Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Na tehat, gondolom a helyzet azert nem 100%-ig ez volt, tehat lehet valaki 10%-on nuke-ok miatt aranylak sok endurance-szel es lehet valaki majdnem full hp-n end nelkul is. A srac ex-SotL-os (most The Last Watch-os es jo jatekos) - azt tudom, hogy beirta nekem - "na megnezi mit tud a savage" - utana jott egy "ffs", majd, hogy meghalt. Azt tudom, hogy piszok gyorsan meghalt es volt, hogy 800-at kapott egy korben. A slam-et meg azt hiszem evade-lte 2x is az ellen.

A powerlvlt kari jatektudasos kerdest nem igazan ertem miert cimezted nekem. 😊 De valaszolok.
1. A jatekban a karakteredrol tanultak kb. 10%-at tudod RvR-ben hasznositani. Nalam ez a kovetkezo volt: vannak buffok, vannak gyogyito spellek, tudsz sprintelni, a catereket healeld elsosorban, ok sokat sebeznek. 😄
2. 1-2 het RvR-ben eltoltott ido alatt szerintem barmelyik karakterrel barki megtanul jatszani, ha _szeret_ vele jatszani. En pl. nem komalom tulsagosan a tank karikat, igy valoszinuleg bena is lennek 😄
3. Tok igazuk van azoknak, akik kihasznaljak a lehetoseget es plvl-el huzzak fel a 2.-3.-4. karijukat, mert ki a halal akar szenvedni vele. Az elsoert azonban szenvedjen meg az ember. 😄
(Bar talan jo otlet 48-ig plvl-elni, utana meg 50-ig jatszani, meg is tanulsz mindent azalatt...)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ja és a stylok. pl nem olyan rég albi frontierben találkoztam 1 ugyanolyan RR szintû s/s albival. Azthiszem a PA-m után kivédte a CD-t. Utána bevittem neki a CS-bõl az alap combo-t(G/AH). Itt nyomtam el a purge-m és eltünt a pajzs stun+ a rezz sicknesem is. Ekkor voltam fél hp és õ is kb fél hp. Itt bevittem neki a CS-ben lévõ 3-as evade styleokat. Ettõl a ponttól kezdve nem bírt megütni és szépen leütöttem 1.5Xes életét(elnyomta az IP-jét is).
Ezt csak azért írtam, hogy a styleok mennyit számítanak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Pl: Ha õ slam-mel kezd és utána üt neki 3-at az kb 500-600 dmg akkor az a 10% hp nem elég sokmindenre.
Nem tudom mi volt az ottani helyzet.

Attól függ milyen ütés styleokat használtak szerintem.
Savage 0 enddel 10% hpval nem hinném, hogy belenyomná a srácot(ámbár már én is találkoztam nagyon bénákkal meg én is bénáztam már😊)
Nem értem mi köze van a játéktudáshoz a powerlvlt karinak van a nem powerlvlt karinak.
Azt olvasom mindenhol, hogy az ujj powerlvlt karik nem tudnak játszani rvrben, mert ügye pár nap alatt 50-ek lettek, de hát mi köze az xpzésnek az rvrhez?

Hangianix
Szerintem 1.60-tol.

Ha összeszámolom a karijaim played idejét akkor 92 napra jön ki és ebben nincs benne a buffbot ideje.

Ez elég érdekes lenne.
Druidnak van haste.
Shamannak van dmg add.
Clericnak meg van 50 % dps növelõ + Defensive proc az meg hp-t ad ha jól tudom.(ezeket mikor kapta a cleric?)
Kellene 1 cleric buffbot is.😊 Most, hogy olvasgattam mit tud.😊

Majd keress rám a játékban és megbeszéljük.

Hangianix
Lourkereknek van. Meg van egy uj guild (nem tudom mi a nevuk) aki allandoan nyomatja, bar foleg 2fg-t latok toluk.

Nekem is lesz infim, bar valszleg mercfilator lesz, mert az nem igazan divat a mi serverunkon.

Irjatok mar /played-t ide, vagy legalabb meddig tartott az elso kari 50-s szintre vivese. A vegen kiderul en voltam a leglassabb :/ (stealtherek nem szamitanak, gondoloom ok lassabbak)

Ja es visszaterve az armsman vs savage harcra. Igen, szerencsevel egy szarra buffolt savage leverheti a 10X tobb hp-vel rendelkezo armsmant, de az hasznalt ip-t is, azaz 20X tobb hp-je volt.

zippofcy
SI amazon.co.ukrol rendelve 10 font, tolunk nyugatabbra postazva is kijon 15 alatt. Olcsobb mint az amazon.derol es raadasul angol. Bar mivel map ugysincs hozza, a kezikonyvet meg ki olvassa el ...
Shadowbane szinten angol urlrol rendelve 18 font ... lehet megerne kiprobalni, hatha jobb az engineje. De csak ha lehet amcsi szerveren nyomni
SWG szvsz gagyi lesz, AC2hez hasonloan csak a gfxje lesz majd jo. De a szepseg nem minden, megneznek benne egy 50 vs 50 fos osszecsapast. Ha meg nincs benne normalis PvP akkor ugyis uncsi lesz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ja bocsi haste nincs a shamannak 😊
Olyannyira nincs sok hogy legtobb ember (koztuk en is) csinal 1 nightshadet. Hat kb olyannyira nincs 😊
Buff nelkul szarra buffolt stealthert szinte ESELYEM sincs leverni, amig ha en is buffolva vagyok (bar nekem nem kell feltetlen lilakeretes specline buff) a foldbe dongolom mind az sbket mind az infiket. Gondolj bele most jon ez a kretenseg hogy "segitsuk-az-aktiv-magas-buffline-rvrzeo-karikat" patch meg nagyobb lesz a szakadek, lassan eljutunk oda hogy 2-3 tankot utnek le a buffbotos egyenek.
De annyit szamit, engem is hazavag shadowblade siman ugy (ha nincs ip-m) ha neki van Shaman Specline str/con dex/qui es haste.

Nos 1 fully buffed sbrol vagy infirol ne is beszeljunk. 1 savage meg durvabb, 3x-4x tamad 1 korben ha ugy jon ki.
Hangianix
Igen, de a jol osszerakott grp-oknal (tudom, nincs olyan sok) mindig van.

Hangianix
Tegnap kicsit lelombozodtam. Lvl 50-s armsman, 650k rp-vel, 750-s wc-vel 23 played-nel tart.

Nekem meg valamivel tobb rp-vel, 1113-s ac-vel 60-nal a clericem. Igaz nekem az 50-s szint volt 27, a craft az hozzatett ugy 15-t meg (kikapcsolt monitorral toltam foleg, igy messze voltam az optimalis kihasznaltsagtol, volt, hogy olvasas kozben csak 2 oldal utan jutott eszembe megnyomni a gombot 😊 ) es ugy 10 az 50 utani xp-zes (ertsd plvl 😊 ).

A srac az nem egy frissen felhuzott kari - Morpheus a Sevenbol - tehat nem hinnem, hogy plvlt.

Hatha van valakinek tobb played-je 😊 Viditson fel valaki. 😊

Hangianix
Felejtsd el oket. Teljesen felesleges az idodet elb@szni veluk alacsony szinten (kesobb is 😛 ).

A mob-okat sajna nem tudom hol vannak, en sose tapoltam ott.

Hangianix
A srac s/s armsman. Es nem mond, hogy a buff annyit szamit, hogy 2x levered a full hp-t 10%-rol...

Taranov
Hangianix vagy valaki más egy kicsit tudna mesélni a mesterségekrõl?
Mire jó, ki tudja ûzni, mikortól lehet, mit kell csinálni stb.

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy hol van az a hely Avalon Marshban, ahol olyan jül lehet 13-as Pala karit edzeni? Mert Arabelus ott edz és felment egy nap alatt 13-ról 18-ra, szal jó hely lehet, de én sajnos nem találtam meg ezeket a mobokat.

Köszi elõre is a segítséget!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Kis csataban a legjobb osszeallitas a minstrel, paladin, cleric (smiter). Ugye itt az AE CC annyira nem letszukseglet. Barmikor lehet Mach 6-tal rohangalni, van 2 grp insta, 1 normal + IP a minstrelnel, ezenkivul SoS es BoF, a smite az jo a middik ellen mint nuke, vegszuksegnek ott az insta mezz. Ezzel az osszeallitassal siman kiirtottunk full grp middit - igaz a healeruk zold volt es tapasztalatlan 😊 - mondjuk csak 3 volt 50-s. 3 ora alatt 25k rp jott anno ezzel a grp-pal, es talan 3x haltunk. Egyszer amikor 4 fg jott. 😊
Ellenben az eleg gaz, hogy RR5+ -os csapatban ugy haltunk NP ellen siman, hogy SoS/BoF-fal kezdtunk, de ok GP-t nyomtak. Az air theu szopott a resist miatt, a wizard az kapta a pofajaba az insta amneziat, a sorcerer meg rohangalt es varta, hogy leteljen az egy perc. 6 sec pbt, a resist es a 3 healelo kari siman kicsinalt minket. Egyszeruen keptelenseg a harom karit RR5 felett - azonos erovel - kivonni a jatekbol az elejen, es ugye akkor a chanterek kozben szarra lonek.
Middiknek jot tett a 3 relic, most legalabb fejtenek ki ellenallast es tudom, hogy durva a nekro, de a bonedancer es a savage 1.60 utan is az lesz. A savage olyanokat ut es olyan gyorsan, hogy csak nezek. Buffolt RR3 savage 10% hp-rol olt meg RR7 buffolatlan armsmant, ugy, hogy az elnyomta az ip-jet...

A palák nagyon jók kisebb harcokban ugye van a grp insta ra-juk, end regenjük is van (vagy end chant nemtom:p).

Tegnap is volt egy 3 vs 2 harc (2pala+infi, malevo+én) és champ nem tud mit kezdeni palákkal ha már nincs endje.

Lourker

Ja jó harc volt😊
Group insta heal és single isnta heal nem volt rdy (használtam midik ellen) csak moc volt.

Jock késöbb jött vagy egy ideig csak nézte a csatát?😊

Lourker

tom hogy a többiek kiforgatnak a vagyonomból 😊) szerinted miért téged kérdeztelek 😊 na pls nyomass választ 😊

ja dingelt kis manachanterem 50re , néha talán rvsrbe is láthattok Lirian név alatt 😊

zzz

Nem gond😊
Hülye bardunk loggolt és csak 7 en voltunk cc nélkül😞(

Lourker

Hangianix
Heh Lourker bocs a /slap-ert, elirtam a /sal -t /sla - nak. 😄

Botond
én 20%os haszonkulccsal dolgozom :-P
ok,de nekem nem kellenek karik ugy is újjat inditok.
Bécsbe most meg nem tudok kimenni game-ert,se utlevelem nincs meg 1-2 hétig,se idöm nincs rá sajnos.

Uberlama
a rajta lévõ karik és az a közel egy év a drága amit eddig belefeccöltem 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Miböl van,hogy ilyen olcsó?
Na de most komolyan,ha valakinek vagy 1 eladó felesleges példánya normális bolti áron akkor szoljon v. dobjon meg 1 e-mail-el.
THX.

Pl: 1 16.5-ös sickle alapanyag ára 210 g és ha kész a kard akkor 66%-ért visszaveszi a kereskedõ. Tehát 70g bukik minden kard után ami nem 99%-os vagy MPs. 2.5 plat 1 ilyen MPs kard és 400g 1 99%-os. Ez alatt az összeg alatt 35x kipörgeti.
Véleményem szerint elég nagy haszonkulccsal dolgoznak.

Uberlama
hehe az enyémet 100k forint alatt nem adom, de ha ennyit fizetsz érte.. 😊

Lair... Lariod altja tehát ökör árakon dolgozik szerintem. Ráadásul eléggé el van szálva magától.

Õk mennyiért dolgoznak?
Erre kíváncsi lennék.

Ez király,van akinet 2 DAOC fut egyszerre,nekem meg még 1 sincs.:-))
Nincs valakinek eladó példánya?

fidel sc-re mikor érnél rá sok bokros teendõd közepette? sikerült beszerezni mp settet azt most jól jönne egy kis spellcraft, nem sürgõs de jövõhéten vagy most hétvégén aktuális lenne annak örülnék : )

zzz

Botond
most loginolok,és nem tom meddig maradok,szal lépjél be asap :-)
Jah. két daoc megy ablakban, nem rossz, de a /stick pl nem igazán mûködik benne rendesen sajna, szal max buffbotnak, meg pl-nek jó

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Majd legyel fenn mai nap folyaman vmikor beszelni szeretnek veled pls 😊
Hangianix
Ablakot kellene valtani. Az ablak az 1024-ben, a gep alapbol 1152-ben megy tehat nem lenne gond, bar azt ketlem, hogy tudnal aktivan jatszani mindkettovel.

Hogy megy ez a Daox egyébként?
Tudsz mindkét karival játszani egyszerre vagy akkor ablakot kell váltani?

Hangianix
Nem vettem, kolcsonkertem plvl celokra. 😊 Csak hat nem olyan gyors, mintha nekroval vagy enchanterrel nyomhatnam 😊

Hangianix
De nem ment ugy. Kiirta, hogy mar fut egy. Megoldottam egyebkent. 😄

Botond
hát?a minstrellnek vettél? :-P
Botond
és még egy tipp: vedd figyelembe,hogy mindenkinek van egy élete,amit él,és amellett Daocozik,és nem fordítva,és amint láthattad mostanában elég sûrû mindenkinek a programja,mert szinte soha senki nem online,szal nem tom hogy gondoltad,hogy egy ilyen,na van 6 órátok,hogy otthagyjatok csapot-papot,azt login,szintû dolog mûködni fog...ha azt mondtad volna,hogy 2-3 nap múlva estefelé,amikor már mindenki hazaért melóból/suliból,és lerendezte a családi életét,és úgysincs ott senki akkor aszondom na,de eza ma 6kor,ez vicces volt...btw mint Lothnak is mondtam,én ma 7kor benn leszek,ha a warden kell azzal,ha a druid azzal,meg rácsörgök a guild maradványaira,hátha õk is,és ha kell segítünk,de 7 elõtt dolgom van ma is,és ezer boccs,hogy az aszonnyt vittem moziba,ahogy egy hete le volt beszélve,és ezt nem mondtam le azonnal az epiced kedvéért...
Egyszerre kell elindítani a két daocot.

Lourker

Hangianix
Hogy lehet 2 DAoX-ot futtatni egymas mellett? (nem, nem buffbot-ot vettem a smitermnek 😊 )

Én online voltam egész nap (kivéve 20 per amikor áramszünet volt) engem nem kérdezett senki ezért nem tudtam mit tenni.

Lourker

|gy van, kb. 17:45-18:03 ig voltam fent, de mivel Lourkeren kívül egy darab magyar nem volt bent láttam, hogy ebbõl ma úgysem lesz semmi.
Én most voltam fent, de nem láttalak.
Uberlama
nekem még nem volt ilyen.

A legérdekesebb ilyen az ha vki lasabban megy fel hegyre mint a többiek nem tom miért.