Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
ja és a server adatok szerint population: 0 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
megnéztem: 1 nem mûködik, 2 valamilyen test server ez, 3 szvsz vmi átbaszás 😊

Botond
af102MPbe 9-9-11 resist már durván piros,ez meg 10-10-12 :-) de pow tényleg túl van sztárolva :-)...btw fél AoD a warez oldalon be van reggelve,szal vadul dolgoznak a fiúk,hogy mi is az ott :-) nekem úgy tûnik lehet mégis az aminek mondja a srác...
Hangianix
Ketlem, hogy ha tenyleg van is ilyen szerver, van e ot barmi is a vilagon kivul.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Mondjuk a power speciel semmit se er, eleg nevetsegesen nagy az utility erteke barmilyen nagy pow-os cuccnak :/

Botond
nekem dialup van,azzal fel nem töltömk sehova az 100+az ország végén lakok,szal személyesen se hiszem,hogy eljönnél érte...esetleg a többiek,bár az EQ-s leírással nem sokra mennek,ha talán konkrétan a Daoc-osat méltoztatnál idelinkelni...
Botond
ennek a töredéke se megy bele af102 MPbe :-),mondjuk ez nem unique drop,hanem quest reward volt...
Botond
hosszas küzdelem után lvl49,5 a warden, SI questek rém egyszerûek,és csak úgy dobálják a 0,6-0,8 bubinyi xp-t,csak sajna elfogytak :-/ mindenesetre találtam egy helyet ahol 4 zöld con named csávó campel egyszerre elég sûrû repoppal,és most vadul harvestelem az unique droppokat,a nyakláncom,már le is cseréltem egy lvl38as 'gagyira' :-) de van még egy af90es MP scale sapkám amit majd vhogy be kellene venni a keretbe,mert 10% slash/cold 12%body 4 pow van rajta,és az nem gyenge :-)
And5
bocsi ez a link ill csak így jó neki http://free.x3.hu/gamezz/EQ.ZIP

And5
figyelj állítólag mûködik és már több ember alá támasztotta everquest megy és ha vagy az ultima online is emgy akó mért ne menne a DAoC megkéne õróbálni talán aztán pofázni

itt az EQ leírás http://free.x3.hu/gamezz/Eq.zip

And5
itt kell reggelni meg minden http://www.coadserver.com/ de ahoz má kell a gém is Everquestet viszont szívesen leírom aki akar azzal is jácani

And5
everquest minden esetre megy

And5
nem IP emulatorral kell és akó kapsz server listet

Botond
ja,sejtettem,mert magyarázott,hogy estoniaban így meg úgy,meg úgy csinált,mintha 1000éve ismernénk egymást,azt gondoltam,hogy õ lehet,mert HDSbe nem sok 'haver' van,de miután logoltam elbizonytalanodtam,azt gondoltam megkérdem :-)
Botond
már mondták itt,lököd a freeserver IPjét adjuk az iso-t...
And5
vki legyen már szíves csinálni egy clonecds isot róla és feltenni vhová esteleg én is lehúznám róla (200kbps) ugyanis létezik egy free server és azt szeretném megnézni

Ja ove.
Botond
btw Mze az Aliyah shadeje?mert múltkor odajön SI részen,azt aszondja nem is tudta hungaryban is van már SI,meg ugyan jöjjek mán segíteni egy mobot lecsapni jól questhez,aztán olyan hirtelen szétvertük,nekem meg logni kellett asap,hogy idõn se volt megkérdezni,hogy egyébként õ ugyan kicsoda :-)
Botond
ezeket a parasztokat,accountos részen a weblapjukon be van írva,hogy 6odikáig be van fizetve a lé,erre ma meg account closed,hát elmennek a sunyiba...
Hangianix
Visszamenoleg gondolom nem.

tökmindegy hogy történt ez valami brutálisan néz ki 😉

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Na aze nem eleg hozza 2 mana eld 😊 Uber group kell es alkalom.
aztaqrva

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

zippofcy
Ja, most hogy kijott a Shadowbane rogton felemelik a havidijat 2xesere, es ha az SWG is megjelenik ujra emeles lesz, a jatekosok dolgat megkonnyitendo, hogy melyik MMORPGt valasszak

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Botond
szétinflálódott az euro? 8-)
Hyder_work
jóllátom emelik az árakat május 5. tõl?

hát ez ûberfasza

Botond
már az én esetemben is pap/papné :-P
Hangianix
Legalabb 2 ko kellene, a visszaspecceleshez.

Uberlama
lol nem rossz

Egyiket a grandsummoner dobja(a realm respecet azthiszem).
A másikat vmi Si dungeon mob

Lourker

Mana eld 1

Mana eld 2

A tett hely

Remélem nem szúrtam el a linkelést.

zzz

elvileg lesz SI-ben skill line respec kõ drop és asszem rvsr dungeonba meg realm respec kõ... vagy valami hasonlót olvastam webin pár napja.

zzz

Hangianix
RR6-nal lehet atspeccelem magam reju-ra, de csak akkor, ha tudok szerezni dragon respec stone-t.

Ja es kinek a druid, kinek a druidne a ti esetetekben. 😛

Botond
ofc,kinek a pap,kinek a papné...én csak igyekeztem alaposan megvilágítani az érveim :-)...btw eléggé meddõ vita volt a smitercleric,az örök 48as druid,és a használhatatlan lvl24es buffbotos között :-)
Kinek mi tetszik, egyik sem rossz megoldas imho. pl lourker ha epp halott vagyok es arra jar a 100%os rez eleg jol jon 😊
eh

zzz

Botond
pont ezt próbáltam elmondani,hogy ezért kell a 40es buffspecc,hogy vmi esélyed legyen,mert 100%rezz sokra nem jó,fight közben rezzelt gyerek ha nem purgeol úgyis rezsick,fight után meg úgyis elhúztok restelni vhova,buffok meg mindig hasznosak,nem csak ha hal vki,és fele rezsicket akarunk elérni...btw félreértések elkerülése végett,azért nem rezzeltem peccs óta,mert vagy lvl10 alatti karival xpztem,vagy wardennel craftoltam,na most ezek nem igényelnek rezzt,nem azért nem,mert annyira ownolunk,fõleg,hogy már nem is járunk rvrni,én ma kimentem egyedül öngyilkolódni,és Mersain ki is nyírt...2 fegyveres guy vs pbt,hát pbt nemnyert,nem beszélve arról,hogy még mindig nari con a lvl50esek :-/
küldtem.

Lourker

Hangianix
Lourker, nalam van, kuldj mailt majd a lehetseges idopontokrol es megbeszeljuk.

Uberlama
...

Hangianix
Sajna en ezt latom megoldasnak. Amikor az egyeduli kis elonyom a cleric-kel azert lenne, mert vannak buffjaim...

Botond
vagy marad hangi megoldása...buffbotot mindekinek...mondjuk vicces lenne druidom mellé buffbotot beújítani,már látom ahogy nyomulok príma 33,6k-s dialuppal druiddal,a gprs-en a másik gépen meg ott figyel a buffbot lol
Botond
a szöveg maga hanginak+khurraknak szólt,csak apic-re akartam utalni...
Botond
'nem tom mennyire emelik a buffcappet,de mondjuk lehet majd 400ra buffolni,téged meg csórikám felbuffol 270re,azt a 400as dexû ellent el se bírod találni'....100% rezz ide fog kelleni lol,igaz strje 400,de akkor is...

Troll 299 dex-el. A többi skill se pite. Gratula Mythic.

Hiaba forogsz akkor is a lag miatt odavag 1 out of viewt. A legtobb fail lesz. De ha nem igy akkor nemtom hogy zavart bele 😊
Hangianix
Kesobb azert csunya veget ert. En voltam a csali 😛

Hangianix
Nem, egyszeruen forogni kell, nincs azzal semmi gond, siman szetsmiteolok mindekit 😊 o belezavart a spellegesbe...

Eclipse nevezetû guildbe.
4-5 napja alakítottuk azokkal akikkel rvsr-ni szoktam.

Lourker

több nem buffoltal, mint buffoltal na.

zzz