Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1: persze hogy nem érdekel tiszta sor, nem is ezen van a lényeg.
2: Csak próbálok megérteni vmit. Nálunk ha mondjuk teszem azt benöt el akarják vinni a midik-hibik és többen vannak mint ahány megyünk arra, akkor azt csináljuk hogyha nyitva az ajtó és már pont bementek hátulról ledaráljuk õket.
Azért nem értettem, hogy miért nem jöttetek be, mert 1: a keep még a tietek volt amikor odaértetek szerintem, persze lehet nem. bent lévõ hibiket öltük meg õk minket, mi ilyenkor megkérdezzük ki hol mennyi, persze lehet ti nem, mondjuk nem is vagytok rászorulva. SZóval én egy ilyen helyzetben, megkérdem mi van, a válasz hogy 1 fg albi a hibi keepben a zárt ajtókon bejutott, és itt tökölnek velünk, de nem jutunk dûlöre nagyon, kéne help lenne. Namost olyan grpal simán beportoltam volna és az 1 fg nagyrészt resssickes OOMes, szétzilált fgt levertem volna, hisz nekem az miért jó ha egy keepünk az albiké lesz. Ezért használtam azt a jelzõt ami kicsit valóban erõs volt, de a helyzetre mégis illik.
3: nagyrészt leszûrhetõ miért, de leirom: hamár egy realmben vagyok valamelyest érdekel hogy hogy áll frontieren, tehát a saját keepeink megvannak-e legalább meg ilyesmi, mi ha ellenségé a keep nagyon sokszor kimegyünk pennineba és HWba hogy segitsünk sokszor mi csináljuk az egész retaket. ennyi. A postom valóban erõs volt kicsit, elnézést de késõ volt meg kicsit mérges voltam hogy egy ekkora feelinges keepfoglalást igy fejeztetek be :9
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1. Fogalmam sincs hogy enemy realm grpja mennyit foglalkozott a keeppel és nem is igazán érdekel.
2. "a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek" Ez miért érdekes nem akarjuk elfoglalni a keepet miért mennénk be és ráadásul az emberek is kint állnak az ajtónál miért ne ölnénk meg õket és miért ne hagynánk ott a keepet ha nem akarjuk elfoglalni?
3."Ha ez tetüség meg rpkurvaság hogy megöljük az enemyt és nem foglaljuk el a keepet akkor igen azok vagyunk(de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p )" ok. mi nem ütjük a keepet ha nem akarjuk van guildnek claimed keepje miért akartuk volna elfoglalni?
Jót röhögtem a postodon amúgy(ilyen postokra bw- általában annyit válaszolnak hogy "pwned" vagy "cry more n00b") és egy kicsit illenek is ide ezek a dolgok.:p(már bocs lehet flamet is kapok de nem baj.:o)
Lourker
más. Lurker hogy ti mekkora rp-éhes tetû bagázs vagytok az hihetetlen. 1fg albi kb fél órát szórakozik az elõbb midi majd hibi keepben és a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek és leléptek. lol. (amugy a technika tetszik majd mi is kipróbáljuk). de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p Nem bántás egyszerûen csak nem tetszik az a módszer, felfogás ami alapján kenitek, mégha jól is.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
http://daoc.catacombs.com/forum_news.cfm?ThreadKey=2&DefMessage=454784

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz

zzz
wûû
zzz
wûû
zzz
Szerezd meg a szerver programjat, tord fel es telepitsd nehany dual xeon szamitogepre, amiket helyezz el egy parszaz megabites kapcsolat vegen.
Aztan hirdesd meg a neten hogy itt ingyen jatszhatnak DAoCot, csak jojjenek. Majdcsak osszejon 2-3 ezer ember, amennyi egy-egy EUs szerveren van. Ha mindezt megcsinalod igerem felviszek rajta 2 karit 50esre.
Allitolag az EQhoz van tort szerver, akkor ehhez miert ne lehetne?

(legjobb itemeket itt is csak dungeonba találhatod meg.)
Daoc-nak meg a rvsr a lényege, és éppen az a legjobb benne szerintem. Van aki szereti van aki pvse játszik stb.
Lourker

De mindegy... lehet nem a DAoC-al kellen jaccanom mert ez ilyen es ilyen is marad.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)