Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
2 az stimmel,csak nem fg,hanem db :-) merhogy zak+én voltunk,többiek midik voltak,szal én kaptam a pofámba 1fg albot zak kapott a hátába 1fg midit,aztán már jól is jártunk...
Hangianix
Akkor kivetelesen a stunom meg a smite mokazgatott 😊, de a grp riadalmabol arra kovetkeztettem, van vagy 2fg hibi a tuloldalon, igy nem volt ido megfontolni a lepeseimet. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
meg eleve mindig nõi karik agyonverésével kezdem,mert az vagy healer vagy mezzer vagy nuker,azt agyonverni elsõre meg sose árthat :-) tankok addig elmókázgatnak pbt-mel :-)
Botond
tegnap is mikor feküdtünk már akkor tünt fel,hogy arwenke+te is ott vagy,szal adott esetben ez simán elõrodulhat,én nem nagyon figyelek,mindig a log-ból tudom meg,hogy ki volt az illetõ :-) örülök,ha a mienk közül felismerek egy párat ránézésre...
Botond
néha látni egyet-egyet
Hangianix
NP visszajott egyebkent? Lattam Sofragile-t, meg Xanateat is.

Hangianix
Ja, tele van albion fekete ruhas, koponya emblemas clericekkel. 😄

Botond
nem tom mit értessz örömködésen,de én jókat kacagtam séta közben,de enemy nem volt illetve a végén pár alb,de elõször nem tudtuk mire vélni,aztán meg késõ volt :-/
Botond
téged akkor is leütlek,ha meg van beszélve,hogy velünk vagy,aztán majd írok ide,hogy hoppá nem boccs nem ismertelek fel :-P
Botond
nem mondanám,hogy hent volt tekintve,hogy senkit nem fektettünk meg,max sétátunk egyet kéz a kézben,mint a régi szép filiusos idõkben :-D
Uberlama
nekem se volt hogy segitettek volna sõt nem is hallottam ilyet albikkal kapcsolatban. Nekem egy pozitiv volt amikor egyszer odinba megyek bufferral hogy keresek enemyt azt megöl és mehetek tovább cimû suicide akcio keretében átmegyek amgn, sehol semmi, megyek hmg fele a hegyoldalon és egyszercsak látok egy kis luirt fent állni. de nem mozdul meg meg semmi. na mondom mákom van, közelebb megyek, nézem ki az, hát malevolencia, mondom lol van még 2 sec az életembõl, akkor odafordul rámüt egyet én integetek neki, erre visszamegy mondván buffbotot inkább nem bánt hát lol 😊 ott jól elvoltunk aztán egy slit anim saját magamon és beg felé meg leülés csak segitett 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Hat oszinten szolva en meg nem lattam olyat, hogy egy hibi vagy midi nekem segitett volna, _mindig_ a masik felnek. En 2x segitettem - egyszer egy hibinek (valami tank fele volt, mar nem emlekszem), ott szepen elvaltak volna utjaink, ha nem jon 1fg midi es gyak le minket, egyszer meg egy midi warriornak, aki miutan megmentettem az eletet, szepen odajott es lenyomott.

Ezekutan, nalam nincs bratyizas, max. ha megbeszeljuk elore magyarokkal. 😄

Tafaya
Hat lehet, de ok szerintem nem oromkodtek kozben mint ezek mikor az albok le voltak mezzelve, majdhogynem leszoptak egymast.

lol...
szoló bard és midi nem egymást ölik hanem a másik 4-5 albit húha ez aztán nagyon csúnya dolog tényleg lol.

Ha te még nem láttál ilyet akkor nem sokat rvsr-zel.
Sokszor midi+albi+hibi(változó felállásban) dolgoznak együtt stb...

Lourker

Ne feledd, hogy Botond és Rast itt irta milyen jó volt a közös midi hent. Nem kell mindenkit nemi szervez hasonlítani, de ha mégis akkor legyen Redb Obscene a neve.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szerintem ugyanaz, csak igen én máshogy írtam le. Mindkét esetben az ellenség béna volt vagy finoman fogalmazva nem figyelt.😊

felrakod webre a Tar.hu ilyenekre pont megfelel, azt feljösz ide és egy szimpla kép linkelés :d

zzz

Botond
pont ugyanez van hibibe annyi kivétellel,hogy semmit nem olvasol a guildchaten,mert midenki lelépett exc/midbe,és egyedül vagyok :-D na jó nagy ritkán benéz vki 30-45-60percre elégedettlenkedni :-)
Tafaya
Lourker Redb-nek uzenem hogy remelem buszke arra mekkora f*szfej. Ilyen tiszta hibi+midi osszmunkat meg nem lattam...

Hangianix
Szerintem csak akkor gyere at, ha jegeled az ottani accod es van masik. Torolni 3 (vagy 4?) 50-s karit a bizonytalanert nem okos otlet.

Botond
látod,látod a kemény munka meghozza gyümölcsét :-)
Botond
nana,azt azé nem kéne :-D
Botond
na de felszenvedne egy negyedik karit 50re aztán ölni meg nincs mit?akkor meg minek?
Botond
na neeeeeeeee mán,nem akarok lourkerrel kettesben maradni :-P
Botond
na lol,chello maga az übernet gprshez képest :-)
egyébként 2nket simán leírtottáktok,3fg midi meg agyonver?elpuhultatok a sok zergbe :-P
Uberlama
nekem is chello van bár nekem annyit nem ldzett tegnap mint raistnak, de ugy chello csak bõvit meg bõvit, mármint felhasználókat azt a fejlesztések vhogy mindig elmaradnak

Vagy inkább a rendszer túlterhelt. Ez a baja az összes kábelnetnek.

biztos "fejlesztenek vmit.." 😊))
Szintén, de ma ugyan ez van...
extra gáz
np 😊

zzz

chello folyamatosan dobált le tegnap, vagy 4x haltam meg mert ld és a grpom elment.

zzz

õszinte legyek gondolkodok rajta 😊

zzz

Mostmár 3 fg midivel nézünk farkasszemet, 1.5 fg láma albival 😛
Hangianix
Legalabb van idom kenyelmesen kisutni a panirozott harcsaszeleteket. 😄

Hangianix
Cserelni kellett volna, kaptak volna egy reju-t egy smiterert. 😄

át a clericünkre nem mondok semmit.. 😊))
Hangianix
Masik grp-ban legalabb normalis emberek voltak/vannak. 😊

Hangianix
En loggoltam is, mert elegem lett a grp-bol ugy 20 perc alatt. Random grp-ba soha nem megyek ezentul, ha nem ismerem legalabb a felet szemelyesen is. Minstrel aki nem ad speedet, hanem stealthben megy, mert az jo lesz majd demezznel, sorc aki nem mezzel, paladin endregen hasznalat nelkul. Tankok nem assistolnak, 2 kobbie szetnukolt mindenkit. A masik csapatbol Ken az, aki segiteni probal rajtam, nem az en grp-om.

Az APK-okat leöltünk, amg-nél kihaltunk 😊
Botond
midik még mindig apknál vannak,hogy az istenbe bírjátok elkerülni õket?lol
Hangianix
Egyebkent nem egyedul volt, volt ott tobb is, de o valahogy leszakadt. Eloszor azt hittuk 1fg hibbi, de utana megremegett a fold, videokartyam kerregett 😄 es megjelent 3fg hibi. (Csapattarsak szerint 4, szerintem csak 3)

Botond
1fg-al lenyomni meg még nehezebb :-D
Uberlama
2 csapatnak volt 3 buffbot illetve legvégére khm 4 😊 3aods buffer meg mersé 😊 sose voltunk többen mint 2 fg és 2 fg se voltunk mert a max asszem 15 fõ volt 😊

Hangianix
Nem egy az egyben volt, mi 8-an voltunk, o meg valahogy elszakadt a grp-jatol. 😄

Botond
Badbitie-t nagy mutatvány lenyomni 1vs1be,mert dmgoutputja vetekszik bármely lvl9-10es tankkal :-D majd respeccelek petre,aztán ilyen gyenge smiterek nem lesznek ellenfelek :-P btw most jövök odinsból,hááááát tök üres,eleve 32hibi online abból 7+én 50es,és ofc mindenki vadul xpzik,se emainbe se odinsba se hadriansba nincs egy darab se :-/ ami meg a midi írtó túrát illeti,az nekem csak hétköznap délelõtt pálya,bár most hogy megyek apámékhoz látogatóba lehet esténként is befigyelek kicsit,de nem túl sokat sztem,az asszony már így is lázad,ha csak megemlítem a dolgot :-D
Hangianix
Tegnap talalkoztunk Badbitievel es megoltem. Nem kellett volna, mert 10 seccel kesobb jott a hibi armada. 😄

Egyebkent lehet majd csinalni egy Odin turat kozosen, mint multkor Raisttel. Kiirtjuk a budos midiket. 😄 (Bocs Drilla, te minden bizonnyal illatos viragszal vagy 😊 )

Hangianix
Ertelemszeruen nem a grp-ban voltak. 😄

Botond
mondjuk mi eleve nem cipeljük magunkkal a botokat :-) jók azok hpkban,vagy ligenbe :-) nem azt mondom néha néha elvisszük egy roundra,mert buffnövelõ RA is van a világon,de azért csak ritkán :-)
Hangianix
Volt olyan, hogy volt friar + 2 cleric a grp-ban, akkor 3 buffbotot kileptettek az 5-bol. 😄DD Mostanaban ellenben nincs 1 buffbot se. Talan penzt kellene kuldenem nekik? 😄

Botond
Defender of the Vale
Type: Active
Re-use: 30 min.
Level 1: 10
Description:
(class: Valewalker) Group-targeted hit point buffer that absorbs 50% damage for up to 500 hit points.

hmm,hibiknek is van már BoF vagy mi :-) ownage :-)