Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Statok: crush,slash,thrust 10%, hits 48.
Ennyit tudd a kopeny.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
zzz
mindazoktól akik a HP-en fórumba írtak a hétvégén, a technika ördöge ismét ki...ott velem =(
csak egy 17.-i állást tudtam visszatölteni =( kérném akik írtak újra nyissák meg a témáikat
az esetbõl tanulva igyekszem minden nap lementeni az adatbázist
Hyder
Steam: [HUN]Feriggno
->Botond
Lol. Agyonverted bottal? 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
A modszert meg majd kiprobalom, bar downtime akkor is van, mert a petet meg kell gyogyitani vagy ujat castolni, es az manaba kerul. A 3 pbaoe sincs ingyen. Powerregen spell kell a no downtime pullhoz szvsz ... na mind1, miert nem csinaltam bardot a druid helyett
Azt pedig tovabbra is fenntartom hogy messze a manachanter a legtaposabb PvEben, a kaba hozza kepest nuku, aki nem hiszi inditson egyet mind2obol es majd meglatja
Csak azt nem ertem hogy lehet hogy a void eldricht (vagy mi) kapta meg a matter dmg buffot, csak kisirtak az albik/midik, ezt a szemetseget
Bar hosszu az ut lvl50ig, addig meg megkaphatom azt is
Arwen te meg milyen cloakot kaptal? Statok?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ahol jól tudsz még húzni focus shielddel 50-en: Finliathok,Warshadek,Weeweres,Abysmals de igazából focus pullnál van jobb powerlvlre.
Beküldöd a peted és addig szedegeted vele a mobokat amíg kb 2/3 élete nem lesz és visszarántod passzívba. Ha elég messze vagy akkor a pet elhagyja a mobokat amik 1 csoportban érkeznek meg utána a pethez és ami a lényeg 1xre ütik meg. Jó számolással 3 varázslatot el tudsz küldeni mire megütnének. Ettõl meg is fekszenek. Itt nincs is downtime csak neked sárga 1-2 narival mobokat kell irtanod. Botond látta már ezt, hogy kell csinálni majd õ leírja részletesen ha akarja.😊
zzz
zzz
de 1MBt 1 perc alatt toltok fel, szoval nem csinalok 200MBs fileokat (pedig tudom mindenki orommel letoltene
)
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Kaba ezerszer szarabb PvEben mint a manachanter, hogy az RvRrol mar ne is beszeljunk
Mondjuk en nem akarom hogy nerfeljek a chanteremet, inkabb a druidomnak kene vmi powernovelo spell 
2.cabbalist matter spec line vonalat sasoljad akkor meg,azt meg ne mondd,hogy tetteted,azt úgyse hisszük el :-D
2. Nekem fogalmam sincs mi az a focus pull, igaz Hiberniaban eddig kb 5 percet jatszottam, meg betaban. Bar lehet, hogy nalunk is van, akkor ... ize... csak tettetem a hulyet. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
nehogy már itt elõadd a tõsgyökeres hibbantaknak,hogy mi a power hibibe,mert még elhisszük
vannak ilyen srácok,akik annyira gyengén kenik a focuspullt,hogy mingyá átfordul az xpcsíkuk
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf
Na mind1, ugyse nagyon erek ra mostanaban, zhiras meg 1 hete a 3650esemre warezoltam (mar megneztem ra mindent, szoval ennyi volt
) de tegnap beloggoltam mar excara megnezni megy-e meg a focus pull. Hat mar ertem miert ment at a NP annak idejen, messze tul tapos a manachanter PvEben. Csinaltam rola egy videot, eleg szar lett mondjuk, de 10 perc alatt igy sikerult
meg programjaim sincsenek hozza. A frapsot+virtualdubot+regi winampot hasznaltam (mp3bol wavot csinalni). Meg a cluri farm is kicsi mar nekem, de Tir Na Nog eszaki kapujatol kb fel percre van, szoval gyorsan vissza lehet menni trainelni. Azt meg surun kell, mert a buffbotomnak 1 pull 0.8 bubi kb.
Hmm mit is akartam? Kicsit szetszort vagyok igy vizsgaidoszak elejen
... ja igen: szoval lvl20ig taskolas chanterrel (de csak mert hibbi SI terulet tetszett) aztan +3 szint meglett mire begyakoroltam a focus pullt, utana megcsinaltam a druidat, lvl 5tol a cluri farmon (ez van a videon) huztam a 23as chanterrel (igaz ez utobbi alig kapott xpt de mind1) es igy lett lvl 20as 19 ora alatt ... mondjuk kevesebb mert eleg sokat kajaltam/TVztem stb. kozben
A videot meg csak azert csinaltam mert vicc hogy a manachanter + buffbot mennyi xpt tud szerezni egy menet megallas nelkuli huzassal. Mikor elfogyott a mana lealltam, de meg szerencse is mert a 2giga hatart nem akartam atlepni fat32nel, ugye
Na itt a video:
http://www.freeweb.hu/zippofcy/images/fp.rtf(gyk: nem art atnevezni avinak, bar lehet anelkul is megy - en nem probaltam
)
Majd ha utoler a bot szintben akkor csinalok olyat amin mar latszik mennyivel no az xp egy pullnal. Ja meg az is tap hogy focuspullnal a mob szintje se nagyon szamit, naritol kekig lehet minden, legfeljebb tobbet-kevesebbet kell huzni egyszerre. (Mondjuk a clurifarm ilyen szempontbol se a legjobb, nem aggroznak a petre, mindegyikhez oda kell kuldeni kulon-kulon, tul hosszu ido, de neha azert egy-egy add csak becsuszik, tok kiszamithatatlan)

zzz