Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked pancelra van szukseged annyi 😊.
1 light tank igenis jol birja a strapat ha megfeleloen kivan cappelve+speccelve.
A zerker meg ne artson mar nekem 400at str relic nelkul oke? 😊 mer en se artok 400at str relic nelkul 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Bhalage: ti is abban vagytok vagy ha masikban akkor annak mi a neve?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Az SI-t külön kell elinditani és regisztrálni?Mert most elinditottam a Camelot-ot és annak kérte a reg.kodját és azt Petch-eli.
Régen irtam ide DAoC-al kapcsolatban,de most aktuális lett a dolog ugyanis ma délután szert tettem egy Angol kiadású Official Espansion Pack-ra (Alap DAoC + Shrouded Isles).Ha valakit érdekel a CDGalaxiba vettem 10990 FT-ért.Még 12 db volt szóval ha valakinek kell akkor siessen.Egyébként van külön Angol verzioú Shrouded Isles is az 6990 Ft.
Na most megyek és telepitem a játékot,és megyek PRYDWEN szerverre és ALBION-ba.
Most nezegetem midi SI teruletet, es mivel nem hinnem hogy a kozeljovoben nyomulok midiben lenne par cuccom amit atadnek nekik.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Sajna a craftolt full set armourom el adtam kozben, most vehettek masikat, ha meg lesz ra a le.😊)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
Arwenke vagyok amugy.😊)
Lourker
Ha valakit érdekel.
)SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Van 2 új neves mob hibbibe 60+-os mind2 egyhelyen, de az egyiknek még van 10 addja(narikés pirosak) a másik meg ha 15%hp van akkor segítségûl hív kb 50 narit még és mégis nonstop nyírtuk a 10 addost neveset 3-an.
Az SM-nek a petjét leteszteltem már de az õvé jóval gyengébb. Azthiszem valami német szerveren megnézem még a cabalita pet mit tud, hogy teljes képet kapjak.
Ja ma ezen a helyen megtanultam, hogy lehet pettel húzni úgy, hogyha a pet elbukik te ne kapj agrot. lol ez a trükk is(Na erre mondta Botond, hogy mostmár õ kéri a nerfet a chanternek)😊
healer- legjobb insta mezz+insta stun+ a legtöbb hp+ scale
shaman-aoe dot+sok hp+scale
RunaM.-még ha nem is tudod, de õ is képes alábuffolni a base nuke-ját.
Ja és csak a manachanter tudja a debuffot nem base ágon van.
Még valami az alb plate nem 27%-os mint a hibbi scale hanem 34%
zzz