Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azért köszönöm a segitségeket,ha esetleg valaki megunta vagy el akarja adni a DAoC-ját az szoljon szivesen átveszem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
5000-t jó lett volna,de ha nem tudom használni akkor nem veszem meg.max Aug végén kimegyek Bécsbe ha megvolt nyaralás
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
amit meg tudom venni eredeti DAoC-ot az eredeti Amerikai kiadás.ez jó nekem,vagy inkáb ne vegyem meg?
Sziasztok.
Rég írtam már ide a fórumba,de most úgy néz ki,hogy 2-3 napon belül
nekem is meglesz a DAoC.
Majd egy kis segítségért nyagatlak titeket az induláskor.Melyik
szerveren érdemes kezdeni,hol vannak a Magyarok többen,stb...
A másik amiért írtam,hogy ahonnan én szerzem a Game-t ott van még 1
példány ha valakit érdekel,5000 ft-t az ára.Ha kell valakinek dobjon
egy e-mail-t és megadom a srác e-mail címét.
zzz
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=47741519&replies=2
amúgy ilyen k idegestiõ balszerencsét ami ma történt szarügy😞
Lourker
sec...
From Sanya:
I understand the frustration. It's extremely annoying when someone has an advantage over you because they've got enough extra money to be able to afford a second Camelot-capable machine and another account. Most people log into virtual worlds to get AWAY from the unfairness of the real world. But we can't solve this by limiting households to one account, we won't solve this by destroying the classes that have buffs, and all of our research shows this to be a non-problem due to the low numbers of people running bots. At this point, it's something to keep an eye on, obviously, but there are so many other things for the spell guy to worry about. I'm open to new ideas.
no comment.
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
tegnap nyomtunk egy frankó kis grpot thidrankiba egyébként (én minstrel, öcsém cleric), 3-4 embert kiraktam grpból amikor nem fogta fel, hogy a stick mire jó utánna elég kiru volt, kb 1.5 órán keresztül rohangáltunk anélkül hogy wipeout lett volna 😊 (igaz egyszer valami hibi grp mentalistal szét kapott minket 😮 , dotok thidrankiba túlságosan erõsek imho. Szal nekem nagyon bejön a mincer, egy baja van a fentebb említett pvebe kurva unalmas egy kari, de rvsr szerintem nagyon király.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Q: Why do I only have 1hp on the CoAD Test Server?
A: Cause it's an alpha server. It is impossible to die.
Q: Are there mobs on the Test Server?
A: No, mobs will not be implimented until a later release.
Q: Are there weapons and can I fight on the Test Server?
A: No and No.
No comment...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Igazsag szerint kellene focus cucc a healer classoknak is.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)