Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minstrel meg nem annyira durva. Kizart, hogy siman oljon 3-4 embert.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
LA nerf 4tehwin , szopjanak végre a zerkerek... köv faszság a savage de majd az is megkapja ami jár neki. Egyedül Sbket sajnálom egy picit la-nerf miatt, megkell tanulniuk pa-zni 😊 mondjuk legszarabb assassin lesz emiatt a nerf miatt, de hát ez van.
kurva szép az élet.
zzz
zzz
Viszont a minstrelnek a petje teljesen elcseszett dolog, egyreszt a resist miatt, masreszt meg mert speedsong mellett nem is lehet. Meg a hagszercserelgetes is kocsogseg szvsz, a skaldom ezert jobban tetszett. Csak randa troll volt, na

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
La nerf vagy Vendo timerének növelését már megcsinálhatták volna régebben is.
Lourker
A telefont se fogom kikapcsolni csak a DAoC kedveert. Kulonben is akkora odafigyelest azert nem igenyel, ha nem zenet hallgatok akkor TVt nezek kozben. Bar amilyen szar a TV adas mar evek ota meg DAoC kozben is tiszta idopocseklas nezni

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Meg ahogy hallom meg nem mindig van 2fg RvR, ha meg egy minstreletek sincs akkor vissza se megyek, mert nincs kedvem speed nelkul rohangalni RvRben (a masik grpra valo tekintettel, ugye
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Én kikapcsolódás képpen játszom a szabadídõmben. Nekem ez játék nem az élet, ha én játszom nem eszek közben és nem beszélgetek mással közben. Enni és beszélgetni jobban szeretek élõben és nem a gép mellett. Odáig fogsz jutni így, hogy a gyerekedet is a 2 acc+evés+telefon közben fogod megcsinálni.😊
3 accountal nyomom most exc/midibe(csak, hogy lásd a profik, hogy csinálják)
Nekem 1 lvl 42es BDm van es szvsz tenyleg kicsit eros... friss lvl 50es karikat duellben lenyomom vele (pedig meg csak 3 petem van még).
Fellépek Jackson-nal ha fenn vagy még üzenj rám pls.

persze buffbottal
Ennel a felallasnal az egyeduli szar dolog hogy az emberek NEM ertik meg hogy nincs szuksegem rajuk xpzesnel
A tankok meg hasonlo tulhaladott kasztok meg oke, mondom nekik "focus grp" es lekopnak ... de a healerek + manachanterek megsertodnek
Egyszer-ketszer osszehoztam shredders grpot lvl40 kornyeken, de aztan belattam hogy egyedul gyorsabb, mert a healerek nem ertettek meg hogy FS elott NE healeljenek (gondolom szivinfarktust kaptak tole hogy rendszeresen 5 mobot gyujtottem ossze, vegul is a szetbuffolt pet kibir par tucat utest lilatol is, gyogyitani meg eleg mikor mar legyfasznyi hpja van
) de meg rosszabb volt hogy a fast respawnos helyeken mindig akadt 1-2 ember aki lemaradt es rankhuzta az aggrokat. Egyedul nyugisabb, raadasul hallgathatok Morgaint meg Theriont is kozben
Raadasul a grp csatit se kell allandoan felszemmel lesnem, hogy ki mikor afk ... afk 1 min, afk phone, afk food ... aki nem tud DAoC kozben telefonalni az vezetes kozben hogyan tud?? En 2 karival jatszom mikozben pizzat zabalok, nem tehetek rola ha egyeseknel semmi multitask nincs
Ja a telefonalas + 2 kari + zaba is ment, csak a haver panaszkodott hogy nem erti amit mondok 
Egy "aprócska" kérés😊 :Valaki fel tudná tölteni nekem valahová a gamát?(persze csak akkor ha még mindig müködik így, mint bétánál)
CD-keyem van hozzá.
thx
En is igy akartam csinalni az FP movie-t eloszor, csak aztan eszembe jutott hogy mar fel eve nem tudok capture-ozni, miota eladtam a tunercardot, es lecsereltem a Ti200 DXemet eloszor GF4re aztan Radeonra. 
zzz
ezzel lehet felvenni simán , de asszem csak 640x480-t 😞
zzz
botond: amugy nem tom magas szinten ez hogy van de alacsony szinten a bdnek nagyon gyorsan fogy a manája és sokba kerül a lifetap.
zzz