Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
ROTFL Tiffa! 😊
Ez de édi, hehe.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Tiffa
Walker emlekszem 1x probalt megolni bottal 5%hprol , de nem sikerult neki. Talan ha mar nem lenne lathato hp'm akkor talan azt mondom lecsaphat a kemeny 40dmg bottal 😊. De ugy meg nem futottam ossze casterral az az igazsag.
Ugye, es ebben az a legjobb, hogy egyedul voltam a kozepso hegyen. Szal ezt poennak kene venni nem nagykepuskodesnek.
Le is torulnem blademasterem ha 5% hp'rol megverne caster.
Hangianix
A masik nagy fegyver lehetne a middiknel (nalunk is van valakinek ilyen spellje) a hibbik ellen a disease. Mezz - GP - AE Disease. Nincs az a healer aki leszedi mindenkirol a disease-t, amikor healelnie kell. Fele akkora gyogyitas = 2x akkora esely a halalra.

Mellesleg nem artana egy grp cure disease meg egy heal spell cure disease/poison a snare-s dd mintajara (de ezt is mondtam mar 😊 )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Most vonatkoztassunk el attol milyen class-sal jatszik, van velem szemben egy olyan karakter, aki 2x olyan gyorsan ut, 2x annyit sebez, elmeletileg blokkolja az uteseim 30%-t az en 5%-ommal szemben. Nekem mondjuk van 20%-kal tobb hp-m es 7 utesenkent sebzek rajta ugy fix 3 utesnyit (az o mercejeel merve 1.5x-t). Engem az zavar, hogy a sracot ugy vertem le, hogy nem hasznaltam semmit. Se insta healt, se buffokat, mezz/stun (mar mondtam parszor 😊 ).

Botond
de scout-nak akkor is aza dolga,hogy egy 840es lõvés után egy 1000-el elhasaltasson,ha melee-re kerül sor bebukja,van ez így,erre mondtam,hogy casterek is addig ownolnak,míg oda nem ér vki,és kapnak 2 egyformát jobbról+balról,azt csá...az meg hogy speccelhet shieldre+thrust/slashre,háááát én is duelleztettem druidom már azonos szintû rangerrel,ilyen durva 30onokat ütött belém,és én is kb annyit,csak nekem 2,5x annyi hp-m volt+insták(mondjuk én buffolva duelleztem),szal kissé egyesélyes,de vannak hibibe rangerek valóban 12-es autotrainelt stealthel 0-as íj speccel,mert szerintük ranger az selfbuffer-BM lol,szal csak CD-re,slash/thrust-ra,és selfbuffra gyúrnak,na az lehet,hogy lever meleebe 5bõl,de sima ranger tuti nem,az max lelõ 2bõl...
Ok-ok lehet kicsit fáradt voltam és túl komolyan vettem.

Hanginak igaza van teljesen sosem egyenlõek az esélyek talán (és nem az ra-k miatt mert bármit modntok azok nagyjából egyszinten vannak).

Lourker

Botond
meg gondolom hp-d még buffolatlanul is 1,5x annyi volt,mint a scoutnak
Botond
scoutnak nincs instadd-je,dmg-addja smiternek van...de ami a lényeg a scout egy archer=íjjász,az íj meg nem melee fegyver...
Hangianix
Clericnek nincs trainelheto fegyvere, se pajzsa, scoutnak van.

Ja a Bardnál.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mi ez az amnesia bug?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
mármint scout azért mégse tank,(igaz cleric se),szal megesik vele,hogy meleeben lenyomják,elvégre nem meleezni találták ki...
Botond
manachanter sem aza kifejezett melee kari,most akkor sírjanak õk is vagy mit akarsz ezzel mondani?lol
Hangianix
Ja egyebkent egy tortenet a scoutok melee kepessegeirol. Buffok nelkul (csak az insta dd-met hasznalva) levertem egy 50-s scoutot. (Dji - ex-SotL-os, inaktivitas miatt kirugtak) Nem tudom thrustos volt vagy nem, de meg insta heal-t se kellett hasznalnom. Kb 10% hp-m maradt, o kapott egy dot procot es igencsak laggolt. De akkor is..

Botond
de azért nem vagyunk annyira tuningok se,hogy 2fg-t legyen alb vagy mid csak így 1fg-vel pikk-pakk legyalogoljunk...volt,hogy erõs összeállítású magyar grouppal mentünk Odin's-ba,aztán jött 2fg mid,levágtunk vagy 10-11et,de mi behasaltunk mind,szal jól összerakott hibi fg erõsebb a jól összerakott midi/albi fg-nél,de 2fg az 2fg akárhogy rakosgatod össze azt a hibi fg-t...mondjuk akkor még felegroup kék con,és rr2 volt,de ha mind 50esek lettünk volna meg rr6 akkor se hiszem aza maradék 3-4et kihasaltattuk volna,így is elég mákos volt a dolog,mert nem nagyon láttam õket se instahealni se semmit jóformán,szal valszeg épp elõttünk volt némi nézeteltérésük vkikkel
Hangianix
Szerintem meseltem mar itt a story-t (az amikor en "uber grp-ban voltam"-ot 😊 ) - rajtam kivul mindenki legalab RR6 volt (talan a masik pap Toxii volt csak RR5-s mint en).

1, Talalkozas NP-vel (egyszerre vesszuk eszre egymast), amikor nem volt GP-juk, nekunk SoS-unk: 1 halallal lenyomtuk oket (meg csata kozben rezzelodott), egybol utana jott 2 sb + midgard fg (volt 3 kek is, tehat nem 50-sek) - 4 ember maradt tolunk allva (mindenki 10% manan volt csata elott, tehat a gyogyitas az instabol allt 😊 ).

2, Talalkozas NP-vel (egyszerre vesszuk eszre egymast) se GP, se SoS - naluk elnyomjak a chanter RA-t, nalunk a BoF-ot. 2 ember hal meg osszesen toluk, a mi tankjaink meg ugy is kevesebett sebeznek, mint az ellenfel, hogy ok BoF-on keresztul utnek.

3, Talalkozas NP-vel (mi vesszuk eszre oket) nekunk nincs SoS, nekik van GP - lemezzelodnek. Utana hirtelen mi 😊 (kivetelesen tenyleg insta mezz-zel 😊 ) - csata vege 1 halott NP - fg halott albi.

4, Talalkozas Lourkerekkel (azt hiszem nem a tiszta csoportjuk volt, mintha lett volna par NP is ott, nem biztos persze) (ok vesznek eszre) -
emiatt SoS szart sem er, ugy halunk meg, hogy Redb meghal, senki mas.

Tehat hidd el, hogy albi grp-nak sose lesz ugyanannyi eselye, mint egy hibbinek. (vagy egy middinek - nem ertem miert nem hasznaljak az ae stun + pbaoet, ha jol tudom legnagyobb ae stun az 11 sec)

Botond
`A pikk pakk jelzõt ironikus célzatból használtam szándékosan, egy lentebbi képre reagálva vele`,na akkor neked is elmondom,hogy Lothandar teljesen egyedül volt,azért gyakorolt önmérsékletet azon a képen,aztán,hogy 4fg vs 1db ember mennyire lenne pikk-pakk azt meg te is tudod...szal az amolyan vicc féle,amin én jót nevettem,ne szívjátok már ezen magatokat lécci,thx
Hangianix
Nem szamit a RR, az se mennyi rp-d van, ha jol ertettem az szamit, mennyi ido telt el a legutobbi halalod ota amig kint vagy RvR-ben. Pl. mint emlitettem ha van egy sb aki DF-ben garazdalkodik orak ota es szurkeket/zoldeket/kekeket ol minimalis sebzodessel, ha megolod uber rp-t kapsz.

über grpkat addig über amig random brigádok ellen kell harcolni és tûrhetõ mennyiségbe. 1 fg vs 3fgvel õk se nagyon fognak tudni micsinálni.

zzz

Öcsém lvl 50 mentájával megölt egy necromancert, Xort-t (gondolom 50es a gyerek) és 1078. Nem volt több a srác rr3nál asszem, érdekes múdon amikor az 47esként öltem meg svarturt (már akkor is nagyon sok rpje volt) pont 1000kaptam. Szal nem tom mialapján megy ez.

zzz

Hangianix
RvR - hanyszor RvR-ztel a clericeddel? 😊

Tiffa
Nem is meséltem ... vasárnap dél körül 2fg NP-t fektetett 2fg alb (itt voltam én 😊 úgy hogy jött egy fg midi horda addként, gondolom várták, hogy az egyik fél lefáradjon a másik meg kihaljon, de õk is feküdtek. NP vadászatban vasárnap jó volt, 5-ször feküdtek, míg mi 1-szer.
Szerintem ennek nincs sok értelme hogy beírod hogy 4szer pik pak elfeküdtek én is beírhatnám mindennap hogy megöltem ma xxx magyar embert 4-5ször csak hát ennek nem látom sok értelmét.

Ami az amgnél történt az nem full np grp volt csak 2 np member volt benne... Ma teljesen np grp nem is volt emainba(egy volt amibe 6 np volt+bfr/én).

Az meg hogy büszke vagy arra hogy kettõ grp levert egyet nem igényel túl sok kommentált.

Lourker

zippofcy
A smiter szar szolozasra? En seperc alatt felszoloztam 38ig, igaz az meg a nerf elott volt (jo regen ) Pl. a nari giant skeletonokat csak self buffokkal olyan szepen szoloztam hogy orom volt nezni, lvl24-30 kozott kb.
Egyebkent a mez tenyleg problema, mert hiaba uszom en meg ha az egesz grpom kihal, egyedul unalmas a frontier, raadasul meg anyaznak is hogy miert nem haltam ki en is
Na mind1, ha ezt ki is javitanak meg akkor is ott lenne a lag ghostok meg a szar engine (nem butitja a modelleket - marmint polygonszamra, mikor annyi jatekos van egyszerre a kepenyon hogy 10fps ala esik a megjelenites) problemaja. Ugyhogy ha masok ellen akarok jatszani a SoF2 meg a CS meg mindig jobbak - persze csak anticheattel (vagy a benabbaknak cheattel )
Egyebkent szvsz ugyanezek miatt tolodik a Planetside kiadasa is mar evek ota, es nem is josolok neki nagy jovot (vagy ha igen hat nem sok koze lesz a CSs jatekmenethez )
Ja meg a Funcom ingyen aktivalta az AOs accomat egy honapra, beleptem igy 1 ev 2 honap elteltevel, hat tisztara elerzekenyultem, telleg. Arra legalabb jo volt hogy lassam mennyivel jobb a DAoC Pedig kaptam respeccet is, asszem 5 linera. Ott ugyanis minden class megkapja az osszes linet, csak hogy konnyebb legyen elkurni a karit Raadasul 200 szint van, es az elso 50en annyi pontot kap a szerencsetlen jatekos hogy fel se tunik neki ha parat elszor feleslegesen
Azert a lvl65rol megcsinaltam egy 10edszintet, annyi kellett a kedvenc szamomhoz ... vmi 265ezer xp volt az egesz szint, ehhez kepest egy sarga leolese 7ezret adott, kivancsi lennek 199. szinten
Na mind1, most van egy 66os NTm (olyan wizzifele) nem akar vki innen AOzni veletlenul? Mindenesetre csak olyanoknak ajanlom akik meg nem probaltak a DAoCot

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Botond
sose leszek 50es...warden talán kiszólózodik 50re,de druidot kék mobok nagy vidámsággal elverik a 2 75%os instájával együtt,2percenként ldzõ 5-10sec-es laggal küzködõ druiddal meg senki nem grouppol...
Hangianix
27-s reju-m van, eleg a gyogyitasra egy normal grp ellen, 700-900-kat sebzok ellen nem. Sose szoloztam, a smiter arra is szar (most ne abbol induljunk ki, hogy a 47-s bardot lenyomtam volna duelnel). A smiter az egy remek kiegeszito karakter lehetne. Tud healelni (jobban, mint egy friar), tudd sebezni ha kell, tudja mi az a stun es hasznalja is..., insta dd-vel tud interruptolni ha nagyon kell, az 5 perces mezz meg jo arra, hogy beall egy caster melle es megallitja az assasinokat. En nem uber karaktert akarok, csak olyat ami nem 1 gomb nyomogatasabol all. A smiter az egyik legosszetettebb karakter, megha hasznalhatatlan is. 😊 Ezert is fogom kiprobalni a minstrelt meg utoljara mielott abbahagyom a jatekot. Siess, mert a vegen hamarabb lelepek, minthogy te 50 lennel. 😊

Botond
mondjuk smiter/aughealer az olyan dolog,hogy aki arra speccel az megérdemli,aki egy 2000s szerveren azt gondolja,hogy group nélkül érdemi gyilkolást tud végre hajtani,az kissé el van tájolva,ha meg groupba gondolkozik az ember speccelje úgy a kariját...mondjuk group speccelt karim 1év 1 hónap alatt lett 48as,szal az meg xpzésnél szopás,na így legyen okos az ember...
Botond
azé kell pbae rangebe futni ,mert néha vannak gonosz makacsa tankok akikre nem a champunk jut a 9sec stunnos kivégzésével,hanem vmi hero vagy BM,és akkor nem átallának IPzni,és rá rontani szegény békés druidra,akirõl tudják,ha elfexik talán még nyernek is,úgyhogy ezt kiküszöbölendõ beállok pbae-rangebe,aztán ha nincs 3 IPje a srácnak,akkor nem sûrûn ér el hozzám
Botond
nekem 2 fõ healem van,egy skillbased groupheal,ami 8*300,és ugyanannyi manáért az elõbb leírt amerikás heal...na most thx to amerikai agytrösztöknek,akiknek druid túl bonyolult kari volt sikerült azt is 1 gombos karira redukálni,mert nézzünk egy átlagos fightot hogy zajlik le: megy a magyar rvrgroup,sajátkezüleg összeválogatott classok/playerek,szal van minden ami kellhet,meglátjuk,hogy enemy inc-el megállunk rakunk rájuk egy mezzt,mert abból baj nem lehet(az 1:24esbõl lol),és itt jön a druid rendkívûli agymunkát igénylõ dolga(ehhez kell a diploma,figyeljetek!!! rotfl),odarohanok a manachanterhez megállok pbae távban,és belefexem teljes testsúlyommal az amerikás healbe,aztán mikor nyertünk áthelyezem testsúlyóm a /g thx macróra,mert jönnek a 'nice healz' spamm hegyek,nem azt mondom,hogy könnyû,de egy diplomával 10-12 év alatt simán begyakorolható ...szal jó is az ha fejlesztenek a játékon,alig érezhetõen rontják a játékelményt,szvsz groupheal is egy baromság volt,healer igenis küzdjön meg,és jelölje ki akit akar,és nyomja el a 6 különbözõ méretû heal közül a szükségeset,groupheal az kb olyan,mintha tankok tudnának ae-t ütni,hát lol,mivel mi mindig mezzel nyitunk casterek alapból nem tényezõk,azok megkapják a mezzt+2 pofont,azt csá nekik,szal a vicc,hogy ránk a fõ veszély az archerek,azok ugyanis mint screenshottal statuáltam 2bõl szétlõnek,akkor pedig buffok le a groupról,és no more healz,és akkor nekünk kampec,szal nerf scout ,úgyhogy annak ellenére,hogy mostanság mi ownolunk én is találok furcsa visszásságokat a gamebe,de ezeken csak mosolyogni tudok,mert úgyis túltáplált amerikai barátaink csinálják a szabályokat...
Hangianix
Meg meg egy dolog vicces. Stun. Mindenhol 2.5 sec a casting time, de a 9 sec-es 20 powerbe kerul a healernek es 1500-s rangu, a hibbi castereknek ugyanannyiba van, mint nekunk clericeknek - 30p - de 1000 helyett 1500-s rangu...

Azt mar nem is emlitem, hogy meg mindig 48-s spellhez tartozo power megy el a 43-s smite-nal...

Hangianix
Ja, eleg szemetseg, hogy nincs mondjuk 24-27 kozott is egy ilyen. Az alap spreadheal azt hiszem 1.5k-t gyogyit, de jo elosztasban, 20%-kal kevesebb manaert 8*226hp-t (1.8k) gyogyitok a 26-s grp healemmel, de az szart sem er. Nem ismerem se a healert, se a druidot, igy nem tudom az o unique line-ukon van e valami spec spell magasabb szinten, de smite-on nincs. Reju-nal 30 utan jon a spread heal, enh-en 23 (vagy 24?) jon a resist buff. 10-s smite-tal mar mindenbol megvan legalabb a leggyengebb. Arrol nem is beszelve, hogy nem lattam olyan speccet, ahol a skillbased spell 1 sec-cel lassabb a lvlbased-nel. Bar igaz, meg kell buntetni az idiotakat akik ezt a vonalat valasztottak...

Hangianix
az 5 sec az az AE mezz, a single az 3, de tud kozben mozogni.

Botond
harc elején 9sec stun még belefér,de addig legalább sebzõdnek a jónépek mire kijövök stunból hipp hopp instagroupheal,meg pár ilyen amerikás heal(eza nem jelölök ki senkit,oszt aki legjobban sebzõdött 500 kövi 400 utána lévõkbe meg 2-300at heal,healés ezzek annyira egyszerû lett,hogy siralmas,és nekem csak az alap amerikás heal van...)és hipp hopp már nyertünk is
Botond
ja,és még egy vmi(boccs a sok spammért ),múltkor hibi rvr dungeonba betámadott 4ünket egy minstrell (48as wardenem,48as bárdunk,akkor még szürke con guildwarden,és kék con ns),és elkezd furulyázni,én meg futok neki mint atom,aztán õ már hátrál vagy fél éve,mire én hopp mezzed,elõször aszittem instamezzelt miután simát resistáltam,de ti aszondjátok nektek nincs instamazz(single sincs?én úgy értettem nincs),aztán arra jutottam,hogy nem elég,hogy mezzének 5sec a casttimeja,de animja csak 3 sec ,mindenestre zak mezzelte rámnyomta a cure mezzt,azt megspóroltuk neki gyorsan a hazautazás költségeit
Hangianix
En Lourker-t szoktam mindig stunolni, az az erdekes, hogy az esetek 90%-ban bejon. 9 sec csak hosszabb, mint a slam 6 sec-e. 😊

Hangianix
Nem ersz tobb rp-t. Nekem a legtobb rp-t egy rr2-s sb erte eddig. Szerintem jo sokaig kolbaszolt egyedul es irtotta a szurkeket DF-ben 😊 mert o volt az egyetlen aki 1000 felett ert + pontok nelkul.

Botond
1:24et állni mezzben az viszont tényleg mókás lehet mi max 20at szoktunk,thx to resistz,de álltalában 1sec-t thx to GP ,engem pl a 9sec stun,amit néha midik rámlöknek is halálba szokott idegesíteni,kapnék egy 1:24es mezzt akkorát alttaboznék hogy még
Botond
resistekhez annyit,hogy a guildwarden is 36+os már,szal lassan õ is becsatlakozik,akkor az +24%body +16%spirit és +16%energy resist még ezekre :-)
Botond
jó,ezt felírjuk,szal a legbátrabb,aki egybõl el akar futni,aza sok rp,k akkor a single instamezzre már van jelõlt
Botond
hmmm,na most egyrészt druidom még csak 48as épphogy fél napja,szal resistjeim le vannak cappelve,szal ebben a cuccban 50en több lesz,statjaim is,és nem én linkelem a pic-eket,hanem egyik guildy,mert én hót láma vagyok az ilyesmihez,és annak a picnek a statokkal,meg amikor Lourk epicjében feszítek ide se kellett volna kerülnie lol
a sok 99%est is csak neki küldtem,mert neki csináltam lowbie szettett az altjának,azt gondoltam lássa mennyit szaroztam,az se ide készült lol,mindenesetre jó hír,hogy más is szív a vicc,hogy kb nekem is 55 próbálkozásból nagyjából fele volt 99es,ilyen 800as az AC skillem,és durva af30as reinf szettet gyártottam,végül egy MP lett,mert slevees elsõre MP lett lol,többi 99es...
Tiffa: thx,az infót,1sec lag istenes lesz,nekem dialuppal van 2-3sec,gprs-el 15-30,de volt már,hogy 2 percig(mértem) csak néztem,mintha ld lennék,aztán akkor kiírta amit beírtam,és következõ mondatom ra úgy begyorsult,hogy az 78 másodperc alatt át is ért,na képzelheted,és ez nem is ritka,de inkább 'csak' 15-30 sec-es lag van+2percenként ld néha,ha olyan kedve van,és délután 4 után be se enged,mert akkor már gprs-nek túlterhelt a server lol
Kkrisz:eh,neked se vmi túlfejlett a humorérzéked,hol ver le 1db BM 4fg albot???mert egyedül volt,azért tûrtöztette magát,és nem nyomott le titeket+3fg egyéb albot 2 ütéssel lol(2fg egy ütés,másik fg még egy ütes Loth úgy tolja )
überall:a jó ég megáldjon ne ekkora pic-eket,mert gprs-el+dialuppal is 2óra mire bejön a fórum,ami nem lényeg vágd le plz
Hangi: /as-be mindig fárasztják a népet hogy itt ennyi ott annyi,azt egyszer véletlenül rákérdeztem erre,gondoltam tuti magyar,és valóban lol,ami meg a spirit resistem illeti,nekem druid talonba volt vagy 7-8 hónapot kb egy hónapja vettem elõ megin(azóta ownolunk ),aztán még nem minden item-et sikerült lecserélni full extrásra,már csak 1db gyûrût kell lecserélnem,abban lesz a spirit resistem+48,5nél szintet lép matter resistem,szal az is jobb lesz,és többi resistem is több lesz 1-2%al,mert ugye atm durván le van cappelve lvl48as szintre...
a Lourker lóg 2 platinával az milyen második név egy buffbotnak?rotfl
mi mezzünk meg body alapú úgy tudom,és nyugi,ha velünk találkoztok senki nem áll majd 1:24et mezzbe,mert max 30 sec,és fexetek mind
Ja mostantól több rp jár értem
Ezt fogod majd látni Highlander Eagle Knight alias rr5 power
Sokszor van hogy 4fg-t is elvertek 2fg-vel de mint Hangi is írta sokszor se pbt és haszontalan mez társul albi csapatokban. Olyan resistekkel mászkáltok hogy néha sírok(multkor 72%os body resistbe futottam bele a sorcimmal).
A másik fele hogy ezek a hülyék nem tanulnak 😊 Azt hiszik ha kijelölik a bard-ot vagy a kis luri chantert és stickelnek akkor már õk megtettek mindent. Szóval vagy beleronnak egy mezbe és várják hogy jöjjön a champion aki hátulról lestunol 9sec-re és kivégez vagy beleohannak a pbaoe-ba és a chanter végzi ki õket. Tegnap DC xroad-nál én éltem a legtovább mert mikor megláttalak titeket hátra arc és sprint hogy legalább a mezt elkerüljem. Sok értelme nem volt mert ugyanúgy végignéztem ahogy kihal mindneki csak nem álltam mezben. 😊
Hangianix
Nekem egyszer 55 probalkozasbol 21 volt 99% - Gryllus a tanu ra, de ezt ugy kepzeld el, hogy az elso 12-bol gy 99%-os se volt. Persze MP-re mentem, igy adhattam el a 99%-osokat a merchantnak. :/ Ezert vonultam vissza a crafttol mellesleg. Az emberek nem akarjak megfizetni a munkadat, nem profitot akarok szerezni, csak nem veszteni minden darabon...

Hangianix
A spirit resist az tetszik. 😊)

Hangianix
En 3fg-pal kinyirlak titeket. 😊 Annyi kell, hogy egyenloek legyenek az eselyek, mivel nalunk nincs pbt es a mezzunk se fog mukodni. 😊

Hangianix
Ja, elmentem Odinba, fg hibbi kiirtott 3 embert egymas utan, nekem meg hpk-ig kellett futnom az ongyilkossaghoz, mert eltuntek.

Uberlama
na ezt legalább nem szúrtam el 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens