Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
nem hagyta ott , van olyan karija ami mindig is ott volt, meg van ami mindig aodben.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

lol Atomi nemtom miért te a loe miatt hagytad ott az AoD-t.

leglámább guild az egész prydwenen havonta egyszer rvsrnek akkor is 3fg együtt(lehet csak kettõ és a harmadik random grp 10sec-el mögöttük vagy elöttük szalad.)

Lourker

Tiffa
Jól van akkor, csak neked 😊
Tiffa
Többször nem megyek vissza megmutatni ...
Persze figyeltem nagyon csini😊)(szép szín😊)

Lourker

Hangianix
Mester, ha csak /no -ra futja, amikor te fg-ben vagy en meg egy scouttal, akkor inkabb ne is emote-olj 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tiffa
Mostmár remélem láttad a rucimat Lourker.
Szerintem ha van 1 full set af 102-es MPs(ez ugye lvl51 cuccés és csak rr5ön tudnád igazából kihasználni) ruhád és rr5ös vagy akkor már a max AF-et írja neked hiába az af buff a max érték fölé nem fog menni az AF-e senkinek akármilyen af buffot nyomat.
Küldtem mailt neked majd nézd meg ha lesz rá 1 kis idõd.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tiffa
Lourker figyelted a rucim?
Uberlama
mondjuk már csak 7 ponty kell hogy legyen purge ezek mellé respec nélkül csakhát 4L9tõl 5L6ig.. 😞

Uberlama
hihi 😊 nem csak respeceltem az RAt hogy kiprószáljam siege boltot, mondván ugyis sok süsü raid van és majd lesz kövem ha nem jó, namost azóta sincs süsü raid, én meg csak szopok a siege boltal, amikor helyett purge kellene , dehát ez van

és mi történt vele?megbetegedett, és vesztet a constijából?😊))

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Uberlama
colt=volt

Uberlama
hehe a theumnak buff nélkül pont 1000 a hpja, buffal 1340 😊 fénykorában volt 1400 is de akkor colt consti és thougness ra is.

Sztem mindegy hogy 1000, vagy, hogy 750 😊 Ha egy casternek sikeresen beviszel egy PA-t akkor az 99%-ban halott, akár egy ütésbõl, akár nem. legalábbis nálam 😊Nekem eddig bõven elég volt a 39-es CS, ha más nem akkor befejeztem a slash stylokkal 😉Ha meg nem sikerül a PA akkormeg úgyis cseszheted a CS vonalat 😉

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hát 1 hiberniai casternek 1000 hp körül van az élete, ha crafted cuccokból rakja össze a kariját és magas af-je van. STR-relicekkel lehetséges, de anélkül biztos nem menne. Az alap sebességük miatt meg mindig kétséges a PA sikere.

Én az animista +9% és +25% buffjára gondoltam. Az af buffal meg nem sokra mész, ha van jó ruhád. A buffbotom af buffja 73-at ad, de mivel jó ruhája van az NS-nek így csak 3 pontot ad hozzá az af-hez a cap miatt. Ennyit ér a sima AF buff. Nem hinném, hogy albionba máshogy lenne hiába a 2 AF buff.

Az +9 a dmg cap ra értendõ nem az átlag sebzésre, sztem 50 slash simán megéri, nekem is az van 39 CS-el, és elég soxor egy szúrásból megölöm a castereket(ha nem egybõl akkor kettõbõl biztos) Magas CS nem éri meg.

Botond
lol,nekem múlthéten olyan volt,hogy a spann akivel járunk ki reggelente emainbe szólózó albokat aprítan mondta,hogy kicsit piás épp+álmos is,aztán végül az lett,hogy pár fight után,ahoyg kezdtünk sokan lenni af-elt rám,és elaludt,másnap magyarázkodott,hogy boccs így meg úgy LOL kiderült,hogy a keyboardon aludt lol
Nem, albionba van baseline és specline af buff is.
Albion:
base(52) + spec(67) AF
Hibernia
base (55)

zzz

Hangianix
72-s Utility. Nem rossz.

Hangianix
Akko nekem is kell ilyen. 😄

Uberlama
meg tudom érteni miért kérdezgették 😊)

Uberlama
thrust/slash/crush 10%, hits 48.

hogy ki kapja az jó kérdés (az autosplit nekem adta, de nem tarthattam meg 😞 ), kb 8-9 ember volt ott 50es karival szal lesz jó kis bunyó érte 😊

Botond
szal ha jól értem 111nek 44 az 59%a,hmm,érdekes :-D ilyesmihez,hogy 111nek 44 az 59%a legyen biztos cheatelni kell ,mert normál esetben 65,5 szokott az 59%a lenne :-D bár nem hinném,hogy ilyesmi az af-el lehet összefüggésbe,de ki tudja lol
Botond
nem,ebben tévedsz :-) kyel barátnõja olyan fajta,az enyém nem :-D ha kételkednél tudok linkelni screenshotot errõl :-DDD
Hibiben van a legjobb af buff.

Tiffa
Az úton odafelé viszont egy gyönyörû kardot is, remélem a fiúk nekem adják, mert nem über, de lángol és nagyon csini darab 😊
ki kapta a summoner cloakot?:o

Lourker

n1

zzz

grats!!😊

Lourker

Uberlama
Szal bejelntem hogy 50 perc harc utûán 1.5 fg AoD megverte a Grand Summonert és dobott nagyon hercig kis köpenyt 😊

Biztos vmi af /resists bug gyártó progit használ.
59 % slash resist az 59 % slash resist ezt nem tudom mással commentálni fogad el vagy ne a te dolgod.

Lourker

😊

Kyel nem volt ott és nem bántott😊

Lourker

paladinra neutral a slash...

zzz

Tiffa
Sajnálom, hogy olyan fajta a barátnõd.
Botond
na jó,nem lándzsával,de legalábbis pickhammerrel :-D
Botond
anno én is ott taliztam killerbeevel/stevehel/uberlamaval :-)
Botond
hát ez most talált,ha az én barátnõm menne randizgatni mindenféle firbolgokkal tuti lándzsával a hátában végezné a firby :-P
Tiffa
Mellesleg ne magadból indulj ki ...
Tiffa
Egyedül mentem, és Lourker tök cuki volt õ is egyedül jött, ráadásul olyan helyen taliztunk, hogy tuti odataláljak 😊
Botond
és az ezután 2perccel készült screenshot,amin kyel lándzsája áll ki lourk hátából,az hova van feltéve? ;-)
Tiffa
Nem szeretem bfr-t de ez okos dontes volt 😊)
RF-nek nem lofasz az absorbja (19%) Raadasul albok 90%-a tobbet ut scale armoros hero/champ/warden/druidba a resistek miatt. Nekem egyedul crush midik artottak sokat regen, de mar azok is mind slash 😊
Tiffa
na megyek, köszönöm mégegyszer /kiss
nincsmit😊

Lourker

Tiffa
Tök jó, nagyon köszi, imádlak
Tiffa
itt van két hibi bántani akarnak
közel az apk-hoz(remélem mersain nem jön ide:p)

Lourker