Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp ez lemaradt: de mi a halalnak 50 air? En mentam se 50 light megis elnukeolgat azert... bah sok huJe air theu van arrafele ;p
Meg mindig fc's vagyok. Tul szep az a logo, hogy veszni hagyjam 😊
Hangianix
Mellesleg mar nem sokat talalkozunk RvR-ben, RR6 utan Killerbee nem szur tobbet 😄 Esetleg ha a minstrelem 50-s lesz, vele talalkozhatsz.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Egyebkent most hanyan vagytok az Egy Magyar-ban? Belepett Rockety az ns-vel, meg Badguy a mentajaval, vagy mi van? Valami ilyenrol vartyogtal 😛 de meg mindig nem mennek a hibbi statok. 😄

Hangianix
Csakhogy a legtobbjuk atspeccelt 50 air-re es nincs pbt-je, ugy meg mar nem jo. Egyebkent nem ertem miert nem hasznaljak pl. a 41i/35e speccet tobben. Az igaz, hogy szarul csinaltak meg es ice-bol 50-en van az utolso dd, mig air-en azt hiszem 45-on. Kicsit igazsagtalan.

Hangianix
Neztem is, ha neked 70-s utes 0.042% akkor 17.500 hp-d van es egesz biztos cheatelsz. 😄

Ez itt a masik, mikor jarkal 1 tank egyedul emainbe vagy akarhol? Vmi idiota max. 😊.
Szvsz 1 air theu a 27 masodperces AE mezzjevel+ 10 seces pbtjevel szinten hasznos+sokkal elvezetesebb kari rvr grpben.
rr5l5 vagyok szal van mindenfele szir-szar. Olyan helyzetrol pedig a budos eletbe ne almodjal hogy en valahol 5% hpval jarkalok es te hopp pont arra jarsz 100%-al 😉. Altalaban ilyen helyzetbe nem azert ol meg vkit 1 caster bottal mer hudesokatartabot.
Lehet hogy a quickroot bejon de a purge megjobban bejon 😊. Meghat van ip is... 😊
Mystehnek az offhandem 158at artott miutan a maindhanderem lepattant btrol. Kulonben is, tudod mennyi 1 tanknal 5% hp ? 😊
Uberlama
sok hp: 10%+ ?)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
hát ja, 2 fegyveres csóka ofcos lever ha sok hpja van és quickroot nem jön be

Botond
és btw ÉN nem mondtam,hogy nem vered le 5% hprõl,csak hogy 2 fegyvere van,azt se neked írtam,hanem loth-nak,hogy ne árulja el+írtam Acornnak,hogy mittud a pbt,erre valaszoltál,és abban a válaszomban leírtam,hogy ha nagyon ennél a témánál akarunk leragadni,akkor elismerem 5%ról levered,de pbt korlátaival attól még gondolom te is tisztában vagy...
Botond
btw találtam rr5l2 af102mps gyereket,na az levert valóban az elõbb :-D,af102 MPbe ilyen 40-50eket ütöttem néztem mivan,akkor nézem,hogy nem epicje van,hanem vmi más,kérdem af102 MP,aszondja simán,szal az ellen télleg lekvár vagyok még...
Botond
heronak 1db fegyvere van,azért nem talál el,BMnek 2 van,azzal nem is duellezek :-)
Uberlama
látom te sem olvasod amit ír az ember csak nyomod a magadét: lehet nem nekem szántad mégis nekem címezted a mondandódat. A két fegverbõl egyet mindig fog, és mire az 1300 hpmat 1 fegyverrel leveri, addig én a (gy.k. nem bontom ki miért ennyi) 80-90dmges ütésekkel lecsapom azt a mini hpt,. Amugy meg ha a pbt nem véd meg akkor miért is vagy vele olyan nagyra: idézlek : ugye 6sec pbt miatt nem találnak el. na mind1 :p

Botond
és ugyebár blunt eléggé minuszos scalere,kardos herok meg jó kis +t kapnak,ezenkívûl wardenem resistjei viccesek,mert azt nem rvrni nevelem,hanem powerlvlni a guildet...
Botond
rakat Heroval duelleztem többnyire még lvl48as koromban,mind bevertem a betonba,nem tom mennyi volt az rrjük,de mnd elhasalt,volt egy vicces gyerek ugyan akivel 9-9,5 percig harcoltunk,mert a végén már villogtak a 10perces selfbuffjaim,és le is jöttek mire elhasalt,de õ is megvolt :-),azóta meg lvl48,5 vagyok,blunt speccem megin több,így dmg-m is :-)
Botond
de nem véd meg,ezt értsd már meg,hogy BMnek 2 azaz kettõ darab fegyvere van,és jó esetben is csak az egyiknek az ütését fogja fel a pbt,a másikkal rádver,ha attackspeeddebuffolod,akkor még ráadásul qrvanagyot ver rád...5%hp,az pl lothnál,ha velem van 100hp fölött van,szal az 2 ütés indeed,talán kivitelezhetõ,de csak 5%hpról,és mindenesetre én nem erre a konkrét esetre reagáltam,hanem Acorn-nak próbáltam ecsetelni mitbír pbt,mert mint gyakorló warden van róla némi sejtésem...
Botond
`1 legalább rr5-ös és full SC-olt SS herot, hogy versz le`...úgy,hogy csata végére 95%+ hp van...
Jut eszembe a pulsing spellek, mennek akkor is ha mezzelve vagy?
Uberlama
dd ellen valóban szart sem ér ahogy írtad, de a blademaster kap egy fasza attack speed debuffot és a pbt megvéd annyi ideig amig, az általam említett 5%!!!!!!!!!!!!!!!! hpt leverem a 40+(40-50)dmgel!. Amúgy earth theut sima harcos f2fben nem igazán veri le, max (bár az sem sima harcos) champion, ha beszivat 😊 Eddig albiban 1 db. armsmen vert meg, (Steveh) mert amikor küldtem a peteket , fogta magát és felszállt a lóra sau elõtt így a petek nem követték és a lóról meg mellettem ugrott le és igy a végén lenyomott, bár asszem quick rootot resistelte azért.

Uberlama
valóban, az elírás :_)

Valaki tudja mi az az Amnesia bug?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nekem ez a kijelentés megint a hihetetlen kategóriába tartozik.😊 Azért én megnézném, hogy 1 legalább rr5-ös és full SC-olt SS herot, hogy versz le.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
de akár egy db ember ellen,se ér szart se,ha 2 fegyvere van,vagy ha nukeol...
Botond
pont azért amit mondtam,a pbt 1db ütést fog,ha 2en ütnek feldughatod magadnak...heal meg heal,ha 8an ütnek akkor is...
Botond
nálunk a druid,nem a warden a túlélés záloga,szvsz albiba is a cleric az...
Botond
azt ne áruld el,hogy 2 mace-vel küldöd,és hogy az egyiket fogja csak a pbt,mert még a végén elbizonytalanodik ;-)
En nem vagyok maniakus de en is egy earth Theu-t gyurok eppen. Azon egyszeru oknal fogva, hogy szeretnek hasznos lenni egy rvr groupban es elso ranezesre a 6 seces pbt elegge annak tunik (bar lehet hogy hulyeseget beszelek vegul is ez az elso karim).
De miert Lothandaroskent hireszteled? Lourkert makoltad le a fasza bottal 😉
Mellesleg vmi maniakus lehetsz hogy earth theut jatsz, konnyu vele xpzni de nem igazan fun rvrben imho. Persze ha pbt+ae dd meg neha par earth pet a cel akko lehet hogy jo. Ha mentammal megyek ott az stt
Hangianix
+ dmg buff, az ami igazan ut. Tehat inkabb 80 😊

Akkor atvaltok a 2.8 spd es 3.2 spd crusherjeimre. Nem gond. Bar te uber vagy es leversz 1 tankot a kemeny 30-40 dmgvel. Persze a 30-40 is csak akkor garantalt, ha nem evadelem a francba vagy parryzem.
Megy újra a frissítés e a guild infóknak a hivatalos honlapon.
Tiffa
Amúgy mi midiket öltünk itt az óóóóóóriás mellett, ki is haltak, csak Arwe véletlen belesebzett hetet az óóóóóóriásba és az megevett minket. A rezzelni jövöket ette meg az NP. 😊
Hangianix
Rovid beszamolo minstrelem - Silversnail - tegnaoi BG kalandjairol. Piszok jo a kari, tok elvezetes vele jatszani, de a BG grp-okrol inkabb nem mondok semmit. Volt pap a grp-ban, de csak a cabalist gyogyitott. 1x ugy haltam meg, hogy ott allt mellettem es nem csinalt semmit. Azutan egy masik csataban megsebesultem, tobbiek tudni akartak hol a csata, kerdeztek hol vagyok, en meg mondtam, hogy nyilvanvaloan nem healing range-ben. 😄 A pap megint csak mellettem allt mellesleg. Rezzelni es utana gyogyitani grp-on kivuli friarok voltak szivesek. A mi kis okos Templaros clericunk az tokig felbuffolta magat, mas nem kapott...

Hangianix
Hibernia gyozelmenek a kulcsa. 😊 Ha egy casternek lenne ott is pbt-je, akkor maris gyengulne a hibbi alomcsapat.

Botond
másik 50%nak manachanter van,esetleg mind2...
Botond
magyarok 50%nak van 45+os menta altja lol
Botond
hát vannak érdekes dolgok,nekem pl warden-em lvl47 óta 50es herokat szokott leduellezni,ha idõm engedi,már mindenféle speccelésüt agyonvertem :-) pedig én wardenem úgy specceltem,hogy a sebzése csak most lvl50 féle kezd feljönni,de ugye 6sec pbt miatt nem találnak el,aztán egy félóra alatt csak megborítom õket a durva 30as dmg-immel is,meg ha el is találnak,akkor ott a healthregen 10 perces slefbuffom,szal megütnek kb 3x az rr10es akár 4x is,de healthregen miatt full hp-m van fight végére lol,pedig warden egy fake class,hero meg elég jó kis tank...
Uberlama
és ez is csak 1.59-tõl lesz szopatás mert most megfogtam egy aerootal, de akkor már én is csak nézek amíg vége nincs 😊

Uberlama
ez is mókás ra (hogy dögölne meg aki kitalálta) még szerencse, hogy viszonylag kevés a menta :8 velem is volt ilyen, castolom a menta ellen az earth peteket kb 4 ment el, erre jönnek, felém, elõször csak néztem, hogy most mi is van, lag vagy én vagyok hülye, vagy duelezek vmi theuval csata közben amirõl nem tok, vagy a hibik is kaptak ilyen petet, na mind1 a lényeg, hogy rám alig csaptak 50eket a petek, már ha eltaláltak, mert olyan is ritkán volt, és akkor még a pbt is sokat fogott fel.

Uberlama
Walker nem is ver le mert wizi, de szvsz én levernélek bottal a 6seces pbt miatt, persze csak 5%hpról 😊

Botond
közhírré tettem már guildchatbe,nyugi
ja délután 2 felé megvolt lvl 50 ding nightshadel megvan epic is + volt egy kis fun harc sauvageba most 😊

zzz

: )

zzz

régebben ranger > hunter - nem volt purge shield stun jó volt scout
most meg hunter >>> ranger >> scout

80-100kat ártó pet, 250 base dmgû spear mi kell még? ja speed buff és self-buffok 😊

zzz

Hunter ellen jokat szoktam funolni a mentam Severing the Ether ra'javal. Qc stun + stt (instacast)= dead hunter 😊. Stt annyit csinal hogy elcharmolom az osszes petet a varazslat kozelebe es megtamadjak a gazdajukat. Egyszer masik mentatol lattam ahogy 1 air theu castolta a sok petet es azok egymas utan fordultak vissza a gazdit csapkodni :p