Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te honnan a faszból irkálsz? 😊
zzz
talán ha kempelsz valahol stealthbe, és stealth --> aoe-mezzeled akkor, de mincer manapság hol kempel stealthbe?
zzz
Igy jarnak a bolond lwsek, atvaltottam volna piszkavasra azzal kaparasztalak volna jowl 😄)
Ja az milyen bonedancer kinyir 3 unbuffed nightshadet siman mer a rohadt petek kihealelik a PA-bol is, nevetseges. Ha meg nem ot tamadjuk hanem a peteket amiket a lag miatt elegge nehez PA-zni nem oljuk meg idoben a petet mar agyon nukeol es lifesappel. Dehat ez van, nekem is lesz bd-m az fasza lesz.
Még valamikor a bw-n olvastam, hogy excalon rr8as(lehet azóta már 10es) blademaster nem ütött akkorát mint zerkerek. Itt meg Sousi szarrá buffolt, capelt mercenary zúzott jó sokat, de közel se ütött akkorákat mint egy zerker, még nsemre se (pedig nsnek +10% slash resist van). nuff said 😊
zzz
ja k, +pet is buffolt. heh
zzz
Bhalage ez nem azaz aranyos kokólínó maci a tévébõl, ez büdös és túl erõs. NERF
zzz
Hát nem tom, ha nsel megyek (még ha csontig buffolva is) és solozok, akkor inkább hagyom a picsába a bonedancert, ha 2 csontra buffolt ns megy akkor annyi esély van, hogy 2 pa és talán megfekszik mire a petek healelni kezdenek. Ha a kurva commandert ütöm a gyerek arébb megy és szétlõ... és akkor még nem botos bdrõl beszélünk, csak capeleltrõl. Felbuffolt troll bd a maga 1400+ hpjval + 3 zöld healer petel a seggében, hát nem tom hova vered le szolóba, ha tud játszani a gyerek.
zzz
Solo chantert az esetek 50%-ban kinyirom (attol fugg, ki veszi eszre masikat elobb), solo BD-t 1x oltem meg, meg Mill-t RR4 koraban, szar resistjei voltak nagyon es no buff.
BD ugyanugy tud MoC-olni, berootspammeli a chantert es annyi is az ellen MoC-anak. Van valamim gyenge cold debuffja (15%) neki is, ha supression specces. Boltot felejtsd el, az esetek 90%-ban nem 1850 tavolsagban talalkoztok. Reaverrel nem olod meg, ugyanis ha a pbaoe chant mindenkit ut (pet/bd) akkor valoszinuleg egy 2 eves gyerek jatszik vele, nem olyanvalaki aki jatszani is tud. Nekem 27% a body resistem, de atlagosan 290-450-es LT-ket kapok, cold dd is 250 korul van. Healer petek ugy gyogyitanak, hogy nem lesznek oom, magas rr bd-nek van RP-je is, igy a mana se gond, mellette meg ott vannak a totemek, potionok. Malev, egy RR8 champ meselte, hogy 150-t utott a petekre, pedig o szokott zuzni - szarra buffolt pet ellen nem tudsz mit csinalni...
BD ugyanugy tud MoC-olni, berootspammeli a chantert es annyi is az ellen MoC-anak. Van valamim gyenge cold debuffja (15%) neki is, ha supression specces. Boltot felejtsd el, az esetek 90%-ban nem 1850 tavolsagban talalkoztok. Reaverrel nem olod meg, ugyanis ha a pbaoe chant mindenkit ut (pet/bd) akkor valoszinuleg egy 2 eves gyerek jatszik vele, nem olyanvalaki aki jatszani is tud. Nekem 27% a body resistem, de atlagosan 290-450-es LT-ket kapok, cold dd is 250 korul van. Healer petek ugy gyogyitanak, hogy nem lesznek oom, magas rr bd-nek van RP-je is, igy a mana se gond, mellette meg ott vannak a totemek, potionok. Malev, egy RR8 champ meselte, hogy 150-t utott a petekre, pedig o szokott zuzni - szarra buffolt pet ellen nem tudsz mit csinalni...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
na,változás van a statisztikámban :-) tegnap hmgnél léptem ki odinsba,mert menni kellett asap,és ez most derült ki nekem 5perccel ezelõtt,gondoltam bespórolok 10s-t,elmegyek apkig öngyilkolni,de ahogy átérek amg-n megjelenik egy norse elõttem,meg állok /cheer,õ wavel,én bow,és elõkapom hammert,hogy na elég az udvariaskodásból csak 1 maradhat :-) mire õ elkezd villámokat varázsolni(thane ezekszerint),enduregen+sprint+odafutás és stick mielõtt elharapódzik ez a villámlás,amint odaérek pbt,még idõben,mert épp leverte singlebt-t :-) semmi oldalazás,gondoltam,most nem szivatom magam not inview/not in rangeel,elkezdjük csépelni egymást :-) lw-vel nyomta,szal õ üti pbt-t én õt,el is fogy hpja 5%ra,enyém 60%ra(nerf instadd,komolyan mondom mindenkinek van csak nekem nincs :-P),ekkor IPzett :-) úgy számoltam így is jó vagyok,erre megüt :-D na mind1,így is elfeküdt,nekem maradt 35-40%hp-m :-) /salut ,aztán betámadtam apk-t :-) szal 1:6 :-)
Mop2-m van,de parrym csak 16+13,MoB meg csak kövi peccstõl :-) (mármint mopain2+moparry2),de kellett venni augauc2+serenity2 kombót,hogy 6sec pbt ne egye fel manám 3perc alatt,meg ugye úgy volt,hogy abbahagyom,amint hazatértem brüsszelbõl,na most azóta 5realmrangot léptem,és mindig mondtam magamnak,hogy na ez az uccsó,szal elrohantam,és gyorsan vettem vmi egypontos gagyi RAt,szal most aztán van minden szar :-) mingyá 3l8 leszek,de mostmár csak az úszós RA-t tom venni,mint 1 pontos RA,szal lol :-) meg még az egyik szemére sánított is a warden,egyébként 100% voltam :-DDD
Malev+Jamies+én+még 2 rr5csóka nem egy fg :-) kétségtelenül erõsebb,mint bármilyen group,ahova egy ilyen gimpet bevesznek,mint te ;-),de akkor se fg :-P
jaja,az a keringés úgy van kitalálva :-) ha most rendes netem lett volna küldhettem volna a sidebashokat jól,ami nem ad defence maluszt,sokkal nagyobb a +stylesebzése,és ráadásul oldalról jóval kevesebbet blockolsz/parryzol :-) szal sztem meglettél volna,csak hát vodanet power :-/ mondjuk ezért nem is megyek ki rvrni egyedül,csak ott lettem ld,osztán druid köllött groupba,és azzal jöttem vissza,késõbb persze gondoltam kihozom wardencsávót onnan,szal épp beléptem és indultam volna betámadni apk-t,de te közelebb voltál,úgyhogy beléd kötöttem :-) nem mondom,hogy a visszavágón jobb leszek,mert egyrészt vmi 3nap van még az accountomból vissza,és ezzel a szarral nem vagyok hajlandó tovább játszani(mármint szar=vodanet),másrészt továbbra se fogok egyedül mozogni :-) 20baseline buffot tudok elnyomni,pbt ugye egész groupra jó,szal vétek nem vinni magammal legalább egy-két rr6+ tankot
(amit szoktam minimum :-) )
és legyen,3x is megütöttél :-) mindenesetre healtregen visszadolgozta :-) és IPztél?hmm,akkor nagyobb laggom volt,mint gondoltam,nálam olyan 20%hprõl 60%hpra jöttél vissza,szal az IPzés mire átjött hozzám már 40%ot levertem rotfl,ez azt jelenti,hogy majdnem ld lettem,mert vagy 30secig állt a jel,übber :-DD
(amit szoktam minimum :-) )
és legyen,3x is megütöttél :-) mindenesetre healtregen visszadolgozta :-) és IPztél?hmm,akkor nagyobb laggom volt,mint gondoltam,nálam olyan 20%hprõl 60%hpra jöttél vissza,szal az IPzés mire átjött hozzám már 40%ot levertem rotfl,ez azt jelenti,hogy majdnem ld lettem,mert vagy 30secig állt a jel,übber :-DD
én csak azt tom hogy ha egy bd kinéz magának (én RR5+, sc, maxolt resist) akkor 400+okat nyom stabilan belém 4secenként
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Elméletileg a 3xosa a max minden varázslatnak. RR5-tõl kicsit magasabb.kb 123-as DDnek 360 dmg+crit és így lehet 700 dmg is. Persze ahhez 0 vagy - resist kell és rr1-2.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
prydwenen odins/hadri területén elõfordulnak solo emberek kisebb grpok nemritkán.
Bd grpban meg meglátásom szerint elég használható, de mi a solo képeségeirõl beszélünk atm.
Bd grpban meg meglátásom szerint elég használható, de mi a solo képeségeirõl beszélünk atm.
Lourker
A 22 dmg nem a pbaoe dmg volt, hanem a dot 😊 ami szarnak sem jó, de azért a castereket megszakitgatja... a pbaoe az olyan 40-ket szokott odavagdosni, és ellened max. 3 sebzésig használtam 😊 Mondjuk... IP miatt elbuktam MoB 3, MoP 2-t 😊)
Na... 😊 2-nél azért többször 😊 viszont korrigálok, nem volt nálam ital 😊 az max. az IP lehetett 😊 Meg ahogy te is keringtél, nekem is folyton not view volt... + a pbt szerûséged vagy mi a szösz 😊
Minek staffolna amikor ott a 4 sec insta LT. Talan nem csak az ellenfelnel nem tudnak jatszani nalatok 😛
Ne Excalban gondolokozz, nalunk kevesbe divik a zerg es Odinban meg lehet szolozni...
Purge?:o
Lourker
hát nem tom ha egy tank egy caster szerencsés esetben 1 (Sc ruhás RR5+) amugy meg max 2 ütéssel lever, akkor arra ráfér a kurva nagy nerf, és különben is dögöljen meg minden berzi, meg minden shadowzerker 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
és nem csak not in range/not in view,hanem 10-15sec késés miatt styleozni se tudok,csak taunt,ami meg defence maluszt ad ugye...
de egyébként jó volt :-) vagy 6x voltam eddig 1vs1,de 0:6 eddig :-P mersain(lvl47en),warbar(48on),luske,luske,photon,és te :-)
3l7,de ezek az instaddk kikészítenek,meg hogy potion is volt nálad az kész...mondjuk ha dialuppal vagyok és úgy versz le hót ideg lettem volna,de így gprsel,amikor 5bõl 3x not in view not in range szarság van belefér :-) vagy 2x ütöttél meg :-) meg aza 22dmgs nemtom mi is lol,egyedül kibaszott 150es instadd jött be :-P
Pénteken csak este 8tól leszek, de ahogy megjöttem rádkeresek.
Ez a volt maci nincs maci 1 Rodolfo bûvésztrükk?😊
WoW alatt a world of warcraft-ot érted?
k.😛
plz mond el hogy miért van az hogy bm/merc 200at üt max rajtam zerker meg 800at és miért ne kéne nerfelni akkor?
"slam es csa, mire magahoz ter, addigra volt maci, nincs maci""
Rvsr-zél egy kicsit többet plzzzzz.
plz mond el hogy miért van az hogy bm/merc 200at üt max rajtam zerker meg 800at és miért ne kéne nerfelni akkor?
"slam es csa, mire magahoz ter, addigra volt maci, nincs maci""
Rvsr-zél egy kicsit többet plzzzzz.
Lourker
Lol, ez igy van 😊 megnézném én az a Minstrel BD killt 😊
Odinrol van szo. Emainben ha pedig grp-ban van, akkor a masik oldalon is van cc nemcsak nalad. Supression specces BD-t akkor olsz meg soloban minstrellel, ha bejott a mezz, stunban all a bd es valami uber peted van. Vagy ha nalatok benak a bd-k...
Botond : Hogy tetszett a kis duel a Reaver-emmel? 😊 Mellesleg utáltam azt BT szarságodat... folyton misseltem 😊 Btw mekkora RR-es vagy?
nem,azt kérdezte 'mármint arra értettem, hogy az la nerf miatt az assassinoknak lesz a legszarab',vagyis,hogy assassinok miért lesznek szarabbak,mint a healerek/tankok,stb,te meg azt magyarázod,hogy sb/ns/infi közül most nem sb lesz az ownage,hanem az lesz a suxxor,de majd egyszer csak megértitek egymást :-)
7 percenként vendo mode amivel egy ütéssel leviszi az rr8 fullra buffolt chantert 5% hp -ra.
Vagy nekem üt 600-900.
Míg egy merc max 200 körül üt.
Miért ne kellene nerfelni mond el plz Bhalage...
Vagy nekem üt 600-900.
Míg egy merc max 200 körül üt.
Miért ne kellene nerfelni mond el plz Bhalage...
Lourker
nem lehet vele 2shotolni castert, tényleg de szar.
zzz
lag rulz
zzz
Fidel holnap gyere fel azt go xp.
Ezekre a nevekre msgzél (valamelyikkel fent leszek)
Lirian (chanter)
Rendorion (shade)
Iamashadesbot (tippelj😊
Lirian (chanter)
Rendorion (shade)
Iamashadesbot (tippelj😊
zzz
Fidel holnap gyere fel azt go xp.
Lirian (chanter)
Rendorion (shade)
Iamashadesbot (tippelj😊
Lirian (chanter)
Rendorion (shade)
Iamashadesbot (tippelj😊
zzz
mármint arra értettem, hogy az la nerf miatt az assassinoknak lesz a legszarab
én csak örülök az la nerfnek, kevesebbet kapok =)
én csak örülök az la nerfnek, kevesebbet kapok =)
Igen játszottam. És láttam is embereket játszani vele.
Ha szerinted nem kell nerfelni annak kettõ oka lehet: 1. nem tudsz vele játszani ill. elbasztad a specelését. 2. nem akarod hogy a túltápolt karidat a többi szintjére hozzák.
Ha szerinted nem kell nerfelni annak kettõ oka lehet: 1. nem tudsz vele játszani ill. elbasztad a specelését. 2. nem akarod hogy a túltápolt karidat a többi szintjére hozzák.
Lourker
Nem, kérdezte miért lesz szar az sb, ez volt a válasz (és talán 2-3 lesz emainba aki tud is játszani, a többi meg takarodik😊
zzz
de nem bánom, mert eddig shadowblade vs akárki a játék legelején:
1, Ffs somebody 1-shoted that wizard! WHERE IS HE????
2, OMFG couldnt hit him, he owned 2 tanks in straight melee, nerf IP nerf that evade
Critblade ill. stealther nerf után:
1, I are l33t sh4d0z3rk3R!21!!!44444, i just press stick and Spamzooor doublefrost(4tehwin mabbe?) and pwn ppl anytime Muhahahahh !!444444
Szal ezek miatt van a nerf... (berserkerõl inkább nem beszélek, láttuk az 1000es dmg-t és a többit is tapasztaltuk ingame.)
Ezek után nem csodálkozom ha a sok köcsög fogja magát és rerollol infiltratorként, ami maga után vonja majd az infi nerfelését imho.
1, Ffs somebody 1-shoted that wizard! WHERE IS HE????
2, OMFG couldnt hit him, he owned 2 tanks in straight melee, nerf IP nerf that evade
Critblade ill. stealther nerf után:
1, I are l33t sh4d0z3rk3R!21!!!44444, i just press stick and Spamzooor doublefrost(4tehwin mabbe?) and pwn ppl anytime Muhahahahh !!444444
Szal ezek miatt van a nerf... (berserkerõl inkább nem beszélek, láttuk az 1000es dmg-t és a többit is tapasztaltuk ingame.)
Ezek után nem csodálkozom ha a sok köcsög fogja magát és rerollol infiltratorként, ami maga után vonja majd az infi nerfelését imho.
zzz
shadowblade: 30% kevesebb dmg, chain alapú evade stun, a legszarabb ra-k, csak str alapú slash dmg fegyvereket tud használni (nsem ellen ez alapból 39% resistet jelent amig nekem 16-19% slash resist ellen kell ütnöm), 2 buffbot kell hogy azt kapja amit a druida tud adni, cleric haste helyett spec af buffot ad, ami addig kb kiegyenlített amig a mastery of arms nem müxik.
Kb 70-100hpval rendelkezik többel mint egy infi/ns.
Úgy hirtelen ennyi 😊
Kb 70-100hpval rendelkezik többel mint egy infi/ns.
Úgy hirtelen ennyi 😊
zzz