Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
valami rémlik bár nem vagyok benne teljesen tuti.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
asszem õ nyomott fel minket,amikor duelleztem steveh-el+überlámaval+killerbeevel
Botond
5alb vs 2 mid,esetén tuti midi szívás van,tehát még jó,hogy a 2 midinek segítünk,fordítva lenne érdekes,az olyan lenne,mintha öngyilkos lenne az ember,segíteni 5albnak,hogy még hamarabb agyoncsaphassanak?na az jó nagy hülyeség...
Botond
nem nagy albumotok lehet :-P
Tafaya
Ntw visszetert Dimitris is, kedvenc rangerem, ha valaki megoli jelenti a RightNow-n 😊

Tafaya
Nekem az a gondom, hogy ha 5 albi ut 2 midit a ranger akkor is az albikat lovi.

A találka természetesen jöhet bármikor😊.
Igen nagyrészt emainba vagyunk néha egy-egy odin vagy hadri run.

Lourker

Uberlama
tudod aztán elteszük albumba hogy jol megöltük botondot cimû képet 😊)))

Uberlama
najo de te alapbol agrotárgy vagy 😊

Uberlama
akkor egyedül volt kkrisz és épp azt a +2 vmit ölte meg aztán bananenpocklaren megtalálta egy másik BDvel egyetemben

Botond
na leszenvedtem a wardenest...érdekes,van benne vmi nyaklánc+jewelry amirõl sose hallottam,de nem tetszik egyik template se igazán :-)
Botond
meg a vwset is ha belejössz,és nem gond ;-)
Botond
Bhalage elõ tudnád halászni nekem a wardenes templatét is onnan ahonnan a heros+druidos van,mert nekem 10bõl 9x timeoutol az oldal,és így elég babrás keresni rajta...1000hála...
Botond
velem összefuttok,mindig mindenki engm bánt,pedig még citerám sincs :-P
Botond
a segítõ infi visszanézett rambo+constance társaságában,hiba volt...bedöngöltük betonba jól mind3at :-P
én nem ezt mondtam... tanulj már meg olvasni bazd meg.

zzz

Botond
egy magányos chantert meg vmi midit :-P btw épp most voltam amgnél emainbe,bárd+ns társaságában,3alb ott is volt,elkezdjük hazaküldeni õket,erre köcsög kobbie megin a bárdra agrózik,ráadásul 2is,véletlenül arra járt egy ns is(megin Luon :-) ),és így meguszta mindenki egyben(mármint hibik),aztán elnézünk mmg,és vissza,erre fexik egy midi caster 3alb,és bd gyerek,épp 4diket trancsírozza,mezzeljük peteket,elkezdjük csapni bd-t,közben petek mezzbõl healnek(ROTFL),és semmi jelét nem mutatják,hogy oop-k akarnának lenni(még chanter pet is oop egy idõ után vazz,szal megin ROTFL),ütjük 2en mint hülye,most Luon sehol,jön viszont egy infi,az is lePAzza,ez se érdekli,kezdi a futást,és sorba fexik mindenki,na nerf már,mert ez vicc...vagy nem kell nerf,csak rakjanak wardenre olyan sebzésû pbaet,mint chantere,legyen insta mondjuk 3sec reusetimerrel,és ofc baseline skill,esetleg specline debuffal+pbt fogja fel spelleket is,akkor kb fair lenne bd is...
Botond
ja,nincs mezzer bd leírt...nekem idág 2x sikerült úgy megölni bd-t,hogy 2en voltunk,mind2 rr6+ tankkal,aki ugye 3 ütésbõl meghasaltatta,mivel én is segítettem,ezért 2bõl,de buffbotos bd ellen még ez se mûködik...
Hangianix
Nekem mar van egy megalapodasom Malevval - ha bd eppen egy albit/hibit tamad, akkor eloszor a bd-t kell eliminalni, csak utana fordulunk ra a masik realmbelire.

BD-nel birom a szovegeket, hogy taktikaval siman meg lehet olni. Persze, szamtalanszor oltem meg 2 emberrel, de szamtalanszor volt az, hogy egy fg ellen megvivott csata utan jott be a szarra buffolt BD es ugy kezdett, hogy egy lovessel kiolte a sorcunkat, utana maradt egy paladin/wizard es en. Root ment a paladinra, o mar tobbet labdaba se rugott, pet ment wizardra. Rafutok Banana-ra (o volt a bd) insta mezz - pont akkor jott vissza. Gondoltam, most stun aztan szet dd-zuk. Szepen purgolt majd elkezdte loni a wizardot, aki addigra qc root-olta a commandert. Mondanom se kell, kihaltunk seperc alatt. Akkor sincs eselyem megolni egy BD-t, ha MoC-olok... Volt mar, hogy Banana-ba belottem 1200+ hp-t mire elkezdett LT-t loni, de volt meg vagy 20% hp-je.

Egy tanacs mondjuk, ha van valaki aki hasznalhat olyat a kozelben, mindig legyen diseased fegyver nalatok.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
és azért jöttünk össze 12en,mert eredetileg 1fgt levert 2bd+2vmi(én akkor még nem voltam ott,csak mesélték),ekkor összesírtak vmi erõsítést(egy extra fél group),és elindultunk 9 tankkal+2wardennel+1druiddal ölni...caster/mezzer nélkül,nem voltunk eleve halálra ítélve az a lényeg :-DD
Botond
tegnap este kinn voltam 12emberrel odinsba jöttek a Kkrisz leownolt vmi szólózott,mondtam a népeknek,hogy na camp gyorsan hmg hadd jöjjetek,erre megin Kkrisz leownolt vkit deathspam,várunk várunk,semmi,logolnom kellett,mondom a jónépnek gyors futás amghez,legalább 1-2t üssünk le mielõtt lépek,odamegyünk semmi,vissza hmg 1000L,ott is semmi,na akkor logoltam,szal ilyen 2fgvel keressük a szólózókat,a durva 12 fõs(bárd nélküli lol) hibizerg elõl meg bújkálunk style van?8-) nahát :-D
Botond
tegnap kimentünk 3an emainbe korareggel(9 körül) Luon(ns),Bhalage(ss hero),Botond(az vagyok én :-P) felállásba,amgnél stealther hegyek ofc,konkrétan volt vagy 3-4 midi gyerek 2hunter és 1 vagy 2 sb,namost 1 hunter kivételével lenyomtuk mind,ekkor megjelent vagy 5 alb,elkezdjük azokat is lenyomkodni(tankgroup vs pbt ugyebár...),és ekkor azt veszem észre,hogy ütöget köcsög merc,sõt még el is talál néha,de scak offhanddel vmi 100akra,hp-m meg 500asával fogy,nézem mivan,hát a hunter lõdözi a seggem jól,szal most akkor verjem itt a nyálam,hogy 'jujj köcsög albok/midik mindig egymást segítik' meg 'nem unjátok,hogy midik nyalják a seggeteket csak úgy tudtok nyerni?' vagy mi?érthetõ okokból nem nekünk segített a hunter(haverjait péppé vertük,és õ is alig bírt elfutni,gondolom ezért megorrolt),mondjuk ha albok érnek oda hamarabb,és õk verik le a spannjait,aztán csapunk le albokra lehet nekünk segít,leszarom,én ha midit/albot látok pofán túrom mind,egy kutya,az meg hogy melyiket elõször ha mind2 van,háááááát,amelyik kézre esik épp elsõnek :-P
Uberlama
amúgy minden nagyképûség nélkül mondom hogy szivesen összefutnék a grpotokkal mikor aodval kint rvrezünk. már egész jól kenjük bár könnyen meglehet hogy még nincs esélyünk ellenetek, de azért kivi lennék. 😊 szoktál rvrezni manapság és ha igen akkor csak emainbe ?

Uberlama
mármint egész nap 2x haltak meg amugy meg ownoltak...

Uberlama
najó de a multkor simán ráfogták az AoDre hogy zergel 😊 márpedig max 2fg volt tõlünk 😊 és egy kis pöcs BD volt aki aznap már másodszor halt meg 3 barátjával egyetemben és tök ki volt akadva hogy a BDvel nem tudott megölni 2fgot és követeli hogy a lifetap 1 seces timeres legyen LOL.

Hát ha mindenki 1fg-el szaladgál és kettõ balanced jó grp együtt megy azt elõfordul hogy zergnek nevezik.

Lourker

Tafaya
Figyi miota a midik zergnek neveztek a 2 fg guild grp-ot, azota rohogok ha a zerg szot latom 😊

Mindegyik realm zergel csak nem mindegyik ugyanannyit.
Ma leginkább az albik zergeltek ezért lett megemlítve rock részérõl valszinû.

Azt meg leszarják a hibik/midik hogy neked a pofád égne ha mindig csak az egyik oldalt támadnád szvsz.

Lourker

Tafaya
Ez a kedvencem, csak albi zerg letezik, midik es hibik sohasem. Tehat ha 4 fg midi kempeli apk-t emainban az nem zerg, az barati tarsasag. Roflmao.

Egyebkent a hibik (tisztelet a kivetelnek) kotelesseguknek erzik a midik segget nyalni? Nekem egne a pofam ha mindig az egyik oldalt tamadnam csak barmilyen legyen a helyzet.

röhelyes mennyi alb van manapság rvsrbe... csak emainba volt 4-6fg ma... excal style 😊

zzz

Hangianix
Mentalism jo xp-zeshez. 😊

Hangianix
Lebuktam, GOA alkalmazott vagyok. 😄DD

chellosok: nektek is lassú a külföldi háló vagy ez csak XVII.ker probléma megint?

zzz

Nem csak a smite hasznalhatatlan, en peldaul faszan megvagyok nature affinity es mentalism nelkul 😊
Alyr pls dobjad a mailt amit küldtél mert véletlen töröltem... azt kiváncsi vagyok mi a f*** van 😊

zzz

"I wish they die IRL.
Want to find one of them, and smash a beer bottle on his/her head."

Van 1 erzesem hogy tudom ezt te hol olvastad, bar nem akarok talalgatni =)
Tegnap esta 18:30kor hagytam abba xpzest clericemmel :o huuuuuh 😊. Goa sux
Tafaya
En csak arra kenyszeritenem oket, egy-egy hetig jatsszanak avalonia 2h palaval, spirit cabaval, smite clericcel.

zippofcy
Akkor ezert volt az hogy tegnap este 13 jatekos volt hibbiben osszesen
Mindenki lelepett vedeni a reliceket, aztan szokas szerint osszeomlott a szerver es kibaszta az embereket. Nehany albi maradhatott azert mert a reliceket elvittek
Nem mintha tulsagosan zavarna, majd visszaveszik oket elobb-utobb. Ha meg nem az se katasztrofa, ugyis unom mar hogy soha sincs DF, hatha ezentul osszekapjak magukat a hippik.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Látom másokból is kiváltott ez érzelmeket 😊

"what do u want from GOA
...
I wish they die IRL.
Want to find one of them, and smash a beer bottle on his/her head."

Hangianix
Jo lenne, ha az idiotak megtudnak oldani, hogy aki tegnap Excalon jaszott, betudjon lepni AKARHOVA. Pillanatnyilag sehova nem tudok belepni, mert azt hiszi a belepteto szerver, hogy Excalon vagyok bent... Faszert nem tudnak account statust torolni a szerverrol...

Hangianix

The problems with the Authentification server of Excalibur are, you would have guessed by now, requiring more complex procedures than planned. The admins are still working on it but we have no ETA just now.

A jo budos k*rva anyjukat.

Tegnap este 7 körül relic raid volt excalon ami a csodálatos goa servereken automatikusan crash. Azóta én sem tudok belépni.

Hangianix
Kapom az Account already logged in uzeneteket...

Uberlama
jah mindig és végig deathsight 48ig, aztán a többi painworkre

Tafaya
Mondjuk 40-ig deathsight 100%, utana 50 is, a tobbi nem szamit 😊

Szigorúan powerlevelre és farmolásra hogyan specceljem a nekrót? (mondjuk lvl 10 - 25 - 50-en?)

köfi

zzz

Tafaya
Elgondolkodtato 😊

Botond
én nem tom,ezt még te javasoltad vagy 1-2000hozzászólással korábban,gondoltam én is felvetem ezt mint alternatívát ;-)
Tafaya
Nyugi ez nincs benne 😊 Ez csak ugy van 😊