Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
NEm tudom, szerintem nincs, mert anno még régen a Midtown Madness 2-t akartam megrendelni, mert nem lehetett kapni, de nem küld magyarországra a Microsoft sem, az amazon sem, és az infogrames sem.
Kérdés, hogy valami kisebb boltból lehet-e rendelni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Lourkeren utottem 2 napja egy 35 (-320) -at 😊)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

kösz krisz hogy elmondtad mi a helyzet. még azt szeretném megkérdezni hogy tudtok e olyan oline shopot ahol megtudom rendelni és elküldik magyarországra mert olyat nem találtam sehol aki hungaryval foglalkozna..
Kösz küldtem neki e-mail-t

Taranov
De nem tuti, hogy eladja, de nekem azt emlegette, hogy megvárja a WoW-t. Én viszont még nem élveztem ki a DAoC-ot, még csak 14-es vagyok.
Krisz073: Te mennyire vagy kemény DAoC-ban? Mennyire ismered ill. mennyire tudsz vele játszani?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

Hangianix
Nalunk nem menne. Tul zsufolt az albi oldal hozzatok kepest.

Elküldhetnéd nekem Marchus e-mail cimét ha nem nagy gond.

Taranov
Hát én örömmel megrendeltem volna, gondolkodás nélkül, de az amacon.com-ról amcsi verziót küldenek, az amazon.co.uk-ról pedig nem küldenek Mo-ra, tehát az sem jó.ûEgyébként abba gondolj bele, hogy a bécsi Media MArktban a collector"s pack 55 euró volt.
Az másfél szeres áron durván 77 euró. Kmenni Bécsbe többe kerül, mint 22 euró.
Egyébként Marchus lehet, hogy eladja, szerintem kapcsolatba léhetsz vele E_mail-ben.
Õ már megunta a játékot, végülis már több mint egy éve játszik. Kérdezd meg!

Az már mindegy,hogy Német v. Angol verzio.Ha megvan a cd key-ed akkor már azzal az Angol clienst fel tudod telepiteni.Az Angol cliens megszerzésébe itt biztos tud valaki segiteni nekem,ha már csak az a probléma.

Taranov
Én Bécsbe mentem.
Szóval biztos ment más is. KKrisz is volt külföldön érte.

Taranov
MAgyarországon nem lehet.

Nem csakugyan,tavaj volt 1 szálitmány és kész azota nincs.
Nekem is kellene a játékbol egy példány és én már mindenkit végigtelefonáltam és senki nem foglalkozik már vele.
Ha visszaolvasol a forumba vagy másfél hónapot akkor láthatod,hogy voltunk itt egy páran akik keresték a Gamet!Mindenki beszélt mindenkivel de senki nem tudott szerezni.
gy marad Bécs vagy megrendeled a net-röl kb.másfélszeres ár-ért.

legalább az angol vagy az német ( már a bécsi) ?
Nem hiném hogy itt mindenki kiment bécsbe vagy londonba hogy megvegye ????!!
Sehol,én már mindent végigprobáltam.
Bécs a legközelebbi hely ahol kapsz.

sziasztok ! hol lehet megvásárolni magyarországon A JÁTÉKOT ??
Taranov
JA! Értem már!
Köszi a segítséget

Ha többet küzdenél 1 vs 1-ben akkor rájönnél mekkora szerepe van a styleoknak. Kérdezd meg nyugodtan az albioni magyar infiktõl.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja és az evade combonak vagy olyan + tulajdonsága is, hogy belassítja. Itt ugy nezett ki én 3 ütöttem amíg õ 1-et.

Akkor 1 ugyanilyen classot nagyobb RR-rel miért nem tudom leverni, ha nem tudom az evade combot bevinni?

1. Ezt arra irtam amit Hangianix írt a savage esetrõl. Vissza kellene olvasnod.
2. Rajta is volt 4 buff.
3. rezz sicknessel kezdtem, de a purge leszedte a pajzsstunnal együtt.
4. Nézd meg mit adnak +ba a CS evade styleok mielött jót nevetsz. Nagy és közepes védekezõ bonuszt, ami azt jelenti ha xpzel ha csak ezt ütöd akkor a mob nem tud megütni akkora a védekezõ bonuszod(leteszteltem). Másik játékos ellen is így számolja.
5. Akkor, hogy lehet hogy amíg nem vittem be az evade combot addig minden 3. ütését evadéztam csak?

Hangianix
"Taranov ma 11:03 | Válasz erre | #12627

A Gold és a Platinum között mennyi a váltószám?"

Taranov
Mi 1000.?

Hangianix
1000.

Taranov
A Gold és a Platinum között mennyi a váltószám?

"Ja és a stylok. pl nem olyan rég albi frontierben találkoztam 1 ugyanolyan RR szintû s/s albival. Azthiszem a PA-m után kivédte a CD-t. Utána bevittem neki a CS-bõl az alap combo-t(G/AH). Itt nyomtam el a purge-m és eltünt a pajzs stun+ a rezz sicknesem is. Ekkor voltam fél hp és õ is kb fél hp. Itt bevittem neki a CS-ben lévõ 3-as evade styleokat. Ettõl a ponttól kezdve nem bírt megütni és szépen leütöttem 1.5Xes életét(elnyomta az IP-jét is).
Ezt csak azért írtam, hogy a styleok mennyit számítanak."

MUHAHAHHAHAHAHA, Ilyen jót már rég röhögtem. Szóval egy assassin akinek kevesebb a hp-ja, nincs IP-je, kisebbet üt, gyengébb a páncélja, res sick lever egy tankot, és ez nem a buffbot miatt van hanem a style-ok miatt. Remélem ezt viccnek szántad és nem hiszed el komolyan 😊

Hangianix
Sajnos nekem azert nincs tobb 50-s karim, mert kizart, hogy vegigcsinaljak meg egy 20 napos xp-zest... Kiprobalnam az osszes karit, mit tud 50-sen, jo lenne, ha lenne egy arena ilyen lehetoseggel...

Botond
lvl48 3L2 druid 23nap 18 óra
lvl49 2L5 warden 27nap 14óra,de ezzel 800as AC vagyok,és mivel szombat/vasárnap reggelenként sose volt group,még az összes questet is megcsináltam :-)
Powerlvlel nem értek teljesen egyet, láma emberkéket nem nagyon szokta felhúzni, másik meg az ,hogy mind a shademel és chanteremel elég gyorsan feljöttem 50es szintre, de ettõl független elég jól, normálisan tudok játszani a két karival. Elég jól = tudom melyik skill mire jó, nearest enemy bindolva, stb. Sajnos ebben a játékban aki ismer a karija képességeit és tudja mit kell csinálni ha meglátja az enemy-t már lehet skilles playernek nevezni. A többi meg a Mester(ek) 😊

zzz

14 - 40 : 3x12 órai xpzés 3 egymást követõ napon, elég zoral de viszont ha belegondol az ember, hogy egy hónapot (legalább 2-3hetet) megúszhat vele elég kecsegtetõ.

zzz

rangerrel: 52nap volt az 50es szint
shadel: 48as szint volt valami 13nap de rvsrztem sokat utánna azt végül is 50et 20 played dingeltem
chanterel: 7nap volt az 50es szint elérése

Ja zerg rox, shade és chanterem úgy jött fel 40es szintre 😊 "Sajnos" Zerg miatt nem is nagyon tudom magamat rávenni a 14-40ig tartó szopásra magamat másik realmbe 😞

zzz

Van? Sose lattam..

Healernek van specline hasteje.
Hangianix
Ah, ok koszi. 24 nap mulva lehetne 2milla rp-m ha reju lennek, tobb is. De RR6-nal megallok.

Uberlama
nekem 20-22 nap volt az 50en a theuval.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

27-30 nap körül volt a lvl50 és 85 körül van most a played time.

Lourker

Taranov
aha, azért köszi.

Hangianix
Van valami bug 😊 ha nem bannolnak en ott leszek 😊)

Ezt nálatok is meg lehetne csinálni.
Hozzávalok: 1 figura aki jól ismeri albiont.

Hátha el tudod intézni, hogy az infiddel átgyere hibbibe akkor én elintézem neked, hogy bekerülj..)

Albiban senkinek nincs healt regenje?
Viszont a Wizardnak van dmg addja.

Hangianix
Protekcio az infimnek? 😊

Ez csak xprõl szól. lvl 50et ha elérte mindenki akkor feloszlik a zerg és 1-2 hónap múlva indul a következõ zerg. A mostani a zerg3. 1 hibi játékos szervezi mindig. Eléggé nagy a kereslet rá kb 15 percen belül minden hely elkelt benne.

Hangianix
Enh pappal sry.

Hangianix
Ja, nalunk ez 50-s reju pappal es 50-s earth wizzivel menne csak :/

Gyakorlatban úgy néz ki, hogy rástickkel 1 nari, piros mobra(csak sima ütéssel endu se kell). A mob meg kiüti magát a dmg shielden és 4 secenként full hpra ugrasz a healt regen miatt.

Hangianix
Az a nem semmi. 😄 Bar, ha ez meg lesz az RvR-nek albi reszrol lottek. Mert addig leszunk 1 szinten veletek, amig tudjuk tartani a 2-3 RR tavolsagot, utana no chance...

Rájöttem hibiben melyik kari tud a legjobban húzni alacsony szintrõl(persze nem egy csapatban hanem stick-kel rá és segíti a varázslataival) és ez a Mana mentalista.
Dmg shield+ healt regen( valami oknál fogva a healt regen nem szív el xpt. Tökmind1 mikor varázsolod(combat elött-közben-után)

A powerlvlt karik témakört nem neked címeztem, de azt is hozzácsaptam.😊
Minden pontban igazat adok neked.

Most indítottam 1 bardot amit 14-re 5 és fél óra alatt vittem fel.(ez a Zerg guild belépõ szintje.😊)
Majd belinkelem a played idõm, ha 50 lesz.😊
Zerg guild azt jelenti,hogy 14-rõl 40-re 5 ballanced full group megy együtt kb ez 18 órát vesz igénybe. A mostaniban lesz 1 40-rõl 50-re húzás is az uj SI területen.😊
April közepén találkozhattok majd vele rvrben.

Expert(Szakember)....😊

Hangianix
Akkor armsman volt 😊