Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamarabb? Nekunk nem is lesz respec ko 😛
Uberlama
ennek is volt , csak régen max 1 aedd ment el tehát petpull powa mert akkor peteket lenyomta és nem volt több aedd, de most szopi van mert chainbe aedd és ráadásul fires resist decreaset nyomat 😊 amugy 140en voltunk kb talán 150 és nem tudtuk megölni, és szinte mind 50 vagy aközeli volt

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Fine Steel Long Sword 😊

A utility-rol meg annyit, hogy hasonlo MP AF102-es cuccra, siman rateszel 60 Utility-t.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
`fsls volt, af102-s cleric chainnek pl. 27 a utility-je...` kínai nyelvlecke power?8-)
Hangianix
Ja es mit ertunk vele? Egyetlen jo drop a fsls volt, af102-s cleric chainnek pl. 27 a utility-je...

1.59-ben ti is megtudtatok volna olni.

Botond
dumában mindig ott voltál duelmájszter ;-)
Botond
hibi sárkány ezt tudta alapból,és nem is tudok róla,hogy nerfelték volna,szal most hogy egyenlõek a feltételek papíron még mindig 5x létszám elõnybe vagytok,úgyhogy nektek hamarabb lesz respecc kõ,mint nekünk :-P nem mintha nekem kellene :-P
Botond
nem aza baj,hogy vki megöl vkit,hanem,hogy pl odarohanok egy keephez öngyilkolni,és 25+ ütésbõl ölnek meg nari/piri guardok,egy állítólag gimped scout(csutkára buffolva ofc) meg lelõ 2bõl...és igazándiból még ez se lenne baj,mert ez is kiküszöbölhetõ egy jó grouppal,hanem aza a gond(nem is gond,inkább mókás),hogy úgy állítod be,mintha scout dmg outputja,az én heal specced druidoméval vetekedne...btw 48,5 aza druid,szal 16% matter resist powah,még 4,8 bub,és besárgul az epic cucc+minden más 50es itemem+lvl4es dex/qui buff,ami cappel amíg nem emelik buff cap-et :-) i r ownz :-D
Uberlama
kaptam emailt 2 napja a Cdgalaxisból hogy már lehet kapni a DAoC-ot és a kiegészítõt is, meg Collectors Editiont is. Szal akinek kell daoc most meg tudja venni itthon is a Cdgalaxisban.

Uberlama

francokat, csak healer karit lehetne akkor csinálni (Fighter omg , he hit me for 12dmg!!!! nerf inc.)

zzz

ti legalább láttatok halott sárkányt.

zzz

Uberlama
na msot is kihaltunk. fele hpig levertük a süsüt, aztán 3 aedd egymás után és feküdt mindenki.

Hangianix
Hmm, marmint minden respeccbol, mert realmbol csak 1 fele van 😄

Hangianix
Ezert kellene mindenkinek adniuk minden full respecbol egyet, mert nekunk nem volt konnyu sarkanyunk.

Uberlama
hát bazz ez a sárkány nevetséges. Megerõsítették 1.60ban mert 1.59ben hetente zergelték, most meg szinte leverhetetlen. 140en rámegyünk de elteleportálgatja az embereket, azt fújt egy aeddt és 70 embe feküdt is (ha nem 90) azt szépen ki is halt mindenki... mókás, most készülünk 2. nekifutásnak

Botond
atm 32 arc van emainbe 17 hadriansba 2odinsba,döbbenet ;-)
Neked mi a neved a játékban?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
most
Szia! Többször kerestelek a megadott nickeken, de nem találtalak. Ma este is leszek, újra megpróbálom.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Botond de mikor vagy fenn hibbi/prydwenen általában?

Ki szeretném probálni midit is, de nem szólóban és hónapokig tartó xpzéssel, ezért arra gondoltam, hogy itt a forumon keresek játékostársakat.😊
Valaki kedvet érez exc/middiben játszani magyarokkal, akkor itt a forumon jelezze, hogy pl:
- milyen karik közül játszana szivesen
- van-e valami helyi ismerete esetleg pénze
- hétköznap mikor ér rá 3 óra játékra

Tehát hétköznap játszanánk 3 órát mindennap(persze ez attól is függ kinek mennyi az ideje. Nem biztos, hogy minden nap játszanánk. Ez majd kiderül.)Szerintem a 3 óra játék mellett mindenki játszhat eleget a main realmjében lévõ bármelyik karijával.
Ha lehet azért csapta karikat indítsunk az elsõ körbe és ne az legyen, hogy van 4 BD + 4 SB a csapatban.😊
Nekem hétköznap 20.00-tól éjfélig mindig jó és bármelyik tank-varázsló-gyógyító karit kiprobálnám.

Szerintem Mersain-nak van igaza. Aki nem akar rvrben stabil 3 sec késéseket az a régi klienssel játszon. Én kb 1 hónapig rvreztem az SI-vel és már kezdtem unni, hogy senkit nem tudtam Pa-zni. Elõszõr adsl-t pingeltem utána csúcsidõben és azon kívûl, majd átváltottam a régi kliensre. A régi kliensel messze jobb az rvr. Pedig nekem 2gh p4 512m rambus és radeon 8500-ös van.

Hangianix
Tedd hozza, hogy Excaliburon 😄

Hangianix
Roffentettem neked egy mailt. 😊

Hangianix
Nalam van a cumo, irjak mailt az ugyben, vagy nem tudod most megnezni?

Hangianix
Buffbot powah 😄

Botond
jaaaaa,aha,a peccs már jön lefelé,de a szervereket még csak most szedik le,és upgradelik(mármint a német szervereket,gondolom aza 2 volt aki legtovább bírta cérnával a tegnapéjszakát,ami erõsen ma délbe húzódott nekik lol)
Botond
nem avalon,hanem dartmoor ofc,avalonon vmi lvl10en páras midikarijaim vannak asszem egyébként is :-)
Botond
de kemény,avalon szerveren vannak 2en atm,mingyá lerántom peccst,aztán logolom lvl8as rejuclericem,és uralom a szervert :-D
Botond
akkor este bárddal már BGzek,ha minden jól megy ;-)
Hyder
BATTLEGROUND NOTES

Version 1.60 has a couple of large changes to the battleground system. The intent of these changes is to get more players involved in RvR at lower levels by incenting them with experience points. There are two major parts of these additions: we've added a new lower-level battleground for those players levels 15-19, and now you can gain lots of experience by completing each Battleground.

Steam: [HUN]Feriggno

Botond
hát tbh én is gondolkodok egy luri heron ;-) lurichamp delete,aztán helyette,csak annyi karit szeretnék felvinni bg-be,de idáig egy db 15ös bárd jár a legközelebb,fõleg,ha ma lesz 15-19bg :-) vagy az csak 1.61ben van?nem is tom...
Botond
hû,ez tényleg nagyon jó lesz :-) kb,mint hogy luri is lehet mosmán hero,az is ownage lol
Uberlama

1.62 - CLASS NOTES

- Hibernia: Celts can now be Nightshades.

- Hibernia: Elves can now be Blademasters

Csodás, remélem lesz race respecc 😊

zzz

Hyder
elég noob midi banda lehetett ha megtámadták az õröket és nem csak messelték õket

Uberlama
hihi most volt midi relic raid. de elbaxták mert erasnál belefutottak õrökbe 160an. mire odaértek excalhoz már volt kint pár albi. 8 rammal az elsõ ajtót félig leverték (minden keepünk megvolt) , eddig jutottak mire kihaltak, bár kb 200 albi volt sauvageban addigra

Uberlama
ok jövõ hét jó lesz, majd irok pontosat 😊

Hangianix
3 ns volt, eppen mentem apk fele, hogy bevarjam a csapatomat, de mondtam Fadeh-nek, tuti kinyirnak az sb-k, o meg mondta nem baj, legalabb mindenki egyutt portol. Tevedtem. 😄

Botond
nagy zerg lehetett,amit 4 alb szétkergetett lol
Botond
papíron... :-P
Botond
k,hibi suxx,ez van,remélem albiba több szerencsével jártok :-) gl and hf :-)
figy, nem 10 óra játék kell hozzá de nem is 10perc. Neked lehet hogy fun arra a 10perce amig feljösz és mész egy kört. Nekem is volt egy ilyen köröm 2 napja, fun volt mert kb annyira akartam fellogolni hogy megüssek valakit azt jóvan. De amikor mondjuk 1-2 órát szeretnék normálisan rvsrzni: 1, nincs senki ligenél
2, akkor go 2-3an csúcs idõbe (elég értelmetlen) , eredmény 2-3x halál zergelés miatt azt log
3, igen nálam két féle grp van: az egyik a fun grp ami a 10perces körre jó, a másik meg az effektive grp ami emain/odins/hadriansba való menetelnél nem hal be a francba elsõ enemytõl. (legalább is nem chainbe.)

zzz

Hyder
HOLNAP REGGEL PATCHELÉS!!!

Hangianix
Ja, miutan mar 3-an utottetek, kaptam egy uzit: 2 elves there... 1 perccel hamarabb kapom, akkor sprint es tulelem 😄

Hangianix
Mellesleg utana eleg magas szinten kiosztottuk a middiket a kezdeti benazas utan. 1.5fg middi, pihi kozben ujabb fg, es amikor mondom, hogy menjunk pihenni mert csak fel bubinyi manam van jott ujabb fg. Akkor ketten haltak is, mert a friar nem healelt, hanem harcolt, pedig nelkule is ment volna a dolog.

Aztan ratalaltunk 1 minstrelre aki bb-zve volt +2 scout +1 infire es mi is meghaltunk. 😊
Hangianix
Tudtam, hogy meghalok, csak azt hittem sb-k altal. 😄

Ez valami teves eszrevetel bad 😊. Wardennek is ugyanugy 125os detect rangeja van.

Szegeny Killerbee-t meg lezergeltuk par perce amg-nel ;-(