Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
próbálkozom, remélem megoldódik. ha nem, nemtom mi lesz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen, ez CSAK DAoC, minden más tökéletesen mûködik, ezért gondoltam, hogy van valami ellensége a DAoC-nak, ami miatt nem mûködik, és ti talán tudjátok mi az.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"többi dologgal meg az a helyzet, hogy ugyanezzel a géppel, ezzel az internettel, ezekkel a beállításokkal már mûködött rendesen is."

vagy ez csak DAOC only probléma akkor ?

zzz

Hát szvsz valami hardware hiba lesz, kapcsolj ki minden progit próbáld ki úgy, driver reinstall rosszabb esetben esetleg egy win xp reinstall etc... ja és egy ilyen gépbe pakoljá mán bele még 256mb ramot nyugisan

zzz

Taranov
Nem kevés, még SI-vel sem, hisz én március legeleje óta DAoC-ozom.
Lehetséges, hogy valami nálad is és nálam is lefoglalja a memóriát, de alapjábanvéve nem kevés egyáltalán.

Taranov
Lehet, hogy ezek közül vmelyik okozza a dolgot?

Taranov
Sok kicsi program fut, de a jelentõsebbek a mIRC, a Messenger, a Norton Antivirus automatikus védelme, és a Sygate firewall.

Taranov
A régi klienssel még nem próbáltam ki, de mindjárt kipróbálom.
Háromszor pingeltem meg a belépõ szervert.
193.252.123.177 az IP címe.

Az átlagos pingek:

295 ms

és még olyan 5 perccel késõbb próbáltam kétszer:

58 ms

61 ms

A többi dologgal meg az a helyzet, hogy ugyanezzel a géppel, ezzel az internettel, ezekkel a beállításokkal már mûködött rendesen is.
Azért gondolom egyébként, hogy itt valami rendhagyó pprobléma van, mert az Alt + Enter és az Alt + Tab sem mûködik.

XP + daoc-hoz kevés a 256 MB ram. Nekem is ez van és egyfolytában szívok.

Nem mûködik így se...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hyder
nézd meg a forrást ennél

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
link: NÉV
kép:

Steam: [HUN]Feriggno

Mennyi programot futtatsz te egyszerre?

lehet probléma videokártyával,SI,XP,ram,mikrohullám.
SIvel mindenkinek jóval többet tõlt. Probáld ki a régi klienssel. XPben kapcsold ki az automata sávszélesség használatát,tûzfalat,virusirtó ne fusson. Pingeld meg a beléptetõ szerver ip címét. Mennyi megás a gfx kártyád?
Alt+Entert ne mértem.

Taranov
Valaki megmentheti az életemet.
Az utóbbi 2-3 hétben egy nagyon durva probléma történt a DAoC-ommal.

1., Kb. 2 hete kezdõdött az, hogy nagyon nagyon hosszú idõ alatt indul be a sima DAoC és az SI is, körülbelül 7-8 percig tölt a legelején.

2., Amikor egy dungeonbe vagy camelotba akarok bemenni, szintén 4-6 percig tölt az átjáróban.

3., Körülbelül 3 perc, míg kilép a karaktereimhez, és utána még sok idõ, amíg a Windows XP-be kilép.

4., Az Alt+ENTER taskváltás után nem lehet visszalépni, mert a kapcsolat megszakad a Shrouded Isles-szal, és csak az Escape-pel lehet kiléni, de az is beletelik jó 5 percbe.

A Daoc ezen a gépen, ezzel az internettel tökéletesen mûködött április elejétõl, kb. 2-3 hete lett ez.

Egyébként a config:

P4 2400 Mhz, 256 MB DDR RAM, ATI RAdeon 9000, Win XP.

Ez a rendszerigényeknek teljesen megfelel, egyébként a winchester sem túl teli, 40 gigából 15 foglalt, és a netem pedig 384 Kbit-es mikrohullámú, semmilyen más alkalmazásnál nincs gond vele.

MI LEHET AZ OKA ENNEK?
Így sajnos élvezhetetlen a game.

Köszönöm szépen a segítségeteket elõre is:

Taranow

Hogy a fenébe lehet ide linket tenni? vagy képet? miért kell ezt állandóan variálni? Ez az Opoknak ment, bocs a flame-ért

Hangianix
Na copy paste-tel ment.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Egy átlagos pull Malmohusban 2fg-pal.😊

Malmohus - csata elõtt
Malmohus - csata után

Uberlama

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Angol. Térképekkel (unusable, csak dísz) kinyitható fekete papírszerû tokban valami címerrel meg két lemez. Az egészet bele lehet csúsztatni valami borításba. Kb. ennyi.

Gondolod holnap napközben elrugszkodhatsz érte.

Írj 'mélt' és kapsz telefonszámot.

Tiffa
Übke de buta vagy, speedbot 😊
Uberlama
buffbot ? 😊

Szia, engem erdekelne, remlem nem nemet verzio.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

5000 Ft.

Hogy hogy nincs meg? Nem értem?

Bárki jöhet érte aki akar.

Tafaya
Ez a buffolatlan unstyled offhand sebzesem lehetett 😊

a másik meg az, hogy neked valszeg ez a játék nincs meg ezért nem is tudod eladni 😊

zzz

7.000ért megvenném, de nekem nincs rá szükségem atm 😊 talán valaki mást viszont érdekelhet 😊

zzz

Van pár 0. level figurám amik ilyesmi nevek alatt futnak:

- Rokkantnyugdijas
- Darkanyabaszo
- Fetiskurva

etc.

Gondolom ez kellõképpen kifejezi a játék iránti elragadtatásomat...

Nyomssad az ajánlatot

hát mondj egy árat, kiváncsi vagyok mennyire gondoltál 😊 mivel 10 rongyért kapható a cucc (DAOC + SI) amihez jár egy ingyen hónap (-3.000Ft) túl nagy reményeket ne fûzz hozzá, persze sokat számít, hogy milyen karik 50esek rajta 😊

zzz

Uberlama
öö tafy rvrezett de nem Tafayaval 😊

Uberlama
lol tafy ma nem is rvrezett (O)(O)

amugy ma apk elõtt odinban pont a midik után jöttetek ott kikaptunk de aztán az uton még utánatok is jött 1 fg hibi azt is simán. 😊

mai nap nekem kb 23-24k rp jött és csak 8 óta nyomtam kb. (lehet 7). szal kb ez az aod grp amivel kint vagyunk manapság bár ált van pala is mert az most nem volt a dolog nagyobb részén. viszon sorci egyszer se volt 😊

vett egy lvl 24es bow-t csak a te kedvedért 😊

zzz

vett egy lvl 24es bow-t csak a te kedvedért 😊

zzz

Uberlama
lol

Tekintettel arra hogy a gamma a "nagy csalódás" és az "õrült nagy csalódás" közé esik az én értékítéletem szerint, eladó a Dark Ages of Camelot + Shrouded Isles combo. Ha valakit érdekel plíz jelezze.

hyder nem megy a fórum camelot.hu-n vagy csak nekem nem?

zzz

😊

mellesleg.hu /bump bump

zzz

Uberlama
hehe én magyar tételeket megtanultam (nagyjábol) törit is fogjuk rá bár holnap még azt meg nyelvtant tanulok (nyelvtanbol semmmit nem tanultam 12 év alatt 😊) )

Uberlama
khm makker. nálunk sajna most kökeményen szabályok szerint megy mert tavaly volt kis bibi hogy egyik srác gazdag apukája ismerte igazgatot és a srác év végén bukott és mégis érettségizhetett és azon is elég szépen szerepelt aztán kiderült miért is szal kicsit most komolyan vesznek minden szót a szabályzatban :-(

felkészülés a szóbelire:
péntek este tétel válogatás, szombat egésznap töri tanulás (ekkor vágtam be azt az ütõs 11 tételt), vasárnap elektro tételek (kb 90db 😄) rendezése majd ágy alá söprése és töri ismétlése... hétfõn izgulás haveroké, egy kis lazítás, kedden érettségi.

Ha valaki (jól) tud beszélni akkor az már félsiker, ha keveset is tudsz de jól tálalod már esélyes lehetsz :d.

Na végeztem off topical 😄

zzz

írásbeli:

elektro: puska + tanár mondta a megoldást [ volt olyan, hogy egyik tanár elrakta puskát az egyik csoportnál és átvitte a másik csoporthoz] 😊, egy büdös szót nem tudtam kivéve az elsõ két tételt aminek persze köze se volt a témához 😄

matek: ment, de volt itt is egy pici segítség

fizika: tanár oldotta meg jóformán, mivel senkinek se ment 😊 [igen, fizika óra csak 1sõben volt 😊

irodalom: írtam 4 oldalt azt tetszett nekik 😊

szóbeli

töribõl megtanultam az elsõ 11 tételt, de 2 VH-t húztam ami ment magától is azért

irodalom ismét valami mese és ismét tetszett nekik 😊

magyar nyelv ott a jól bevált izgul a srác nem jut eszébe semmi (fele igaz, mert tényleg izgultam csak nem tudtam mit akarnak hallani úgy igazán, de mind1 elhitték azt kihúzták belõlem😊

finommechanika: sose felejtem el, a vizsgabiztos és a tanárom arról beszélgettek hogy xyz termékhez xyz anyag és ötvözöte kell és hogy az amstel kuglizás közbe jobb mint az arany ászok, eközbe én mondtam pár mondatot a rugókról (ez kb. kimerült az órákban spirál rugó van és õõõ, 😊. Végén megkérdezték a nevemet (az közbe kimaradt...😄) rámnéztek - hatásszünet - azt beírtak egy 3-ast 😊

Elektro: kivetitõhöz való fólián a tanár behozta azt a tételt amit húztam, leírtam elmondtam kész

Gyakorlat: ezen szívtam egy csöppet, mert 3x elkészítettem az áramkört mire kiderítettem, hogy egy alkatrész hibás... ennek következtében nem jutott idõ a plc progira, rajzra etc... elkezdtem "hõzöngeni" mire a tanár odajött, vállamra tette a kezét és "hahaharrrmincööööt pont oké?" (40 volt a max csak úgy viszonyítás képpen😊. Szépen megköszöntem és távoztam 😊

Na ilyen szintû volt az érettségi 2001ben az én sulimban 😊

zzz

Botond
az a kutyát nem érdekli,csak az,hogy a tanár mit akar :-)
Uberlama
nem akarok megbukni 😊)))))))

Botond
nehogy szégyenbe hozd albikat ;-)
Uberlama
értem 😊 btw jövõ hét kedd-szerda a szóbeli :p

Botond
amióta én túl vagyok rajta 62x megváltoztatták a rendszert :-P
'???' ez a rész nagyon ütõs :-) kemény vagy,mint rambo3 :-P