Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Lourker

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
sztal sztem aradj csöndbe, és bizd ide, sztem töb sejtésem van hányszor vagyok buffolva mint neked'...szar lehet,vagyélrendes gépet,ha 2 accra futja gondolom futná tuningra is sóherkám
...'rpg-röl meg annyit, hogy azért mert beletették a rude mozdulatot attol még nem hazsnálom, taunt élõ ellenfélen fair számomra, de nem is értem miért kéen ugyanugy gondolnnk minke,t másrészt meg nem is tom ki kérdezett'...hát használd,szerinted még az jobb,mint a /hug,elõbb írtad,az meg hogy ki kérdezett?rotfl,na ha magaddal akarsz társalogni ne postolj nyilvános fórumokra
és nem kell mindent ugyanúgy gondolni 'okostoni',csak hogy tudd,még Donk-nak se kell mindent ugyanúgy gondolnia,és ha õ 'RP'-ingelni akar,egy RPG-ben,és ez szerinted khurvagyerekes,akkor nem hinném,hogy komplett vagy lol
vane gy buffbotom, de nics hazsnálva, mert kurvára nem birja a gépem a 2ccot egyzserre, egy keep ostromnal, vagy eaminbe full lagg vagyok, harcolni se lehet ugy, mert egy pa-t nemtok bevinni
sztal sztem aradj csöndbe, és bizd ide, sztem töb sejtésem van hányszor vagyok buffolva mint neked
rpg-röl meg annyit, hogy azért mert beletették a rude mozdulatot attol még nem hazsnálom, taunt élõ ellenfélen fair számomra, de nem is értem miért kéen ugyanugy gondolnnk minke,t másrészt meg nem is tom ki kérdezett`...ez egy jól felépített rém igényes hozzászólás bazz /clap

), szal azt most állandóan lehet használni, nincs timer.SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

A bolcsesz duma meg nalam nem nyero...
zzz
zzz
Mi a karid neve egyebkent? Hibbikben meg nem vagyok perfect. 😄
Lourker
Egyebkent az, hogy van pap, az most lett megint igaz, gondold el mennyire paphiany volt, ha engem mint smitert ahogy beloggoltam 5 helyre hivtak...
Minstrel mindig van, meg lol. Ha van, akkor 2 egy grp-ban, ha nincs, akkor a kezunket osszetesszuk egy theu/sorc speedert.
Kérdésem lenne, most olvasgattam a gamebanshee-t és ott irkálnak egy lvl 15-19 Battle groundról. Ez csak az amcsi szervereken van vagy van nálunk itt Eu-ban is?
Ha a necro petje is 1500-as akkor az animista csak lerakja a gombáit vár falához és hátrafut.
Majd a következõ szól hozzád.😊
Nagy tévedésbe él aki a necrot és a chanter peteket összehasonlítja ugyanis az enchanter pet mint segítõ lép fel, a necro petje meg mint az élete záloga és ott inkább a necró segít a petnek. Tulajdonképpen ezért össze se lehet hasonlítani õket.
Azt írtad 9 dd-t kaptál és úgy értél be a relic toronyba ahol már nem löttek.
Szerinted ha 1 necró lett volna akkor te eltudtál volna számolni 9 dd-ig vagy sokkal hamarabb kifektet a dd-s petje?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
zzz
zzz
bard
3-4 caster
talán egy warden, bár az is ritkaság manapság
1 tank akad néha
többi meg nigthshade
Ezzel szembe emainba albokkal akikkel találkozok:
sok caster
sok tank
2-3 cleric mindig van
minstrel is akad általában
és 300infiltrator
Sorceror mezzel - 3 ice wizard berohan és kész, csak nálatok nincs icewizard, mert nem enchanter hát bameg. Azt meg hogy grp-purge, 1 kézen megszámolom az aktiv druidákat na abból összesen 2nek van gppurge. Ennél azért több cleric van bofal , de leszarom bofot is mert a heal ami hiányzik tõlünk alboktól meg nem.
zzz
tetces hibik próbálkoztak, majdnem be is szívtuk de akkor kiderült mi annak a szutyok turretnek az ellenszere ;-) nincs 1500-as range ;-P
ja, persze Necroval védtük, kellett kis fun az altokkal, nem mindig csak a rohadt chantereket vadászni és figyelni közben melyik buzi SB akar darálthúst csinálni belõlem =)
jja, amugy kedves tanult kollégám, Riwen talált pár széép képet a mostani zerker sebzésekrõl, csupáncsak 1300 körüliek, kicsitsem elszomoríató
Amire SilentDeath - 50 Assassin (Albion /Excalibur)
Steam: [HUN]Feriggno
2: warden > earth theu
3: bard > sorcerer (1.60-ig)
1 - hmm, nemtom hol van icewizzynek stunja meg köcsög sneares petje ami olyan bugos mint ide Hanoi
2 - szép lenne az earth therg selfbuffal és 2handed haleffal, igaz Warden kicsit sebez, nade akkoris...
3 - hát sokra megyünk sorcival a grpDemezz ellen
Hiby castereknek nincs párjuk, sajna "számomra" tul táposak
Steam: [HUN]Feriggno
Nem egy csatat a pbt miatt veszitettunk el, ugyanis ha nem lehet slammelni a pbaoer-t, druidot, akkor az albi csapatnak lottek. Igen, tud a cleric is stunnolni, de nincs qc stun lehetosege, es altalaban csak 1 van a csapatban, nem ugy mint a hibbiknel a 2 caster. (arrol nem is beszelve, hogy 500-zal kisebb a range).
A pbt az arra jo, hogy ha elmegy a chanter RA, akkor nyertetek, a pbt arra jo, hogy ha sikerul a druidot folyamatos tamadas alatt tartani, akkor leszed rola annyi utest, hogy az egyeb castok gyer gyogyitasi kepessegei is eletben tartsak a csapatot/druidot. 10 sec es 6 sec pbt eg es fold. Majdnem annyi a kulonbseg, mint a 10 sec es a semmi kozott. 😄