOK AZ RP GOD!!!!

Ja és csak 1 clericünk volt meg 1 paladin.
Amúgy meg ne becsülj le egy paladint! 😊 Majd találkozunk még ha én is a paladinommal leszek... 2 cleric-kel hamarabb fekszünk? Azzal a 2 cleric-kel tuti nem! (tiffa, grylla)
Lesznek itt még jó csaták úgy érzem csak üvöltsetek mindig hogy mi vagyunk a MAGYAROK mikor támadtok. Amúgy milyen névvel vagytok bent és hány maagyar van nállatok? Jól olvastam 300k rp-je van a guildotoknak? Mennyien vagytok bent és mi a guild neve? Most már utánnatok nézek... 😊
zzz
zzz
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Egyebkent ugy haltam meg, hogy mar nem volt semmi manam, igy hat berohantam kozejuk es elnyomtam az utso spellem egy pbaoe dd-t. En meghaltam, roviddel utana Alyr is. Szereztem rp-t a tobbieknek. 😄
Ti kaptatok mar rp-t rezzert??? En rezzeltem csata kozben, utan, de meg sose kaptam erte...
Lourker

zzz
zzz
itt egy daox link
:http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip
lehet ez nem az si mert úgy rémlik külön si-t is láttam ott de ne biztos
Lourker
azaz digitális terveket csinálunk és ezeket papíron, terepmodellen mutatjuk be vagy adjuk el
Steam: [HUN]Feriggno
Amint sikerül progit szerezni megyünk.

Amúgy mindenki legyen ami akar, bár Sorcererek, minstrelek, ice wizardok különösen jó elbánásban részesülnek 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

:-)))
Jó, tartsunk összeA munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

és ez jó? "prydven"
Feltéve ha valaha lessz CD-k.
Krisz073: MElyik szerveren, és melyik birodalomban leszel?