Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Hanem arról hogy ez nem gyakran fordul elõ hogy a skald közelrohan a sorchoz a sorc meg lemezeli a grpját:p
Lourker
csak hogy felvilágositsalak még nem vagyok tul rajta. de ezt tudnod kéne hisz te már tul vagy rajta 😊
Mert amit mondtál az nem igazán történik meg gyakorlatban...
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem mindegy kinél van az a +20%ék. Én is ugy tudom, hogy csak a warrior,berserker,savage tartozik tankok közé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Lourker
zzz
zzz
zzz
zzz
Egyebkent a tundibundi stilus TNN korul nekem tovabbra sem jon be, de az SI terulete ennek a legszebb szvsz. Ez is mutatja hogy nincs eloiteletem, mert SI elott Midgard tetszett a legjobban (hangulatra), de pont annak az SI resze sikerult a legkevesbe szepre / erdekesre szvsz. SI sorrend nalam: hibbi-albi-midi.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
) annak egy kis segitseg, melyik szerveren/realmban kezdjen:
-Albion (realm) : Prywden (szerver), egyreszt mert itt van az AoD (magyar guild) masreszt mert ezen a szerveren Albion es Midgard a 2 eros realm.
-Hibernia : Excalibur, mas valasztas nincs mert Prywden/Hibernia elegge halodik, raadasul AoDban is lehet karija ha itt indit.
-Midgard : itt ne inditson, a ket uber kari kozul a Savage-t nerfelik (nerfeltek?) a Bonedancer meg tul nehez egy kezdonek 😊 Bar a hangulata nekem nagyon bejott, de a lenyeg a gyors fejlodes aztan meg az RvR ownolas (legalabbis a tobbseg szerint
) nem pedig a nezelodes, ugye.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
de szerintem Hibernia a legjobb realm. Jatszottam mind a 3ban, de Midgardban (SI elott legalabbis) kinlodas az xpzes lvl40 felett, Albionban tangli tap utan detto, mondjuk SI sokat javitott de akkor is hibbiben van a legtaposabb PL kari (manachanter), a legjobb dungeon, a leggyorsabb XPzo helyek, a legjobb XPzo support kari ami RvRben szinten nem unalmas (bard), nem ugy mint pl. a cleric Albionban. Na meg a legerdekesebb melee kari is (warden) marmint azert melee mert az ellent kozelharcban veri le
Ha most kezdenem a gamet feltetlen Hiberniaban tennem ... csak persze nem Prywdenen
Azert ha vege a vizsgaidoszaknak megyek majd vissza albiba is, de egyelore egy realmra sincs eleg idom
Ja meg a nepek is normalisabbak Exca/Hibbiben, pl. lemegyek egy dungeonba ahol campelik az osszes helyet, de amelyik csapatban van hely az megkerdi beallok-e, mondom nem, erre adnak powerregent mind2 karimnak, elkezdek huzni az egyik grp elol es szolnak ugyan hogy ez az o helyuk de miutan mondom "k" es lelepek sendelnek hogy bocs ha durvak voltak es mondjam meg a tarsamnak is ... hat forditott helyzetben en nem igy viselkedtem anno (hanem kinyirattam az illetot
) de hat en gonosz vagyok, ugye
Albion mellett egyedul az AoD szol, bar nem tudom mostanaban mennyire segitokeszek az ujakkal, meg van-e mar epitett RvR grp. Na mind1, ket het mulva meglatom addig meg csak kibirom valahogy az uberpower hibbiben

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ps.: skald az nem tank 😊
Egy jó grpba is kell egy pala (de nem több szvsz.)
Lourker
Lourker