Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és több nem buffbotos infivel találkoztam ma mint nem buffosal, szal elég fun volt mégeccer hangsúlyozom.

zzz

csak pa + creeping death stun és evade based piercer stun van, mind kettõ 5seces.
Cryptic gyerekkel meg nehéz dolgod lesz szvsz, mert a gyerek elég maximalista, buffbotja is van... 32% szinte az összes magic resistje amire persze kurva büszke is : )de asszem purgeja az nincs 😊. Ma viszonylag jó volt az rvsr, constanzét elhagyta szerencséje(rambo nem volt vele), azt többször halt mint én a kis aranyos. De aztán mehettem helpeni xpzésbe egy arcnak szal csak 5k-g tartott a fun 😊

zzz

Valszeg rohangalt korulotted es out of view errort kaptal. Legalabbis en meg anno lothandarral ezt csinaltam amikor hinako vagy mi le akart ice ddzni moccal 😊 (mielott erre rajottem 1x ilyen miatt el is ment ip lol)
Hangianix
Ja es az ex-warden srac, egesz jo kis wizard lett, jol jatszik vele.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Badguy&Rockety
Kosz, hogy nem ugrottatok nekem, bar kesobb 3 hibbi batran nekem ugrott. A Cryptic nevu gyereket, ahol latom ezentul kicsinalom. Bar ezzel a smiter powerrel nehez lesz...

Egyebkent milyen cs style van, ami chainben stunnol es belezavar a MoC-ba? Igazabaol nem stunnolodtam, de belezavarodtam. Erdekes en nem tudok stun-t castolni belezavarasra :/

Ams
Hangi kérlek a [email protected] külld el Amorce címét.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hangianix
Lourker, milyen guildba leptel be?

Botond
lol...tailorom 1nél tart,és lvl6,ezt übereld :-P
Hangianix
passz, nekem nem lesz, igy nem erdekel 😄

En 925-ig hasznaltam salvage-zett anyagot (asterite), tehat addig kb. 3p hasznom volt (persze, ha nem szamitjuk, mennyit ert volna az anyag, ha trinketelem), onnan 1100-ig, mivel mar nemcsak studdedet nyomtam, elment ugy 20p.

Botond
nekem kb 5Pbe volt 800ra kij0nni,mert 700ról 800ra már +ba jöttem ki,ugyanis legdrágább alapanyagot salvageztem,és így többet kaptam a cuccért,mint amibe volt a másik 2 alapanyag,és azóta visszasalvageztem vagy 2Pt,igaz azt elköltöttem alapanyagra,de kb 5P lesz az összköltségem 900ra,talán 6P,azt meg kis türelemmel elég hamar vissza lehet trinketelni drophentek után :-) tekinte,hogy pl diamond sealos cuccokból mennyi lóvét lehet kinyerni :-)...és nem mellesleg 44rõl 49re kiszólóztam wardent a nagy alapanyaggyûjtésben+ha épp nem szólóztam,akkor a guildet PLtem,szal akkor meg egyenesen tripla haszon volt :-)
Botond
aha,de mittud majd akkor? :-)
Hangianix
1.60-ban jon majd be.

Hangianix
Ja, mondjuk eleg hulyeseg szerintem, dehat ez van. En mar 1100 voltam amikor bejott az sc meg az alc, tehat nem erte meg atkepezni magam. 😄

Botond
ja,és még egy kérdés,'autocast in melee' cuccok mi a bánatra jók?van ilyen cleric buff enchantspeclineon+valewalkernek is van,de mind2 karim túl alacsony,szal egyiknek sincs még,hogy kipróbáljam :-)
Botond
ez fidelnek ment a buffos táblázatára...
Botond
naja,nekem csak +3% van a buffokra :-) egyenlõre :-)
Botond
"Ezenkivul az a hatranya az AC-nek, hogy ra vagyunk utalva a tailorokra, nelkuluk szart nem tudunk csinalni, kiveve studded"...lol,már gondolat olvasol is?pont ezt akartam kérdezni(merhogy mondtad,hogy kérdezzek :-P),de ayért még gyakorolhatod gondolat olvasást,mert ay is érdekelne,hogy cleric csak ACer lehet?mert nálunk warden/druid AC only,na meg SC és alchemy,de azzal nem tudok salvagézni :-)
Botond
még szerencse,hogy én csak 820nál tartok lol
Hangianix
Visszavonulasom okai (armorcraft)
- a vasarlok altalanos viselkedese (pl. ker egy full set-et es 10 perc mulva elkezd szpemmelni, hogy kesz van-e...)
- a kesz cuccot evekig kellett tartogatnom, mert nem ernek ra elvinni, de ha kimennek Emainbe es odaadnam az jo lenne
- az arak ismeretenek teljes hianya (azaz MP cucc-ot, ok az anyagkoltsegek 4x-vel szamoljak, a 99%-t pedig 1.2x-vel...)
- rendeles visszavonasa (miutan kifizettem a tailort es volt mar 1-2 proba)
- 1-2 het keslekedes a fizetessel...

Ezenkivul az a hatranya az AC-nek, hogy ra vagyunk utalva a tailorokra, nelkuluk szart nem tudunk csinalni, kiveve studded. Annyi scout meg nincsen. 😄

Szerintem killerbee viccesen hangzik 😊 Az ilyen nevek tetszenek, mert jót nevetek. De az ilyen Rambo, Killah meg stb egy 12 éves gyerek online érzését keltik imho.

zzz

na tudok fogalmazni 😊 Hibiben egyre több ilyen van manapság akart lenni 😊

zzz

szerintem most te vettél magadra olyan dolgot amit nem kellett volna vagy félreérttél valamit 😊
Felsõbbrendû és fasz egy csomagba lehet bárki, nem muszály annak crafternek lennie. Hibiben egyre több ilyen manapság. (NEM RÁD GONDOLOK, hogy félreértés ne essék😊

zzz

Szerinted õ is felsõbredû és f.sz ezekszerint.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én elhiszem, hogy neked az lenne a jó ha 1 csettintésre ugorna mindenki, de én nem így gondolom. Egyébként én nem hiszem, hogy neked le van tiltva a SColás.
Azt nem értem miért vagy így elszállva magadtól.

Ennyi erõvel Killerbee-nek is írhattad volna, mert kb annyira ismered mint engem és már õ se craftól pedighát ott az 1000+ skillje.

Hangianix
Legalabb nem tudjak nevrol milyen kari vagyok 😛

Egyebkent ma tudtam smite-olni, de jo is volt 😊 Ellenfel mind mezz-ben, spiritmaster leugrott a falrol es futott. Stun es 2 smite. Hah, mint a regi szep idokben 😄

Hangianix
Maganeletbeli dolog miatt lett killer a bee 😊 de smiternek jo is, iyg utolag belegondolva, a smite az kb annyira art mint egy csipes a fullankkal, es en is belehalok. 😊

Probaltam nem elohozni 😊.

Tenyleg milyen nev mar 1 clericnek killerbee, hatalmas fragelesekrol nem 1 hires class 😊
Kulfoldiek meg nem olvassak a forumot ugye, meg ha igen nem erdekel tulsagosan.
Minek? Biztos nem Killerbee volt 😛
Hangianix
Hat ha ket accountom lenne, akkor tuti necroval huznam a masikat, mindig egyutt xp-znenek, mivel necro gond nelkul oli a narikat - 50-s szint az durvan 8 nap. Ezutan valaszthatsz, vele plvl-elsz, vagy letorlo es csinalsz egy ujabb nekrot az ujabb karinak 😊

Uberlama
ja az infim már 30as szal 1-2-3-4 hónap és megy rvrre 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
nembaj így is érthetõ

más. A necrom most 34es és 2.5 nap a played és mind solo kivéve amikor huztam vele egy karit 1-23ig.. 😊

A haste-t nem tudtam letesztelni. A buffbot álltal módosított értékeknél ugyanugy sárga és piros buffok szerint van szedve.

Direct széthúzogattam az értékeket táblázat szerûen, erre összevissza jelentek meg.

Az én bufbotom jelenleg:
50+12 Nurture
20+12 Regrowth

Itt jön 1 kis összehasonlítás buffokról.

Alap képességek elõször.:

Sárgabuffok Pirosbuffok

Haste: lvl 40(+17%) lvl 50(+20%)
STR/Con: lvl 34(+55) lvl 44(+67)
Dex/Qui: lvl 39(+61) lvl 49(+73)
Int: lvl 31(+41) lvl 42(+52)
Str: lvl 41(+42) lvl 50(+50)
Dex: lvl 38(+40) lvl 48(+48)
AF: lvl 32(+42) lvl 45(+55)
Con: lvl 33(+36) lvl 43(+44)

Most jönnek a buffbot álltal módosított értékek:

Str/Con: +73 +75
Dex/Qui: +75 +75
Int: +55 +70
Str: +50 +50
Dex: +50 +50
AF: +56 +73
Con: +49 +50

A buffbotomnak van még MotA 3-as RA-ja ami +9% adt a buffokhoz.+4 nurturet nem rég raktam hozzá, de nem változtak a buffok értékei. Majd ha Botond druidája 50-es lesz megnézzük mik a különbségek a buffok között. AF buff elég érdekes, mert az NSemnek 547 az af-je alapból és 550 a max(RR4-en legalábbis). A gyógyításom stabil 328 maradt hiába raktam cuccokból hozzá +7-et.

Nem Yukino, valami normális nõi neve volt még nagyon a játék elején. (amikor elsõ kari volt 40+)

zzz

Hangianix
Szerezzetek egy buffbotot, akkor 50-es lehet a healing line-on, buffra meg ugysincs szukseg toled, mert nem hal senki se a grp-ban 😛

Voltam mar olyan csapatban, ahol mint utolag kiderult 4 (!!!) buffbot volt eredetileg, csak jott egy friar meg en, ezert kettot kiloggoltak...

Botond
hmm,szal mint megsúgták az új peccs óta 4 sec minden rezz indeed,én azóta nem is rezzeltem ezekszerint lol,powercostot meg nem is ír az info ablak,szal mind1,capped stats power akkor is,ha halunk úgyis /rel azt jóvan,nem rezzelgetünk itten :-)
Hangianix
-->Rockety
"There was a scout or 2 Arawn maybe and saracen female, cant remember the name though."

Yukino?

Botond
hibibe nincs groupheal se 35ös és 40es heal skill között,mint albiba ugye van pl,csak 39 spreadheal2 40en 100%rezz,de ha csak 39re is specceled healt,már buktad sárgakeretes dex/quit,sõt még 16%os matter resistet is
Botond
hangi,khurrak: de most azt,hogy 8db embert 300fölé tudok buffolni szerintetek érdemes beálldozni egy 100%os rezzért?mert sztem nem,fõleg most,hogy jön a buff erõsítõ peccs,nekem 50en 40+13 lesz buffskillem,ami azt jelenti,hogy még a jelenlegi maxnál is jóval többet fogok buffolni,most annyit tudok,mint egy buffbot(cap miatt),de buffbotok rossz esetben is 50+11,szal azok meg irreálisan erõsek lesznek,téhát megkapod a sractól a kékkeretes specline buffokat,akkor szükség is lesz arra a 100%os rezzre :-D,nem tom mennyire emelik a buffcappet,de mondjuk lehet majd 400ra buffolni,téged meg csórikám felbuffol 270re,azt a 400as dexû ellent el se bírod találni,akkor vagy szétgyaknak és rel,vagy 72x túlerõben vagytok,és nyertek,és kapod a 100% rezzt...tényleg,vmi konkrét info van,hogy mégis számszakilag hogy gondolják,ezt a buff erõsítést?...btw mingyá belépek,oszt megsasolom 0-25-50%os rezzeim ugyanannyi mana+casttimeosak e,mert nekem úgy dereng,mintha nem az lenne,de 1000éve nem rezzeltem,szal lehet :-)
Hangianix
Pyrotechnix az theu egyebkent, nem wizard, mint gondolna az ember a neve alapjan. 😄

Uberlama
ez a theummal esett meg

Uberlama
Hehe ugyanilyen esett meg velem is Berksteadnél, ülök fent a várnál 2fg körülöttem kb, és hirtelen PA, felugrok, meg kapom az áldást de szerencsére a többiek megölték az sbt mielõtt meghaltam volna, szal nem kapott rpt, hanem még én kaptam érte 😊 az ilyenen tudok nevetni (hozzá kell tenni hogy max buffal 1400 hpm van)

Hangianix
DoT-tal az a gond, hogy nekem nincs olyan heal spellem, amit eltudok nyomni vele, csak a legkisebb ~140 korul gyogyito. 41-s reju siman elnyomja a grp healjet... 😞

Hangianix
Egyebkent multkor megkerdezett egy RR6-os wizard, szoktam-e egyaltalan smite-olni. 😊 Merthogy akarhanyszor grp-olt velem en csak gyogyitok. Meg hogy MoC az csak smite-hoz van? - mondtam, hogy tobbnyire gyogyitok vele, Azal-t meg 1-2 mas sb-t kellett jo modorra tanitani vele meg smite-tal egyedul. Emain-ben lehetetlen smite clericet jatszani, mert 1fg vs 1fg csataban (amik eleg surun kovetik egymast - a nagyobb utkozetekrol nem is beszelve) nem lehet smite-olni a csapatod eletenek kockaztatasa nelkul. Ezert szeretem Odin-t, ott sokszor van 2-3-4-5-6 ember es ott szinte az osszes spelltipust elnyomom egy csatan belul, nemcsak a heal gombot nyomogatom.

Hangianix
Rajtam kivul egy aktiv smiter van aki RvR-zik, Balbor. A gyerek tok idiota, tehat belole kinezem, hogy csapatban van es rezz helyett smite-ol. En csak akkor tamadok szolo stealthert, ha eppen engem ut, es nincs csapatom. Ugyanis a tapasztalatok azt mutattak, nem erdemes segiteni bajban levo albikon (ha latod, hogy anelkul is nyernek), mert ok le se fognak szarni. Pl. ha valakit megtamad egy stealther, az altalanos hozzaallas az az, hogy nem gyogyitanak az aldozaton, hanem a reju is smite-ol, vagy csak ugy all... En mindig gyogyitok, ha ki birom jelolni a kavarodasban... Mondjuk szolozni akkor szoktam, ha meg 500 rp kell a kovetkezo szinthez es nincs kedvem egy csapatnyi random idiotaval grp-olni.

Hangianix
Akkor nevethetsz rajtam is, mert a cleric as ugye Killerbee, a minstrel meg Silversnail 😛

Hangianix
Ugyanugy 4 sec, kerdezz nyugodtan, segitek. 😛

Botond
az lehet,de casttimeja 100%osnak 2év 3 hónap körüli