Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hmm,nem tom te vagy öcséd,de nagyon jót cselekedtetek velem :-) pont nézegettem,hogy 1.62ben übbbbbber resistekhez meg szétcappelt statokhoz jó lenne egy leather stout belt,erre most nézem druid tarisznyáját,hát ott figyel benne :-D giga thx,sok idõt megspóroltatok nekem :-)
Botond
áááá,kettõsmérce power :-) tudod,ezt már elnyomták,hogy 6fg alb az nem zerg 3db hibi meg überzerg ;-)
Botond
háááááát,talán az 'or someone',ha az utána következõket nem vesszük figyelembe :-P
Botond
az valóban mókás,én is kentem már úgy,hogy a groupnak 2 buffbotja volt,na de 3 LOL
1 csapatnak 3 buffbot?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Firbi 50lw 42 shield rest parry/blunt.

Lehet 50shield/50cs(lw) spec-t kirpobálom esetleg 1h/shield de valszinû marad ez.

Lourker

Azt szokták mondani, hogy nem a gól volt szép, hanem a kapus volt béna.😊

Most akkor én is reagáljak úgy erre, mint ahogy ti az enyémre amikor pbuck groupjával való találkozásomat írtam le?

lol

Igen én is úgy vettem észre hogy se clericetek se sorcerotok nincs (de valami friar volt vagy nem?), ennek ellenére meghaltunk mindig. Szal tréfás volt egyben daoc karrierem vége is szvsz 😊 Fórumra még irogatok majd unalmamba azé.

zzz

odinsról 😊

zzz

Uberlama
hehe nekem ma 32k rp jött és egy cleric nem volt sose 😊 mezzer nem volt rendes sose csak én air theu mezzel amir 27 seces és 1350es range van szal elég gáz, de alakitottunk azért, bár warders szépen megölt minket 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Az már csak hab a tortán hogy Weldrin megölt egy caster miután lezergeltek titeket, azt pont láttam hullaként hát lol 😄. Asszem daocból elég is volt ennyi most egy jó ideig , még nyomok egy kört druidal azt daoc off 😄

zzz

A lámaság határtalan bazz, szép volt Aod ahogy megöltétek a hibiket + az én grpomat is. Ilyenkor kivánom hogy bárcsak én lehettem volna a bárd és akkor talán máshogy lett volna... mind1 igy egy jót röhögtem fõleg akkor amikor kb 40 hibi volt hmgnél és ennek ellenére behalt a grpom mivel faszom tudja mi csinált a maradék... Ja hibiknek:
Aski nevû bardot hanyagolni kell , mert szegény olyan suta hogy fáj, csak azért nem küldtem el a faszba mert nem az én accountom. Na off

zzz

Hangianix
En nem tudok ki lehetek akkor neked, de a felsorolasban nem vagyok benne. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
'Never EVER give your password to someone, be they friend, guild master, little brother, or someone working on DAoC. Never give it out. Don't put it into a text file on your desktop. Print it out and keep it in a safe place or even better, memorize it.' 2003-05-30as news official siteon :-P
Botond
firby heroja van én annyit tudok :-) de látom vmi szupertitkos a cucc,mert nem mond semmit :-P
Botond
nincs aktív accountja atm :-P
Botond
hát nem is én,én egész hétvégén melóztam :-) majd jövõhéten aratok,amikor megyek 2mbit adslt tesztelni
Botond
conquest egyszer egy hétig campelte 4 finst nonstop :-) az is nagyon populáris lépés volt :-)
aha

bhalage: mirõl beszélsz?

zzz

Uberlama
akkor tegnap este te voltál HWben a hibikkel ?

Botond v. Badbitie

Botond kölcsönadta accját 😄

zzz

Rockety, milyen neven jatszol, csak hogy tudjam kit kellet volna eszre venem.😊)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

najó én elnem olvasom, mirõl szól? 😊

zzz

Tegnap mindig úgy futottunk veletek össze, hogy többen voltunk 😞 Kár pedig egyedül ti ellenetek lehetett volna valami kis normális rvsr, mert midig 500000ezren voltak tegnap 😞. Igaz volt egy kurva nagy csata (kb 15percig tartott) midikkel, mmg midi oldalon a ledõlt toronyál, de utánna jöttek valami 4fgvel.

zzz

Pff Mersain + Arwenke nem értettétek a tréfát 😊) Beálltam melléttek odin amgnél a falhoz, erre Mersain elkezd ütögetni 😊) Na mind1 legközelebb nem teszem 😄

u.i.: kinek a buffbotjával lettetek felbuffolva btw? 😊

zzz

Annak a fele se igaz amit rólam írtak, de a helyzet nagyon szar ...
Np olyat csinált hogy 3 napra bekempelte ezt az xp helyet és senkit nem engedtek oda, de úgy az alap helyzet se vmi jó

Lourker

Botond
2db 50 kari az alap,az még nekem is van :-P
Badbitie 3l4
Botond 3l2
igaz én 3l3 meg 3l0ig nyomtam õket,utána már volt segítség :-P
Tafaya
Hat ha a fele is igaz amiket itt leirogatnak telleg szarban van Pryd/Hib. Kevesen vagytok az eddig ok. De ilyen marakodast meg albiban se nagyon lattam, pedig a sotl muvelt erdekes dolgokat 😊

Áhhh semmit:p

Na megvan 2. lvl50 karim 😊

Lourker 10l4 Druid
Lourky 2l3 hero😊

Lourker

Botond
rvr-eznék én,csak ugye a gprs/ingyédialup kombó nem igazán fenékig tejfel :-/
Rock itt van az a topic amirõl beszéltem a legjobb az hogy a fele se igaz:p

http://prydwen.net/forum/showthread.php?s=1f17b4bbc015481fa959d0b95b1b41bb&threadid=6291

Lourker

Uberlama
de nem amikor 3fg hibivel zergel HWben. Btw nem is tudtam hogy van ennyi hibi (O)(o)

Hangianix
Nekem az volt a gond, hogy nem volt kedvem tokolni az ikonokkal. Elotte - lasd mit mondott motd 😄 Es szolozni azert nem lehet vele Odinban. 😄

Botond
ja,szürke troll meg kobbie xpzik upplandba kobbie kapott egy 340+os instadd-t bárdtól(Dana),én meg nyomtam egy 256(-39)+79crit-et trollba,hasalt is mind2 és 2rp bejött :-) mekkora királyság :-D
Botond
bár lightchanter is érdekesnek tûnik,csak én nem bírnék casterrel rvrni,azután,hogy warden-el nem ritkan tizenhúszonsok ütes vagyok mire megpadlózok furcsa lenne egy caster aki adott esetben 2bõl is elhasalhat :-P de mondjuk ilyen hátul megbújok azt caster petel stereoba küldjük a dd-t az mókás,csak ugye caster nem tud hátul megbújni lol
Botond
olvastam meglepi emailt :-) szerencsétlen druidom nem kicsit szenvedett meg ezért a lvl50ért lol na,akkor 2 50es kari van,következõnek a vw jön :-)
Botond
az a vicces,hogy mindenki druidot akarja tesztelni,aztán wardennel ownage-el :-D egy pár hónapja próbáltam excal/albiba átszokni,aztán midibe egy német szerveren,de egyik kari se warden :-/ warden után minden kari gyenge szarnak tünik az az igazság :-P tudom,hogy ezzel csak én vagyok így,de nekem nagyon bejön ez a wardenpowah :-)
Botond
Caylan hót jó arc,stabil rvr partnerem,õ az egyetlen,aki képes még nálam is tovább zónázni,pedig nekem gprs-el néha 3 perc egy zónázás LOL
Hangianix
2x is 😄 A mi guildunk neve az, hogy Hoherszolgalat, nincs mitol felnunk. 😄

Hangianix
"all of DR moved to hib excal"

Pbuck-ek Hib/Exc-re mentek mind.

Hangianix
Miert, zoldek es kekek ellen szar resisttel tok allat kari. 😄

Hangianix
Pont meglett veletek a szint ami kellett, Mersainnak logolni kellett, igy hat kileptem. 😊 2fg hibi ellen, baromi nagy csatat birtunk volna vivni 😊, max akkor lett volna jo, ha olyan szintuek jottek volna, mint elotte, nincs mezzer druid nalatok es a sorcunk eppen nem ld. 😊 Akkor 1fg tuti kihal elottunk. 😊 Ugyanis 3-an voltunk, csak a sorc meg azelott ld-zett, hogy jottetek volna 😄

Az albik meg alliance/guild keep raidra gyulekeztek.

hát arra a karira mi mást lehet mondani? 😊

zzz

hát ja 😊
Caylan velünk volt grpba, kérdeztem is tõle miután meghaltam, hogy hol a büdös francba van 😊. Visszamentünk de akkor már 2fg hibi gyûlt össze , éppen elmélkedtem hogy szegény Killerbee most meg lesz zergelve amikor cgbe:

-There are 4-5 albs at amg
ekkor voltunk amgtõl 1percre, gondoltam ti vagytok, már kibontakozott elõttem a nagy csata 😊)
- Ooops sry forgot to mention , its not 4-5 albs, its 4-5 fg albs...
és láss csodát amgnél 40-60 alb rohant ránk, elég funny volt mivel voltunk kb 14-16en.

zzz

Hangianix
From what we found in our meetings with Mythic at E3, the free expansion dedicated to RvR will not be released in the US before Trials of Atlantis but after. This means that our estimation of December 2003 for this expansion was incorrect.

Kocsogseg.

Hangianix
Miert nyusziful? 😄 Egyebkent akkor se lett volna eselyetek 😞, mert mezz alatt nincs pbt es utana mar egyedul voltal 2-onk ellen. Legalabbis gondolom az a Cayan (vagy valami hasonlo nevu) gyerek nem veletek volt grp-ban.

Mondjuk 6 emberbol aki jott, volt 3 kek, 1 zold es 2 sarga, meg RA/insta-t se kellett hasznalnom. Ha a tobbiek nem tapasztalatlanok, akkor tuti el kell hasznalnom mindent, hogy eletben maradjak.

Ja, egyebkent eleg lol, hogy 3 ranger + 2 ns campeli amg-t szinte allandoan Odinban. Amikor meg megoltuk korabban 3-ukat, akkor rankhoztak egy fg-t + akkor ok mar 5-en voltak. 😄 (Eddig azt hittem, ez csak albi/midi szokas 😄)

oki

zzz

elfelejtettem kitenni healt és pbt-t quickbarra amikor Killerbee alias nyuszifülel összefutottunk hmgnél odinsba 😊). Az vicces volt 😄

ja és meglepetés emailed van lol 😊

zzz