Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
->Ubi
Palanak nincs determination.
->Lourker
En inkabb az air theu helyett masodik clericet raknek be es tobbnyire ez is a felallas - ugyanis 10 sec pbt nem kell a random grp ellen a +1 BoF meg jobb a jo grp-ok ellen.
Fadeh pl. a 3 merc/2 cleric/1 sorc/1 mini/1 pala felallast nyomja. Vagy egyik merc helyett friar ill. pole arms.
Palanak nincs determination.
->Lourker
En inkabb az air theu helyett masodik clericet raknek be es tobbnyire ez is a felallas - ugyanis 10 sec pbt nem kell a random grp ellen a +1 BoF meg jobb a jo grp-ok ellen.
Fadeh pl. a 3 merc/2 cleric/1 sorc/1 mini/1 pala felallast nyomja. Vagy egyik merc helyett friar ill. pole arms.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
pedig sztem annyi,ha tartod a szavad,és idegenekkel nem játszol,mert nekem holnap lejár a 3mbit adsl,otthonról meg dialuppal/gprs-el nem szarakodok tovább...
Nem, nem annyi. Csak kell valami, ha eppen foglalt az acc. 😊
no igy is lehet a dolgot de pla singli rootot nem nagyon használje egy wiz se theuk sose mert air theu mesel ice és earth meg aerootol :pp
naja tank assist az már nálunk is kezd divatba jönni meg a caster assist is. de nálunk ált merc helyett arms van vagy poleval vagy 2hndeddel. namost ez ugy néz ki hogy steveh lekapja bt-t és kyel/warbar 1 ütéss (najó néha 2) leveri a castert.
determination szinte a legfontosabb arms/merc/pala RA.
midiknél pbt runi ugye de mellette van nearsight, aedd snare. kb a legjobb specce, bár a runecarving se rossz mert az egy firewizi+earth wizi egybe.
naja tank assist az már nálunk is kezd divatba jönni meg a caster assist is. de nálunk ált merc helyett arms van vagy poleval vagy 2hndeddel. namost ez ugy néz ki hogy steveh lekapja bt-t és kyel/warbar 1 ütéss (najó néha 2) leveri a castert.
determination szinte a legfontosabb arms/merc/pala RA.
midiknél pbt runi ugye de mellette van nearsight, aedd snare. kb a legjobb specce, bár a runecarving se rossz mert az egy firewizi+earth wizi egybe.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
1 airtheu, 1pala ,1 cleric, 1 friar, 1 mind sorc, 1mini, 2 merc midik és hibik ellen egyaránt jó grp.
Lourker
tényleg megtaláltam a lexikonba
Fidelcastor: "A" (kibaszott nagy a betû😊 nyugodt lélek
Fidelcastor: "A" (kibaszott nagy a betû😊 nyugodt lélek
zzz
Szvsz MAX 1 paladin, mercenary és armsmanek van determinationje, ami NAGYON sokat számít imho! 😊
zzz
ja és single target instant stun mincertõl ami nem kicsit jó megvédeni a kasztereket, no nem hero-warrior-berserker-blademastertõl, de a többi kari ellen még használható, Coren az iskolapéldája :d
zzz
Ez mindenkinek szólt mielõtt Fidel kikelsz magadból :d
zzz
ja és egy jó albi grpba 3 mezzer is lehet + 2 fajta CC 100% hogy lesz + a 3 kariból 2 szinte 100% hogy eltudja nyomni a cuccost . A cc fajták: aoe root-mezz sorc, mezz minstrel, 2ndary aoe mezz és single target root theurg, single root wizi. Ezzel szemben mondjuk talán a healernek van normális válasza a stun-mezz combóval, druidáknál max single target root ami jó de ha aoe kell akkor egy picit gimpelnie kell a healt és/vagy a buffokat attól függõen milyen rootot akar. : ) Most akkor albion overpowered? nem , csak ha így állítom be a dolgokat akkor most ez tûnik a jobbnak, kész. Ezen a fórumon 90%-ba mindenki a saját véleményét nézetét valja, akarja belepumpálni a többiek fejébe (én is ofc, mielõtt valaki leflamel.), játszani kéne a másik realmet, ugyanazon a szerveren , ugyanolyan viszonyok között, tuti változna elég sok ember véleménye, bár lehet tévedek... sokan kötik az ebet a karóhoz 😊
zzz
Így van.
Jelenleg albi melee grpnál nincs jobb ha rendesen játszanak.
Jelenleg albi melee grpnál nincs jobb ha rendesen játszanak.
Lourker
legüberebb rvrgroup amiknál most állítólag a 4 firewizzi felrobbant mindent power :-) 1850es rangere 4aedd,azt csá mindenkinek...
és a pbt titka... a tankok asszisztálják egymást (igaz ehez már ész is kell), infiltrator a grpba vagy mercenary.
zzz
nincs 6 sec pbt csak 10 seces de viszont kapsz egy jó nuker + 2nd mezzer + stunolos petes castert ezzel szemben a warden hááát, k 6sec pbt + resist buffok és egy friar szintû healernek megy el, de 90%-ba nem szoktak vele healelni és a dmgse se igazán friar szintû.
Igy is lehet nézni ezt a dolgot, nem muszály mindig negativan hozzálni.
Igy is lehet nézni ezt a dolgot, nem muszály mindig negativan hozzálni.
zzz
hát nem tom, én már összeraktam magamba ideális hibi/midi grpot (nem volt nehéz), albit is de ahhoz nem kis megkötések kellenek. pl nincs 6sec pbt. ezt igy lendületbõl ki kell zárni mert earth theu helyett air kell a másodlagos mezz és stunolos pet és nagy dd miatt. Aztán kell mini, sorci, cleric és friar a 2 hil illetve resistek miatt, kell pala egy vagy kettõ de inkább 1 pala és 1 merc. És akkor van még1 hely ahova vagy még1 tank vagy wizi kellene. Én inkább vizit raknék bele vagy ice vagy fire attól függ milyen taktikát nyomatsz
A pajzsstunt nem védi ezzel resisttel se. Ja és én is azt olvasom mindenhol, hogy az albionban lehet a legjobb rvr groupot összerakni.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
9 ember az elég szerintem. Én voltam régen az NSsel ilyenen és vittem 1 ramot is magammal. Amíg a külsõ ajtót püfölték addig én benyomtam a rammal a belsõ ajtót. Volt ám meglepetés.😊
ja en is lattam ilyet, quakeben, ugy hivtak hogy idkfa meg iddqd, egy ideig elvezetes volt, kesobb meg marhara unalmas
ingame afk vagyok már 1 órája kb de most bemegyek megnézem mit írtál:p
Lourker
Jó grpok ellen egyáltalán nem, rosszabb grpok ellen az.
Lourker
lényegében 6sec pbtvel egy /godmode.. (nem tõlem származik), valóban nehéz lehet igy nyomni 😊
:p /play parancsra kiírja.
Lourker
Nekem 10/10/10 dex/qui/con specet ajánlották amikor friart lvl'tem alb/pryd-ben, de végül 10con 10dex 7 qui és vmi 3 pie re raktam a pontokat:p
Amúgy amit a loe-re írtam azt nem a benne lévõ emberekre ill. pvse raidekre írtam, hanem egy rvsr postra válaszolva írtam azt, õk azok akik ha rvsrtek minimum 2 grpal jöttek de általában többel Vaya-nak volt még egy kettõ érdekes hozzászólása fórumokon ennyi.
Amúgy amit a loe-re írtam azt nem a benne lévõ emberekre ill. pvse raidekre írtam, hanem egy rvsr postra válaszolva írtam azt, õk azok akik ha rvsrtek minimum 2 grpal jöttek de általában többel Vaya-nak volt még egy kettõ érdekes hozzászólása fórumokon ennyi.
Lourker
Meg mindig Bg: 1 olyan relic raidrol volt szo ahol jottek a midik es egybol megoltek minket 1 ranger meg besneakelt mielott ot is felapritottak volna felkapta a relicet es speedshouttal elfutott a picsaba 😊
zzz
BadGuy vagyok: Loe-ben "ertelmes" emberek vannak. Az alapjan nyugodtan mondhato hogy szar. Nem neked cimzem de pl ott ment ez a albionrulez nagyon a loe forumokon meghogy a hibik allianceben vannak a midikkel relic raid alatt etc.
zzz
igaz nekem csak lowbie friarem van, de 10 con 10 dex és 10 pietynél úgy vettem észre egy kicsit tovább húzza az endurance regen, mint ha nem raktam volna rá (2 friarem volt 😊. Habár lehet magas szinten amúgy se eszik manát
zzz
base resist + racial resist + resist buffok + baod + ra resist
2 baod nem adódik össze ha azt kérdezted. Hát ha valakinek 100% valami resistje + determinationja is megvan ezen felül szvsz nem tudnak vele csinálni semmit.
2 baod nem adódik össze ha azt kérdezted. Hát ha valakinek 100% valami resistje + determinationja is megvan ezen felül szvsz nem tudnak vele csinálni semmit.
zzz
A body/spirit/energy ilyenek rvsr-ben is ,matter/cold/heat 16/8/8 kevesebb.
Lourker
Hmm mivel ez egy fórum leírhatom a véleményem személyekrõl/guildekrõl stb. Ha nem tartod igaznak akkor ne vedd figyelembe én is ezt tettem a te commenteddel(vkirõl véleményt mondani egy játék/fórum alapján ahol ráadásúl nem is egy realmben játszanak nem beszéltek egymással nagyon bölcs dolog, most jöhet hogy a hozászólásaim alapján,de szvsz az se igazán mérvadó ilyen témában.)
Lourker
con, dex, piety, quick ami számít, szerintem 10,10,5,5 vagy 10,10,10,0 vagy 10,10,0,10 attól függõen hogy sokat akarsz e gyógyítani vagy csak ütni.
A mezz,stun,root meddig tart ilyen resistek mellett? Mekkora a pbaoe sebzés? Baod stackable?
Atomy, mit tanacsolsz, hogy osszam el a 30 pontot a friaromnal?
Ugylátom Redb mazochista lett a resistjeitõl. Képnek jó, de nem hinném, hogy eclipse buffbotot vinne magávol, hogy ilyen resistjei legyenek.