Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Si-t már sikerült vkinek beszereznie innen?

Lourker

Haha:p egyszer sikerült is , akkor loggoltam is egy idõre mert scuotnak modntam maradjon apknál erre elment amghez és hátulról megöltek az ablbok.

Tiffaval jó sokszor találkotunk tegnap(kiss:o).

Legjobb az volt amikor megöltünk pár albot a többiek visszaszaladtak apkhoz aztán visszamentek rezelni és leültek az út közepére restelni😛

Lourker

Alastor
Köszönöm köszönöm köszönöm!
Na,hogy áll a gépjármu becserkészõ hadmozdulat?

Tiffa
Lourker /kiss
ja de 10percenként tudsz vele faszán kommandózni : )

zzz

pontosítok

hibi archer in melee > albi archer in melee

bowot ellehet felejteni mostanság 😊

zzz

Hangianix
-->Lourker

Most isten bizony nem kiabaltam a grp chat-en, hogy "kill the fekin big firby:, most Steveh mondta azt, hogy "all go and kill the big green firbolg". 😄

Azert azok a 169 (-176) -ok fajnak nekem rendesen... 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
Szeretnék valamit kérdezni, nem a DAoC-kal kapcsolatosan.
Ha nem zavar a kérdés.
Mi az a térinformatikus? Érdekelne, hogy mivel foglalkozik stb.

Köszi!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hyder
=)))

hát a stealth is tök felesleges magasra akkormár a c hidden miatt

Steam: [HUN]Feriggno

Taranov
Egyébként szerinted melyik logóm volt a jobb? :-D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Tudom , hogy igaza van, az okos vagy... arra utalt, hogy igaza van...

Hangianix
Meg igaza van.

Taranov
Okos vagy...

Taranov
Szerintem semmi problémát nem jelent, csak tudjak/tudjunk menni.

Hangianix
Slash merc ugyanolyan durva, attol fugg ki a fo celpont.

Tafaya
"dmg over time nightshade < dmg over time infiltrator"

hibi caster > albi caster
hibi archer > albi archer

nuff said 😊

Archerekrõl meg annyit hogy:

27-re kell speccelni a bow-t a legjobb critshotig Taf, teljesen felesleges feljebb rakni.

én rangerem 38 bow + 10 items = 960 vagy mennyi critshot
xest rangere 27 bow + 12 = 900 critshot
na ennyit a bowról inkább rakd stealthre a maradék pontot.

zzz

merc csak egy példa volt 😊

zzz

Túl sokan mennek a csicsára albionba az is a gáz szerintem 😊 Thrust mercenarit alig látok holott szerintem az egyik legdurvább melee cast a játékba( nyomtam egy thidrankit egyik gyerek thrust mercével, hát elég komoly volt 😊.

zzz

Ja jövök fel az igazi overpowered karival, neve Lairiana (igazi mainstream termék, lurikeen kicsi picsa, mana-chanter) sikeresen felléptem ma lvl 14-rõl lvl 29re. Szal reszkessetek, lesz egy karim aminek nincs stealtje 😊

zzz

Dragonfang > Diamondblack
purge > Dragonfang > Diamondblack
dmg over time nightshade < dmg over time infiltrator

enuff said.

zzz

Ez sajnos nem a "Milyen az új logom?" topic hanem még mindíg a DAoC. Nem sokan kiváncsiak erre szerintem.

Alastor
Huhh... Taranov, krisz073: Tudtok nekem is hozni egypéldányt? Kifizetném... Ha meg nem mentek, akkor áprilisban hozok nektek! Bár az még messzi van...
Taranov
okk, hello. Egyébként szerintem is jobb volt a régi, majd visszarakom. Jó 8

Ja-ja.:-))
Na megyek punnyadni,reggel munka.

Taranov
Ezekszerint az elsõ volt a legjobb, ugye?

OK.

Taranov
Jobb volt a legelsõ? MErt ha igen, holnap visszateszem, d addig hagyom ezt, hogy mindenkki lássa :-D

Ez legalább nem villog.:-))

Taranov
És ez? :-D

Taranov
akkor legyen egy új? :-D

Nálam eléggé zavaró a villogás!
A régi tényleg jó volt.:-))

Taranov
Milyen az új logóm? Mert valamilyen okból úgy érzem, hogy a régi egyszerûbb, de jobb volt... Szerinted?

Taranov
Jó >jobb >mégjobb >legjobb--> mindig egyre jobbnak kell lennie :-D

A régi is jó volt!!!

Taranov
Milyen az új logóm?

Semennyire.A lényeg,hogy kijussunk és kapjunk progit!!!:-))

Taranov
Oké, anyám kocsiját pályázom meg :-D
Nem tudom, mennyire fontos szempont, hogy luxus körülmények között utazzál? :-D

Pedig én pont holnap utántol szabin vagyok.Ha szolsz nekem végül is bármikor jó.

Taranov
Szerintetek a régi, vagy az új logóm volt a jobb?

Taranov
Kocsit szerezni tudok, csak nem akkor amikor nekem jó, mert tõlem holnapután mehetnénk, de csak anyámtól tudok kocsit szerezni. Azt meg kell szerezni...:-D

Sajna én se tudok kocsit szerezni!
Bécsbe vagy 8 éve voltam utoljára,ugyhogy én se tudok tuti helyet.

Elhiszem,hogy megéri várni de sajnos honapokat nem akarok várakozni.
Ahogy TARANOV is irta nem igazán várnak sehová.

Taranov
Na ja, csak mire? Mert sehol nem mondták, hogy várnak DAoC-ot, tehát lehet, hogy sehova se fog érkezni.

Taranov
Nincsen sajnos, bocsi, de nem tudom. Ha tudnék szerezni kocsit, amivel el tudunk menni, szólok idõben!
Te mennyire ismered Bécset? Mert én tudok egy bevásárlóutcát, de nem tudom, hogy nem lenne-e jobb egy bevásárlóközpont. Na majd megdumáljuk. Én remélem, hogy Bécsben tudok szerezni.

Hi.

Van esetleg valami fejlemény a Bécsi uttal kapcsolatban?
Ha nem sikerül szerezni DAoC-ot akkor lehet,hogy belevágok az EQ-ba vagy az AO-ba.

Tafaya
Na ez is tiszta volt 😊 Szoval csak jatekon kivul turaztatom a scout temat, mert erzekenyen erint, hogy az 1.51 elott 4 nappal lettem 50-es, utana jott az SH stb. Jatekon belul szepen feljodik az infim, es a cabaval 21-es! szinten Emainben jobban ereztem magam mint a scouttal 1.51 ota barmikor.

Taranov
Én jó arcnak vallom magam, de nem tudok ssegíteni 😞

Taranov
Bocsi, aszittem DAoC-ról van szó. Sajnos nem tudom mire gondolsz, nem tudok segíteni :-(