Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
semmilyen duelbe ne menj bele lécci,épp most vertem szét vagy 8 különbözõ csávót(ranger warden eld champ,meg ami csak van hibibe lol),és mind vérben forgó szemekkel visszavágót követel lol,de azt az élvezetet majd személyesen adom meg,bár nem tom mi élvezet lesz abban,ha egy rr3as warden péppé veri õket többször is lol
Botond
és tied a pálya dori,gl and happy huntin :-)
Botond
egyet vettem egyet félre tetettem :-) ha gyorsan kell spammold alliancét,hogy eoghant keresed,ha megtalálod hivatkozz rám és a félretett pickhammerre,és a 350gre,amit kicsengetsz :-) 2 volt neki másikat megvettem magamnak,mert mér vmi 58%os az enyimé csak :-)
Botond
veszek neked 99% pickhammert,eoghannak most van 2,350ér méri,az jó ár sztem
Ja-ja felesleges vitatkozni a bankokrol😊)
De akkor ezek szerint megoldoták a dolgot,és most már lehet a webkártyát is használni fizetésre.
A dombornyomott az jó kártya csak eléggé borsos feltételekkel adják a bankok,és szerintem csak arra,hogy havidijat fizessek nem érdemes kiváltani szvsz.

Miért?
Ha jól megnézitek a fizetésnél 4 féle kártyatipus-bol lehet választani.
Van dombornyomásos, és van sima Visa kárty is.
Egyébként tegnap fizettem be 2 accountot is és simán elfogadta. 😊)

Esetleg normális banknak a kártyájával kéne probálkozni 😊)

Szia.

Nem csak dombornyomásos kártyával lehet fizetni.
Nekem 1 K&H-s internet webkártyám van mi VISA alapu és simán lehet rola fizetni.Igaz másra nem alkalmas csak netes vásárlások lebonyolitására de arra tökéletes.

Én is Prywen servert és Albiont ajánlom.

Hangianix
Honapokig csak en voltam 50-s 😄 Most mar van 4 ugyan es a maradek is 40+.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Prywen servert és albiont ajánlom ha magyarokkal akarsz játszani.

Igen csak d.nyomásos kártyával lehet fizetni.

Lourker

Hangianix
Nektek oriasi nagy guildetek van 😊
Mi 2 milla fele tartunk atm 😊

Botond
a guildnek 707k rpje van :-P
Botond
kéne egy új 'i' betû,vagy lehet egy egész klaviatúra? :-D
Botond
és átléptük 700k-t lehet pezsgõt bontan :-)
Botond
relativitás :-P
Botond
az aod-s relativytás törvényét figyelembe véve mindenképp :-) 3 group az már ótvar nagy zerg,az meg hogy egyik group 6 stealther másik group 5 kék con,harmadik group meg 3 magyar 50es,meg olcsó hibi ködösítés ;-)
Botond
ja,azt viccnek szántam valóban,egyébként 6 stealther+mi 3an+jött még egy group :-P
Botond
a fenébe mersain itt gyilkolászik odinsba már mennénk felkoloncolni,erre nem be hal a lámája?lol
Botond
hát 16+13+moparry2 +blockolok+6sec pbt,szal meleebe nem ütsz meg szembõl az 100...gondolom épp elõtte mindenét,mert volt vmi deathspam,hogy egy midit agyonvágott,meg fullra buffolva egyébként is 3asával ölöm az albokat,szal ezt hamar átláthatta,és feladta :-)
Hangianix
Jaja. A buffbotjat Patton-nak hivjak. 😄

Hangianix
Amig mezzelve vagy, nincs pbt. Amig stunnolva vagy, nincs pbt. Van insta dd-je 2 is, gyorsabban ut, mint 6 sec es van IP-je is. Mit benazott az ott. 😄

Botond
rr4re lesz purge-om,akkor nem akadunk fenn ilyesmin,danának már van,csk gondolom nem akarta ilyesmire fecsérelni,midiknek tartogatta upplandba :-)
Botond
a tanulás öl,butít,nyomorba dönt :-) ezt jegyezd meg :-) a buffbotja kék,nem Luske,igaz?
Botond
viszont elég intes a gyerek valóban,2t ütött,mind2t pbtbe,utána elrakta a fegyvert,és leült,hogy hamarabb túlessünk a dolgon :-)
Hangianix
Pont ilyen mokabol maradok ki. :/
Eppen tanulok tudniillik 😊

Ez tuti, bár 1szer mintha neki is földbegyökerezett volna a lába.. 😊)
Hangianix
Ja, csak kek. Micsoda n00b. 😄

Botond
hát nem tom,hogy dana vonzódik e hozzád,de rád bénító hatással van az 100 :-D
Sztem Dana egyértelmûen vonzódik hozzám...
Lav is kénytelen lesz rájönni erre... 😊))
Botond
Luskét múltkor 1vs1be agyonvertem,mert épp egy baráti buffbot volt hpkba,nem hinném,hogy ezek után megértõ lenne velem :-) gyenge a buffbotja :-P
Botond
igen,és azt se felejtsük ki,amikor orvul próbáltad lecsapni noumar kezérõl danát :-) midiben sztem lesz egy pár keresetlen szava lavnak hozzád ;-)
Hangianix
Luske az jo, mond meg neki, hogy a hibbik a barataim (marmint Killerbee-e), akkor megerti. (talan 😄)

Botond
guildhent volt :-) filiusos guildhent :-)
Csak mutattam nekik 1-2 fogást 😊
Õk meg lemzzeletek párszor, majd a PBT átütését gyakroltam bottal, több-KEVESEBB sikerrel (1szer azért sikerült /victory), és a végén meg akartuk koronázni a dologt pár midi megölésével.
Botond
nem ment együtt hibikkel,csak vánszorogtunk :-P lvl20 minstrell is jobb,mint sétálni lol
Botond
mondjuk ne nagyon aodba nézegess,arrafelé nem vagyok túl populáris téma :-)
Hangianix
lvl 20 minstrel? 😄

Milyen dolog ez, hibbikkel egyutt menni. Mi lesz legkozelebb, baratsagos duel Odinban? 😄

Hát gondolom, én is majd be aludtam már...
De random minstr nem biztos, hogy benne van ilyen mókában 😊, úgyhogy majd nézek vmi barátságosabb hozzáállású egyént 😊
Botond
ok,csak szerezz vmi speedet,nekünk 2speedes kari mellett ez a sétálunk kész kínzás volt lol
Hát most nem jó, mert lépek le majd, de jövõhéten megint tolhatunk uppland-gyalázó-henteket! 😊)
Botond
háááát,én gprs-el tolom,na az úgy néz ki,mintha mindenki lag cheatelne,ezeket a láma albokat is agyonvertük volna upplandba,csak theu ellagolt 50hpvel,mert nekem folyamatosan not in view/not in range volt,és közben kimentem pbt rangebõl,szal lav is behasalt,ha 7 not in view helyett elsõnél bemegy aza 50es ütés theuba utána másik 2 tank vs pbt egy esélyes,zakkot rezzeljük,és mehet a midi hent :-)
De addig is gyertek sokat RvRre! 😊
Botond
ez az árulók jutalma :-) akkor egész és negyedközött meet vhol?
Én kérek elnézést! 😛
Botond
zaknak is meg nekem is 0% heat resist power van,majd 1.62ben az új itemekkel az új sczett cuccban lesz maxos resists power :-P és különben is 639et ddztél belém :-P
Tehát azt akartam irni, hogy alig rezisztálom a mezzeket sajna, pedig elég gyakran van 45% felett a body rezisztem...
Botond
azé 9 percenként ne írgyá :-D
Az elég lol volt, legalább az albiknak mondhattam, hogy hát én mezzelve voltam kérem szépen, azért nem castotlam rátok!! 😊))
Hát a mezzt csak 1szer rezisztáltam sajna... Nem is nagyon sokszor máskor sem 😊)
Viszont a DDim azért nem voltak rosszak 😊 , neked pl egy 616-os critical jutott 😛
Botond
btw érdekes filius group volt a warden,champ,bárd,wizzi felállás lol,jó sokszor beszoptad az 1:40es mezzt lol,zak+lav elment boltba,fél óra múlva jövünk ki hpkból odinsba,ha gondolod talizhatunk,azt nekifutunk megin,ma már öltünk pár midit upplandba,talán megin találunk párat :-)
Az egyik tuti albi (Luske, asszem minstr), a másik nevére nem emléxem