Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl47en sárga con minstrel engem is megagyalt jól,tiszta szerencse volt,hogy úgyis suicidelni akartam ;-),azóta nem láttam(igaz elõtte se) 1vs1ben minstrelt...
ma reggel 2en,aztán 3an voltunk a hibirniai main army,mert ennyien voltunk kinn frontierben abból az online 29 playerbõl,mégis ownoltunk egy kanyart :-)
én 4tõl szoktam lenni(4 után inkább,mert gyakran van az 5-6 is mire felvergõdök netre),és igen,sokszor meghalok,de elég hamar megtalálom a 3 frontier közül az ideálisat,és leütünk pár embert,aztán 7-8 között logolok le,és megyek az asszonyt pátyolgatni,szóval ha lenne nekem is napi 10 órám rvrni,én is fel alá anyáznék,de így mindig akad egy két mókás kóbor kill,aztán logoff...
délután 4felé akárhova megyek 2-6fõs grpal meghalok hibibe, 9 ember frontierbe délután 3kor. lol 😊
zzz
ha az acuity buff hatni fog a healer+egyéb classokra is nem csak pure nukerekre,lesz itt nagy ooc-zés :-D
Foleg azokkal szemben, akik maguk is bufferek. Gondold el milyen lenne a smiterem sajat buffbottal. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ja,és itt ugye majd mindenki 2 fegyveres volt,szal pbt elméletileg nem ért volna szart se,mert második fegyvere betalál mindenképp,de hála cappelt statjaimnak,a pbt-t is alig-alig bírták eltalálni,annyit blockoltam+parryztam+misseltek,hát lol,buffbotot be kellene tiltani,vagy adni mindenkinek,mert ez így annyira nem fair,hogy nagyon...
ja,igen,és mivel 1db caster nem group egyeseknek,ezért járnak ide sírni,hogy sosincs group :-/ én megláttam gyereket ráköszöntem,õ meg visszaköszönt,kérdeztem akar e grouppolni,és akart,és egy db kék con casterrel neki vágtam emainnek,és ebben a 30-40 percben befigyelt 2k rp,ami túró,de amekkorát szórakoztam az megér minden pénzt :-)
áááááá,imádom a reggeli huntokat :-) ligenbe hónom alá vágtam egy kék con lightchantert,akinek mit ad isten buffbotja is volt,igaz az lvl46+os,szal felbuffolt szépen maxra :-) kivágtáztunk emainba,ahol amgnél 3sb+vmi kobbie caster campel,szétbuffolt chanterpet caster gyereket haza is vágja,erre meglátom a 3stealthert(warden 1000kmrõl kiszúrja stealthereket nem tom miért...),egyik jönne is rám PA-zni,biztatólag szájbavágtam a pickhammeremmel,mire látom,hogy amíg ezt csépelem másik is PAzni akar,azt a PAt kiparryztam lol(nekem is kell buffbot bazzeg,ez egyszerûen ownz),leverem mind2 ofc,közben 3dik SB nagy keményen szétkapja kék con chanter gyereket,megyek rá,sehol,rezzelem chantert,erre bePAz !!275!!-re a kobbi,aszittem elfexem a röhögéstõl,Rambe 840es PAja után eza 275ös kész felüdülés lol,de mivel nem akarom chanter gyereket két vállaztatni megin,hagyom elszökni a srácot,megyünk vissza amg másik oldalára,erre poppol egy briton vmi(2 kardos vmi)+egy saracén scout,chanter gyerek elsõ pofontól hasal ofc,és nekem esik a briton gyerek a 2 karddal,közben meg hátultól lõdöz a scout,csépelem becsülettel briton gyereket,van vagy 10%hpje,kap egy 5%hp-s pofont+proccol a dot proc,fordulok is le róla,neki ezzel vége :-) (volt még 20 másodperce,hogy megkönnyebülten felsóhajtson,hogy nem ütöm tovább,csak ugye méreg kivégzi,amivel nem kalkulált,mert félénken elhúzódott,hátha scout kicsinál,és akkor õ kap rp-t lol,de méreg a helyén volt,20 másodperc alatt halt lol),scout gyerek indításnak kapott egy 40%hp-s pofont lol(eza buffbot mekkora cheat bazzeg),ezútán igyekeztem úgy forogni,hogy nehogy belém nyomja a shieldes 9sec stunját,mert eddigre nekem is volt vagy 15%hp-m,de nem sikerült megütnie se(block/parry/pbt power),és meghasalt õ is+bonus rp a rezzelésbõl megin :-)...briton gyerek még visszaportolt,megin lecsaptuk,addigra felcsatlakozott egy ír spann is,de mivel már 3an zergeltünk emainba,így kiürült a terep,nekem meg 7 után nem megy dialup,szal kiléptem :-) hiába no,ezek a mocskos hibik már hajnalban is zergelnek :-) meg buffbotos cheater gimp mind :-D 2L8,de majd este ezen még finomítunk :-)
benne vagyok, helyszin szvsz odin lenne legjobb 8mind2en portolunk és nem kell séta, meg esetleg sok enemyn átmenni) Odinban apk és amg között van a játszótér amgtõl ha jössz jobb kéz fele, ott talizhatunk. idõ pontot nem tok, este. majd ird meg neked mikor lenne jó
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Exc/midgardi játékosok, ha tudtok olyan embert aki játszana hibiben(vagy már játszik)akkor üzenjetek itt nekem. Pénz transfer kellene prydwen/hibbibõl oda.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
'the blow penatrates the barrier'...megesik,fõleg piri/lila con ellenfél ellen+mobok ellen,narik/sárgák ellen ritka,de ilyen is volt már...
Nalatok az ns gyenge, nalunk a scout. Hunter szerintem eleg pofas lett az insta petjevel es a nagyobb sebzesevel.
Szerintem kapott elotte egy gyors lovest, ami leszedte pbt-t. Nem lattam meg scoutot, aki atlott volna pbt-n.
900?pbtn keresztül?az tényleg sovány,írok már én is mythicnek,hogy ez nem pálya,hogy egy nyüves kék con se egy lövés már a scoutoknak bazze :-D
Van olyan elvetemult aki Exca/Hibbiben nyomja?
Ma veletlenul beloggoltam a 2. accommal es egesz bejott az SI hibbi terulet ... ugy latszik az erdok tetszenek, na
Szoval gondoltam inditok vmi gimp hibbi karit, inkabb mint buffbotot csinaljak a skaldomnak, foleg hogy nem is jatszom vele
Szoval ha vannak ott meg magyarok neha tarthatnank vmi kozos BGzest esetleg xpzest (bar lvl20ig a killtask megteszi, fele meg ki tudja megyek-e valaha
)
Ma veletlenul beloggoltam a 2. accommal es egesz bejott az SI hibbi terulet ... ugy latszik az erdok tetszenek, na
Szoval gondoltam inditok vmi gimp hibbi karit, inkabb mint buffbotot csinaljak a skaldomnak, foleg hogy nem is jatszom vele
Szoval ha vannak ott meg magyarok neha tarthatnank vmi kozos BGzest esetleg xpzest (bar lvl20ig a killtask megteszi, fele meg ki tudja megyek-e valaha
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Olyanra ne nagyon számíts hogy egy scout majd odamegy kardozni 😊 Meleeben még kék mobok is meg tudnak izzasztani. A warden meg tanknak néz ki shielddel, az meg talán ha zöld akkor is lever egy scoutot 😊
megveszem az accountját,aztán a LGMgimppel lövök beléd 2db 1000st,aztán még én leszek felháborodva,hogy '1 kill 2 arrow,akkor 250gt is ellövöldözhetek rr10ig,jajj jajj' :-D,és külön topicot,nyitok majd hyder forumán,hogy nem akarunk 'i win button't scouthoz,de criticalt menjen át a bt-n/pbt-n,ne lehessen evadelni/misselni/blockolni,és legyen ingyen az arrow,mert castereknek se kerül zs-be a mana :-D
'4-6fg rp-farmol albi frontierben corpse summonerrel'...voltam egy pár ilyenen,az mind RRnek indul,csak hibiket jobban érdekli craft+cashfarm,mint hogy uncsi RReken vegyen részt...mondjuk én az este is úgy ahogy mûködõ netemmel nem tudok ugrálni,szar leszarom,de mókás,amikor olyanok,akik 'áááááá,leszarom,most az akármimet lvlem 4finsbe' beszólások után ide járnak anyázni...
EZ a qrvajó kérdés...egyiknap belépek csúcsidõben 200player online(50-60db 50es,ebbõl 75%craftol,maradék 25%craftra farmol casht...rotfl),másiknap belépek hajnalban 15 player online,ez asszem no comment,harmadiknap belépek szintén hajnalban,erre fél albi frontier a miénk,és 5secenként újabb keep a miénk,és kerdem havert RR?,aszondja simán,hát mondom ez szép,ha nem RR,akkor már senki nem megy ki rvrni?lol...mondjuk ennek ellenére gond még az is,hogy magyarhibik döntõ százaléka egy fanatikus állat,aki nonstop benn van,és tolná az rvrt,aztán,ha nem jön össze ligenbe a balanced fg,akkor inkább idejön anyázni :-),én kimászok alb/mid frontierbe egyedül,vagy egy gyerekkel karöltve vagy 4es groupba,vagy fgba,ami éppen akad,meglátok egy ns/rangert felbuffolom,aztán megkérdem,hogy grouppolni ugyan akar e,ha akar akar,nemakar úgy is jó,megyek tovább,így max 20 perc,és vagyunk 5-6an,de csak azért,mert buffer vagyok+van pbt-m,akit mindenki szeret,vagy ha druiddal vagyok akkor is szeretnek velem rvrni,de pl ns+bm+ilyenek annyira nincsenek könnyû helyzetben,meg hát nem is nagyon erölködnek egyesek,hogy fûvel fával legrouppoljanak...velem is volt már,amit mondtam,hogy általam felbuffolt ranger gyerek szemrebbenés nélkül végig nézte Mersain hogy tapos a betonba,de ez benne van,loth ilyenkor alttabozik pl :-D,én rel,aztán mentem máshova,napi 50-60perc játékba ennyi idegeskedés,amit egyesek csinálnak nekem nem fér bele :-D
mint írtam ti,és nem te,lehet,sõt valószínûnek tartom,hogy nem te gyõzködted anno errõl dorit+donkot,de vki az albok közül,sõt még azt se tom,hogy prydwen,vagy excaliburi alb volt,de mi hibik ezt akkor roppant mókásnak találtuk :-),hogy portolás suxx,15perces séta meg roxor :-D
Hát mondjuk nekem is kicsit fura hogy egyszer azt mondjátok hogy hibik nem járnak RvR-re, és tényleg általában nem is látni senkit csak talán 2fg szokott kimenni. Máskor meg 90+ emberrel támadjátok a reliket vagy 4-6fg rp-farmol albi frontierben corpse summonerrel. Akik ilyenkor kimennek azok hétköznapokon mit csinálnak, vagy miért nem mennek ki emainbe?
Hat vegezz kozvelemenykutatast, mit er a smiter es hany aktiv van. 😄
Imadom ti mindig a sirasneni szoknyaja moge bujtok ha reagalok/reagalunk 1 problemara hibi oldalrol nezve. Nem unalmas 1 kicsit? Naaaa, egy kicsit sem? De tenyleg nem? :-)
Meg ez a siro hibik hagyjatok mar ezt a kurvara false szoveget. Nem is tudom ki szokott sirni hogy az o alb karijat mennyire nerfeltek aztan hoppa varjunk csak nem is volt annyira nerfelve.
Errol beszelek, csakhat Mersain kollega kerdezte miert odinban jarkalnak a hibik.
Az hogy a sok okostojas koztuk Tafaya aki mar egyszer lelepett hogy o tobbet ide nem ir mer itt csak flame van behanyta hogy igy meg ugy
Az hogy a sok okostojas koztuk Tafaya aki mar egyszer lelepett hogy o tobbet ide nem ir mer itt csak flame van behanyta hogy igy meg ugy
Fogjuk fel pozítivan, legalább nem kell az afk-zó társaidra várni ... amúgy nem azt mondtam, hogy nekem rosszabb mint bármi másnak, tudom, hogy másoknál is dettó így van, csak indolkoltam miért szeretem jobban a keep elvételeket és védéseket. Személy szerint nekem pl az albi frontier tetszik a legjobban, ez a másik oka, hogy oda szívesebben járok. Ráadásul nem vagyok rp örült, így az esetleges rp nélküli vagy kevés rp-t adó bulik is tetszenek.
Ez igaz és eztért nem járok albi vagy middi frontierben, mert ahol sok a játékos ott mindig akad olyan aki lemarad vagy egyedûl rohan amghez abban a reményben, hogy majd ott csatlakozik valakikhez.😊
15 perc mire eljutok amg-ig emain-ban és ott mindig vannak infik, persze nem szólóban. Ha nem infikbe botlok akkor meg 1-2fg albi várakozik ott. A célom, hogy amg és apk közé jussak, ami az esetek 80%-ában az amgnél már elbukik.
Nálam release-rebuff-15 perc séta és meghalás. Szerinted ez jobb?
Nálam release-rebuff-15 perc séta és meghalás. Szerinted ez jobb?
Szerintem Khurrak irta ezt régebben.
Ennyi erõvel ez a kérdés hozzád is szólhatna.
de, de azt a passziv RAk miatt akkor se nagyon találja el egy 35 körüli kari
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Én például a legjobban a saját froniteren szeretek lenni, és keep raidek a legjobbak, azokon van hogy élek egy órát is 😊 az emaini rohangálás abból áll, hogy portolunk, várunk, buffolok, rebuffolok, elrohanunk, lemezzelnek, 2 sec alatt széjjelszana ütnek, portolunk, várunk, buffolok, rebuffolok, elrohanunk, lemezzelnek, 2 sec alatt széjjelszana vernek, és jobb esetben ekkor lép csak a csapat fele.
egy fél éve még azt próbáltátok beadni nekünk,hogy nekünk milyen qrva jó,hogy saját frontierünkben harcolhatunk :-D mi már akkor is tudtuk,amit itt írtál,de persze,ezt bõszen tagadta az albioni szekció,és hajtogatta,hogy nekünk milyen jó... :-DDDD
Azt nem ertem, miert sir mindenki, hogy Emain a leglatogatottabb, majd Odin, vegul HW. A magyarazat teljesen egyszeru es nem csak Emain megfelelo "kornyezete" miatt.
Mindenki utal 10 percet rohangalni az akcioig, igy a portos verzio a legjobb, mivel az albik vannak a legtobben a midikkel, igy meg kell talalni a kozos pontot, ahol mindket fel jol erezheti magat portolassal, ez pedig Emain.
Egesz egyszeruen kellene par uj RvR zonat behozni tobb tereptarggyal (nem MG-k), ahova mindenki portolassal juthat el es kitalalni valami szerepet is neki, hogy ne csak rp-rt menjenek oda az emberek (mert akkor a varfoglalasoknak lonenek).
Mindenki utal 10 percet rohangalni az akcioig, igy a portos verzio a legjobb, mivel az albik vannak a legtobben a midikkel, igy meg kell talalni a kozos pontot, ahol mindket fel jol erezheti magat portolassal, ez pedig Emain.
Egesz egyszeruen kellene par uj RvR zonat behozni tobb tereptarggyal (nem MG-k), ahova mindenki portolassal juthat el es kitalalni valami szerepet is neki, hogy ne csak rp-rt menjenek oda az emberek (mert akkor a varfoglalasoknak lonenek).
ezt írod az oldaladon,a mit terveznek az elsõ negyedévre:'6) Azon játékosok, akiknek már van 50-es karaktere, új karaktert indíthat 20-as szinten.',ebbõl lett vmi?8-)
btw milyen anytime crush style van,ami jó?8-),mert én vagy tauntolok,vagy sidebash,esetleg backcrush,nagy ritkán parry style,de tauntnak a +32-38as styledmg-jétõl nem vagyok elájulva...
na,pl én ezért nem járok emainbe...tudod ki sétál 10percet,amikor felülhetek portra nyugisan,és hipp hopp albiba/midibe vagyok...
elcsesztem
Cain = Crauchon.
Cain = Crauchon.
zzz
quote: " de nektek ott van Cain "
: )
: )
zzz
Ezen nem vitatkozok, gyere hibibe azt meglatod nalunk nincs ez a meghalok aztan portolok a main realm vs realm combat Battlegroundsba. Meghalsz maszol kokemeny 15 percet (speed nelkul) emainbe vagy 5-6 percet bard speed-el esetleg 10 percet enchanter/warden speedel. Termeszetesen itt nincs az hogy kimegyek iszok valami mikozben a portra varok! Rank szamos "fun" var ugyebar utkozbe nem lehet afk betamad (ha neadjisten solo vagyok) groupolt sb/infil, zold mob agro kozben poppol valami caster enemy, esetleg osszefutok mid/alb gank/keeptake group/groupokkal 😊 ld leszek es mikor visszajovok rajtam van 2 fajta dot, etc.
Ezek mind megtortent esetek mikozben a fasza emain fele masztam/masztunk realmtarsaimmal 😛
Ezek mind megtortent esetek mikozben a fasza emain fele masztam/masztunk realmtarsaimmal 😛
többi csellósnak se megy a daoc? vagy ez egy területi problem megint?
zzz