Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Cryptic gyerekkel meg nehéz dolgod lesz szvsz, mert a gyerek elég maximalista, buffbotja is van... 32% szinte az összes magic resistje amire persze kurva büszke is : )de asszem purgeja az nincs 😊. Ma viszonylag jó volt az rvsr, constanzét elhagyta szerencséje(rambo nem volt vele), azt többször halt mint én a kis aranyos. De aztán mehettem helpeni xpzésbe egy arcnak szal csak 5k-g tartott a fun 😊
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Kosz, hogy nem ugrottatok nekem, bar kesobb 3 hibbi batran nekem ugrott. A Cryptic nevu gyereket, ahol latom ezentul kicsinalom. Bar ezzel a smiter powerrel nehez lesz...
Egyebkent milyen cs style van, ami chainben stunnol es belezavar a MoC-ba? Igazabaol nem stunnolodtam, de belezavarodtam. Erdekes en nem tudok stun-t castolni belezavarasra :/
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
En 925-ig hasznaltam salvage-zett anyagot (asterite), tehat addig kb. 3p hasznom volt (persze, ha nem szamitjuk, mennyit ert volna az anyag, ha trinketelem), onnan 1100-ig, mivel mar nemcsak studdedet nyomtam, elment ugy 20p.
- a vasarlok altalanos viselkedese (pl. ker egy full set-et es 10 perc mulva elkezd szpemmelni, hogy kesz van-e...)
- a kesz cuccot evekig kellett tartogatnom, mert nem ernek ra elvinni, de ha kimennek Emainbe es odaadnam az jo lenne
- az arak ismeretenek teljes hianya (azaz MP cucc-ot, ok az anyagkoltsegek 4x-vel szamoljak, a 99%-t pedig 1.2x-vel...)
- rendeles visszavonasa (miutan kifizettem a tailort es volt mar 1-2 proba)
- 1-2 het keslekedes a fizetessel...
Ezenkivul az a hatranya az AC-nek, hogy ra vagyunk utalva a tailorokra, nelkuluk szart nem tudunk csinalni, kiveve studded. Annyi scout meg nincsen. 😄
zzz
zzz
Felsõbbrendû és fasz egy csomagba lehet bárki, nem muszály annak crafternek lennie. Hibiben egyre több ilyen manapság. (NEM RÁD GONDOLOK, hogy félreértés ne essék😊
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Azt nem értem miért vagy így elszállva magadtól.
Ennyi erõvel Killerbee-nek is írhattad volna, mert kb annyira ismered mint engem és már õ se craftól pedighát ott az 1000+ skillje.
Egyebkent ma tudtam smite-olni, de jo is volt 😊 Ellenfel mind mezz-ben, spiritmaster leugrott a falrol es futott. Stun es 2 smite. Hah, mint a regi szep idokben 😄
Tenyleg milyen nev mar 1 clericnek killerbee, hatalmas fragelesekrol nem 1 hires class 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
más. A necrom most 34es és 2.5 nap a played és mind solo kivéve amikor huztam vele egy karit 1-23ig.. 😊
50+12 Nurture
20+12 Regrowth
Itt jön 1 kis összehasonlítás buffokról.
Alap képességek elõször.:
Sárgabuffok Pirosbuffok
Haste: lvl 40(+17%) lvl 50(+20%)
STR/Con: lvl 34(+55) lvl 44(+67)
Dex/Qui: lvl 39(+61) lvl 49(+73)
Int: lvl 31(+41) lvl 42(+52)
Str: lvl 41(+42) lvl 50(+50)
Dex: lvl 38(+40) lvl 48(+48)
AF: lvl 32(+42) lvl 45(+55)
Con: lvl 33(+36) lvl 43(+44)
Most jönnek a buffbot álltal módosított értékek:
Str/Con: +73 +75
Dex/Qui: +75 +75
Int: +55 +70
Str: +50 +50
Dex: +50 +50
AF: +56 +73
Con: +49 +50
A buffbotomnak van még MotA 3-as RA-ja ami +9% adt a buffokhoz.+4 nurturet nem rég raktam hozzá, de nem változtak a buffok értékei. Majd ha Botond druidája 50-es lesz megnézzük mik a különbségek a buffok között. AF buff elég érdekes, mert az NSemnek 547 az af-je alapból és 550 a max(RR4-en legalábbis). A gyógyításom stabil 328 maradt hiába raktam cuccokból hozzá +7-et.
zzz
Voltam mar olyan csapatban, ahol mint utolag kiderult 4 (!!!) buffbot volt eredetileg, csak jott egy friar meg en, ezert kettot kiloggoltak...
"There was a scout or 2 Arawn maybe and saracen female, cant remember the name though."
Yukino?