Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Egyebkent latszik, hogy sok a middi. Miutan megoltunk egy "parat" kozulluk, jott a 3-4fg-os zerg. En 3-ra tippeltem, a tobbiek 4-5-t mondtak. Mondjuk a gepemre olyan hatassal volt, mintha kaptam volna egy root-ot. 😄
warden > earth theu
bard > sorcerer (1.60-ig)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Szóval igy nem tom miért kellene RvRezni és kedvem se nagyon van hozzá igy, nem is voltam jó ideje, de ha nem tesznek sürgõsen valamit, akkor lehet hanyagolni kéne ezt a játékot
Lourker
zzz
ideális a 6sec pbt earth theurg
mezz speccelt sorc
ice wizard
nos ilyenek nem nagyon vannak albionba, szal szerintem nem lehet összehasonlítani a dolgokat nagyon.
zzz
Sery: donk lvl 48as bladeshadeje.
zzz
(de azt elismerem hogy néhány hibi class túl erõs de bárhol össze lehet rakni egy jó csapatot)
Lourker
Acorn intéztem neked lw champ duelt igaz nem bfr vagy tradolf de azért nem volt rossz(és nem volt buffolva , disbandolt is a grpbol tehát end song és bubble se volt.)
Lourker
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Lourker
zzz
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Itt talaltok mindenfele Online gamahoz servereket.
http://www.gamesites200.com/
De elotte adjatok egy ISO letoltesi helyet. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
zzz