Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg megsugom hogy az a most ott levo 3fg hibi VALOSZINULEG nem azert van 1 kihalt helyen mert az akkora fun. Hanem elmentek emainbe es Meghaltak 3x aztan meguntak a dolgot ESETLEG 😊
/who emain No matches
/who hadrians 8 ember
/who odins 14 ember
szal bla bla bla albioni karik lehet gyengébbek de a realm nem gyengébb szvsz. És ez a játék ugyebár realm vs realm szól ha jól emléxem.
zzz
zzz
zzz
zzz
Triple Wield: En ezt cserelnem el barmire az se szamit ha 50%/50% az esely hogy bejon a specko abilitym.
Jobb styleok jobb pancel igaz kisebb evade de aze en se evadelek tul sokat. Aztan ott van a dirty tricks amit nem lehet purgeolni (probaltam, nem jott le 😊 a jobb dual wield styleok (celtic dual styleot akkor hasznalok ha evadelek, parry/anytime jobb a crush).
Aztan ott van nekem a csodalatos triple wield ami annakidejen meg jo volt de most hogy valami erdekes patch folyaman +20at meg +10et ad hozza az uteseimhez nem vagyok tole elajulva. Elhiszed jobb a dirty tricks? 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Fullra buffolva az evade 1-7-ig ugyanaz amíóta nerfelték az assasinok evadejét.
btw a relicnél 100+ hibi volt
-a 200 albi a relic után volt, miután kihaltak a midik. amikor levertük akkor kb 3-4 fg albi hátulról meg kb ugyanennyi a relic várból+ õrök
-csordaszellem nélkül halunk
Ja még 1 az advanced evade számokban mit jelent pontosan?
Nem is beszélve a dual weild 50-es style-ról ami a BM-nek szintén nincs.
De! Ha ez még mind nem elég, hogy nerfeljék akkor kérdezd meh Uberlamat, ugyanis az õ szürke Merc cimbije majdnem leszólózott 1 lila SB-t.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mielõtt teljesen magatokra vennétek ez nem a ti hibátok hanem a Mythic-é, hogy a realm balance-ot nem bírták megoldani.
Exc/midgardban a kis bg-ben játszogatok és ott ugyanezt tapasztalom. Itt arról szól a BG, hogy kijövök Mpk-ból és albok már ott is vannak és legalább nem kell messzire mennem meghalni. Az iszonyúan gyenge karijaikkal mindig megölnek mindenkit aki ki mer menni BG-be és nem alb. kb délutántól hajnalig ez a felállás.
zzz
Egyebkent 5 vs. 6 volt. 2 cabalista, 2 armsman, 1 minstrel es en. RR8 champion egyedul kinyirta volna a 2 armsmant es a minstrelt. Ugy, hogy pbt is volt rajta, teljesen eselytelenek voltunk, nem kellett nuke oda. Nem tudom ki volt a masik 2 kari ott (T betuvel kezdodtek), de akkor lett volna eselyunk, ha az egyik armsman az paladin es az egyik caba az theu. Akkor siman mi nyerunk. 😄
Masodszorra 5-en voltunk, ket afk karival (ok csak azert jottek, hogy bezavarjanak titeket 😊 )
Ja, de a pbt miatt nem tudtunk kicsinalni titeket. 😄
Utana mondom es a warden? Nem is volt, na erre elsoroltam az adataidat 😊))