Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
Jut eszembe BWrõl. nagy ritkán ellátogatok ha röhögni akarok egyet és beleolvasgatok a fórumokba. Múltkor ilyet olvastam: egy BD siránkozott, hogy a 4seces insta lifetap nagyon crap merthogy 4sec az milyen sok és hogy az semmit nem ér emiatt használhatatlan (LOL), aztán hogy mennyi manát elvisz a lifetap, és csak kb 6ot tud ellõni (LOL, pl tegnap bananapocklaren vagy ki RR7es BD, egy 2 perces csatát végigddzett..no comment), és hogy ha a mythic balanced játékot akar akkor csinálja a lifetapet 1secesre LOL, na akkor erre most mit lehet irni ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
naja ez igy van, ennek ellenére mi mégis sokat ütünk keepeket, pont azért mert érdekel a realm hogyléte. Csak tudod amikor mondjuk relic raid elõtt amikor midik már majd minden keepet elvettek és van 3 CS a frontieren, és 3 fg albi van kint a 80 midivel szemben mert a többi albi PLezik craftol altot tápol vagy emainben szarakodik, na akkor az ember meggondolja megéri-e. Elmúlt idõkben kb. aod 1fgján múlt a relic sorsa. 70-80 albi volt sauban, teháét nem mind a relic keepben, és 120-140 midi excalon. namost 1 keepünk volt kb, talán annyi se. Midik nem claimeltek csak 2 keepet, a többi lvl 1es gimp keep volt. aod 1 fgvel nekiindult és elkezdte visszavenni a keepeket, 3at vettünk vissza, guardpop elõtt. Jött a guardpop mi boldiambol lerusholtunk hátbakaptuk õket és kihaltak. a 3. ajtó 20-30%on volt. na ilyenkor volt az hogy azt mondtuk ezek után albion megérdemelné hogy ne legyen relicje.

Tafaya
Nekem megis az maradt meg a TL-ekrol amikor a Warden TL inditott rinyahadjaratot az eppen teszteles alatt levo archer stuffok ellen, mar nerfeltetni akarva a meg be sem vezetett valtoztatasokat 😊

3.-ra az én válaszom az, hogy ez 1 játék. Viszont emberek játszák és a saját érdekeiken kívûl semmi nem érdekli õket.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
hehe 😊 látom kicsit erõsen fogalmaztam és eltûnt a lényeg no nem baj.

1: persze hogy nem érdekel tiszta sor, nem is ezen van a lényeg.

2: Csak próbálok megérteni vmit. Nálunk ha mondjuk teszem azt benöt el akarják vinni a midik-hibik és többen vannak mint ahány megyünk arra, akkor azt csináljuk hogyha nyitva az ajtó és már pont bementek hátulról ledaráljuk õket.
Azért nem értettem, hogy miért nem jöttetek be, mert 1: a keep még a tietek volt amikor odaértetek szerintem, persze lehet nem. bent lévõ hibiket öltük meg õk minket, mi ilyenkor megkérdezzük ki hol mennyi, persze lehet ti nem, mondjuk nem is vagytok rászorulva. SZóval én egy ilyen helyzetben, megkérdem mi van, a válasz hogy 1 fg albi a hibi keepben a zárt ajtókon bejutott, és itt tökölnek velünk, de nem jutunk dûlöre nagyon, kéne help lenne. Namost olyan grpal simán beportoltam volna és az 1 fg nagyrészt resssickes OOMes, szétzilált fgt levertem volna, hisz nekem az miért jó ha egy keepünk az albiké lesz. Ezért használtam azt a jelzõt ami kicsit valóban erõs volt, de a helyzetre mégis illik.

3: nagyrészt leszûrhetõ miért, de leirom: hamár egy realmben vagyok valamelyest érdekel hogy hogy áll frontieren, tehát a saját keepeink megvannak-e legalább meg ilyesmi, mi ha ellenségé a keep nagyon sokszor kimegyünk pennineba és HWba hogy segitsünk sokszor mi csináljuk az egész retaket. ennyi. A postom valóban erõs volt kicsit, elnézést de késõ volt meg kicsit mérges voltam hogy egy ekkora feelinges keepfoglalást igy fejeztetek be :9

Hangianix
Igaz, ez mar a foldbedongoles kategoria. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
mondom,hogy fake,sose öltél meg :-P
lol...

1. Fogalmam sincs hogy enemy realm grpja mennyit foglalkozott a keeppel és nem is igazán érdekel.
2. "a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek" Ez miért érdekes nem akarjuk elfoglalni a keepet miért mennénk be és ráadásul az emberek is kint állnak az ajtónál miért ne ölnénk meg õket és miért ne hagynánk ott a keepet ha nem akarjuk elfoglalni?

3."Ha ez tetüség meg rpkurvaság hogy megöljük az enemyt és nem foglaljuk el a keepet akkor igen azok vagyunk(de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p )" ok. mi nem ütjük a keepet ha nem akarjuk van guildnek claimed keepje miért akartuk volna elfoglalni?

Jót röhögtem a postodon amúgy(ilyen postokra bw- általában annyit válaszolnak hogy "pwned" vagy "cry more n00b") és egy kicsit illenek is ide ezek a dolgok.:p(már bocs lehet flamet is kapok de nem baj.:o)

Lourker

Uberlama
bocsi lag.

más. Lurker hogy ti mekkora rp-éhes tetû bagázs vagytok az hihetetlen. 1fg albi kb fél órát szórakozik az elõbb midi majd hibi keepben és a végén nem bejöttök hanem a kiportolo 4 embert megölitek és leléptek. lol. (amugy a technika tetszik majd mi is kipróbáljuk). de mondjuk mi simán elkezdtük volna ütni a keepet azután hogy megöljük enemyt te meg elfuttok azt jóvan. ez azért kicsit már túlzás az rpku*** grpk idején is. :p Nem bántás egyszerûen csak nem tetszik az a módszer, felfogás ami alapján kenitek, mégha jól is.

Uberlama
nyomjad engem érdekel

Uberlama
nyomjad engem érdekel

zippofcy
Orias majom? Inkabb ne adj tippeket itt a forumon nehany, egymast-oly-annyira-szereto embernek, plz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Megvolt Galladoria raid (caer sidi style hibi dungeon) megöltük az összes mobot, ha érdekel valakit felrakok pár képet fõbossról meg talán egy két másikat is (pl.: óriás majom etc.)

zzz

TL reportok kozott vannak 'erdekes' felfedezesek is. Eleg elolvasni a theurgist TL reportot, es utana megnezni miket muvelt Pbuck apo. Nemtom hogyan jatszanak a TL-ek de a rinya valamit elarul.
Tafaya
Ja, azt irtak gondolom: Who cares?

😊)

Tafaya
Tegnap srac 4 karit vitt egyszerre 😊

Wow, csoda történt!! mythic válaszolt a TL reportokra 😛

http://daoc.catacombs.com/forum_news.cfm?ThreadKey=2&DefMessage=454784

zippofcy
Hogy jatszhatott egyszerre 2 karival? Buffbotos a csoka, ebbol is latszik

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Szerintem is. Vegyek el a chaint, a mezz-t, a stun-t, a dd-t - adjanak helyette 4 seces lt-t, root-ot, valami masik dd-t, resist debuffot, meg par petet. 😄

NERF SMITERS PLIIIZZZZ

zzz

Hangianix
Remelem jol emlekszem a linkre. 😊

halLhatatlanok? 😊
Kicsit egoista ez a logo "kiraly vagyok heh megoltem a killerbeet" 😄
Botond
fake :-P sose öltél meg :-Pegyébként is hallhatatlanok a karijaim,csak az account closed tudta megállítani õket :-) de majd lassan logót váltok ;-) bár az vkinek megin nem fog tetszeni :-)
zippofcy
Egymas ala szerkesztd akkor a kettot, azt nehez lesz uberelni

Hangianix
360-s screenshoton Badbitie, 361-esen Botond hal meg. 😄

Fidel mah ha vent vagy akkor msgzél, azt mehetünk xpzni (kivéve ha megint elromlik a gépem, ami remélem nem fog megtörténni 😊

zzz

Hangianix
Na majd vegignyalazom az ss gyujtemenyem. 😄

Botond
gondolom nem a kondkikkal volt akkor gond ;-) még szerencse...
Botond
na muta :-P
na végre megy a gép 😊 10perc alatt "megszerelték" lol 😊 na install daoc and everything powah hihi

wûû

zzz

Hangianix
Van. 😄

Botond
van?8-)
Hangianix
En is berakjak ilyet a karijaiddal? 😛

Botond
Hangianix
Olcsobban meglehet venni, most is 2-en akarjak eladni.

Hangianix
Zippo megoldasan kivul az egyeduli megoldas az lehetne, ha valakinek a karijat tudnad feltorni, de azt kb. 1 nap alatt kiszurjak.

Nem akarok senkit (fõleg nem téged weecho 😊 megbántani de a játék kiegészítõvel együtt 11.000 forintba + 3 hónap mondjuk 9.000 forint. Azaz 20kból 4 hónapig elvagy és 20k-t azért összelehet gyûjteni, annak aki "szegény internetezõs". 😊 Szal menj el nyári melóra ha diák vagy és kapd összemagad, viszont ha ez gáz akkor felejtsed el és go back Counterstrike.

wûû

zzz

zippofcy
Elotted a lehetoseg! Hajra, mi szurkolunk neked
Szerezd meg a szerver programjat, tord fel es telepitsd nehany dual xeon szamitogepre, amiket helyezz el egy parszaz megabites kapcsolat vegen.
Aztan hirdesd meg a neten hogy itt ingyen jatszhatnak DAoCot, csak jojjenek. Majdcsak osszejon 2-3 ezer ember, amennyi egy-egy EUs szerveren van. Ha mindezt megcsinalod igerem felviszek rajta 2 karit 50esre.
Allitolag az EQhoz van tort szerver, akkor ehhez miert ne lehetne?

Vannak játékok amik xpzésre vannak kihegyezve(everquest/ac/uo).
(legjobb itemeket itt is csak dungeonba találhatod meg.)

Daoc-nak meg a rvsr a lényege, és éppen az a legjobb benne szerintem. Van aki szereti van aki pvse játszik stb.

Lourker

zippofcy
Na szegeny EQsok meg nem is almodhatnak RProl, megis vannak meg joparan, kulonben mar nem mennenek a szerverek

Hangianix
Eppen portoltam vissza Albionba, de lattam az uziket, gondoltam jol szerzek 1 rp-t. 😊 Uzenem Malevnek ha bent van, bocs, hogy nem hug-oltam, de tul hamar releaselt. 😞

Ott voltal amikor felfutottunk apkhoz? Leslammeltem inconnu nemtommit es akkor megjottek az orok es "he' ocsi micsinalsz?" 😊
Le is dofnem az illetot aki kiszedne a craft lehetoseget a jatekbol, amiert sokan kemenyen kuzdottek 😊
😊
Hangianix
Doh, eppen salutaltam neked Loth amikor releaseltel. 😄

Hangianix
Nem igazan lehetne a tulzott elbonyolitas nelkul. Azt meg teljesen megertem, ha valaki a masodik 50-es karaktere utan nem akar mar szivni a tobbivel annyit. Ezert mondtam, hogy regebben jobb volt a dolog. Grafikailag meg nem egy akkor a durranas a DAoC szerintem, bar nekem tetszik.

Hangianix
Nem, te nem ertetted meg. legion egy uber mob, sok ember kell a lenyomasahoz, amirol kis guild csak almodhat. Ennek semmi koze nincs az emberek erossegehez.

Pont erröl beszéltem alább is. Ezért kellene úgy alakítani a game-et, hogy ez megszünjön. Ezert gondoltam az alapanyag raid-ekre is pl., ami egyben xp szerzessel is jarna ugye. Mindig más területen más szörnyek ellen más taktikával.
De mindegy... lehet nem a DAoC-al kellen jaccanom mert ez ilyen es ilyen is marad.

Nem tudom te , hogy élveznéd az 500000. mobot is ugyanugy nyírod ki. Csapatban pl csak taunt vagy pbaoe. Magyarúl kijelölöd,stick,taunt(amíg meg nem döglik)azután megint húz valaki és ugyanez és ez megy 12 órán át napról napra.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)